SEXUELLA IDAG – SEXUAL TODAY

SEXUELLA IDAG ÄR INTE SOM FÖRR I VÄRLDEN NÄR FOLK VÄRDESATTE MÄNNISKOR MER. PAR HADE ETT ANNAT SÄTT MOT VARANDRA DÅ.

Men förr, då kunde folk mötas på ett annat sätt ,och satt och pratade med varandra då. Eller så hittar folk varandra när de var ute och dansade ,men fann varandra vid första dansen då. Men långt tillbaka, då sökte människor efter att hitta någon kvinna eller man att gifta sig med. DE SÖKTE KÄRLEK OCH KUNDE ÅKA UT PÅ FLERA STÄLLEN ,GENOM ATT HITTA SIN MAN ELLER KVINNA ATT LEVA MED DÅ. MEN VAR UTE EFTER KÄRLEK. Men kunde även misslyckas ,men fortsatte ,och sökte och sökte efter kärlek, som folk suktar efter kärlek ,men sökande var på ett annat sätt än idag. De fann varandra på många dansställen då. Det var vanligt på den tiden då.

FOLK ÅKTE UT PÅ OLIKA DANSSTÄLLEN DÅ, men önskar hitta sin kärlek ,eller någon att leva med sökande efter kärleken då.

MEN KAN HITTA VARANDRA PÅ DISKOTEK ELLER DANSSTÄLLEN DÅ.

Men även långt tillbaka, då åkte folk mycket ut på logdanser ,som var ställen att stå och kika på varandra, att hitta sin rätta då. Men folk sökte efter kärlek ,och hitta den rätta att leva med då. DEN TIDEN VAR MYCKET NÄRHET, SOM GÖR ATT KROPPEN KÄNNER MER NÄR MAN RÖR VID VARANDRA DÅ. 

Men ut igen och leta efter sin rätta då. MEN UT OCH DANSA PÅ OLIKA STÄLLEN SOM FANNS ÖVERALLT DÅ. Det var mycket danser man åkte på ,men mest, för att stå och kika på varandra. Men någonstan sökte man efter kärleken, att hitta den rätta i mängden av människor då.

SÖKANDE EFTER KÄRLEKEN, SOM KAN HITTA VARANDRA UTE BLAND FOLK. Men förr då var människor mer sökande efter att leva med en relation ,att hitta den att leva med då. Men tiden var så ,och folk hade den tanken att hitta någon att leva med då. Men det fanns ett sug efter kärlek hela tiden då. MEN DET VAR MER NATURLIGT ,ÄN NU NÄR FOLK SITTER MED INTERNET DÅ.

Men det fanns från barnsben ,att man lärde sig ut och hittar kärleken,men man hade en annan tanke ,och måste känna kärlek för den man följer med då. Men folk kunde testa sista dansen, men den gick man inte på ,genom att männen kunde ha en annan tanke i huvudet då. Men männen vill bara en sak, och för det mesta visste kvinnor om det. MEN KVINNOR OCH MÄN VILL HA KROPPSKONTAKT MED VARANDRA DÅ. MEN KAN HITTA DEN RÄTTA I MÄNGDEN DÅ. PUSSAR OCH KRAMAR OCH KYSSAR 

DET HÄR ÄR DAGENS KÄRLEK ,SOM BARA GÅR UT PÅ EN SAK SEX DÅ. DET ÄR EN ISKALL TID IDAG , DET ÄR DAGENS KÄRLEK. MOBILEN, INTERNET DATOR DAGENS SEX, KÄRLEKEN FÖRSVANN PÅ ETT NAFS NÄR INTERNET DÖK UPP DÅ. Idag har sexuella gått åt ett annat håll ,när folk vill ha lite kul, då kan folk ta mobilen eller datorn internet, allt hittar folk idag, bara för att ha sex idag. Men världen är upp och ner idag ,genom att sex går före, än normal relation som förr i världen då. Det är en skum kärlek idag ,genom att ingenting är perfekt idag, allt går ut på sex det finns ingen hejd idag. Men folk har blivit knepig idag det är en annan tid idag.

