KÄNNER MIN TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL PROTECTION, BIG PROTECTION

JAG KÄNNER KEWAN HELA TIDEN NÄR JAG HAR RINGT FLERA GÅNGER TILL HONOM.

GUD SA TILL MIG BIG PROTECTION, SOM JAG KALLAS FÖR. ALLA KVINNOR KALLAS FÖR BIG PROTECTION MÄNNEN PROTECTION. Vi har stark energi ,och han vill jobba med kvinnor som är praktiskt lagd när han har länder.

Men trodde väl inte jag skulle få så mycket problem med Kewan ,när jag var så trött den natten, och han måste prata med mig. Jag hade nyss varit förkyld ,genom att här blir man sjuk hela tiden, genom att Roland pappa till Anders han tar in hela tiden sjukdomar till mig, han nosar fram det ena än det andra då. Men har inte varit så sjuk förut ,men hela tiden genom att Roland nosar fram det ena än det andra då. Jag håller på bli galen ,som är inte ens van att bli sjuk som nu. Men förr var jag sällan sjuk, men nu kan man få magsjukan och förkyld då. Jag hatar att bo här, som är inte ens van att bli sjuk då. MEN MÅSTE BO ENSAM SOM INGEN VILLE HJÄLPA MIG MED DÅ, MEN BLIR SJUK OFTA HÄR. SOM ÄR INTE VAN DET. 

Men förr kunde folk ha magsjukan och förkyld ,men jag blev inte det, utan klarar mig hela tiden då. Men satt även med folk, som hade varit sjuk ,men jag klarar mig hela tiden då. Men nu håller jag på bli tokig ,genom att jag måste egentligen bo ensam då. Nu när Kewan ringde mig, då hade jag varit sjuk ,och var inte så pigg ,men sa vi tar nästa dag. Men därför hatar jag livet ,att hålla mig ifrån sjukdomar, som är svårt när man bor här då. KEWAN STÄNGER FACEBOOK NÄR HAN FÅR INTE SOM HAN VILL DÅ. 

JAG HATAR ALLT NU. Vi pratade ett tag, men säger till honom, att vi kan prata i morgon istället för nu, genom att klockan är 04.00 hos mig då. Men Kewan var så tjurig den natten, och han skulle ha på sitt sätt ,och när han måste prata med mig, då måste han det ,han kan gå in i konflikter ,så jag blir tokig och stänga mobilen, när han har bestämt sig, att prata med mig. DET SÄGER POFF SEN ÅKER FACEBOOK DÅ. Han är inte kul att hålla på att tjafsa med då.

Men jag säger nästa dag, men för honom finns inte nästa dag. Jag måste även lära känna Kewan, hur han fungerar när han ska prata med mig, då håller han på bli sjuk, och måste prata med mig. MEN VILL HA RESPEKT OCH LÄRA HONOM ,ATT LYSSNAR PÅ MIG NÅGON GÅNG DÅ. 

När jag bodde hemma, DÅ LYSSNAR HAN IBLAND ,men inte alla gånger då. Men han sa, okej vi hörs imorgon då. Men kan vara så tjurig när det gäller foton ,då kan han stänga mobilen ,genom att jag måste ge först, då hamnar vi konflikter om löjliga foton ,vem som skulle ge först då.

Han ansåg att jag måste ge först ,men jag var även rädd ,att ge först ,MEN DÅ MÅSTE JAG GE FÖRST DÅ, genom att Kewan ser mycket bättre ut än mig, men då var han så tjurig, och ska ha nu ,annars stänger han mobilen då. Men Kewan fick sitt foto då. Men han kan vara jobbig när han är på den sidan då. Jag kan även jag vara tjurig, men höras till den tjurigaste person ,som mamma såg mig då, men då har jag fått en överman Kewan, han slår alla rekord att vara tjurig då. KEWAN GER SIG ALDRIG DÅ. 

