IDAG KÄNNER JAG KEWAN INOM MIG TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION PROTECTION

Anders bror som dog för flera år sen, har sagt till mig att ringa Kewan flera gånger ,genom att han är sjuk då. JAG MÅSTE GÖRA DET.

MEN HAR PROVAT RINGA FLERA GÅNGER, men han svarar inte såklart när han är sur då. Men har provat flera gånger ringa Kewan. Idag har jag ring men även igår flera gånger kontaktat honom bara telefonsvarare då.

Men Kewan tänker inte med huvudet genom att det kan hända hemska saker idag, genom att världen är upp och ner idag. Men England har även problem folk ,som bor en massa invandring hos honom. Men hoppas England har tagit in bättre folk ,än i Sverige bara skjuter ner folk idag. JAG VILL ATT VI HAR KONTAKT MEN ÄVEN FÖR ATT SE HONOM ANNARS BLIR JAG SJUK DÅ. Men vilket hit GUD hittar till mig ung och ska hålla koll på honom nu.

NÄR JAG VAKNADE IDAG ,DÅ RINGDE JAG FLERA GÅNGER TILL KEWAN DÅ. Men provar flera gången att ringa ,genom att jag tog hans mobilnummer för längesen när han skrev upp det på Facebook då. Men kände jag skulle skriva upp det ,och ha det som en säkerhet då.

JAG TOG MOBILNUMMER SOM EN SÄKERHET DÅ.Men har aldrig ringt till honom utan bara Facebook har vi haft kontakt då. Men tog väl det, som en säkerhet att ringa Kewan genom att han kan bli sjuk har de sagt ,och jag såg en massa saker med honom ,och då måste jag nå honom då.

JAG VILL ATT HAN SKA RINGA HELA TIDEN DÅ.Men han stänger av Facebook ,och jag blev galen men sagt att han mår dåligt när vi bor såhär ,men han måste även jobba ,som folk måste göra när de kommer till ett nytt land. Men har hittat en del arbeten, genom att kunna leva då. Men han stänger av genom att han blir less ,men han har sina vänner ,som är A och O för honom då. Men vill inte prata hela tiden med mig. Men jag mår dåligt av det när han kommer och går. JAG HATAR FACEBOOK HAR INGEN KOLL PÅ INGENTING DÅ.

MEN SÅG FÖR ETT TAG SEDAN, GUD VISAR OCH ÄRKEÄNGLAR ATT HAN DRACK OCH TOG TABLETTER NÄR HAN MÅR DÅLIGT DÅ. Men jag fattar ganska snabbt, att England hjälper Kewan att testa lite alkohol, genom att England är fullt med pub ,som är vanligt att folk besöker när de åker till England då ,men klart att inte missar det en ölpub. JAG SKULLE GÅ FÖRBI PUB GENOM ATT JAG DRICKER INTE ÖL, HAR ALDRIG GILLAT ÖL TYCKER DET SMAKAR INTE ENS GÅTT ATT DRICKA DÅ. Men folk är så ivrig att ta en öl som avskyr smaken på öl då. Men lärde mig aldrig när jag var ung att dricka öl genom att smaken är så vidrig på öl då. puben. Men vill inte att han fastnar i ett nät ,att börja som folk gör idag varje dag.

Jag vet inte vad jag gör då. Men smakar han som folk gör lite då ,och då, och har kul ,och nästa dag tittar inte åt alkoholen då. Som vanligt folk då. Men en del kan bedöva sig när de mår skit då. MEN HOPPAS BARA NÄR HAN HAR KUL DÅ.

KEWAN DRACK INTE EN ENDA DROPPE NÄR HAN KOM TILL ENGLAND HAN RÖKTE INTE ENS.

MEN HITTAR LÄROMÄSTARNA ,MEN FOLK ÄR SÅ HIMLA DUKTIG ATT LÄRA UT PROBLEM VÄG FÖR HONOM DÅ. Men arg på folk runt Kewan genom att jag vet att han bodde 1 år i England ,och drack ingenting. Men minns så väl ,att han skrev till mig ,att han drack inte och rökte då. Jag sa, att jag varken röker eller dricker, men han sa samma sak då. HAN HAMNAR INTE I FÖRLOVADE LANDET ENS DÅ. 

Men vart har Kewan hamnat i ett vidrigt land, som ställer till ännu mer problem för Kewan, men även jag måste hålla koll på honom, som hatar allt då. GENOM ATT JAG VET HUR VÄRLDEN SER UT IDAG.

