BIG PROTECTION – PROTECTION TVILLINGSJÄL TWIN SOUL

IDAG MÅSTE JAG PRATA OM MIG OCH KEWAN. 

Men GUD gav mig en svår uppgift, att hålla reda på Kewan, som är den räddaste kvinnan i världen att jaga män då. MEN GUD HAR KUL MED MIG  ,OCH SÅ DYKER KEWAN 24 ÅR UPP OCH JAG 57 ÅR DÅ. Men åldern mellan oss stämmer inte alla gånger för mig ,men nu har jag lärt mig, att det går jättebra att leva ihop med en man som har den åldern då.

Men vad händer efter vägen då????

JAG HAR MÖTT PÅ EN TWIN SOUL ÄKTA VARA EN TVILLINGSJÄL ,INGET PÅHITT UTAN ÄKTA VARA EN TWIN SOUL, och ingen själsfrände ,som har varit mycket enklare för mig då. En äkta twin soul 24 år, som går jättebra från början då.

MEN GUD SA ,ATT DET ÄR JAG OCH KEWAN NU. Det är vi, han visar mig tydligt, att det är jag och Kewan, och han kan inte söka en annan kvinna, genom att han är en twin soul en äkta tvillingsjäl, SOM GREAT MASTER LADY NADA SA TILL MIG, ”DU HAR MÖTT EN TVILLINGSJÄL DÅ”, genom att jag frågade varför han var så himla intresserad av mig, som var så ung då. Men Lady Nada säger ,”du har mött en tvillingsjäl Birgitta då.” ”Okej, tänkte jag vad kul”Men sa även till Yasmine när hon blev sur på mig och Kewan, att de har sagt att vi är tvillingsjälar då. Men kan ha den åldern mellan oss då.

Men hon gillar inte Kewan han kommer från Kurdistan ,och 24 år det golvar henne då. Men kan förstå Yasmine då. Men Linn är mer van ,att folk har den åldern ,har vänner som även gillar äldre män ,så för henne var det inte konstigt, än Facebook som hon gillar inte alls då. Jag ser själv idag vilka problem jag fick NÄR KEWAN DÖK UPP DEN NATTEN 2016- 01 – 07, men allt var frid och fröjd då. Men sa till Yasmine att vi är tvillingsjälar ,och måste välja Kewan såklart då.

Men läst om att vi kan ha den åldern då. Men Yasmine och Nathalie vill att jag ska ta bort honom. Men även Ömer hade samma syn ,ta bort min tvillingsjäl ,som bad mig ta bort Kewan, som är problem att göra det. Han har börjat med mig. JAG FICK PROBLEM PÅ EN GÅNG, OCH SATT MER OCH MER ENSAM ,OCH RÄDD VAD SOM SKULLE HÄNDA ,GENOM ATT JAG VILL INTE FÖRLORA KEWAN BARA FÖR ATT BARNEN INTE GILLAR HONOM UTAN MÅSTE BO IHOP DÅ.

MEN JAG MÅSTE HÅLLA HUNDRA KNYCK EFTER KEWAN HAN STÄNGER FACEBOOK,SOM GUD VARNAR FÖR NÄR HAN MÅR DÅLIGT,då säger det Poff och poff sen åker Facebook bort då. Men sen blev jag sjuk, genom att jag förstår inte att Kewan måste prata med mig ,genom att håller på att bli sjuk då. Men måste prata med honom på en gång,men jag vill vänta till nästa dag eller på kvällen då. Men för han finns inte ett NEJ i hans huvud då.

MEN MÄNNEN KAN BLI SJUK, SOM INTE JAG FÖRSTÅR UTAN TROR ATT KEWAN ÄR EN VANLIG MAN JAG MÖTT PÅ, HAN ÄR EN TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄL, som kvinnor önskar sig en äkta twin soul vill möta männen, en äkta twin soul skriver ni mycket om.

DÄRFÖR ÖPPNADE GUD DÖRREN TILL TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL BIG PROTECTION, HAN HÖRDE HUR NI ÖNSKAR BARA EN TVILLINGSJÄL. 

