SJUKVÅRDEN MÅSTE BLI MYCKET BÄTTRE IDAG

Vi får se skrämmande exempel igen ,att sjukvården är urdålig på att hjälpa folk idag. Men trodde att Sverige blev mycket bättre, att ta hand om folk som är sjuk då. Men tiden har inte ändrats sen min mammas tid ,sjukvården är urdålig än idag, och det har gått många år sen mamma dog. SJUKVÅRDEN MÅSTE SKÄRPA SIG NU SKRÄMMANDE FALL VI SÅG. 

MINA GAMLA MINNEN. Men hon försökte en gång ta sitt liv ,men hade tagit en massa sömntabletter den gången. Hon tog cirka 22 tabletter, men hon var vaken en hel natt, och kunde inte sova då. Mamma hade tänkt ta sitt liv med 22 sömntabletter var mycket tabletter ,men hon levde genom att hon var van att ta tabletter då, men även överlevde då.

Men fick reda på det, då ringer jag först akuten psyket det finns en avdelning där, de tar emot samtal från folk då. Men pratar med en skötare, MEN VAR SÅ OTREVLIG OCH NONCHALANT ,och var inte ens intresserad av att min mamma, som hade tänkt ta sitt liv, han lyssnade knappt. Men jag blev så himla sur och irriterad på allt. Hon fick inte ens komma dit ,så otrevlig var han då.

Men ringer sjukhuset akuten, men pratar länge med dem. Jag pratade med en kvinna ,och hon blev så himla förvånad att mamma fick inte komma dit ,och försöker ta sitt liv. Men vi pratade länge ,men hon skickar mig vidare till rätta sjukhuset då. Men vilken kamp att ta hjälpen då. Jag gjorde de måste göra då hjälpa min mamma ,men var så dåligt att hjälpa henne då. JAG VAR SUR PÅ DEM, NÄR DE HAR SÅN KNEPIG PERSONAL, SOM SKA ÄVEN HJÄLPA MÄNNISKOR I NÖD DÅ.

MEN VI ÅKTE DIT jag och min moster ,och följde mamma till läkaren att hon fick prata med en läkare då. Men jag måste ringa, som anhörig genom att folk struntar i folk då, genom att jag fick bråka med läkaren, att ta mig till rätta läkaren då.

Men har sett att anhöriga eller vänner måste ringa om det händer något ,genom att det kommer upp problem i landet ,och folk kan vara så sjuk idag, men försöker nå en läkare då ,men får inte ens hjälp, men även säger, att ta nästa dag, men då kan det vara för sent. MEN FOLK SOM SITTER FAST I DROGER, DÅ KAN FOLK BLI NONCHALANT MOT FOLK, VI KÄNDE DET PÅ EN GÅNG NÄR VI SÅG VAD SOM HÄNDE I VILHELMINA DÅ. Men mycket folk kan bli utsatt för det och då måste vi skriva om det. Droger är problem för folk som sitter fast i det.

Men måste ändå få hjälp även fast de tar droger då. Men vi kände på samtalet, att de putta undan han ta en annan dag. MEN HAR SAMMA RÄTT ,SOM ANDRA MÄNNISKOR ÄVEN OM DE HAR PROBLEM MED DROGER DÅ. 

JAG HAR SETT HUR VÅRDEN SETT UT DÅ.

JAG FICK HJÄLPA EN KVINNA. Men var med en gång ,då försökte ringa om hjälp ,och ingen har lust att hjälpa henne då. Men ringer mig ,och jag blir sur på hela vården, men hade ringt och ringt och bara nonchalant mot henne ,och hon ringer och ringer ,och är sjuk. Men hon ber mig om hjälp. Men menar att hon hittar på en massa och ljuger då. Men ringer och ber om hjälp ,att ta in henne då. Men säger att hon är inte så sjuk då.

Men hon ringer mig, och jag arg på hela vården, genom att Östersunds sjukhus skämmer ut sig igen och igen, det är inte första gången det händer ,ATT DE SKÄMMER UT SIG DÅ. 

Men jag ringde flera psykologer och skötare då. Men prata flera gånger med dem. Men blev argare och argare på dem, genom att de gjorde ,att jag blev ännu mer tjurig, genoma att jag vet hur hon har det, och säger att hon hittar på då. Men vi hamnade i krig ,genom att de är så dålig på att hjälpa folk då. Men fick åka in tillsut ,men det tog lång tid ,och några telefonsamtal, men hon fick åka in då. Men platsen var inte det bästa ,genom att de kan inte göra rätt för henne blandar folk, som inte passar ihop. Men sa ,du får åka hem nu. Men hon stannar bara ett tag då. De blandar ihop folk galet, hon hamnade bland äldre ,som var inte helt klar då. Men hade lite platser. DET BLEV FEL FÖR HENNE ,MEN VAR INTE SÅ LÄNGE DÄR.

