IRAN FLYGPLAN

NU HÅLLER FOLK PÅ ATT KOLLA ÖVER ETT FLYGPLAN SOM SKÖTS NER AV MISSTAG PÅSTÅR FOLK DÅ.

MEN VI KÄNNER ATT DET SITTER FOLK ,OCH SKJUTER NER FLYGPLAN GENOM ATT FOLK HAR KRIG DÅ. Men ser en man som sitter med ett gevär och riktar mot flygplanet då.

VI SER ATT DET ÄR INGET MISSTAG SOM FOLK PÅSTÅR DÅ. Men folk vill inte erkänna såklart ,genom att de vet vad som händer då. Men har krig och då kan folk skjuta ner flygplanet, men inte av misstag. Men ser en person som sitter i skogen, och riktar mot flygplanet ,men sitter bland träden, och riktar mot dem, men varför han gör det det kan man fråga sig då?

Men vi var så säker när vi såg flygplanet hade skjutits ner att de var inget misstag ,men ser inte folk det, då är de dum eller så blundar folk för det. Men han gjorde med flit att skada folk då. VI KÄNDE PÅ EN GÅNG DET.

Men har sett flygplan över Iran fick problem, men kände på en gång, men de har krig och bråk där. Men sa ingenting om det, men nu påstår folk att det var ett misstag, men då måste vi skriva på en gång, ATT HAN GJORDE DET MED FLIT ATT SKJUTA NER FLYGPLANET DÅ. 

MEN SER HAN VILLE SKJUTA NER FLYGPLAN OCH INGET MISSTAG DÅ. Killen siktar inte fel utan skjuter mot flygplanet ,han satt i skogen när flygplanet flyger över där ,men sprang efter det, som har hänt han blev rädd ,och drog iväg illa snabbt, så ingen ser honom. Vi får ont i magen från honom, som skadar så mycket folk, när han siktar mot flygplanet ,då han blev rädd och måste ta sig ifrån allt då. Men ser han röker, men sitter i skogen och en massa träd runt mannen då. Men han verkar ensam när han sitter där, men han har avsikt att skada dem, genom att han laddar sitt gevär då.

MEN HAN FÖRSÖKER KOMMA UNDAN DÅ. Men ser han har mörka kläder ,men är så himla mörkt där han sitter ,och svårt att se men ser svart hår, och han har någon slags mössa eller keps på sig då. Men sitter och gör i ordning ,och tänker skjuta mot flygplanet då.

MEN HAN HAR KOPPLING TILL VÄNNER, SOM ÄVEN HAN HAR KOPPLING TILL. Men han är inte ensam då. Men ser lite längre bort folk, som smyger där han har vänner då.

Men han står emot allt, men folk kryper på marken, och gillar inte folk de sköt ner då. MEN FINNS OLIKA GRUPPER ,SOM GÅR EMOT FOLK ,OCH GILLAR INTE DERAS IDE, som kan gå emot det, genom att flygplanet är så trasigt, ,och det går knappt se ,vad som är vad flygplan då. Men så trasigt är flygplanet, men folk håller på att undersöka det.

Men vi ser att det är inget misstag alls ,utan var medveten vad de gör då. DE ÄR GRUPPER SOM FÖRR I TIDEN ,SOM INTE ALLA KAN SE, hur de jobbar mot det. Men finns där ,och folk har inte sett det ,att det finns flera sidor som är emot då.

Folk smyger i skogen, och det är en annan grupp, SOM HAR EN ANNAN KOPPLING TILL IRAN DÅ. Men i alla krig kan det skapa motståndar rörelser då. Men vi ser bara skog runt dem då.

Motståndsrörelsens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.