JAG SKYNDAR MIG OCH SKREV ATT VI TAR DET I MORGON OCH SKREV I LOVE YOU OCH PUSS OCH KRAM OCH MASSA♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ vi kan prata i morgon då. Men det blev inget i morgon och Kewan han stängde Facebook igen och igen flera gånger då.

MEN DET ÄR INTE FÖRSTA GÅNGEN KEWAN GÖR SÅ. Jag säger att jag kan inte prata med dig då. Men då gick Roland pappa till Anders utanför dörren då. Jag sa vi kan inte prata nu genom att jag kan få så mycket problem då. Men visar till och med med handen och drog min hand över min hals då. Jag tänkte han skulle förstå då. KEWAN LYSSNAR INTE HAN LÄMNA FACEBOOK OCH PRATAR INTE MED MIG PÅ ETT TAG. KEWAN ÄR DEN ENDA PERSON JAG KAN PRATA MED OCH KÄNNA MIG LUGN OCH HEL MED. 

Men GUD gav mig en tuff uppgift, genom att bo här skadar mig mer och mer nu ,istället för att krypa in i Kewans famn ,och känna hans armar runt mig. Jag har skrivit och känt mig mycket bättre och lycklig, att vakna med Kewan då. JAG MÅSTE HA MYCKET HJÄLP OCH TRYGGHET ,SOM LÄMNAR ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE ,DÅ MÅSTE JAG HA SÅ MYCKET STÖD DÅ.

MEN FICK ALDRIG STÖD ENS BARA BRÅK OM ALLT DÅ, fast Anders psykolog pratade länge med Anders och mig då. Men han såg att vi jobbar väldigt lika ,och måste ha lugnt runt mig ,när vi jobbar med människor då. Men visar Anders att söka en bostad, och jag bor kvar eller söker ny om jag vill det. Men vi måste söka två lägenheter då. Men jag väljer att bo kvar, GENOM ATT JAG ÄLSKAR MIN LÄGENHET ,OCH LAGT MYCKET PENGAR PÅ MIN FLYTT DÅ.

Men Anders ska söka en ny lägenhet ,genom att Anders är inte så lugn och tyst med mig då. Men psykologen pratade länge med Anders, KAN DU VARA TYST OCH LUGN, GENOM ATT DU FÖRSTÖR BIRGITTAS ARBETE DÅ, annars måste du söka en egen lägenhet då. Men Anders kan inte vara tyst och lugn, och jag måste bo själv, genom att ta tillbaka min energi ,som gick åt mycket när han bråkar med mig. Men måste bo ensam ett tag ,genom att jag var trött från Anders då. Men måste behålla min lägenhet, som alla sett hur det gick för mig.

IDAG HAR VÄRLDEN SÄMSTA HJÄLP NÄR JAG MÅSTE LÄMNA ANDERS DÅ. Men förr kunde jag lämna och flytta in i nytt och byta bostad ,men nu kan ingen hjälpa till då. Jag har köpt lägenhet och parhus, men enkelt att flytta då. Men flyttade från Ömer, då måste jag köpa mig en lägenhet, genom att kön i Östersund var till folk som bodde där. Men kan köpa en bostad de. Men ingen fick komma utifrån även om jag bott i Östersund. Men född i Östersund, men  gick inte alls när jag skulle flytta hem från Göteborg då. Men nu har de tagit bort det ,genom att folk flyttar hit då. Men förr fick ingen gå förbi kön, men nu kan folk gå förbi kön, även folk som kommer som flykting, men förr då fick man köpa en lägenhet då.