MEN TACK ENGLAND FÖR NI ÄR SÅ PIGG PÅ ATT HJÄLPA HONOM ATT TESTA DET. JAG HAR ALDRIG LEVT MED FOLK SOM DRICKER VARJE DAG OCH TAR EN MASSA TABLETTER DÅ. Jag har aldrig levt i den världen ens då. Jag var ung, och jag och Ömer hade partyn ,och ut och hade kul på den tide. Vi tog båten till Danmark när vi ville det, men åt och drack och dansade hela natten. Men drack aldrig nästa dag ,utan vi hade arbeten och barn då. Men jag har aldrig levt i det, som folk har problem med idag. Men fattar inte vart världen är på väg, dricka en dag och har kul, men inte ha kul varje dag ,då håller världen på att gå under med en massa problem då.

MEN MINNS MYCKET VÄL NÄR JAG ÅKTE TILL PAPPA OCH LISA HANS FRU. Men första gången jag upplevde partyn och drack, då var jag bara 5 år och till och med glömt bort den hemska händelsen då. JULEN NÄR JAG VAR 5 ÅR. Men blev ingen mer jul med dem, utan firar hos mamma och moster och mormor och syster då. Men de firar normalt som folk ska fira utan massa alkohol då.

Jag hälsade på farmor och farfar ,som även fick träffa Nathalie när hon var liten då. Men hade fått mitt första barn då. Men åkte till pappa och Lisa, men kändes så obekvämt ,genom att Lisa och pappa drack när de var ledig då. Men hälsade på hos dem ,när hade sommarhuset då. Men pappa tar Nathalie på armen ,och ska gå runt en massa folk, och visar ,att kolla här mitt barnbarn då. JAG KÄNNER ALLT ÄR OBEHAGLIG NÄR FOLK ÄR FULL DÅ. VILL INTE ENS VARA NÄRA DEM DÅ.

Men jag gillar inte alls ha Nathalie upp i folk som dricker då. Jag vill hem hela tiden när jag är där då. Men drack lite då och då under helgen då. Men hatar allt och vill hem ,och kändes så obekväm genom att Lisa surra och ingen ording på henne då. Men ville hem, men även pappa var jobbig då. MEN FOLK ÄR JOBBIG SOM DRICKER, OCH SURRAR HAR INGET KOLL PÅ LIVET ENS. 

Men åkte inte dit så mycket då. Jag var bara hem på sommaren, men även en vinter var jag hem då. Men bäst att bo hos mamma, hon håller inte på att dricka ,hon hatar folk som dricker för mycket då. Vi var lite motståndare då. Mamma gillar inte män som drack ,då stack hon illa kvickt från dem. MEN FOLK ÄR JOBBIG SOM ÄR FULL, OCH KAN INTE PRATA RENT ENS. Men bo bland folk som dricker varje dag ,då drog jag från allt då.

MEN SETT FOLK SOM HAFT PROBLEM MED FOLK SOM DRICKER, men tänkt att hur orkar de med det???? Men gått hem och tänkt om Anders börja på samma sätt ,vad gör jag då???

Men mina tankar har gått åt det hållet, ska jag lämna honom eller leva kvar med en man som dricker varje dag, eller hur gör jag då? Men samtidigt vet jag att folk mår så himla dåligt ,när de tar till flaskan eller tar tabletter då. Men vart står jag då ,ska jag hjälpa till eller inte då??? JAG VET ATT FOLK MÅR SÅ DÅLIGT SOM DRICKER DÅ. MEN HAMNAR I SÅN KONFLIKT DÅ. LEVA I DET ÄR EN ANNAN SAK. 

Men sett så mycket problem med folk som dricker ,och blivit till och med misshandlad av mannen ,som måste fly från då. Men leva kvar i det ,då har mycket tankar gått ,när folk sitter i värsta problem med män som dricker då. Men Anders har aldrig titta åt att dricka då. Han kan ta alkohol om folk bjuder honom, men köper sällan själv. Men har köpt när han var sur då ,men inte hemma hos mig utan hos sin pappa nu. ANDERS DRICKER INTE I VANLIGA FALL DÅ. 

MEN TACK FÖR DET ENGLAND ,HAR ALDRIG HAFT DESSA PROBLEM SOM ENGLAND GAV MIG NU. Men kan lovar er, att jag har aldrig haft dessa problem som England gav mig då.

