IDAG ÄR JAG ARG PÅ ALLT

IDAG ÄR JAG ARG PÅ ALLT NÄR JAG FICK SKITHJÄLP NÄR KEWAN DÖK UPP. Genom att ingen fattar faran ens då. Jag ser allt att twin soul är svartaste folk kan möta på då. Jag öppnar Facebook, men hade inte en aning vem han var då. ALLT VAR SÅ PERFEKT 2016-01-07, NÄR HAN DÖK UPP DEN NATTEN ,OCH SÄGER SORRY ,OCH ETT HJÄRTA ♥ DÄR. HAN KÄNDE KÄRLEK FÖR MIG ,OCH GUD ÖPPNAR HJÄRTAT PÅ OSS DÅ. Han tog mig med storm ,och allt blev en massa tok, jag kunde inte hävda mig själv ens då.

Men enligt GUD, då måste Kewan fortsätta med mig när han har börjat med mig. 

Men GUD får enorma problem med mig nu.

Jag har träffat GUD på riktigt och han kollar mig då.

GUD är en man med svart hår och blå ögon och har ljusbrun hud som indianerna i USA. Men han finns på riktigt inget påhitt, genom att har träffat honom den natten han dök upp då. Men folk kan inte träffa GUD som jag gör då.

DET ÄR DEN ANDRA GUDEN, SOM HAR STOR ENERGI SOM FOLK BER TILL DÅ. Det är som två GUD nummer 1 och 2, men han finns då. Men vet inte hur jag ska förklara GUD 1 och 2  ,för att folk ska förstå då.

Nu kan GUD inte gömma sig mer, som förr i tiden då, utan måste visa sig nu.

Men vi har enorma problem när Kewan dök upp då. Men även problem från Sverige då. Men GUD måste visa upp Twin soul, tvillingsjäl ,OCH GUD KALLAR KVINNOR FÖR BIG PROTECTION OCH MÄNNEN FÖR PROTECTION. NU SKA FOLK FÅ LÄRA SIG OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄL EN GÅNG FÖR ALLA DÅ. Men kvinnorna får ta mycket, genom att kallas för BIG PROTECTION. Men har stark energi att agera när det gäller saker och ting. Jag skyddar människor.

VI FÖDS I OLIKA LÄNDER, MEN INGEN HAR SETT OSS NU ,SOM FOLK KAN SE NU ,GENOM ATT GUD ÖPPNAR UPP DÖRREN TILL TVILLINGSJÄL, TWIN SOUL BIG PROTECTION OCH PROECTION. Men GUD vill inte ens visa oss nu. Han har inget val jag är arg på allt.

MEN DET VAR GREAT MASTER LADY NADA ,SOM VILLE VISA TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL ,GENOM ATT HON KAN DEN BITEN ,OCH LEVER SJÄLV MED EN TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL.

HON SJÄLV ÄR BIG PROTECTION HAN PROTECTION, som ville visa folk ,genom att folk har fått för sig så mycket galet om Twin soul, att folk ska möta sin tvillingsjäl då. VI LÄMNAR UT SANNINGEN NU.

Lady Nada stod länge och pratade med GUD om det, men han fattar inte att folk älskar Twin soul, tvillingsjäl MEN DÅ ÖPPNAR GUD UPP DÖRREN TILL TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL, GENOM ATT LÄRA FOLK RÄTT DÅ. Men även att GUD har Kurdistan, som gör det extra spännande för folk då. Folk kan följa oss för första gången han lämnar ut till folk.

MEN SIDORNA PÅ INTERNET ÄR DET FULL MED LÖGNER, MEN ÄVEN FOLK SKRIVER BÖCKER OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR DÅ. Men han öppnar dörren till Twin soul ,det är inte som folk fått för sig då. Jag ser själv vilka problem jag fick efter den natten när Kewan dök upp ,som ett brev på posten då.

JAG HADE GLÖMT BORT DEN TIDEN, HUR KURDER FUNGERAR OCH SPECIELLT MÄNNEN DÅ, hade glömt bort lite grann, hur kurder kan vara, men såg det efter ett tag ,han gick och kom tillbaka till Facebook då. Men har glömt bort efter den tiden när jag var så himla sur på Ömer då.

