ALLA HJÄRTANS DAG-VALENTINE’S DAY

Idag är det alla hjärtans dag.  

Men jorden är mörk med alla problem folk blir utsatt för idag. Men ändå måste jorden snurra igen och igen genom att hålla modet uppe, fast jorden ser svart och skrämmande ut, så måste folk lära sig ta hand om varandra på rätt sätt ,som dagen kan symbolisera på olika ställen i världen, ATT VÄRNA OM VARANDRA OCH SKICKA EN TANKE AV KÄRLEK TILL DEN DU TÄNKER PÅ MEST IDAG. 

Men dagen kan firas på olika sätt, men skicka en tanke eller ett gott ord till folk ni gillar ,och behöver inte kosta på en massa presenter som alla hjärtans dag är med en massa presenter, MEN DET GÅR LIKA BRA ATT HÖRA AV SIG TILL VARANDRA DÅ.

Men tanken är god alla hjärtans dag ,som finns över hela världen ,som mer och mer firar då. ALLA HJÄRTANS DAG en symbol ,ATT NI TÄNKER PÅ VARANDRA, NÄR VÄRLDEN ÄR SOM MÖRKAST MÅSTE ÄNDÅ LYFTA DAGEN TILL EN LJUS DAG, fast allt är så mörkt på många ställen krig och bråk ,så kan folk ändå tänka på folk ,som har problem med krig och bråk, att skicka en tanke till dem som springer från krig och bråk då.

Men alla kan känna att jorden är inte ens kul att titta på grund av allt som sker idag ,men kan lyfta dagen och glömma bort det, som är jobbigt ,ATT GE VARANDRA UPPMÄRKSAMHET OCH KÄRLEK OCH GLÄDJE KAN ALLA GE EN DAG.

ALLA HJÄRTANS DAG.

Men en fin tanke som har spridit på många ställen idag ,att fira en dag där man tänker på varandra då. Alla hjärtans dag. Ni kan skicka hur många hjärtan ni vill till folk ni älskar och gillar då. 

En dag i ljus Alla hjärtans dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.