MEN MYCKET BÄTTRE ATT KEWAN KOM TILL MIG NU. Men sagt till GUD, att han får fixa det när han ska bo i England ,och blir sjuk ,då får han ta hand om allt.

♥NI SOM ÄLSKAR TWIN SOUL♥. 

JAG HATAR ALLT ,SOM TRODDE JAG SKULLE FÅ  ETT LUGNT LIV DÅ. Men jag fick ett stort problem genom att Kewan sitter i England och jag är här.

Han går och kommer ,men då får han ta hand om allt, jag hatar allt då. MÅSTE BLI ETT SLUT NU.

Jag har sett folk dricker för mycket med skit vindunken, de sätter fram på bordet, och tror att det är saft de dricker då. VINDUNKEN ÄR FARLIG DÅ GENOM ATT FOLK KAN HAMNA I ETT STORT BEROENDE AV ALKOHOL DÅ.

MEN TÄNKER ALDRIG VISA VINDUNKEN FÖR KEWAN DÅ. Jag har sett allt skit med vindunken till alla fester folk har då. Om Kewan ändrar om, och dricker som folk gör i vanliga fall ,då är det inga problem, men utan vindunken då. Men vindunken är ett stort gift för folk idag.

Men jag drack för att kunna ha kul, och kände fick ett bättre självförtroende då. Jag vågar mer då. MEN NÄSTA DAG DÅ KUNDE KNAPPT SE ÅT SPRIT MÅR DÅLIGT ,OCH KAN INTE FÖRSTÅ FOLK ,SOM KAN SITTA VARJE DAG DRICKA DÅ. MEN FATTAR INTE DET. Men kan inte förstå att de kan ens titta åt det. Jag levde på annat sätt när jag hade kul då.

MEN IDAG HAR VÄRLDEN BLIVIT SKUM OCH FRUKTANSVÄRT ATT LULLA RUNT VARJE DAG DÅ. 

MEN TÄNK PÅ DET NI SOM HJÄLPER BARN FRÅN KRIG KAN HAMNA I SKITEN, SOM KEWAN HAMNAR I DÅ. HAN DRACK INTE ELLER RÖKTE, MEN BÖRJADE JOBBA DÅ. Men var en skötsam man ,men kommer till England är inget land att titta åt ens då.

Men fly till andra länder ni som ska rädda era barn då. Men England borde skämmas, som ska hjälpa folk ,men kolla på alla ölpub som dräller av det, har ingen koll själv på det. Men då tror folk i England, att det är enkelt att visa folk öl, ta en öl ,eller testa det ,som har ingen susning om det. Kewan föräldrar har ingen aning, vad han håller på med nu. KEWAN FÖRÄLDRAR SKICKADE HAN TILL ENGLAND ,MEN KÄNDE SIG TRYGG ATT INGENTING SKA HÄNDA HONOM DÅ.

MEN VAD HÄNDER BARA PROBLEM MÖTER HAN PÅ FEL FOLK, SOM KAN INTE SKYDDA FOLK MOT PROBLEM DÅ.

KEWAN VISAR ,PROBLEM SOM FOLK HAR IDAG. TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION DÅ.

Men nu har folk hjälpt honom att visa fel väg, som kan ingenting om det. Men ska ni ta hand om honom, och hjälpa honom jag hatar allt nu. Men han kan fastna i problem, ska ni ta hand om det England ,som är så duktig att sätta folk i fördärv då. Men ni måste ta hand om Kewan, annars vet jag inte ,vad jag gör då. Han ska sluta med allt, när han träffar mig då. MEN TACK ENGLAND FÖR NI FÖRDÄRVAR FOLK DÅ. 

ENGLAND BORDE FÖRBJUDAS ATT TA IN FOLK ,SOM ÄR RENT FRÅN ALLT DÅ. MEN LÄNDER MED DEM, SOM VILL FÖRDÄRVA FÖR DEM. Men måste lära folk som kommer dit ,att det kan råka ut för alkohol, men även folk knaprar tabletter idag ,men måste undervisa folk ,som aldrig haft problem med det.

Men så flyttar folk till länder där det väller med allt bara att knapra och dricka då.MEN DÅ MÅSTE LANDET LÄMNA UT EN BROSCHYR OM LANDETS PROBLEM DÅ. Genom att föräldrar hjälper sina barn till länder, men tror inte att de får problem med drickande då. Men även folk knaprar allt idag ,som en del har ingen koll på då. Folk är så pigg på att stöka till för folk, som inte har problem med det. Men kan även bli nyfiken att testa ,som ingen ska ens testa ,genom att slippa problem med allt landet sysslar med då.

