FRED PÅ JORDEN – PEACE ON EARTH

FRED PÅ JORDEN SER VI SOM EN KLYSCHA ,genom att kolla på hur folk idag bara värre och värre skjuter ner varandra, värre värre och värre vapen ,så de kan ta död på varandra, och folk tror att de ska ändra om folk, som hela tiden utvecklar värre vapen drönare och kanoner, har funnit länge. Men även andra vapen har funnit länge, men kolla på indianer när de stred om sin rätt i livet ,och kan bråka om marken som folk tog av dem, eller så har de bråkat om annat då. FRED PÅ JORDEN FÖRSVINNER BORT MER OCH MER DÅ, GENOM ATT INGEN VERKAR FÅ STOPP PÅ KRIG DÅ.

Men vapen hade de även på den tiden, men kolla på hur jorden har blivit nu måste skjuta ner varandra ,och döda folk och ta död på länder, DÅ HITTAR FOLK PÅ NYA VAPEN, SOM KAN TA DÖD PÅ FOLK ,och värre och värre vapen från första gevär ,som laddar en och en kula, men nu behöver de knappt ladda en pistol eller gevär de skickar drönare, och måste skjuta ner folk måste döda folk.

Folk kan inte leva, men så kommer värre och värre vapen från gevär ,som var en kula de laddar med ,som de skulle haft idag, genom att spara på folk då. MEN INGET GEVÄR OCH VAPEN. Men värre vapen, och det är kärnvapen, genom att de måste döda varandra, de har inget val än att döda varande ,genom att ingen har rätt att leva från eldklot kunde folk hitta på ,genom att de måste döda folk ,och ta länder då. Men men sen kom det värre värre vapen gevär och kopist ,och det kom det ena än det andra ,så det smattrar runt folk ,och värre gevär och kopistopister kommer nu.

Men hela tiden värre och värre vapen måste döda folk ,det enda folk har i huvudet då. Men bättre på den tiden när de hade pil och  båge ,och laddar en och en kula, men nu kan ingen leva knappt, det kommer kanoner. Men även skjuter från planen som passa in mål ,de ska skjuta ner folk. Men även en massa Robot är en styrd självgående projektil missil. MEN TYCKER NI ATT VI HITTAR FRED PÅ JORDEN?????

Och en massa flygplan som är laddad med vapen, och skjuter ner stora byar eller städer, eller andra ställen ,så ingen kan knappt leva idag, men folk hittar på värre och värre vapen ,och det finns inget stopp, men håller på att rensa ut folk, som har som mål, genom att hitta fred på jorden är humor. Haven är fullt med vapen ,och där finns det ubåtar som älskar att ta död på folk ,men djuren åker med i samma veva ,när de använder värre och värre vapen. Men kolla på hur svartare och svartare jorden blir när ubåt släpper ut en massa skit ,men även stora tankfartyg ,som ligger ute då. JORDEN BLIR INTE BÄTTRE, SOM FOLK SKULLE BÖRJA GÖRA NÅGOT ÅT DÅ. MEN KOLLA PÅ ALLT HAVET FÅR UTSTÅ IDAG. 

FOLK HAR BARA PROBLEM IDAG GENOM ATT FOLK HITTAR PÅ VÄRRE OCH VÄRRE VAPEN IDAG TILL OCH MED KÄRNVAPEN, genom att de kan inte prata, utan döda folk såklart, genom att folk är galen idag ,med värre och värre vapen, OCH FOLK EFTERSTRÄVAR FRED PÅ JORDEN, som är problem idag ,och kolla på, att folk går in för att döda folk, kolla på IS tokarna, som har börjat ställa till, men de kan använda vapen ,som de hade långt tillbaka pilbåge ,eller ett gevär med en och en kula då. ELLER LEKSAKSPISTOL GENOM ATT DE HAR INTE VUXIT UPP DÅ. Men ingen ska dö, för att folk måste skjuta ner folk ,och hamnar i sandlådan idag.

Men kolla på drönare, men skjuter ner folk genom att de har hitta på ett bra sätt att sitta och skicka en drönare ,och då klarar folk sig ,som måste döda de har retat upp sig på ,men då har drönaren kommit till ,och får folk lida ännu värre, humor om fred på jorden ,genom att folk älskar att döda folk det enda det tänker på, döda så mycket folk de kan, genom att hittar på stridsvagnar. DE KÖR NÄSTAN NER HELA JORDEN MED KRIG OCH BRÅK DÅ.

FRED PÅ JORDEN HUR SKA VI FÅ DET???

