FÅGLAR – BIRDS

VI SÅG EN MASSA FÅGLAR INNE I VARUHUSET SOM LÅG DÖD Folk gick förbi på på marken. Fåglarna låg även inomhus bara låg på marken och såg död ut då. Folk gick förbi fåglarn,a men rörde inte på sig alls då.

Men vad betyder det vi fick upp då?

Vad har vi sett en massa fåglar som ligger där, men rör sig inte ens vad händer när även ser fåglar ligger inomhus ,det såg ut som ett varuhus och folk gick förbi, men rör sig inte alls, MEN VAD BETYDER DET?

Genom att fåglar kan skada sig ganska snabbt om ingen ser det, då kan de även flyga fel när ingen hjälper till, utan bara ligger där genom att fågeln var sjuk ,som en del fåglar kan bli då. Men har även med andra saker att göra, att fåglar tål inte en del saker,som gör att fågeln kan även dö när fågeln flög mot ett fönster ,och dog av smällen då. MEN DET LÅG FLERA FÅGLAR OCH INTE BARA EN FÅGEL utan flera fåglar låg där ,och såg ut att ingen levde ens och såg död ut då.

DÅ HAR FÅGLAR FÅTT PROBLEM GENOM ATT DET VAR SÅ MYCKET FÅGLAR SOM LÅG DÖD utan flera fåglar låg död och ,folk gick och titta på fåglarna då.

Men vad har hänt där?

MEN DET LÅG SÅ MYCKET FÅGLAR, OCH LIVET VAR ÖVER FÖR DEM ,GENOM ATT ALLA HADE DÖTT DÅ. Men det är något konstigt att fåglar bara dör sådär, genom att de ligger bara där och rör sig inte då. Men fåglar kan bli sjuk av en del saker, och då kan flera drabbas av samma problem då.

Men nu har det hänt igen ,GENOM ATT DET ÄR KÄNT ATT FÅGLAR BARA DÖR DÅ ,och nu låg det en massa fåglar där folk gick då ,men även inomhus har fåglarna landat hos dem. Men då är det väldigt konstigt att det ligger fåglar där ,men hur har fåglar bara kommit dit ,genom att de har alltid hänt en massa saker när fåglarna hamnar där ,då är det lite konstigt, att de flyger in där ,men ser en fågel far rakt mot ett fönster då. Men andra fåglarna som ligger där ser lampor ljus runt dem, och lampor, men kan inte dö av lampor då???

Nej ,men fåglar kan dö av för mycket ström, som folk nu är så himla pigg att sätta upp överallt ström, det kan fåglar dö av genom att det är en annan känsla fåglar får då, som folk inte tänker på, att fåglar tål egentligen inte för mycket elektricitet,genom att fåglar är inte född sån ,och nu byggs det ut hela tiden nytt och nytt ,OCH KAN BLI YR OCH MÅR DÅLIGT AV ALLT FOLK STÖKAR TILL SÄTTER UPP ALLT IDAG, och då kan fåglar få problem genom att de är inte gjort att tåla elektricitet, men när det blir för mycket av folk bygger ut ,då tål inte fåglarna det.

Genom att folk kan bygga och bygga, och bygga hela tiden, men sen kan fåglar få svårt att flyga rätt, och ser en fågel åker rakt in i fönstret då, men då har folk stökat till för fåglarna då. Men det händer ibland att folk ser en massa fåglar genom att de tål inte för mycket, som folk håller på att bygga ut då, MEN MYCKET FÅGLAR ÄR KÄNSLIG ,men inte alla fåglar blir sjuk bara en del fåglar blir sjuk av allt, som folk har börjat sätta upp nu.

Men det händer att folk möter på fåglar, som bara ligger där och har blivit sjuk av det, som folk nu håller på att tillverkar hela tiden. Men tål inte allt, då tar folk död på en del raser ,som kan känna av när de bygger ut en massa saker idag, som fåglarna tål inte flyga i den elektricitet, som har utvecklats mycket idag ,och mer och mer byggs idag, OCH FÅGLAR FÅR PROBLEM DÄRFÖR KAN FOLK HITTA FÅGLAR DÖD,av folk håller på att tillverka genom att de tappar styrningen på vingarna sina ,genom att de brukar kunna flyga bra ,men ibland ,då tappar de styrkan i att flyga då fast de har hela vingar, men ingen skadad vinge utan hela vingar så åker mot fönsterrutan då.

Genom att fågeln hamnar i obalans fågeln, och fungerar inte, och då kan fågeln dö av folks påhitt idag som skickar ut till fågeln gör att en del fåglar klarar inte av den strålningen då,GENOM ATT DE SKICKAR UT STRÅLAR ,SOM GÖR ATT EN DEL FÅGLAR KLARAR INTE AV DET. MEN KOLLA PÅ ALLA MASTER SOM BYGGS NU, HUR SKA FÅGLARNA KLARA AV DET, och det kommer hända mycket mer, att fåglar dör då. Men framtiden ser ut så ,och då har vi fåglar, som kommer få lida av, att vi bygger ut hela tiden, och allt växer mer och mer då, och en del tål inte ström från masterna ,men strömmen gör att de kan flyga fel blir yr av det. Och är stark energi som skickas ut ,och då har mycket fåglar fått problem att leva idag ,genom att folk bygger ut och bygger ut hela tiden, och så ser det ut idag, och det här kan hända vart som helst ,GENOM ATT FÅGLARNA TAPPAR STYRNINGEN PÅ SINA VINGAR DÅ,som var stark förut ,men nu är inte fåglarna så stark, och då kan de hitta flygande fåglar som dör, genom att vi har bygger ut hela tiden.

MEN KÄNDE VI MÅR ILLA OCH YR AV ELEKTRICITET ,så kan vi beskriva känslan vi fick då. Men folk ska förstå ,varför fåglar dör när det blir för mycket döda fåglar i drivor ,då har vi problem med allt ,men folk blundar såklart de vill bygga ut ännu mer, och då får fåglar lida då. VI KÄNNER ATT VI MÅR DÅLIGT OCH ONT I MAGEN NÄR FÅGLAR FLYGER MOT STRÖMMEN ,men en del lednigar tål de inte.

FÅGLAR KAN SITTA PÅ EN LEDNING OCH HÄNDER INGENTING, och titta på folk, och händer ingenting då ,utan sitter och kikar på folk då, eller så tittar de på djur eller annat då ,men händer ingenting fast de sitter på en ledning det händer ingenting då ,men fåglarna tål elledningen. Men byggs mycket master idag.

Men hur ska vi få stopp på det??

MEN FOLK VILL HA MOBIL OCH DATOR IDAG, men även byggs ut hela tiden mer och mer då. Eller så sätter upp master ,och långt från fåglarna ,men hur ska fåglarna veta det kan, ni prata med fågeln att flyg inte där du blir yr då??

Men så är läget idag, men vem kan vi ändra på då.

Men utvecklingen har gått så snabbt, och såg fåglarna låg inne i varuhuset ,och där är det upplyst, och finns inte en mörk fläck där, men tål inte den elektricitet, ,men låg i drivor ,men en signal till folk idag ,genom att vi såg ett upplyst varuhus ,och fåglarna låg i drivor ,MEN DOG OCH SÅG HUR DE FLYGER FEL DÅ. Men kommer från allt ni sätter upp idag, och då får fåglarna stora problem då.

MEN TÅL INTE DET VI HÅLLER PÅ MED IDAG ,men mycket länder och städer har mycket upplyst ,och mycket elektricitet,men små byar där de knappt finns så mycket ljus händer ingenting då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.