DET VAR BARA KOMPISAR FÖR ÖMER ,var A och O turkiska klubben, eller vänner var sällan hemma när jag fick Nathalie, men även Yasmine bara kompisar för dem. Anders var motsatt han går knappt ut och lämnar hemmet för mycket, han är hemkär ,som passar mig mycket bättre då. Ibland har jag önskat att Anders kan gå lite ut träffa vänner eller annat då. Men han har en förmåga att gilla att vara hemma ,som hjälpte mig när Linn kom till världen då. Anders ville vara hemma när Linn föds då.

MEN HAR GLÖMT BORT DEN TIDEN, och trodde att Kewan var speciell då. Men bedrog mig på det, genom att jag känner att det är bara hans vänner då. Nu kommer han till ett kul land England, men vilken hit för Kewan. Men han glömmer bort mig mitt upp i sitt glädjerus, att se lite annat kul ,än folk från hans kultur ,som är väl inte kul att se alla dagar då. Han kommer till England ,som rena drömmen för han, som ser bara hemsk kultur han kommer ifrån. Men får leva upp och slippa se allt då. Men vart sitter Birgitta i Sverige är sur på hans frihet, gör som han vill. Han tatuera sig, långt hår var inne med landet. Jag bryr mig inte om det.

Men England ,då rusar han runt såklart ,och har kul och jag fick enorma problem då. Han lämnar Facebook hela tiden då. Han måste vara ute med sina vänner och har kul och jag sitter här då.

Men förstår Kewan jag har också varit ung, och minns när jag och Ömer var ute på en massa kul saker hela tiden. Vi var sällan hemma innan vi fick barn då. Men jag hade glömt bort den tiden. Men för mig blir det fel att mötas nu, genom att jag kan inte vara med honom, och ha kul då. Jag lever här ,och han kommer och går, och det har varit mycket bättre om vi haft kul ihop då, GENOM ATT JAG BLIR DRABBAD AV DET ,NÄR HAN LÄMNAR OCH GÅR, OCH MÅSTE EGENTLIGEN PRATA MED VARANDRA VARJE DAG DÅ.

GENOM ATT VI HÅLLER IHOP ENERGIN DÅ.

Men Kewan blir sjuk när han inte pratar med mig ,men han vill ha kul ,OCH VI ÄR TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL OCH KAN INTE LEVA SÅHÄR FRÅN VARANDRA DÅ. Har vi varit ett vanligt par ,då har ingenting hänt oss ens då. Men nu blev jag lidande, som var klar med den tiden, han ska börja med, som jag och Ömer höll på med då.

Jag sa till Kewan när vi träffas ,att vi står i olika vägar, du är på väg mot framtiden ,och jag mot döden då. Men har levt klart snart ,vi står på olika vägar då. MEN KEWAN LYSSNAR INTE PÅ DET, NEJ DET GICK SÅ BRA DÅ. Men jag ser idag ,att Kewan är där jag och Ömer var då. Vi var ute och hade kul innan barnen kom till världen, och varje helg drog vi iväg. Ömer är kurd som Kewan ,men ut och har kul ,genom att de kommer från tråkiga ställen då. Men förstår Kewan ,men vem får lida då? Jag var klar med den biten, att ha kul och nu ska han börja ha kul i England då.

Men Kewan försvann mer och mer ,och hade kul med sina kompisar, men så kommer han tillbaka, igen och igen då. Men han vill ha kul i England, och passar på med allt då. Men vem blir lidande det är jag, men Kewan sa, NEJ utan vi står lika vi två då. MEN HAR SETT JAG STOD INTE LIKA SOM HONOM ,genom att vi stod på en väg , jag mot döden, och han mot hela framtiden då. Kewan har hela sin framtid framför sig då. Men vad har jag då???