Men synd att mamma är död då. MEN JAG RINGDE FÖR SENT TILL MAUD, DÅ HAR MOSTER SAGT TILL MIG ATT RÄDDA MIN LÄGENHET. Hon tyckte jag fick knäpp folk runt mig ,som inte kan prata eller skydda mig då. Men jag mådde så dålig av stress ,och Kewan gjorde sitt till ,att jag rasar när han går och kommer ,som ingen vill möta på ens. Jag kan lova ,att han var en tuff person att möta på. MEN KÄRLEKEN ÄR UNDERBAR, men jag kan vara utan allt, och fått behållit mitt liv, när ingen vill hjälpa mig ens att leva i glädje. Men folk är knepig runt mig, men jag har hjälpt folk när det krisar. Jag ringer om de har problem, men här är det ingen som kan lyfta på ändan ens ,och fråga hur går det då?? ?? Tysta klubben, men jag ska finnas till hands när de har kris då. Men kommer bli slut på allt för mig då.

MEN BARA PROBLEM FICK JAG FICK INTE ENS LEVA MITT LIV ENS ,SÅ KNÄPPT FOLK HAR JAG. INGEN TÄNKER PÅ MIG. Men jag bor här med konflikter ,och hat och bråk ,det gör att livet är bara mörkt, och plus förlorade min älskade lägenhet, som jag kämpar med näbbar och klor, och lade sista mina pengar på den lägenheten jag valde ut då. Men fick lägga mycket på lägenheten genom råd från läkare ,men även folk gav mig råd.

Men lade sista pengarna ,och åkte på dubbla hyror, men ingen vill hjälpa mig när livet känns tufft att skiljas, som är extra jobbigt att skiljas ,och måste ha mycket stöd och pengar till det. Men ingen räddade min ekonomi ens, utan livet hamnar i botten och mörker, när jag fick inte leva med Kewan, som måste även vänta på han, som har inte skött sina kort rätt ,genom att han måste hålla kontakt med mig ,och rädda mitt hem genom att ingen är pigg på honom då. JAG STOD ENSAM, OCH EN MASSA STRESS, OCH RÄDD ATT FÖRLORA MITT KÄRA HEM, INGET STÖD ENS RUNT MIG. MEN LIVET BLEV INTE SOM JAG HADE TÄNKT MIG ENS DÅ. Men svårt att börja om ett nytt liv ,som jag måste göra då. Men jag måste fixa min ekonomi ,som även satt själv med mycket då. Men kände att jag måste komma på ruta ett ,svårt att skiljas genom att allt är dyrt ,men även lägenheten är dyr att betala själv då.

Men idag har mina barn förstått ,men då var det bara krig om honom då. Men nu har jag berätta om Twin soul ,tvillingsjäl hur vi fungerar ,och de har förstått att det är han och jag då. Men har inte önskat det ,genom att behålla mitt hem SOM VAR A OCH O ,ATT BEHÅLLA MITT HEM GENOM ATT JAG HAR LAGT SÅ MYCKET PENGAR PÅ MIN LÄGENHET ,men även att jag kan inte flytta överhuvudtaget då. Men måste bo kvar som gick i backen då.

Men fick aldrig leva det liv jag måste leva, för mig är det bara bottennapp bara för folk är urdålig på att prata med mig då. Men satt helt ensam, och sen planerade jag mer och mer min död ,genom att allt bara försvann för mig när Kewan kom och gick, jag blev sjuk av honom då. Men ingen har mött på en Twin soul, som folk tycker vi ska möta på tvillingsjäl svartaste vi möter på då. Men då måste någon vettig person skydda min lägenhet då. JAG ÄR ENSAM ,GENOM ATT JAG LITAR INTE PÅ EN ENDA KOTTE IDAG EFTER DEN SMÄLLEN DÅ. MEN HAR LÄRT MIG ATT INTE LITA PÅ MÄNNISKOR DÅ.