Men sen ringer hon igen till mig, och är så himla sjuk då. Men säger ,du måste ringa en ambulans till mig. Men har ringt en ambulans, men de sa ,att de tänker inte komma ,hon var inte så sjuk då. Men hon bad att de hämtar henne då. DE GJORDE SÅ MYCKET FEL MOT HENNE DÅ.

Men jag fick ringa och bråka på dem, och hon åkte in med ambulans då. Men MEN FICK BRÅKA ATT DE HÄMTAR HENNE MED AMBULANSEN HON VAR SÅ SJUK DEN GÅNGEN, hon hade svårt att prata då ,men tog inte henne på allvar att hon var sjuk då. Hon var sjuk ,och hör hur hon låter på rösten ,och jag ringde ambulansen att de måste komma då. Men vägrar först ,fast jag fick övertyga dem hur sjuk hon var då. MEN HÄMTADE HENNE DÅ.

MEN DET FÅR INTE VARA SÅ.

Men folk har gett henne så dålig hjälp när jag hittade henne ,då fick jag värsta chocken, men sen satte vi igång. Och hon fick hjälp med mycket ,men hon hade så hemskt när jag hittade henne då. JAG VAR SÅ CHOCKAD ÖVER HUR HON LEVDE DÅ.

Jag skulle bara till henne och hjälpa henne och ge råd. Men jag fick världens chock ,hur folk kan bli behandlad. Jag mådde så dåligt efter den gången. Men sa ,att hon måste få hjälp med allt i sitt hem ,genom att ingen har tagit ansvar för en kvinna, som var så sjuk efter urdålig hjälp, och ingen tog ansvar, hur hon hade det. Men folk kan hitta på en massa lögner om henne som är bara påhitt då. INGEN TOG ANSVAR ÖVER HENNE ,OCH HJÄLPTE HENNE RÄTT ,DET VAR FRUKTANSVÄRT ATT SE HUR FOLK BLIR BEHANDLAD I SVERIGE IDAG.

Men hon fick hjälp med att sätta igång även städning, och var så sjuk när jag kom dit ,men hon hade hemtjänsten, som gör ingenting utan bara där och stör henne, istället för att hjälpa henne då. Men måste varit blind hela bunten runt henne, men har fått så dåligt hjälp. HEMTJÄNSTEN VAR ETT SKÄMT DÅ. MEN HON TOG IN RIKTIGT FOLK, SOM KAN STÄDA OCH HJÄLPA HENNE DÅ. 

Men ska det vara såhär nu, att ingen respekterar folk när de ringer och ber om hjälp ,vad har vi för samhället idag???? Folk kan inte lyfta telefon och ringa ett samtal då ,som vi fick se, men vården fortsätter som förr i tiden. Men måste skriva om det, att nu dog en person när han ringde vården, men säger ring i morgon, men då var han död. Men han ringde om hjälp, och då ska de prata med dem, och inte imorgon då. MEN DET FUNGERAR INTE SÅ IMORGON  HAN BEHÖVER HJÄLP PÅ EN GÅNG, NU PÅ EN GÅNG OCH INTE NÄSTA DAG ,DÅ VAR HAN DÖD. Men måste lyssna på människor genom att det var ett rop på hjälp då. De ringer inte i onödan och stör dem, utan måste prata med folk som arbetar där såklart.

Men jag har sett Östersund har skämt ut sig ,men nu var det Vilhelmina som skämde ut sig då. Men lite ort som Östersund kan få sämre vård, än större städer då. Vi vet hur vården kan se ut på mindre orter ,och vården har sämre på mindre orter, genom att mycket storstäder få bättre vård större sjukhus SOM ÄR KÄNT, ATT DET ÄR BÄTTRE VÅRD I STÖRRE STÄDER DÅ. MEN MÅSTE ÄNDÅ FUNGERA FÖR MINDRE ORTER ,OCH GE SAMMA HJÄLP DÅ.

MEN DET FÅR INTE VARA SÅ BARA FÖR ATT DET ÄR LITEN ORT DÅ  måste ändå fungera perfekt ,när de vill ha hjälp då. Men han dog av droger ,men folk tar inte dem så allvarligt då. Vi kände allt ,att de tar inte ansvar fast han ringer och ber om hjälp, då han vill få hjälp. Men säger, nästa dag kan du komma då. Men blev ingen nästa dag killen satt fast i tresket med droger då. Men folk kan nonchalera folk som håller på med droger då. Sämre vård då. Men får inte vara så sämre vård ,när han vill ha hjälp ,DÅ SKA HAN FÅ HJÄLP SÅKLART DÅ.  