Men Kewan lyssnar inte på det ,men idag ser jag allt, att jag fick lida för allt då. Jag bor här ,och nu ska han kul tills han är klar då???? Vi håller på att stöka till för Kewan, GENOM ATT KEWAN FÅR EGENTLIGEN INTE GÖRA SÅ MOT MIG NÄR KEWAN HAR BÖRJAT MED MIG, DÅ FÅR HAN INTE LÄMNA MIG DÅ. HAN FÅR INTE LÄMNA MIG ,SOM HAN GÖR DÅ.

MEN ÄR SÅ GALEN PÅ ALLT DÅ.

Jag skriver genom att jag är arg på allt, jag hamnar i den här soppan då. Jag lämnar ut allt nu. Jag är inte tyst då. JAG FICK ETT GALET LIV, SOM TRODDE ALLT VAR SÅ HIMLA SÖTT DÅ. FÖR MIG BLEV DET BARA PROBLEM NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ. Jag tänkte inte den natten, att jag skulle drabbas så här hårt då. Men även att Lady Nada sa, att jag hade mött min tvillingsjäl, Twin soul då.

Men vad har hänt med Birgitta då.

GUD SITTER I SOFFAN MED MIG OCH KOLLAR UPP MIG DÅ. Men Kewan lämnar och går ,och jag kan även dö när han inte sköter sitt jobb då.

Men han är tyst om allt, men även att  GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA OCH BIG PROTECTION, SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN SITTER MED MIG I SÄNGEN OCH VÄNTAR PÅ GUD DÅ. Nu gick jag lite baklänges då. Men de satt med mig då, genom att jag kan dö, och jag vet hur jag fick det när Kewan dök upp då. Nu har jag stora vaktstyrkan runt mig då. Jag tänkte inte så mycket på det, än jag ser hur jag fick det genom att jag har svårt fixa själv som var van att göra det. Men nu tar Kewan energin från mig ,och avskyr varje dag sen jag öppnade Facebook då.

Men även att jag försökte ta mitt liv, som aldrig hänt mig överhuvudtaget ,men Kewan som gör att jag blir grå inombords, när han inte kommit till mig. Men även att han lämnar Facebook hundra gånger och jag blir sjuk då. Kewan måste prata med mig hela tiden genom Facebook, som han har så lite intresse av då. Men då fick GUD enorma problem med allt ,och måste rädda mig då. Jag kan leva ,men måste ha väldigt lugn och ro då. Men även kan jobba   men energin gör att jag fastnar och har svårt att agera då ,men när Kewan pratar med mig då fungerar allt klockrent ,men så stänger han Facebook, då åker jag baklänges då. MEN INGEN VILL MÖTA TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄL ,OM DE FICK VARA MED MIG ,ELLER BYTA MED MIG ,DÅ STÄNGER DE SIDORNA PÅ MINTERNET PÅ EN GÅNG. LADE NER INTERNET ALLA HEMSIDOR SOM DRÄLLER DÄR UTE DÅ.

MEN ÄVEN JAG BLEV RÄDD FÖR KEWAN INNAN HAN DÖK UPP, en man som satt och väntade på mig. Men kände även då ,att jag börjar bli rädd för en man jag aldrig har träffat ens då.

Men när Kewan dök upp ,då var det borta ,men förr då såg jag en man med mörka ögon med mörkt hår ,som satt och väntade på mig. ALLT VAR BORTA GENOM ATT HAN  HADE SKYDD ,SÅ JAG INTE UPPTÄCKTE HONOM DÅ. 

Men bilden blinkar till flera gånger innan han dök upp den natten, OCH SA SORRY 2016-01-07 MED ETT HJÄRTAMED DÅ.  Men var lite orolig att öppna för honom en man som satt och väntade på mig. Jag hade börjat skydda mig då ,men även profilbilden var inte så vacker då. En bild på en man ,som kan vara känd på något sätt då. Eller idoler han hade som folk kan ha då.

Men min guide Johlie tyckte jag skulle säga JA ,han satt och väntade på mig då. Men sen började min resa med Kewan ,men han har inga pengar och måste även jobba, och stänger Facebook då. Men även att jag har inte pengar att träffa honom ,GENOM ATT JAG MÅSTE BÖRJA BYGGA UPP MIN EKONOMI, OCH SKAFFA EN NY LOKAL IGEN ,MEN KOM INTE SÅ LÅNGT MED DET.  