MEN KOMMER BÄTTRE STRIDSVAGNAR ,SÅ DE KAN TA DÖD PÅ FOLK DÅ. Och kommer fler från dem, så de kan åka runt och ta död på folk ,men fred på jorden vill vi ha, men folk vill utveckla ännu mer vapen, så de kan skjuta ner folk genom att de älskar att döda folk, och går in för att tillverkar bombplan ,som kan åka över länder då. VÄRRE OCH VÄRRE BOMBPLAN SÅKLART. INGEN FRED PÅ JORDEN ENS. SER INGEN FRED IDAG.

,Men då ser folk att det är lite farligt, då kom drönaren ,så ingen blir skadad ,då  slipper de skjuta ner bombplan ,som har fullt  en massa raketer mot målet de satt upp ,genom att de måste ta död på folk.MEN DÅ KOM PERFEKT DRÖNAREN ÅKER SJÄLV ,DÄR MÅLET ÄR DÅ, men kolla på krig, som är bland det löjligaste vi håller på med, genom att gå in för att döda folk hela tiden då, men har det blivit bättre, att folk dödar folk, eller minskar på tillverkningen då???

MEN SITTER OCH HITTAR PÅ VÄRRE OCH VÄRRE VAPEN, GENOM ATT FOLK ÄLSKAR ATT DÖDA VARANDRA ,HAR DET SOM EN SPORT DÅ. Sitter nu och hittar på ännu värre vapen ,och håller på att skjuta bort jorden. Men jorden blir väl bara en lite fläck där var jorden en gång då.

Men hade vi en jord JA visst ,men kolla på hur jorden ser ut, genom att folk älskar att döda folk, och tillverkar värre och värre vapen, som har haft tillverkning länge. MEN FOLK FORTSÄTTER TILLVERKA ÄNNU VÄRRE VAPEN SÅ DE KAN TA DÖD PÅ VARANDRA SÅKLART. Men jorden fortsätter tillverka farliga vapen, så folk kan döda den och den, men så ser det ut idag, genom att ingen kan prata ens, utan måste ta död på folk, och folk bor i flyktingläger.

Varför bor folk där ?

Men måste skjuta ner folk måste radera ut byn eller städer, men vad har folk gjort, som sitter i flyktingläger då??? Ingenting har folk gjort dem, men så ser det ut dag ,genom att folk klampar på, och förstör för folk idag, och ingen kan knappt leva. Folk hittar på värre och värre vapen, genom att ta död på folk, som har inget med dem att göra, men måste döda folk, och den måste dö, men så ser världen ut idag.MEN FRED PÅ JORDEN ,GÅR DÅLIGT FÖR JORDEN GENOM ATT  FOLK ÄLSKAR ATT SKADA VARANDRA DÅ.

GENOM ATT VI LEVER I EN RUTTEN VÄRLD DÄR INGEN ACCEPTER VARANDRA DÅ ,och då skjuter vi ner dig, genom att du tänker inte som den eller den ,men då tillverkar vi värre vapen, genom att vi måste föra krig, och blåsa bort byar ,och städer idag, men så har jorden idag.

Men har det blivit bättre ,som tror på att jorden ska få fred ,men kolla på alla vapen folk tillverkar, de sitter varje dag ,och försöker hitta på värre vapen sen pilbågen och gevär med en kula i magasinet, men sen har världen slaget runt genom att de måste tillverka värre saker idag. Och kanoner och det ena än det andra till och med kärnvapen ,har länder idag. MEN SER NI VILKEN KNÄPP VÄRLD VI LEVER I ,FOLK GÅR IN FÖR ATT DÖDA FOLK, ANNAR SKULLE DE INTE ENS TILLVERKA VAPEN DÅ kärnvapen står ,för att folk har utvecklats mer, att skada och skjuta ner varandra till och med har kärnvapen ,fast de vågar inte trycka på knappen.

MEN KÄRNVAPEN FINNS MED I HELA UTVECKLINGEN AV FARLIGA VAPEN VÄRLDENS FARLIGA VAPEN kärnvapen ingen pilbåge eller gevär med en kula i. Nu har det från tiden, hittat på vapen från eldkastare ,så de kan ta död på folk ,men tycker ni att folk ska fortsätta utveckla ännu mer vapen nu ,GENOM ATT DET RÄCKER NU ATT UTVECKLA MER FARLIGA VAPEN DÅ   Men tiden har sett ut så, genom att världen är upp och ner ,och fred på jorden är ett skämt när man ser hur folk hela tiden hittar på värre och värre farliga saker idag. MEN FÖR ATT TA DÖD PÅ VARANDRA DÅ.

MEN VI VILL HA FRED PÅ JORDEN NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.