GUDS HEMLIGHET SOM HAN LÄMNAR UT NU, GENOM ATT FÅ SLUT PÅ ALLT FOLK ÖNSKAR SIG TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄL, genom att sidor på internet fylls med twin soul, tvillingsjälar ska förenas möta sin tvillingsjäl önskar mycket kvinnor. Men även böcker skrivs om tvillingsjälar twin soul, som även där fylls med en massa lögner då.Och förälder önskar inte sina barn födas som twin soul, tvillingsjäl, och kolla hur det har det.

MEN FÖLJ MED MIG OCH SE SANNINGEN OM TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL HUR JAG FICK DET.

ALLT KOMMER FRÅN GUD TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR. Han visar upp sitt arbete nu, så ni kan förstå, att ni kan inte möta på en twin soul ,tvillingsjäl. Men äkta kärlek kan alla möta på en själsfrände kan ni möta på ,men ingen twin soul det är något annat då. Männen är inte så lättsam ,som jag fick lära mig om då.

MEN DET ÄR INTE SÅ KUL,OCH DÄRFÖR SKA NI FÅ HÖRA SANNINGEN FRÅN MIG därför ska ni få höra sanningen från mig, som upplever enorma problem, sen den dagen Kewan dök upp på Facebook, då fick jag enorma problem när han blir sjuk, då blir jag sjuk när han inte pratar med mig vilken hit för mig då.

Men jag tänker baklänges när han stänger ,att han har hittat annat kul i England ,som han kan inte titta på MEN HAN SKREV CRAZY TILL MIG ,NÄR JAG TRODDE HAN TITTADE PÅ EN ANNAN VACKER KVINNA DÅ skrev till mig crazy, han kan inte se åt en annan kvinna, utan han måste leta  efter mig då.

Men för mig blev det en pärs att hålla reda på honom, som är rädd för att jaga män ,och ser poff och poff på Facebook, men tänker han har väl hitta något annat då. JAG ÄR MÄRKT SEN FÖRUT NÄR DET GÄLLER DEN BITEN DÅ. MEN DE SÄGER HELA TIDEN ,HAN KAN INTE TITTA ÅT EN ANNAN KVINNA DÅ. 

MEN FÖR NÅGRA MÅNADER SEN FÅR JAG EN VARNING FRÅN ÄRKEÄNGELN SANDALFON, och säger till mig och varnar mig ,att Kewan har stora problem och mår inte bra. Men ser vad han gör då. Men tänker att han måste välja mig.

Jag jagar inte så unga män, det finns inte på min karta ens då.MEN SKREV FLERA LÅNGA BREV TILL KEWAN, ATT HAN MÅSTE VÄLJA SJÄLV om han vill vara med mig då. Jag tänker inte jaga han och förstöra hans liv ,som är ung och kan hitta något bättre än mig då. Men har tänkt så mycket ,FAST BIG PROTECTION, SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN OCH LADY NADA OCH GUD SA,  ATT KEWAN KAN BARA VÄLJA MIG ,GENOM ATT HAN ÄLSKAR MIG DÅ. Men har ringt Kewan när jag kände att jag måste ringa då,men då grät han en gång, och frågade var det var för något ,men han vägrar att säga vad det var, han vänder bort ansiktet då.

Men Kewan är jobbig att möta ,MEN DÄRFÖR SA GUD ,ATT FÖLJA BIRGITTA ,SÅ KAN NI LÄRA ER OM TWI SOUL, TVILLINGSJÄLAR DÅ. Kvinnor vill inte möta männen, jag kan lova att det är bättre att möta äkta kärlek,själsfrände ,som är inte tvillingsjäl, som är mer lugnt med.

Men sen får jag bud om en massa saker ,som jag vill blunda och inte ringa honom ,genom att jag är så sur på Kewan, så jag vet snart inte vad jag ska göra då. Men glömmer bort mig själv, när jag sett andra livet ,vad som händer när vi dör då. Men får hela tiden budskap om vad han gör i England då. Men ser saker, som jag har sett långt tillbaka när jag och Ömer hade enorma problem med hans familj då. MEN TÄNKER HAN FÅR VÄLJA SJÄLV ,MEN SER HELA TIDEN ATT KEWAN KOMMER GÅ UNDER DÅ. 