Har jag haft lokalen kvar och pengar, DÅ HAR JAG KUNNAT SKYDDA MIG SJÄLV ,men nu kunde jag inte skydda mig överhuvudtaget när Kewan dök upp då. Han är inget kul att möta på då.

JAG BÖRJAR FÖRÄNDRAS SOM MÄNNISKA NÄR HAN DÖK UPP ,OCH LIVET LEKTE FÖR MIG. Jag blev förändrad ganska snabbt, först lekte livet ,men han sa hela tiden kom till mig. Jag kände jag blev så himla lycklig när han ville ta mig dit. Men en ny värld öppnas för mig då. Men Kewan måste prata med mig ,genom att behålla sin och min energi ,genom att Twin soul är så. Tvillingsjälar fungerar så.

Jag vet att mitt liv var perfekt innan han dök upp, när jag tänkte på ,hur jag hade börjat rensa mycket ekonomi. Men långt tillbaka var det dåligt hjälp, och måste börja rensa min ekonomi ,och kunna ta ett lån från en bank ,genom att folk kan man inte lita på har jag sett ,utan vill att folk fixar själv ,även om man har företag då. JAG MÅSTE TA TAG I DEN BITEN ,MEN KOMMER EN BIT DÅ. MEN POFF SA DET NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ. 

MEN MÅSTE BÖRJA RENSA BORT MINA SKULDER ,men hade inte så mycket skulder då. Men måste rensa ,så jag inte får som förut, och förlorade min inkomstkälla då. Jag förlorade min lokal, genom att folk tycker man får fixa själv ,men för mig var det en kamp på liv och död ,och måste fixa mitt jobb, där jag får pengar ifrån då. Men folk som har samma jobb som mig, och har en lokal de förstår mitt problem då.

Men kunde även hjälpa till ,genom att rädda min ekonomi då. Men då låg de efter med hyran då. Men folk fattar som har eget företag, men folk som har inte företag, de fattar inte ett dugg att folk måste låna ibland då. Jag brukar klara av att inte låna ,genom att jag fick in pengar, så jag klarar att bygga upp en hel lokal med inredning ,som jag gillar då. Men måste flytta, och då fick jag enorma problem, och satt och dubbeljobbar ,att ta in pengar till flytten då. Jag åkte på enorma pengar den gången, men måste ta mig vidare då. JAG MÅSTE FIXA PENGAR DÅ.

Men även skit arg på honom ,genom att Kewan förstör mitt liv när han dök upp. Han har en energi ,men sen springer och stänger Facebook hundra gånger ,och jag blir sjuk ,och kan inte rädda mitt liv, som var det vanligaste för mig då. KEWAN TAR MIN ENERGI ,OCH JAG SKA FÖRSÖKA JOBBA SOM GÅR DÅLIGT NÄR HAN GÖR SÅ DÄR.

MEN ÄR SÅ HIMLA SUR PÅ ALLT DÅ. MEN ÖNSKAT ATT FOLK RÄDDAT MITT HEM ,NÄR KEWAN TAR MIN ENERGI DÅ.

Men hamnar vart som helst idag, men även hamnar i huset som jag aldrig trodde då. Men Anders kör med hot och hot ,som vanligt packa dig iväg från huset, när han är urdålig på att samarbeta, då får jag lida hela tiden för det. ANDERS ÄR DEN SÄMSTA AV ALLA ATT SAMARBETA, NÄR HAN HAR SKADAT SÅ MYCKET FÖR MIG DÅ. NÄR KEWAN DÖK UPP ,DÅ FICK JAG ENORMA PROBLEM DÅ. 