MEN HAN KAN DRICKA OCH TAR TABLETTER NÄR HAN MÅR DÅLIGT ,SOM JAG HATAR DÅ. Men vilken hit när GUD ger mig Kewan, som inte har varit ärlig med allt då. Men är så himla sur på allt, men måste även jaga Kewan ,som är inte den som jagar män då. Men nu har Peder sagt att jag måste ringa varje dag, genom att han håller på bli sjuk då. MEN  VILL NI MÖTA ÄKTA TWIN SOUL TVILLINGSJÄL DÅ????

JAG TROR INTE DET, JAG HÅLLER PÅ ATT GE UPP, OCH GUD GAV MIG EN STOR UPPGIFT, ATT SKYDDA KEWAN DÅ. MEN MÄNNEN KAN BLI SJUK ,OCH JAG SER INTE SIGNALEN, SÅ STÄNGER HAN AV DÅ, NÄR VI LEVER SÅ HÄR DÅLIGT. 

MEN MÅSTE BARA UPPDATERA, SÅ FOLK SKA FÖRSTÅ TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL,då måste jag skriva om mig och Kewan ,för att folk ska förstå,hur vi fungerar då. Men även städa bort lögner om twin soul, tvillingsjälar då. VI HAR INTE PERFEKT LIV SOM FOLK TROR DÅ. Men måste följa mig genom att visa hur det är då.

Men Kewan visar hur det är ,som hade ingen susning om ,hur han fungerar då. Men jag är besviken på folk, som inte kunde hjälpa till rädda mitt liv min lägenhet ,genom att känna sig trygg då. Men nu känner jag mig inte ens trygg ,när jag har inte fått tillbaka mitt liv då. Men måste vänta på Kewan, som jag håller på bli galen nu. MEN SETT JAG FICK INTE LEVA EN ENDA STUND DÅ.

JAG HAR HAFT DET MYCKET ENKLARE ,ATT SKYDDA MIG SJÄLV OM NÅGON HAR RÄDDAT MIN LÄGENHET DÅ. Men även måste skriva i lugn och ro, men även slippa bo hemskt och fruktansvärt ,som kan inte rå för det här då. Men mitt liv rasar ,genom att ingen är pigg på att skydda mitt liv då.

Men ingen tänker på ,hur mycket pengar jag lade ut ,genom att flytta till en nyrenoverad lägenhet då. Jag klev in först genom dörren ,och valde lägenheten där ingen har trampat med sina fötter då. Jag är känslig för energin ,som har öppnat så mycket ,och då måste jag leta en lägenhet ,som har inte fullt med mörk energi då. Men lägenheten var gjort för mig ,som har mina problem, och då flyttar jag till världens bästa lägenhet för mig. Allt var lättsamt, men även platsen ,som ingen tänker på hur lång tid det tog ,att hitta rätt tillslut. MEN VAD TÄNKER FOLK MED. INGENTING. JAG SKA HA TILLBAKA SAMMA MODELL PÅ LÄGENHET ,MEN UTAN EN MASSA MÖRKA ENERGIER I DEN DÅ.

JAG KAN INTE HJÄLPA ATT JAG BLEV SJUK AV KEWAN ,ATT HAN TAR MIN ENERGI NÄR VI LEVER SÅHÄR DÅ.

MEN HADE FIXAT EN LÄGENHET FÖR ATT KUNNA LEVA GOTT SÅKLART ,MEN VEM TÄNKER PÅ MIG DÅ. INGEN HAR JAG SETT DÅ. 

MEN KÄNNER KEWAN INOM MIG IDAG. Jag ser hans ögon ,men ser hans ögon, och mörka hår då. Men då tror jag på allt. Men ibland vill jag ta bort allt och bara dra till andra ,som är mer kul då. Men ser hela Kewans hals och hår ,och han lever inom mig igen. Men ser hans kropp och hela hans kropp då.

Men ,då mår jag mycket bättre, fast jag har gråtit för allt nu, när jag fick bara en massa skit, OCH MÖTER PÅ DET HÖGSTA BIG LOVE ,MEN DEN ENERGIN KAN INGEN SPRINGA IFRÅN DÅ, DEN KOMMER FRÅN GUD KURDISTAN ,men är inte som jag trodde då. Men fick bara problem med allt ,när han dök upp, och ingen vill byta med mig då.