Men jag håller på bli galen, genom att vi bor så galet ,han i England och jag i Sverige ,men vill att han visar lite respekt ,men för honom existerar inte respekt ens, han kan inte ens stava till det. Jag har blivit sur på honom, och tänkt jag måste välja någon annan, när han gör så här då. Men kan inte välja någon annan ,när jag sitter och pratar med andra på Facebook, då kan han signalera ,och då börjar han tänka på mig, och då kan jag inte ens kolla på andra män då. KEWAN TÄNKER PÅ MIG, DÅ SER JAG HONOM PÅ EN GÅNG ,MEN ÄVEN SVÅRT ATT SKRIVA, GENOM TANKAR OCH BILDER DÅ. MEN HAN SKYDDAR MIG DÅ.

Men för att skydda mig mot män, då tänker han lite på mig ,och då ser jag honom inom mig då. HAN SKYDDAR MIG DÅ.

MEN NU HAR JAG SETT KEWAN, genom att jag har ringt och hört och sett, att han har druckit och tar tabletter, men jag blir sur på allt ,genom att prata med mig, istället för att fjanta på med att sura hela tiden ,som han gör då.

MEN KEWAN ÄR VÄRRE MAN ,SOM JAG TRODDE INTE FÅ, SÅ MYCKET PROBLEM MED DÅ. Men ingen vanlig man, jag mött på Twin soul kan göra så, genom att han blir sjuk ,och då blir även jag sjuk, men vilken hit GUD hittar en ny man till mig ,men måste hålla koll på honom då. MEN EGENTLIGEN MÅSTE VI PRATA MED VARANDRA VARJE DAG, och han drar när han blir sur, och då sitter jag och mår dåligt då.

Men ingen kvinna eller man önskar sig en tvillingsjäl ,SOM GREAT MASTER,SA DEN GÅNGEN, DU HAR MÖTT EN TVILLINGSJÄL. Kewan var ung ,och jag blev rädd av det, när han jagar mig då. Men även min guide Johlie sa till mig den gången, att ringa Kewan han mår dåligt nu. Men då hade vi nyss träffa, ,men kan känna så mycket kärlek för mig. Jag tyckte det var konstigt ,men jag satt och väntade och skrev till honom då.

Men för mig, som är även rädd för yngre män, och tror hela tiden, att nu har han lämnat mig ,och sett att det här går inte då. Men så kommer Kewan tillbaka ,som gubben i lådan då. Men måste även lära honom respekt, genom att han umgås 24 timmar om dygnet med sina vänner ,som är A och O för honom. Men ,då känner jag ,att jag måste säga NEJ ,men försöka styra honom, som verkar gå dåligt för mig då. MEN ÄR SÅ HIMLA SUR PÅ GUDS PÅHITT NÄR KEWAN DÖK UPP DEN NATTEN 2016-01-07. Men han måste egentligen ta hand om mig, och ta ansvar när han älskar sina kompisar mer än mig. Men vad händer med mig då???? Han lämnar mig hela tiden jag håller på bli sjuk då. OM KEWAN HAR FUNGERAT, SOM NÄR VI TRÄFFADES, DÅ HAR LIVET VARIT BÄSTA JAG FÅTT DÅ.

♥♥♥KÄRLEK OCH GLÄDJE DÅ. PERFEKT LIV MED KEWAN♥♥♥.

MEN SÅ FUNGERAR TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL ,OCH JAG FÖRLORAR ALLT NÄSTAN MITT LIV ,så fungerar Twin soul, och jag förlorade allt när han dök upp då. Men mina barn känner inte igen mig ens, men folk ska få lära känna äkta vara av Twin soul, och måste följa mitt öde då. MEN GUD KALLAR KVINNORNA BIG PROTECTION MÄNNEN PROTECTION.

MEN ÄLSKAR ATT SE HONOM INOM MIG DÅ. Men jag känner han ,ser hans ansikte och nacke hela han nu, och hår och ögon inom mig. Men ser hela Kewan bor i mig, ser håret och ögonen och nacken på honom, ser hela hans ansikte när han tänker på mig, då ser jag han och känner av honom ,och jag kan inte gå en meter då.  JAG NJUTER DÅ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.