Genom att psykologen sa till Anders, att vi skulle dela på oss när jag hade så mycket bekymmer med honom då. Men även visar oss varsin lägenhet ,så jag kan äntligen leva utan en massa bråk och konflikter då. Men hela livet kommer bli lugnt, genom att jag och Anders kan inte vara ihop då. ANDERS HAR FÅTT ALLA RÅD VAD HAN SKA GÖRA, MEN ÄNDÅ HOPPAR HAN PÅ MIG DÅ.

JAG ÖNSKAR ATT HAN VAR LUGN OCH FÖRSTÅR ,GENOM ATT JAG KAN INTE HJÄLPA NÄR INGEN ÄR PIGG PÅ ATT HJÄLPA MIG DÅ.

MEN SETT ATT JAG MÅSTE VARA SÅ STARK ,OCH INTE VARA SJUK EN ENDA DAG. 

VI KAN INTE BO IHOP OCH DÅ SKULLE ANDRA GÅ IN OCH SKYDDA MIN LÄGENHET DÅ.

Men fick chansen när Kewan dök upp 2016- 01-07, men åkte i soporna då. Men hatar GUDS påhitt då, men jag tänker inte acceptera, att jag åker nästan ut för att han tar in Kewan, som sopar mig i backen då. Jag förlorar kraft då. VI MÅSTE VARA TILLSAMMANS DÅ.

Men GUD vet allt varför han gör så. MEN TAR JONAS SOM LEDER RAKT I SOPORNA DÅ , som hade önskat fixar min ekonomi då. Men hade tänkt fixa till allt jag kom efter med då. Men sa även det till Kewan, att jag har börjat ta tag i min ekonomi. Jag måste rensa upp problem jag hamnar i då.

MEN INGEN RESPEKTERAR MIG OCH KEWAN ÄR SVÅRT ATT SPRING FRÅN DÅ. Jag har berättat vem han var då,  genom att ingen vill att Kewan dök upp mina två döttrar. Men min tredje dotter Linn sa ingenting om det, än Facebook, som jag hatar idag. Men ingen ska ens fixa Facebook då. Jag hamnade rakt i soporna med Kewan, kan inte ens rädda min lägenhet, och lagt så mycket pengar, att ta mig dit då.

Men lagt ut så mycket pengar för att hitta en perfekt lägenhet genom min hälsa då. 

Men Nathalie kommer upp och prata med mig om sociala då. Men även Linn och Anders sitter vid bordet när två unga tjejer ,som är inte ens torr bakom öronen sitter vid bordet då. Jag hann inte skydda mig själv ens då. Jag kan dem och måste planera innan pratar med dem. JAG FATTAR INTE VART DE HITTA TJEJERNA HAR DE GÅTT KLART SKOLAN ,ELLER INTE ELLER VAR DE KVAR I SANDLÅDAN DÅ. Jag fattar ingenting än idag av tjejerna då. Men ung för att hjälpa folk, och har sociala skickat dit folk, som kan hjälpa folk när man ska skiljas ,som är även en svår grej då. Men vart hittar de dem.

Jag har varit till sociala när Anders hade problem med jobb, men jag har min lokal ,och har inte varit så glad att jag har företag då. Men har hjälpt oss ändå fast de klagar på mitt företag då. Men tjejerna säger Nej. Och tycker jag ska jobba svart, SOM SKULLE STARTA ETT NYTT LIV OCH EN NY LOKAL DÅ. 

Jag satt ute och letar lokal, men var till andra som hade lokal ,om jag kan samarbeta med dem. Men även vänner jag skulle starta ihop med då. Men låg lite utanför stan då. Men jag letar en ny lokal, och de ska göra mig fattig ,men har kunnat hjälpt till med hyran, genom att hyran var inte så billig då. Men sett att folk måste få hjälp med pengar när de skiljer sig, genom att hyran är dyr ,och kan dela med den de lever med då. Men vem ska jag dela med då. Kewan sitter i England då. JAG MÅSTE FÅ HJÄLP MED HYRAN SÅKLART ,OCH DE HAR KUNNAT LAGT PENGAR TILL MIG, NÄR VI SKULLE SKILJAS, OCH FATTAS PENGAR FÖR MIG ,SOM DE FATTAR INTE DÅ ,GENOM ATT VI DELAR PÅ MYCKET DÅ. MEN VEM SKA BETALA ANDRA DELEN DÅ. Jag har svårt att skilja mig ,men måste ta chansen när han dök upp ,men trodde aldrig att jag skulle få så mycket problem när Kewan dök upp då. Men tappar även energi när han kom och gick då. Men inget kul liv fick jag då.