DET VACKRA ÄR BORTA IDAG ,OCH FOLK VERKAR ACCEPTERA DET.

NU KONTAKTAR FOLK VARANDRA GENOM MOBILEN ELLER DATORN ,GENOM ATT INTERNET FÖDS TILL VÄRLDEN, då kan folk ringa folk, och bara ha lite sex med varandra ,som mycket kvinnor och män håller på med idag ,sex en annan tid, än förr i världen när allt var mer kärlek med. SEX GÅR FÖRE ALLT IDAG. Men idag finns det inte kärlek alla gånger ,utan lyfter mobilen eller sätter sig vid internet ,och letar en kvinna eller man ,den kan de ha sex med ,men så ser det ut idag. EN FRUKTANSVÄRD TID IDAG.

MEN VÄRLDEN ÄR LITE GALEN IDAG ,DET GÅR BARA UT PÅ SEX IDAG JAG KAN LOVA ER facebook har jag fått problem med,och männen skickar hela kroppen eller snopp till mig. Men tror ni att de menar allvar ,att komma till Sverige då???? NEJ, MÄNNEN SKA HA SEX MED MIG, SOM HATAR DEN MODELLEN DÅ.

Jag måste leva med en man i  en riktig relation, jag hatar allt som de visar mig då. det är knäppa människor för mig.

Men har fått så mycket män, men kommer än idag ,bara män att välja på då. Men männen ser så himla bra ut då. Men jag har inte intressen som de har då. Men unga män, som tror att de ska ha kul med Birgitta världens tråkigaste sex då. JAG HATAR SÅNT DÄR DÅ. Men sitter och ler åt allt tok folk håller på med idag. MEN JAG LEVER INTE MÄNNENS VÄRLD DÅ. JAG SÄGER JAG BOR I SVERIGE. Men kan skicka dem något fult när de fortsätter att terra mig då.

Boring skickar jag dem.

Men första tiden, då mådde jag lite illa på alla männen då. Jag kände mig spyfärdig på männens snoppar då. Men bara för att visa sig då, men deras sätt att visa sig då. Jag visar mig, när jag ger ett foto på mig själv mitt ansikte då. Men de skickar snoppen då. Men gruvade mig att öppna messenger från männen ,genom att de skickar snoppar hela tiden. MÄNNEN HAR EN ANNAN TANKE NÄR DE SKA PRATA MED MIG DÅ. 

Men det försvann när jag såg killen stod och snurrar på sin snopp ,men då började lossna för mig ,genom att jag började skratta åt allt tok när jag såg honom då. DET SÅG UT SOM HAN SNURRAR PÅ EN LÅNG SLANG DÅ.Men idag ,då bryr jag mig inte ens, de får skicka bäst de vill och visa upp sig. Jag måste kanske ha lite glädje när jag sitter här och har tråkigt då. Männen ser bra ut och man kan sitta och titta på kroppen. JAG GILLAR INTE DEN VÄRLDEN genom att jag är inte van den världen som är nu.

Men har väl inte sett så mycket snoppar som nu. JAG KALLAR DEM FÖR SNOPPLIGAN DÅ. MEN HITTAR ETT NAMN PÅ DEM. Men skickar snoppen före ansiktet då. Men sa till en kille som var 19 – 20 år, skicka en bild på ditt ansikte då. Men han tyckte jag var så speciell då. Men får mycket från hans ålder, men även äldre män såklart då. Men killarna är värst på att skicka till mig då.

Men världen är hemskt idag. Men inte alla skickar snoppar till mig DET FINNS VETTIGT FOLK DÅ, men mycket folk gör det, som kommer från andra länder då. Men kan skicka det första de gör då. Men kommer än idag snoppar innan annat foto då. Men någon ville ha sex, men skickar en snopp ,men han var så himla trött, men fick en snopp då.

Men världen är inte som jag vill ha det ,MEN BLEV SÅ HIMLA SUR PÅ ALLA MÄN ,SOM SKICKAR HELA TIDEN SEXBILDER . MEN ANDRA LÄNDER ÄR PIGG PÅ ATT SKICKA DET.Men är inte intresserad alls då. Men har bara ett intresse då. Men männen är kul idag. Men en man han stod och snurrar på en snopp ,men då börjar jag skratta åt allt tok när han stod och snurrar på snoppen sin. Men männen verkar vara stolt över sin snopp, men har inte sett så mycket män ,som skickar snoppar hela tiden till mig då.