PLUS PROBLEM MED MIN EKONOMI, SOM HÖLL PÅ ATT FIXA ALLT TILL RUTA 1, INGA SKULDER KVAR DÅ. Jag fick skulder på grund av sjukskrivning och arbetslöshet ,som förlorar mycket pengar då. Men måste ta oss från lägenhet, som drog ner mig, men även för att kunna orka mer då. MEN HADE ETT MÅL ,ATT RENSA ALLA SKULDER ,OCH TILLBAKA DÄR VI VAR EN GÅNG  DÅ. Men det inte så mycket skulder, men för oss är det problem ,och måste bli fri mycket problem ,och då måste man bli skuldfri och börja om på ruta 1 igen. Vi får ett mycket enklare liv då. Jag har företag måste rensa genom att kunna få bort problem med en del viktiga saker då. Jag kunde inte ta ett lån när jag fick problem med min lokal då.

Jag måste bort med problem ,som vi drog på oss då. JAG HAR INGET FOLK SOM VILL LÅNA UT ,ÄVEN ATT RÄDDA MIN EKONOMI DÅ. MEN KOLLA VART JAG HAMNAR NU, TACK VARE FÖR DÅLIG HJÄLP DÅ. Men måste rensa bort problem jag har då. Men folk som inte älskar att hjälpa till ,och då är det bättre att gå till en bank, som förstår mig att det är min business. Jag har sett långt tillbaka ,att jag måste bli fri allt, genom att ingen fattar som banken förstår då. EKONOMI FÖRSTÅR BANKEN DÅ.

Jag lovar ingen människa vill byta med mig, när jag fick enorma problem NÄR KEWAN DÖK UPP DEN NATTEN 2016-01-07 DÅ.

När Kewan börjar bli sjuk ,då måste han prata med mig. Men kan vara trött då ,men säger, kan vi ta nästa dag natt ,men för honom är det nu. Jag bor här då men åker kana hela tiden då. Men stänger av Facebook, men sett han har druckit och tog tabletter ,genom att han var så arg på allt då. MEN KAN INTE HJÄLPA DET GENOM ATT JAG SITTER FORTFARANDE I SVERIGE OCH HAN I ENGLAND DÅ.

Men hatar allt genom att jag fick skit hjälp ,när han dök upp ,SOM SKULLE SKYDDAT MIN LÄGENHET, men är så himla sur på allt idag ,genom att Kewan tar kraften från mig, när han inte bor under samma tak då. Men kom och gick och folk fattar inte vad konstig jag blev, som brukar rädda allt i min väg. Jag har aldrig bott så här vidrigt, som folk satte mig här då.

MEN HAR SETT ,JAG MÅSTE HA SÄKERT FOLK RUNT MIG ,NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ. MEN HAR BARA BARN, SOM INTE KAN RÄDDA MIG ALLS ,KAN INTE ENS TÄNKA FOLK DÅ. Men litar inte på en kotte idag ,sen den här smällen jag fick, och hamnar här då. Men även skaffat Facebook ,fast vi kan få ett bra liv, aldrig kan jag lova ,då får han ro till Sverige ,genom att hela mitt liv är i sopor sen den natten han dök upp. MEN KUL MED TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR ,MEN VAD NI SKULLE BLI GLAD ,ATT MÖTA ER TWIN SOUL ,SOM NI ÖNSKAR SITTA FAST I ENGLAND DÅ. 

HÄRLIGA TIDER NU.

Men folk älskar twin soul och tvillingsjälar, men därför får ni chansen för första gången ,se sanningen om oss, men även följa oss ,och vart vi kommer ifrån då. MEN HAR INGET GLÄDJE LIV DÅ. KEWAN VISAR HUR DET ÄR IDAG ,VILKEN HIT FÖR MIG DÅ.

MEN MÅSTE ÄNDRA OM HAR DE SAGT, ANNARS DRAR TILL ANDRA LÄNDER DÅ.

Nu fick en kul uppdatering ni som älskar och skriver sida upp och sida ner om twin soul tvillingsjälar då. BIG PROTECTION Grattis till folk, som tror att ni kan den biten, så sött då.

Men GUD tänkte bara visa den här gången om twin soul tvillingsjälar ,genom att folk har fel uppfattning om oss, och då har han Kurdistan ,men även Sverige som ingen ser allt ,som jag ser allt då. GUD ÖPPNAR DÖRREN TILL ALLT OM TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION DÅ.

Men nu får folk höra sanningen om twin soul, tvillingsjälar och Big protection då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.