MEN MINNS NÄR JAG MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅR MITT LIV.  Jag bodde på ett hemskt ställe ,som drog ner mig och måste börja flytta då ,genom att jag kände av för mycket, men även hemmet var inte som jag ville ha det då. Men såg Akelius börjar renovera, så jag kan ta en helt nyrenoverad lägenhet då. Men satt och följde allt när Akelius började renovera då. Ibland tänkte jag varför lägger de inte in värmeslingor i badrummet då.

JAG FÖLJER HELA RENOVERINGEN DÅ Men så ser jag Akelius lade in värmeslingor i lägenheten då. Men såg hela tiden hur de gjorde, som jag vill ha det. Men med avlångt kakel ,som jag har önskat jättelänge, men ser att de sätter in det. Men även fläkten och ekparkett, som jag älskar fixar även den biten, och vitt överallt ,och vitt och klinkers på golven i hallen och i badrummet då. Men exakt det jag vill ha. Men även vitt runt fönstren.

JAG HÖLL PÅ BLI GALEN NÄR VI FLYTTADE FEL DEN GÅNGEN, OCH VILL BARA TA MIG FRÅN STÄLLET ,höll på bli galen när jag bodde fel, och var bara brunt runt fönstren då. Men försökte måla runt fönstren då. Men Akelius sa, det får du inte göra då. Men hade sett folk gjort det, men folk får inte göra det. Jag gick runt och tänkte fixa lite mer när jag bodde där. Vi fick tapeter fast de hade nyss satt in då. Men Linns rum blev renoverat ,men även toaletten fick vi ta dit hyresgästföreningen, och då var det mögel, men då renoverar toaletten då. Men rummen var mellanrum ,så folk kunde hyra ut ett rum till folk med egen ingång. Jag tänkte aldrig det när Linn hade flyttat då. Jag behöver 3 rum ,genom att jag sitter och skriver mycket ,och har mitt kontor hemma sen lokalen rasar då. Men hann inte fixa en ny som synd var då.

Men Akelius hjälpte oss en bit med ,men bytte inte kranar utan måste ta dit hyresgästföreningen då. Men fixar nytt i badrummen badkar och allt annat då. Men jag drog ner av allt ,genom att det var bara en massa mörk energi då. Men orkar knappt ta mig från lägenheten när jag skulle till mina barn då. Men även skulle ha kurser på annan ort, var ett krig inom mig. Men ekonomin rasar såklart ,och känner av folk i området då. LÄGENHETEN GJORDE ATT JAG FICK NÄSTAN SLITA MIG FRÅN LÄGENHETEN GENOM ATT ENERGIN VAR MÖRK DÅ. Men var en kamp när man bodde där. Ibland sov jag på lokalen när jag var så trött då. Men man får inte sova på en lokal, men hade som inget val när jag måste ladda mina batterier då. Men gjorde så ibland ,genom att jag måste stänga av folk när jag jobbar som jag gör då. MÅSTE VILA I LOKALEN.

Men var på hud och läkaren där, sa att det kom inifrån, och då måste jag flytta genom att må mycket bättre då. Jag visste redan om varför mitt ansikte fick problem, att det kom inifrån. Jag kan mig själv då, men även andra sa det ,genom att läkaren tog en massa prover på mig då. Men såg att jag tålde allt ,men även hårfärgen tålde jag då. MEN LÄKAREN PÅ HUD SA ATT JAG MÅSTE FLYTTA, FÖR ATT MÅ MYCKET BÄTTRE DÅ. 

