CORONAVIRUS

VI HAR CORONAVIRUS I SVERIGE NU. Men vilken hit för folk ,som far och flänger över halva jordklotet, som lätt smittar oss svenskar som flänger inte som dem.

MEN NU HAR EN PERSON VARIT UTE OCH REST OCH VAR SJUK, men sätter sig på ett tåg till Göteborg, men vad händer där på tåget, DÅ BLIR FLER MÄNNISKOR SMITTAD AV HONOM DÅ ,GENOM ATT DEN PERSONEN SKULLE INTE ENS LANDA I SVERIGE , tills han har sett ,att det gått över. Men även att han hör, att viruset har bryter ut i landet han befann sig, då stannar man kvar ,genom att acceptera folk, att inte sprida det vidare till andra människor.

Genom att acceptera att de blev sjuk, DÅ RESER MAN INTE ENS IVÄG UTAN STANNAR HEMMA DÅ, om de känner att de blev sjuk, elle ser att landet har problem med viruset då. DE VÄNTAR OCH SER DÅ.

Men kolla på respekt mot svenska folket, men hur många kommer nu råka illa ut ,GENOM ATT INGEN INOM REGERINGEN TAR ANSVAR ENS OCH STOPPA GRÄNSEN TILL SVERIGE DÅ, så länge folk är sjuk då ,genom att slippa spridningen. MEN HUR LÅNGT TÄNKER DE??? 

Men viruset kommer inte ens från Sverige, MEN SPRIDS TILL ALLA MÄNNISKOR ,FÖR ATT FOLK MÅSTE UT OCH RESA TILL ANDRA LÄNDER ,SOM ÄVEN LÄNDER ÄR SJUK, men hem och kolla folk när de måste stanna i Sverige, och inte resa och flänga till länder, som har den hemska sjukdomen, DÅ SKA VI FÅ CORONAVIRUS ,GENOM ATT VI HAR EN REGERING ,SOM HAR SÅ SVÅRT ATT SÄGA NEJ, NEJ, NEJ. Men sett annat de gjort ,men säger ingenting ,men ser vad vi har för regering då, att vi har en regering som har svårt att säga NEJ, NEJ ,NEJ till det.

Men kolla nu på den som sitter på tåget, hur många där kommer bli sjuk, men när ska regeringen fatta det ,att de måste säga NEJ ,OCH FOLK STANNAR KVAR TILLS DET GÅTT ÖVER DÅ tills det gått över då. Alla vet när vi har vinterkräksjukan ,att då får ingen ens gå ut ,eller vara nära folk genom att de är så smittsam då.

FINNS DET INGEN UPPLYSNING I LÄNDERNA, GENOM ATT NU SPRIDS CORONAVIRUS ,som ingen vill ha ens då. Men även länder, som är dålig på att upplysa folk res inte tillbaka till Sverige när du känner dig sjuk då, genom att du kan smitta folk i Sverige då. Men vi ser ingen har ens koll på det.

MEN VI HAR REGLER ATT ÄR MAN SJUK ,DÅ HÅLLER MAN SIG HEMMA ,ANNARS SMITTAR MAN NER FLER FOLK, OM MAN SPRINGER RUNT PÅ OLIKA STÄLLEN DÅ, GENOM ATT STOPPA SPRIDNINGEN DÅ.

Men ska folk få tillåtelse att sprida över hela landet då???? Men kommer regeringen inser som oss att stoppa alla utfarter från Sverige ,men även in då??? Men kommer de göra det????DET BÄSTA SÄTTET ATT STOPPA ALL SPRIDNING DÅ.

Om jag satt i ett land ,och blev sjuk av coronaviruset, då satt jag kvar i landet och väntar på hjälp, eller så dog jag där,men jag smittar inte vidare då. Jag har själv satt mig där, och då får jag ta den smällen då. Men virus smittar så mycket folk då. Men kolla länder som har blivit utsatt för viruset, och folk har så svårt att respektera folk idag som synd är då. FOLK MÅSTE VISA RESPEKT MOT FOLK SOM VI HAR LÄRT OSS DÅ.