Men tänker att han älskar inte mig då. Men fick ingen hjälp att behålla min lägenhet ,och då fick jag enorma problem att skydda Kewan. Han har ringt när jag hamnar här ,och måste prata med mig, och då går Roland utanför dörren ,och jag säger till Kewan, ”jag kan inte prata med dig, snälla kan du förstå då.” MEN DÅ HÅLLER HAN PÅ BLI SJUK, han är ung, SOM INGEN VETTIG MÄNNISKA RÄDDADE MIN LÄGENHET,OCH KAN PRATA MED KEWAN NÄR VI VILL, OCH DÅ MÅSTE JAG LÄMNA ANDERS, genom att han är ung då.

Men männen känner mer kärlek har de sagt, och han håller på bli sjuk av allt ,om han inte får prata med mig då.
Men även jag blir sjuk,och tack för folk ,som räddade inte min lägenhet och mitt och Kewan liv, folk tar död på mig och Kewan då. JAG MÅSTE HA MIN LÄGENHET NÄR KEWAN DÖK UPP GENOM ATT JAG FICK ENORMA PROBLEM NÄR JAG FÖRLORADE MIN LÄGENHET. 

GUD HAR PRATAT HUR KEWAN FUNGERAR DÅ, har pratat med mig om Kewan, att det spelar ingen roll om jag hamnar i en olycka och måste sitta i en rullstol ,så skulle han pussa och kyssa mig, och ta hand om mig, han visar när han sätter upp fötterna på stödet på rullstolen och pussar mig kör iväg med mig då.

Men jag ser fel hela tiden. Jag gillar inte mig själv. Men Kewan har sett hela mig ,och jag får för mig allt då. Men är skadad efter människor då. Men Kewan älskar mig ,även om jag är gammal. Han sa en gång om jag är 100 år ,så älskar Kewan mig, men det sa Kewan till mig, när jag stökar till jättemycket, genom att jag ser ner på mig själv då. MEN FÖR HAN ÄR DET KÄRLEK, genom att han ser bara mig när han tittar djupt i mina ögon ,då är det bara jag för honom då.

Men Kewan är inte lättsam ,nu ska jag hålla hundra knyck efter honom nu. Det har jag förstått, att han gör som Ömer gjorde på den tiden, men kul för mig då. Men ingen är smart att hjälpa till då. JAG MÅSTE SKYDDA KEWAN DÅ.

MEN HAR RINGT, MEN BARA TELEFONSVARARE, jag har pratat in till kewan, jag saknar dig, och lite till ,då tänker jag prata med honom fast Roland eller Anders står utan för dörren, och jag kan åka ut från huset då. Men vem ska jag rädda då ,det är Kewan kan ställa till större problem för mig då. MEN DAGS ATT BYTA BOSTAD NU, JAG HÅLLER PÅ BLI GALEN AV ALLT ,ATT SITTA HÄR OCH OROA MIG DÅ. JAG MÅSTE TA EN LÄGENHET PÅ EN GÅNG DÅ. 

MEN TWIN SOUL,TVILLINGSJÄLAR MÄNNEN ÄR INTE LÄTTSAM ENS ,OM NI TROR DET ,och ingen skulle önska sig det. Jag får jaga Kewan ,som har inte ens tillit till allt, och är rädd att förlora honom att det händer något. Kewan bråkade med mig kl: 04.00, men säger kan vi ta det imorgon då. Vi pratade på camen på Facebook ,som vi alltid gör pratar och har kul då.

Men är trött att bo här genom all skithjälp, som stökar till för mig enormt.

OCH KEWAN BLIR SJUK OM HAN FÅR INTE PRATA PÅ EN GÅNG MED MIG, men då var han i ett läge ,att han höll på att bli sjuk, och då måste han prata med mig på en gång ,genom att han håller på att bli sjuk då. Men säger ,kan vi ta det imorgon snälla du.Men han vägrar ,genom nu ska han prata med mig ,och då håller han bli sjuk när han bor inte hos mig då. Men vill ta nästa dag ,genom att min energi är inte så uppåt här ,utan sur på allt då. Men väntar bara på bli fri helvetet på på jorden att bo här.

JAG FÖRLORAR MYCKET SÖMN NÄR JAG KOM HIT, genom att jag blev tvingad att arbeta bara på natten då, genom att känna in och skriva då, annars får man jaga Roland pappa till Anders han sätter på teven på högsta volym, och jag upp och slår igen dörren och är skitsur då. Men även upp när jag ska försöka sova, upp och säger till ,men sänkt teven jag försöker sova då. Men dammar igen dörren, och är sur på allt då. Jag orkar knappt att leva här ,och hur än jag gör ,så blir det fel med sömnen då. Nu måste jag ta natten genom att ha tyst runt mig då.