Jag minns jag pratade med min moster om det, men hörde långt tillbaka att folk kunde få hjälp med lägenhet om de hade problem då. Hon hade en vän, som hade fått hjälp med det. Men jag var även rädd ,genom att den bästa hälsan för mig kostar mycket mer pengar för mig. JAG MÅSTE FLYTTA SÅKLART OCH FÅ ETT PERFEKT LIV SÅKLART DÅ. 

Men var till en läkare på hälsocentralen ,och frågade om han kunde sjukskriva mig för hemmet, men han trodde nog att jag var konstig ,genom att jag kan jobba sitta med folk inga problem, men hemmet ,då blev jag sjuk då. Men kom fram att jag måste flytta ,och hitta en lägenhet som passa mig då. Men som handen i handsken då. HÄLSOINRIKTAT HEM, MEN MÅSTE LÄGGA MIG PÅ EN HÖGRE HYRA ,MEN HAR INGET VAL NÄR DET GÄLLER MIN HÄLSA DÅ som även kostar mycket pengar då.

Men flyttade från ett parhus ,som var nytt allt när vi flyttade in då. Men ångrar idag ,genom att allt blev så himla galet för mig. Men vi skulle egentligen köpt ett hus 1 våning, men det är så dags . Men minns så väl när mamma sa den gången ,men ska ni flytta till två våningar igen när du fått problem från radhuset vi bodde i då. Men jag var så stressad för allt då. Men måste bort från stället då ,men radhuset var ganska nytt bara 2 år gammal, var inte slitet då. MEN BLEV SJUK DÄR OCH MÅSTE FLYTTA FAST BARA TVÅ ÅR GAMMALT DÅ. MEN VAR MÖRK ENERGI HAR JAG SETT NU. Men kände även när jag tog i dörren ,att det var fel ,men ändå flyttar jag in där. Men måste från stället ,och det blev för snabbt allt , genom att jag ville bort från radhuset då. Jag väljer sällan slitet då går jag hem då. Linn blev störd i radhuset ,och blev så himla rädd den gången. Men hon stod bara och tittade mot hörnet då. Men hon var inte så gammal ,men öppen och känslig  är Linn. Men hon hade besök i radhuset. Men var så rädd och bara stirrade mot hörnet då. MEN VI MÅSTE DÄRIFRÅN DÅ. MEN JAG MÅDDE SKIT DÄR. 

Jag och Anders var runt och kollade, men vi valde aldrig för slitet ,utan jag måste ha bra när jag flyttar in då. VI KÖPTE ETT PARHUS GENOM ATT SNABBT TA OSS FRÅN STÄLLET DÅ. Men därför varnar min mamma för två våningar när hon visste att jag var så trött när vi hade två våningar och radhuset då ,men köper ett parhus som även är två våningar då.

Men måste ha sovit när jag hamnade på värsta stället, men här är tio gånger värre än Ängegatan då. Men för mig är det fruktansvärt folk kan bo i skiten ,och inte renoverat ,men jag måste börja renovera när jag ser problem, genom att jag trivs inte alls ,om jag bor dåligt ,då måste jag göra något åt det då. ROLAND SKULLE EGENTLIGEN ENS BYGGT ETT HUS,NÄR JAG SER HUR HAN GÖRA MED HUSET. JAG BLIR SÅ CHOCKAD AV ALLT DÅ.

Men vi är olika människor ,men huset är vidrig ,men kan inte ta in hyresgästföreningen ens då. Roland har hus, annars har åkt på dem, sanna mina ord då. Men de skulle säga ,att han får göra allt själv då. Han gör inte det som är 93 år då. Men han har kunnat i tid fixa en del ,som har så lite intresse för då. MEN JAG FICK SÅ DÅLIG HJÄLP OCH HAMNADE HÄR DÅ. MEN ÄR INTE GLAD EN ENDA DAG. MEN VILL BLI FRI NU PÅ EN GÅNG NU.

JAG HOPPAS ATT KEWAN BÖRJAR RÖRA PÅ SIG SOM DE SAGT. Men han kommer få problem ,genom att han har skadat mycket för mig. Han har mycket att ta tag i då. Han får inte göra så har de sagt. När han börjar med mig ,då måste han hålla i planen vi har ihop då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.