Men kolla hur snabbt det kan spridas, jag brukar inte vara sjuk ,men så lever jag hos Roland Anders pappa ,han är som en smittspridare, och jag håller på bli galen på honom. Det känns som han bara går ut ,och rota runt och hem igen ,och hör man nyser ,eller annat då ,och mina öron hör det, och tänker inte igen och inte igen ,och jag vill flytta, men det är precis som han nosar fram allt ,men världens största smittspridare, genom att jag brukar inte vara sjuk. Men ingen tar hänsyn till mig såklart. Men folk måste respektera folk, att inte smitta vidare då. De måste stanna hemma då. JAG TOG ETT EXEMPEL PÅ ROLAND, HAN SMITTAR HELA TIDEN DÅ. Men jag säger till ,men tror ni de lyssnar ,genoma att egot är större då. Men folk kan bli sjuk då.

Men ett exempel på viruset då.

FOLK TÄNKER INTE LÄNGRE ÄN NÄSAN RÄCKER,och då sitter vi där ,och de där, genom att folk har ett stort ego ,och tänker inte sig för måste åka hem till länder de kommer ifrån. Men stannar inte ens kvar ,när de vet hur det är där ,då åker folk till Sverige, och vi har inte med dessa länder att göra ens, men vi får även den skiten som de har ,och vi blir sjuk som inte ens kommer därifrån.

Men vi blir smittad genom att de måste resa och flänga över allt ,och hem och hem till sitt land. SÄTT RESEFÖRBUD PÅ DEM, STANNA I SVERIGE, ELLER STANNA I LANDET DE KOMMER IFRÅN ,BARA ATT VÄLJA DÅ. Vi måste stanna hemma om vi är sjuk, men samma för dem såklart, än att resa tillbaka till Sverige och smitta hela bunten då. Men folk har inget att tänka med då.

MEN FOLK MÅSTE TA REDA PÅ ALLT INNAN DE RESER TILL ANDRA LÄNDER ,GENOM ATT STOPPA SPRIDNINGEN ,MEN HAR KOMMIT TILL SÅ MYCKET LÄNDER, MEN FÅR INTE ENS RESA UT DÅ genom att folk måste stoppa landet då. Vi håller på bli galen på allt folk som måste ut och fara till länder och sen får vi viruset då. Men de måste bli ett förbud på att resa och flänga de får hålla sig hemma nu.

MEN CORONAVIRUS STARTAR INTE I SVERIGE UTAN ETT ANNAT LAND  ,men tar in allt till oss då. Men nu måste regeringen sätta flygförbud inget mer tok. Men kolla på tåget till Göteborg där åker en man ,som smittar ner hela vägen då. Men jag har även barn och barnbarn där ,men när ska folk respektera folk då.

Men de reser inte så mycket själv, genom att de ser hur världen ser ut idag, de stannar hemma då. Men så finns folk ,SOM INTE ENS KAN STAVA TILL RESPEKT DÅ ,OCH ÅKER UT TILL LÄNDER, SOM ÄR SJUK DÅ ,MEN HAR INGEN KOLL ENS ,MEN DÅ BLIR VI SJUK DÅ. 

MEN VI SKA KOLLA PÅ HUR FARLIGT CORONAVIRUS ÄR

VI SER EN SVART ENERGI FRÅN CORONAVIRUS. Vi ser naturen blad ,folk tar med sig hem, folk bär på armen har lagt det i en någon slags korg. Men bär på armen blad där.

CORONAVIRUS KOMMER FRÅN SVARTA LÄNDER DÅ. Vi ser solen någon lägger sin hand mot sitt öga ,det är stark sol där. Svarta människor. Ser håret på kvinnan har lockar tjockt hår, men kort hår en massa hår. Men är barfota mörka ben på kvinnan, men hon har liten tyg på kroppen som går till knäna ,men mörka ben ,och går utan skor. Det kommer från ett afrikansk land ,när man ser hur kvinnan ser ut. Kvinnor ser ut så med värmen och sanden då. Men har svart hud ansiktet ser svart ut då.

När hon kommer hem hon lägger ut bladen, men börjar ta sig mot pannan då. Hon börjar svettas mycket, och tar sin svarta hand för pannan då. Men CORONAVIRUS kommer från svarta länder då. MEN CORONAVIRUS har spridit sig ganska fort genom länder ,att hon blev sjuk då. Men har problem med botning medel mot coronaviruset då ,genom att coronaviruset är kraftigt virus då. Hon svettas mycket, och tar sig för pannan då.