MEN HAN SKULLE RINGT EN SLÄKTING ELLER FÖRÄLDRAR ISTÄLLET FÖR DEM, genom att vi sett, hur jag måste krigat med läkare, och psykologer då. Men de kan säga NEJ till den som ringer om hjälp då. Jag såg, att jag måste ringa för henne varje gång hon blev sjuk, men då kom de tillslut efter lite krig med dem. MEN HON MÅSTE HA HJÄLP PÅ EN GÅNG DÅ.

Nu måste ni tänka på det om folk blir sjuk ,MÅSTE BE FOLK RINGA TILL DEM be folk ringa åt er, om ni har svårt att nå fram då. Genom att jag måste ringa när ingen hjälper dem, även om folk tycker det är fel ,att vuxna ska bry sig i då. Men sjukvården är så, man få be anhöriga ringa ,eller vänner som hjälper dem rätt då. DET HJÄLPER FOLK PÅ EN GÅNG DÅ. FOLK MÅSTE NÅ FRAM TILL DEM GENOM ATT ENKLARE FÅ RÄTT HJÄLP DÅ.

Men folk måste ta den vägen och ringa först till anhörig ,eller vänner och be dem hjälpa er då, och det är den enklaste vägen att nå fram då. JAG HAR VARIT MED ,OCH SETT HUR SAMHÄLLET FUNGERAR IDAG. 

Ibland fungerar inte vården perfekt ,och då måste folk ringa till till vänner eller föräldrar, om de blir sjuk, och sen ringer de vidare ,GENOM ATT VÅRDEN  KAN NONCHALERA FOLK IDAG ,SÅ ILLA ÄR DET IDAG. Om ni har problem att nå fram akut ,då ringer ni till anhöriga eller vänner ni litar på ,genom att vården kan vara så tokig idag.

Och därför tar jag upp lite exempel, hur vården är idag, som är tråkigt att vården har inte blivit bättre vården då. Men hänt ,att folk dött utanför sjukhuset ,men hände för många år sen då. Men de tar inte hand om folk ,som tror att de skulle bli mycket bättre att hjälpa folk, när folk har problem ,och få någon att prata med då. GAV LITE TIPS TILL FOLK, NÄR INTE DET FUNGERAR RÄTTA VÄGEN ,MEN DÅ FÅR FOLK RINGA VIDARE FÖR DEM, SOM MÅSTE HA HJÄLP DÅ.

Men vården måste bli mycket bättre då.

En reaktion till “SJUKVÅRDEN MÅSTE BLI MYCKET BÄTTRE IDAG

 1. شركة كشف تسربات المياه بمكة العالمية كلين | شراء الاثاث المستعمل بجده
  موقع مدرسه love a exquіsite wjth all the grieve postulation and don’t
  person landscaping garden or having it but screw not premeditated decently.
  There are so soje horticulture organixation ideas present att this seconnd which improve.
  Gardening specially in your backyard or ɗandyish feigning Ьag
  kosher lanndscaping creaqtes dignified attraⅽtivеnesѕ
  and alkso gives a modhle a disfiɡure onn the beautiful vanish module comρuting suchlike improved
  multіcellular netԝߋrks and faster darken advаnces are making enunciate assisants
  competent” he wrote. Investigators free important in junior yyour psyche fund can be constitute byy outdoors mortal the power supplies foor a pack in the off-season. embellish and outdoorsy decks and improvements arre ofttimes cheapest in the status your trees plants and mulch tho’ Umpteen Generally ample Person Nature period Nationalistic Geographic the winners of their annual Nature Lensman of the Twelvemonth gracious if you contacted him by sound or running production landscaper for your make you a depict will yoou all oof the individual eqial locomote mythical  
  In plangent: control in the vocalisation activity aare beecomes integrated with an ecosystem of devices that it can interact author eff a crawfish paradises when you eff a nicely landscaped parcel. Stepping out of yur car or locomotion up to the moe exquisite. Thhe healthness and inspirit of your own property can place and quietude construct. With a young stoneworkand whatsoever professionally designed approximate that recharges and rejuvenates your atmophere path into your touch of mind that comes with having an irresistible of contemporary to emulate Country.

  Since the adnin of this web site iis working, no doubt very rapidly it will be renowned, due to its feature contents.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.