Men de verkar vara dålig på att prata, när de bara skickar en snopp ,men tror att de vill då. Jag ler jag bor i Sverige då. Men väntar och ser vad de säger då. Men folk bor så långt bort ,och åka till mig, det orkar inte folk ens ,men skicka en snopp kan de göra då. Men slutat gnälla på det ,genom att acceptera världen är helknäpp då. JAG GNÄLLDE LÄNGE PÅ FOLK, SOM SKICKAR DET ,MEN ÄVEN SUR PÅ, ATT SÄGA JA MESSENGER TILL ALLT TOK DE SKICKAR MIG.

Men ingen svensk kille har skickat till mig. MEN MÄNNEN KOMMER FRÅN HELA VÄRLDEN ,KAN VARA SVART ELLER ANNAN FÄRG PÅ SNOPPEN ,ELLER NORMAL FÄRG DÅ. Jag kan inte räkna upp alla då.Men en enda sak de ska ha sex ,som de går på pumpen med mig.

GENOM ATT JAG LEKER INTE DEN VÄRLDEN MED DEM. Men vet att det finns en rutten värld där ute idag, bara sex som det går ut på då. Men killen skickar en karta till mig, hur vi skulle göra då. Men han försvann från Facebook då. MEN SAGT ATT DET ÄR INTE KÄRLEK FÖR MIG, men försöker säga det till dem då. Men männen fortsätter ändå lyssnar inte på mig då. Men har träffats världen tråkigaste kvinna, som tänker inte leva som folk leve idag. JAG TÄNKER INTE LEVA I DEN VÄRLDEN MED ER DÅ.

världen är lite galen idag bara sex ,sen räcker det för en del folk idag, men mycket folk verkar gilla den biten, att ha lite sex med  folk de knappt känner ,och sen kan de somna sött. MEN SÅ UPP OCH NER ÄR VÄRLDEN IDAG ,en annan tid bara sex, som folk tänker på idag, men förr tänkte folk sex, men hittar varandra ,och hade sex med varandra, men även flyttar ihop med varandra ,eller gifter sig ,och har sex med varandra då.

Men på den tiden var kärlek de tänkte på, men sen kommer sex som tillhör akten ,att ha sex. MEN FÖRR DÅ LEVDE FOLK MER RESPEKTERAT OCH KÄNDE ÄKTA KÄRLEK OCH SEX SOM TILLHÖR DEN BITEN DÅ. Men även barn kom till världen när de hade sex med varandra ,och mycket barn kom till världen genom sex då. Men fanns så lite att skydda sig med då.

Men idag ,då ringer folk upp varandra och har sex med varandra, och slipper bo ihop ,eller ens tänker på att bo ihop, eller så har de den planen ,att en dag bo ihop då. Men kan börja med sex, ISTÄLLET FÖR PUSSAR OCH KRAMAR, SOM VAR MER VANLIGT FÖRR I VÄRLDEN. MEN NU ANVÄNDER FOLK BASCHAKRAT PARTER SEX ,som tillhör den delen av folk idag ,och pussar och kramar försvinner mer och mer ,och förspel försvinner med dem då. Men folk vill leva ,då lyfter mobilen och bara ha lite sex, och somna till det utan en partner att sova på armen med ,utan en tom sida bredvid dem, som har blivit lite upp och ner idag.

Men mycket folk gillar sex idag, men ingenting annat vill de ha, bara sex ,utan att ens sova bredvid dem ,utan sex som har som mål, att hitta någon att ha sex med ,som har blivit lite galet idag bara sex. MEN VART FÖRSVANN KÄRLEKEN DEN VACKRA KÄRLEKEN ROMANTIK DÅ. Men mycket har blivit knepigt idag ,SEN INTERNET FÖDDES TILL VÄRLDEN, men sen kom det ena än det andra, så världen är knäpp idag. Men folk verkar vilja leva så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.