Jag skyndar mig skriver till Kewan ,men blir så himla stressad när han gör så. Men sen åkte Facebook bort på en gång ,och då mår han så dåligt, och jag kan inte nå honom då. Jag får för mig så mycket fel då. JAG BLIR SÅ HIMLA STRESSAD AV ALLT ,MEN KAN DU VÄNTA TILLS I MORGON ,MEN INTE FÖR KEWAN UTAN PÅ EN GÅNG SKA HAN PRATA MED MIG, GENOM ATT ,DÅ HÅLLER HAN PÅ BLI SJUK ,OCH MÅSTE PRATA PÅ EN GÅNG. Men vem kunde den biten då. Men jag vill att han ska vara lika mysig med mig ,som jag med honom då. Men då håller han på att må sämre och sämre ,och kan inte prata med mig då. Men jag mår dåligt, att leva här med den stressen ,som jag hela tiden lever med då.

MEN FICK EN BILD NÄR JAG OCH ÖMER HADE PROBLEM ,vad han gjorde då, men förstod, att nu har jag problem med allt, som hatar allt med det. Men då får GUD ta hand om Kewan, eller folk som inte hjälpt mig ,att rädda min lägenhet, då kan de ta hand om Kewan. Jag håller på att bli galen ,att bo här är rena helvetet för mig och Kewan, när han ska prata, då ska han prata då.JAG ÄR LESS ATT FOLK ÄR URDÅLIG ATT HJÄLPA MIG NÄR JAG MÅSTE LÄMNA ANDERS.

OCH KÄNT MIG TRYGG NÄR KEWAN FÅR DESSA PROBLEM DÅ. JAG FÖRLÅTER INGEN ,OM INTE JAG FÅR ORDNING PÅ KEWAN NU, MEN TACK FÖR STOR HJÄLPEN JAG SKULLE HA ,HAN KAN GÅ UNDER DÅ. Men ingen verkar fatta att jag och Anders kan inte bo under samma tak, vem får lida då???? Jag och Kewan får lida av Anders bråk, genom att jag åker baklänges och mår ännu sämre att kolla upp Kewan då.

Men då kan folk ta hand om Kewan om det händer han någonting då. Men ingen fattar vilken stress jag sitter i, när jag inte hänger med ,genom att hålla efter Kewan är inte enkelt ,det kan jag lova då. Jag måste hinna med ,men hur ska jag hänga med när jag bor här ,som knappt kan leva själv när Anders går in i värsta bråk med mig GENOM ATT JAG OCH ANDERS KAN INTE BO UNDER SAMMA TAK DÅ. MEN KOLLA NU ,VAD SOM HÄNDER ,OCH JAG ÄR SÅ ARG OCH SUR PÅ FOLK IDAG, NÄR INGEN SMART KUNDE RÄDDA MITT HEM. 

Jag måste hålla mig frisk hela tiden genom att behålla allt som jag kämpat till då.

Men minns när jag och Ömer hade problem med hans föräldrar ,men även att jag tänkte lämna honom då. Men en dag kommer han hem till mig, och är så full, och mår så dåligt, men läkaren hade skrivit ut tabletter till Ömer ,och han kom till mig, och var så sjuk då. Men vi pratade då, men jag höll på att lämna honom, genom att vi hade problem då. MEN TOG ÖMER TILLBAKA OCH HAN SLUTADE DRICKA OCH TOG LUGNANDE MEDEL DÅ.

MEN ÖMER VAR UNDER ISEN NÄR HAN KOM TILL MIG DÅ. Men folk hade letat efter honom, genom att de var så orolig ,att han gjorde sig illa då. Men folk letade och letade då. Men när vi hade problem ,då kunde Ömer dricka genom att glömma bort mig, som blev hans värsta problem då. Men vi kände äkta kärlek för varandra, och Ömer blev sjuk av hans familj som stökar till för oss då.

Men hade Nathalie första rundan, men sen kom Yasmine, så vi levde ihop då. Men när Ömer mådde skit av familjen ,men även att han måste göra något åt saker och ting ,OCH DÅ GJORDE HAN SOM KEWAN ,SOM KOM SOM ETT BREV PÅ POSTEN ,HAR VARIT MED FÖRR.