DE FÖRSÖKER BOTA FOLK DÄR BORTA. Hon är lelös. Men försöker vända på henne då. Folk lyfter upp henne, och lägger en arm runt henne då. Hon har svart arm. Hon dricker vatten ,genom att hon svettas så mycket och varmt där. Hon kliver upp ,och tittar ut, men ser bara solen, men inne är det mörkt då.

Hon dricker vatten ,GENOM ATT HON SVETTAS SÅ MYCKET. Hon går och lägger sig och lägger handen över sin panna då.

Hon blir sjuk av coronaviruset men ska se vad som händer då?? ?

Vi ser en äldre människa med grått hår, men det var skumt nu????

VI SER ATT ÄLDRE MÄNNISKOR DÖR HON HAR INTE DEN MOTSTÅNDSKRAFT HON MÅSTE HA DÅ. Men ser en kvinna med svart hår ,som går runt där. Hon är också sjuk då. Men dricker vatten och svettas hela tiden ,men det kommer från kroppen, att de svettas så mycket ,men ser hela tiden får ta handen för pannan då.

MEN DESSA LÄNDER HAR INTE SÅ RENT SOM VI HAR DÅ. Men hur illa är vi ute då???De lever inte så rent folk som fick det.

Vi ser äldre människor grått hår får problem nu. Folk som är väldigt sjuk kan råka illa ut då. ÄLDRE MÄNNISKOR KAN RÅKA ILLA UT, MEN ÄVEN FOLK SOM ÄR VÄLDIGT SJUK. 

MEN HUR GÅR DET FÖR YNGRE MÄNNISKOR DÅ??? Vi ser hosta blir förkyld då. Snorar och snorar hela tiden. Dricker vatten, genom att de svettas och tar sig för pannan då.

De lägger sig ner och vilar. Folk kan frysa ,de kan få feber när de fryser. Kan få hög feber då. Men dricker vatten då. Lägger en massa täcken runt sig ,och fryser hela tiden. MEN VI SER ATT FOLK FÅR HÖG FEBER DÅ.

MEN INGEN KAN SE VART DE KOMMER IFRÅN GENOM ATT VIRUS SPRIDER SNABBT GENOM OLIKA LÄNDER DÅ. 

MEN FOLK SER INTE ATT DET KOMMER FRÅN AFRIKA UTAN TROR ATT DET KOMMER FRÅN KINA DÅ som har fått problem med virus då.

MEN KOLLA PÅ HUR SNABBT CORONAVIRUS SPRIDS SNABBT TILL SVERIGE FÅ. Om folk inte läst om KINA eller sett på teven, då har folk trott att det kommer från Sverige då ,genom att folk är sjuk ,genom att ingen kan räkna ut att det kommer från Afrika.

Och vem har  varit där och sprider runt då?????

Men folk har blivit sjuk i ITALIEN, men folk kan tro att det kommer från Italien när ingen sett Kina då. GENOM ATT INGEN KAN SE VART VIRUS KOMMER FRÅN. TAR FÖR GIVET LANDET DE BEFINNER SIG I DÅ.

Men folk har rest till IRAN OCH IRAK, men är sjuk ,men tror att de har sprider smittan då??? NEJ ,folk har hört och sett Kina, som är boven i dramat då. MEN BOVEN I DRAMAT ÄR AFRIKA SVARTA MÄNNISKOR SOM BLEV SJUK DÅ. Men ingen har upptäckt att folk i Afrika blev sjuk, men vem har haft kontakt med Kina, genom att folk blev sjuk ,och ser att de sitter på en båt och får inte gå i land ,genom att de är smittad då???

Men kolla på han som kom tillbaka till Sverige, HAN SATTE SIG PÅ ETT TÅG ,OCH VAR SMITTAD ,OCH NU SPRIDER HAN CORONAVIRUS I LANDET DÅ. Men om ingen sett Kina ,då har han fått för allt då ,att du som sprider smittan då.

Men folk har rest till ITALIEN ,och folk blev sjuk då. Men folk ser att Kina ,som har  spridit då. Men vem har varit i Kina då??? Tänk efter nu, genom att folk reser mycket nu. Men vem har varit i Afrika, vem har varit och rest, eller har folk från Afrika rest till Kina då???? Tänk efter nu, GENOM ATT INGEN VET VART CORONAVIRUS KOMMER IFRÅN, men folk tror att Kina har det , och de sprider smittan då.

