JAG KÄNNER AV ALLT MED KEWAN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL PROTECTION, BIG PROTECTION

JAG KÄNNER AV KEWAN IGEN NÄR JAG RINGT TILL HONOM MEN SVÅRT ATT SVARA MIG. Jag blir sjuk av det, men känner hela tiden hans ansikte inom mig ,men ser hans hår och ögon ,som jag inte kan nå då. Men ser hela han när han tar sina skit tabletter, och dricker men kan inte nå honom.

Jag får ångest nu ,genom att jag kan inte nå honom panik när jag ser allt hos Kewan då. JAG HÅLLER PÅ BLI GALEN PÅ SKIT ENGLAND. Men Kewan har aldrig testat ens dricka eller röka ens ,inte ens det jag ser han håller på med, men bli galen på allt när jag ser allt så tydligt.

Men jag känner ingen där, annars har jag skickat folk på honom då. Men hela tiden när jag ringer ,då ser jag hela hans vackra ansikte inom mig. JAG KAN KNAPPT LEVA NÄR HAN LEVER SÅ, JAG BLIR STRESSAD AV ALLT NU. Jag får in hela honom, som aldrig haft problem med folk som håller på med den skiten han gör.

MEN SER KEWANS HÅR OCH HANS MÖRKA ÖGON OCH HÅR, MEN VI LEVER DELAT, SOM STÖKAR TILL FÖR MIG NU, som är inte ens bra genom att vi blir sjuk båda två då. Men nu försöker jag nå honom, men han visar hur England har det med alkohol och droger. Har hört att männen visar problem.

Jag kan inte skriva varje dag om Kewan, att jag känner av han inom mig. Men måste även visa andra ,hur det fungerar med Twin soul, tvillingsjäl. FOLK MÅSTE HÖRA SANNINGEN FRÅN OSS.

Men England har problem med mycket saker då. MEN DE SÄGER ATT KEWAN DRAR TILL SIG PROBLEM, ENGLAND OCH PORTSMOUTH ETT STÄLLE ,SOM HAR MYCKET PROBLEM FOLK SOM DRICKER OCH TAR DROGER OCH ANNAT DÅ. Men mycket folk kan hamna snett när de flyr dit, genom att England har även invandring som sköter det dåligt.

Men folk tar hjälp av en del städer då. Men Portsmouth har problem med mycket sånt då.

Men är inte så bra att komma dit ,genom att folk har stora problem med mycket saker ,som folk ser inte på ytan när de bara åker dit då. Men bo där, då får folk se mycket mer där, problem med mycket som inte alla ser när de tar hjälp av länder ,och hamnar Portsmouth då kommer folk från andra länder ,som har så mycket problem med mycket men på ytan kan se bra ut. MEN EFTER ETT TAG DÅ KOMMER PROBLEMEN, genom att folk har problem med alkoholen, och tar en massa droger, som hela världen håller på att gå i backen nu.

MEN VART SKA FOLK SKICKA SINA BARN NÄR LÄNDER HAR KRIG OCH BRÅK IDAG ,och har tillit till länder att de har det lugnt där, som familjen önskar barnen då. Men på ytan ser det bra ut ,men sen kommer folk möta på bara problem med det ena en det andra då.

Men läs igenom noga nu ,innan ni hjälper barnen att fly till länder ,som har fred idag ,GENOM ATT MYCKET PROBLEM I SVERIGE, MEN ÄVEN ENGLAND OCH PORTSMOUTH. 

GUD OCH BIG PROTECTION HAR SAGT ATT KEWAN DROGS TILL PROBLEM ,OCH FLYTTAR HAN IN DÄR. Men jag hade inte en aning om det ,att han gick och visa problem folk har England.

PORTSMOUTH HAR MYCKET PROBLEM IDAG. Folk får problem med mycket saker där. Folk har problem där ,men kommer mycket folk dit, som även lär dem inte rätt ,genom att folk är van att visa dem alkohol, men även droger är folk duktig på att lära ut, och tror att de gjort bra nu. Men landet har problem med sprit, och allt annat de proppar i sig ,men länder sprider sig med problem, och länder som söker hjälp av länder då.

MEN HUR MÅNGA HAR LÄMNAT UT EN BOK OM PROBLEM LANDET HAR MED ALKOHOL OCH DROGER???? Igen har lämnat ut om problem landet har med alkohol och droger, men är så van ,genom att England är fullt med pubar ,som folk brukar besöka ta en öl där, genom att England är van att driva den business PUB, säkert i varje hörn ,och då är de van den kulturen. Men folk som aldrig har druckit alkohol ,då åker de dit på det. Men är så van, och tänker inte på att leda dem mot annat håll, istället mot alkohol då.

Men folk lever i en rutten värld ,men är krig ,och föräldrarna vet inte vart  de skickar sina barn idag. MEN LÄS IGENOM ALLT INNAN NI TAR HJÄLP AV LÄNDER, SOM KAN SÄNKA FOLK I TRÄSKET MED BARA PROBLEM DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok-med_ljus.gifDet här gäller alla människor då. Ta hand om era barn nu.

Jag måste uppdatera mitt liv som blir bara värre och värre då ingenting är kul när man ser twin soul tvillingsjäl ,genom att männen är inte kul att möta då. Men visar hur det ser ut idag ,men hade ingen aning om det ,utan trodde allt var lugnt. MEN SNOKAR FRAM EFTER VÄGEN, MEN SÅ FUNGERAR TWIN SOUL ,GENOM ATT VI  HAR EN HEMSK VÄRLD IDAG ,OCH TVILLINGSJÄLAR VISAR HUR DET ÄR DÅ. Men hade ingen aning om det, hur twin soul fungerar då. Men ingen vill byta med mig ,ni som vill att det ska vara så perfekt då. Men födde ni istället för mig, då fick ni exakt som mig. Ni snokar fram och letar fram problem då. NU ÄR JORDEN SVART OCH HEMSK IDAG.

Men nu har GUD öppnat, så ni kan gotta er ni som älskar att skriva fel ,och inte så lite fel då, när jag ser hur twin soul är då. MEN NI KAN INGENTING OM DET ,OCH SPRIDER EN MASSA LÖGNER OM SÅ SÖTT ALLT ÄR DÅ. När Kewan dök upp ,då kan twin soul, tvillingsjäl ,kan hamna vart som helst har jag sett nu. Men även sett Linn och Niklas ,men även sett Anders och ingen vill ens byta med oss. MEN ÄR ETT JOBB, OCH DRAR ÅT OSS PROBLEM SOM SYND ÄR DÅ. VI GÅR EFTER FOLK DÅ. Men mycket bättre att vi drog åt oss perfekt liv nu ,när det är bara problem med jordens problem då.

Men fick inget kul liv, ska jaga efter Kewan som hade aldrig drömt om då. Men aldrig sett hur känslig han är, som jag blir less när vi lever så här då. Men måste ta slut nu. Men önskar återigen att att folk räddat min lägenhet då. Nu ser jag vilket liv jag fick,tack vare skithjälp då. MEN INGEN KUNDE DRÖMMA OM DET ,JAG SOM HADE BÖRJA FÅ DET LITE BÄTTRE DÅ. Men klart Birgitta ska inte ha det bra ,folk kan bli lite avundsjuk då.

Svenska avundsjukan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.