OCH TACK FÖR FOLK SOM ÄR SÅ KÄRLEKSFULL OCH HJÄLPSAM, men vilket bra folk jag har, som tar till och med död på Kewan kul för mig  nu.

JAG MÅSTE HA MYCKET HJÄLP NÄR JAG LÄMNAR ANDERS genom att vi var klar då.Men vi var till en psykolog ,som satt länge och pratar med Anders och mig när vi höll på att gå åt varsitt håll då. Men pratade länge och sa till Anders ,när han inte kan vara lugn, då måste han flytta från mig, och leta en egen lägenhet då. Minns mycket väl psykologen, som gav ett förslag och tittad på mig ,att ni måste dela på er ,när ni har problem och jag kan inte jobba ,som måste sitta med folk då.

MEN JAG HADE URDÅLIGT FOLK RUNT MIG.Men psykologen trodde det var så enkelt bra folk runt mig och Anders då. Men bara att flytta från varandra ,som var så enkelt att lämna varandra inget problem, han visar även att vi måste söka varsin lägenhet då. Men psykologen såg problem med oss ,genom att han förstod mig såklart då. Han sa, ni ska söka en egen lägenhet och bo ensam. Ni kanske måste lämna där vi bodde, och hitta bättre lägenhet, genom att vi måste dela på oss då. Han pratade mycket om att titta efter varsin lägenhet, genom att vi måste dela på varandra då.

Men vi kan inte dela på oss, men det sa inte jag till honom då. Jag visste vilka problem jag hade med pengar ,och måste rädda min lägenhet då. Men vart hamnar vi, genom att jag fick inget liv ,ett liv ,som blev fruktansvärt som måste leva med Kewan, genom att han är en twin soul tvillingsjäl, som dök upp den natten ,men vilken lätt sak tror folk då. Men så enkelt blev det inte om ni tror det.VI MÅSTE DELA PÅ OSS SÅKLART, GENOM ATT KÄNNA GLÄDJEN ATT ÄNTLIGEN TOG STEGET NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ.

JAG HAMNAR I  SOPORNA ,OCH ANDERS I PAPPAS HANS HUS, hans sop hem ,som har inte skött om sitt hus då.

MEN TÄNK OM PSYKOLOGEN SÅG DET ,att nu bor jag med två män.

Men även inte så tyst ,utan bråk här då. Jag fick bråk flera gånger om dagen ,men undra vad psykologen skulle råda då??? Men flytta ,men vart då??? Flytta till en lägenhet som du älskar då, men tyst runt dig då. Han visste att jag måste ha tyst runt mig då. Men här är det inte tyst. MEN PSYKOLOGEN SÅG ATT JAG MÅSTE BO SJÄLV. Han var väldigt lugn då. Det var Anders som fick prata med honom när vi skulle dela på oss, genom att Anders mådde så dåligt.

Men även får förstöra mina händer, och allt annat här då. Men lämnar kranarna öppen ,och här rinner vattnet ,tills jag drar från huset. MEN DET VAR INTE SÅ PSYKOLOGEN TYCKTE JAG SKULLE BO ,SOM MÅSTE JOBBA MED FOLK OCH ÖVERLEVA DÅ, SOM HAN SITTER VARJE DAG MED FOLK. Det går inte Birgitta sa han till mig, om inte Anders håller tyst ,då måste ni söka varsin lägenhet, men så sa psykolog,genom att vi kan inte bo ihop.

MEN HAR FÖRLORAT EN MASSA PENGAR PÅ SKITHJÄLP JAG FICK DÅ. Men att möta på en twin soul är inte så enkelt, men ingen kan den biten ,nu måste jag hålla koll på honom ,genoma att ingen smart person kan rädda mitt hem då.

MEN MÅSTE RINGA OCH RINGA HELA TIDEN OCH BLOCKERA KEWAN ,OCH DET ÄR BARA JAG SOM KAN HJÄLPA HONOM DÅ. Men det är bara Kewan som kan hjälpa mig, att må bättre då. Jag har känt när han känns inom mig ,och tänker på mig ,men får enorm energi från Kewan, att jag börjar fixa mig själv då.