MEN VEM HAR VARIT I KINA GENOM ATT ITALIEN FICK DET, MEN ÄVEN SVERIGE FICK DET, men de hade inte varit i Kina, utan rest hem till sitt hemland då. Iran och Irak ,men hur kom det dit då ,kom det från Kina då?

Men tänk efter ingen vet vart det kommer ifrån. Men folk från Kina har fått coronavirus ,som alla tror att de fått det ,och vi kan också bli utsatt ,vi fick det MEN I GRUNDEN KOMMER DET FRÅN AFRIKA DÅ. 

Men så många länder stänger gränser ,för folk är rädd då ,genom att Kina upptäckte virus då. Men sen har flera länder åkt på det ,genom att sprids så snabbt ,genom länderna till Sverige, nu fick vi påhälsning av coronavirus ,och då tror alla, att det är Kina då. Men upptäckte coronavirus ,som folk blev så sjuk ,MEN KINA FICK PÅHÄLSNING FRÅN CORONAVIRUS ,SOM INGEN KAN SE VART DE KOMMER IFRÅN DÅ

MEN SNABBT GÅR DET SPRIDA CORONAVIRUS TILL SVERIGE DÅ, men även i andra länder blir utsatt ,men folk har inte ens rest till Kina då. Folk har inte ens varit i Kina ,men ändå tror folk att det kommer från Kina då.

MEN DET KOMMER FRÅN AFRIKA ,GENOM ATT FOLK ÄR URDÅLIG PÅ ATT KOLLA UPP KÄRNAN I VIRUSET, FOLK TAR FÖR GIVET, men vem har varit dä,r genom att Kina fick det först ,men det kan finnas andra länder, som har inte upptäckt smittan då, genom att smittan sprider så snabbt  då.

MEN KOLLA PÅ HUR SNABBT DET SPIDER FRÅN AFRIKA ,SOM VI ÄR TVÄRSÄKER PÅ DÅ. VI SER SVART FOLK PÅ EN GÅNG, NÄR VI KOLLADE PÅ CORONAVIRUS. Men vem har varit i Afrika ,genom folk i Kina var sjuk, men vem har varit i Kina från andra länder då????

Alla reser inte till Kina utan folk hade varit i Italien ,men inte Kina, men även andra länder ,och inte Kina då??? GENOM ATT INGEN VET VART CORONAVIRUS KOMMER IFRÅN DÅ.

MEN ÄR LÄTT ATT BLI SMITTAD DÅ ,kolla på de som satt på tåget ,och hade fått coronaviruset men de hade inte varit i Kina. Men i ett annat land ,men coronavirus sprider över allt men grunden är Afrika.

VI SER EN SVART KVINNA,SOM BÄR EN SLAGS KORG ,MEN HON LÄGGER LÖV I KORGEN DÅ. Hon är ute i naturen ,men är så himla mörkt där hon står. Men blev så sjuk när hon var ute i naturen ,och skulle gå hem från naturen, men ser ut som blad, men hon står på en mark ,som är inte så bra ,och då blev hon sjuk då. DET VAR FARLIGT ,SOM ÄR INTE SÅ BRA FÖR FOLK. Men folk har ingen kunskap om det vad som är bra eller dåligt då. Men vi ser blad som hon tar hem ,och lägger det på golvet där hon bor då. Men det kommer  från henne då. Men vi tål inte allt då.

MEN VI TAR UPP OLIKA LÄNDER CORONAVIRUS SPRIDER ,som coronavirus sprids , genom att alla har inte varit i Kina då. NEJ såklart, men folk ser inte det, när så mycket länder fått virus. Men virus spids, som en löpeld ,men folk såg Kina ,att de har problem med virus folk dör där. Men då tror folk att Kina har spridit virus då. Men kolla på hur enkelt, att sprida virus genom olika länder då.

MEN GICK SNABBT, NU FICK SVERIGE CORONAVIRUS DÅ. Men ingen har varit i Kina utan i ett annat land ,som fått stora problem med coronavirus då.

Ser nålstick folk får hjälp

Men när folk tillverkar motgift mot virus, då måste folk lärt sig från Svininfluensan ,vad folk blev sjuk efter den smällen då. MEN INSULIN SOM INGEN ENS SKA I KROPPEN, SOM GÅR UPP I HYPOFYSEN, SOM FÖRSTÖR MYCKET NÄR DE TAR DEN SPRUTAN DÅ.

Folk blev sjuk efter den sprutan, som skulle även hjälpa dem, men folk blev sjuk av gift de blandar i då. Men folk tog sprutan, och litar på folk, och folk varnade ta inte sprutan, ta inte sprutan som såg vad den innehöll då. Folk var vettskrämd den gången, och blossar upp tidningar rubriker över hela landet ta sprutan, annars kan du dö. Men skrämde folk till vettet, och folk gick och tog sprutan och litar på folk då. MEN FOLK TOG ALDRIG REDA PÅ VAD SPRUTAN INNEHÅLLER DÅ.

NÄR FOLK TOG SPRUTAN ,DÅ KOM DET ÄVEN EFTERFÖLJDER. Folk kunde även bara somna vid datorn, eller så fick de andra problem, genom att sprutan stökar till för folk, som skulle hjälpa dem då.

MEN FOLK FICK PROBLEM FRÅN SPRUTAN DÅ ,och det kommer fram långt efteråt ,och då är allt försent ,genom att de tog sprutan som fick problem från den då.

MEN NU SKA ALLA LÄSA PÅ INNEHÅLLET SPRUTAN INNEHÅLLER, GENOM ATT LITA PÅ ER SJÄLV ,OCH LÄRT ER FRÅN FÖRRA GÅNGEN DÅ. Men läs på allt ,och läs även på internet ,vad den innehåller, hur farlig sprutan är ,eller så finns det inga farliga giftiga ämnen i då. Men var noga, och läs allt och vi tål inte allt, men de kan blanda ihop saker,som vi ska inte ta i kroppen ens då.

MEN TA TILL VANA OCH LÄS PÅ ALLT NU när ni tar den hjälpen, och läs på internet ,vad allt innehåller genom att säkra er själv innan ni tar den hjälpen då. De kan blanda i allt som ni har ingen aning om då.

Men hur farligt är viruset då? 

Folk kan dö av coronaviruset ,men även klara sig då. Men mesta delen av folk har så mycket immunförsvar mot det. Men mest svaga och gamla människor kan få problem med coronaviruset då många klarar av det här.

Vi skrev om coronavirus som har landat i många länder nu.

2 reaktioner till “CORONAVIRUS

 1. Läkare i Bergamo, Italien, varnar för att effekterna för de som överlevt covid-19 är värre än man först trott.

  De har gått från att betrakta covid-19 som en allvarlig influensa, till en allvarlig influensa med svår lunginflammation, till att man ser det som en systemisk infektion som drabbar organ i hela kroppen.

  – Vi ser en betydande andel som fått kroniska skador av viruset, säger Roberto Cosentini, akutläkarchef på sjukhuset Papa Giovanni XXIII Hospital, till Sky News.

  Läkarna har också sett former av astma utvecklas efter coronavirusinfektion.

  Även i Sverige har vården larmat om hur svår vägen är tillbaka från svår covid-19.

  NORA FERNSTEDT
  04:07
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/3Jgxj9/senaste-nytt-om-coronaviruset?pinnedEntry=355997
  Mexikos dödssiffror översteg under söndagen 35 000.

  Därmed går landet om Italien och är nu det land som har den fjärde högsta dödssiffran till följd av coronavirus, uppger Reuters,

  Landets regering har kritiserats för att öppna upp landet igen alltför tidigt.

  Samtidigt säger Mexikos president Andres Manuel Lopez Obrador att pandemin har ”tappat i kraft” i landet och han anklagar ”konservativ media” för att vara alarmistiska.

  Flest dödsfall i covid-19 har USA, följt av Brasilien och Storbritannien.

  NORA FERNSTEDT
  00:30
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/3Jgxj9/senaste-nytt-om-coronaviruset?pinnedEntry=355996
  WHO rapporterade under söndagen den högsta siffran hittills när det gäller antalet nya smittade på en dag.

  På 24 timmar har 230 370 personer smittats världen över. De största ökningarna skedde i USA, Brasilien, Indien och Sydafrika.

  Det senaste rekordet slogs den 10 juli, då smittades 228 102 på ett dygn.

  Vid 00.30 svensk tid fanns 13 020 257 bekräftade fall av covid-19 i världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.