Men att möta på en så ung man ställer till problem för mig när han mår dålig då. Han bor inte hos mig ens då. Men hatar allt ,och rädd att det ska hända Kewan någonting ,men då kommer jag aldrig förlåta folk, GENOM ATT JAG FICK CHANSEN ATT BÖRJA ETT NYTT LIV, SOM INGEN ENS BRYR SIG OM ENS DÅ. Men sett från andra liv ,hur vi fått det ,men trodde att Sverige var bättre då. Men sett från andra liv, vi måste rädda varandra när vi blir sjuk. Och nu bor han i England ,som gör mig kalla kårar ,då får folk ta hand om allt ,om de ställer till problem för mig ,genom att ingen lät mig leva ett normalt liv när Kewan dök upp då ,utan allt gick baklänges.

JAG MÅSTE ÄVEN LEVA OCH KÄNNA GLÄDJE INOM MIG SOM JAG KÄNDE NÄR JAG BODDE HEMMA DÅ. 

Jag håller på att ta mitt liv om inte Anders dök upp, men vad beror det på då skithjälp när folk ska skydda mig. DET BLEV SÅ ILLA FÖR MIG, OCH GICK NER TILL SJÖN ,OCH TÄNKTE TA STEGET I SJÖN ,MEN GICK HEM SEN. 

KEWAN VAR PÅ VÄG TILL MIG, SOM HADE INGEN ANING OM DET. Men jag såg Kewan inna en man ,som satt och väntar på mig med mörka ögon och mörkt hår då. Men satt och väntar på mig, och bilden blickar till lite då och då, men kände mig rädd då. Men när han dök upp,då syns inte det utan tog mig med storm då. Han gav så mycket uppmärksamhet och kärlek till mig ,och jag  skulle till honom då. Men såg inte allt ,att Kewan var svår att möta på ,genom att jag är rädd för allt om han lämnar och går då.

MEN VÅGAR KNAPPT RINGA KEWAN vilken hit för Kewan då. Men Ella som sa till mig ,men är ni inte ihop JA, men varför kan du inte ringa då. Men det var bättre om han ringde ,men ung som stökar till ännu mer. Men brukar inte ringa männen ens utan är lite blyg och rädd när vi har mötts då. Men kan prata med män, men inte när det handlar om kärleken, då är jag sämst genom jag är rädd att ringa, att han älskar inte mig om han hör inte av sig då.

Men Kewan sa, du saknar aldrig mig då. Men säger, saknar dig varje dag, men du måste ringa eller skriva till mig då. Men har skickat så mycket till honom, hur mycket jag älskar honom då. Jag har vågat det, att jag vill vakna upp med honom då. Men skrivit mycket om kärlek då. Att han är bäst ,vill se hans vackra ansikte, skicka mig en bild nu. Men skrivit vackert till honom, fast jag vågade inte första tiden när jag satt och tittade på världens vackraste man ,som tog mig med storm. Han var så vacker att titta på, och jag blev tyst då. Men vilken hit för Kewan då. Men sen har jag skrivit att han är min älskling, men han är så vacker att se på då. Jag har skrivit så mycket till honom att han är den jag vill leva med men vacker men har vågat det. MEN NU VILL JAG PRATA MED HONOM PÅ EN GÅNG ,SE HANS VACKRA ANSIKTE NU. 

Men kan bli stum när männen är vacker ,men vilken kul kvinna GUD gett Kewan då. Men har sagt allt efteråt ,vacker han är. Han sa jämt att jag var vacker och sexig då. Skicka mig en vacker bild, som är sexig då. Men jag såg mig aldrig så. MEN FOTON STÄMMER INTE GENOM ATT HAN SER ÄNNU BÄTTRE UT NÄR MAN PRATAR MED HONOM. Men han är väl dålig på att ta kort då när man pratar med honom ser annorlunda ut.

Men sett på en person såg i verkligheten, såg han såg annorlunda ut, men såg mycket bättre ut än på foton, så foton kan visa fel på en del personer, eller så blir de dålig på foton ,som jag kan bli, och måste ta foton på foton hela tiden innan jag lägger ut en bild då.

Jag väntar att Kewan hör av sig nu och känner mig nervös när jag bor här. Jag älskar han men är dålig på att skydda honom då. JAG HINNER INTE MED, SÅ HAR HAN STÄNGT FACEBOOK IGEN OCH IGEN. JAG VILL LEVA ETT LIV MED KEWAN DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.