ÄLDRE VÅRDEN – ELDERLY CARE

VI FÅR BILDER ATT SÄTTA IHOP DÅ. Ser en gammal arm jättegammal arm som ser sliten ut. Men varför ser vi den armen gammal, men ser armbågen på armen som ser röd ut.

Men varför ser vi den armen som var så röd på armbågen då???

ÄLDRE MÄNNISKOR HAR LÄTT ATT SKADA OCH ÄR SVAG DÅ. Men vi yngre människor har starkare hud ,och tål mycket bättre att slå oss då. Men när folk börjar bli gammal ,då är de mer känslig för stötar än yngre människor då.

Men varför är folk mycket känslig för stötar än yngre ,men ser armen ser så sliten ut, och har varit med mycket då. MEN HAR FÅTT SLITIT MYCKET SOM KVINNOR FÅR GÖRA DÅ. 

Men mycket kvinnor får oftast slita ut sig ,genom att världen ser ut så för mycket kvinnor, att de få en massa problem GENOM ATT HAR FÅTT FÖR DÅLIG HJÄLP I HEMMET DÅ. Men ser att armen ser förtvinad ut då.

Men har folk haft det så länge, att kvinnor blir så utsliten ,och folk har slutat hjälpa varandra då. DÅLIGT SAMARBETE ,DÅ BLIR DET PROBLEM FÖR HENNE DÅ.

Men ser en lampa ,och hon ligger i sängen då. Men hon försöker ta sig upp, men har tofflor på sig då. Men hasar sig fram till tvättfatet. Hon kliver upp i sängen igen då.

Men vad händer mer?

HON ÄR GAMMAL Hon är så röd om armbågen. Hon slår sig lite då och då. Kvinnan ser ut att vara mager och tunn då när vi ser henne då. Hon har grått hår hon är gammal då. Hon har glasögon och läser tidningen då.

Men varför fick vi se det?

HON LIGGER PÅ ETT SJUKHUS.Vi ser hon har rocken på sig men ser även annat runt där då.

HON ÄR UPPE OCH GÅR ,och öppnar dörren ,men ser en sjukhuskorridor ,hon kikar ut och tittar runt där. Men smyger sig ut från rummet då.

Men kommer någon person som leder henne in igen.

HAN KÄNNS INTE SNÄLL ,men försöker hjälpa henne då. Men han är så hårdhänt med henne då. Han lever om med henne då. Han vill bli fri allt att hjälpa henne då. HAN HAR LITE INTRESSEN NÄR HAN HJÄLPER KVINNAN  som ligger i sängen utan han känner att hon är jobbig och besvärlig då.

”Gå in med dig”, säger han, men har ingen vänlig ton med kvinnan, som måste få hjälp av honom, men även har betalt platsen att leva där. MEN LAGT PENGAR ATT BO DÄR, DÅ SKA ALLT VARA PERFEKT ,men så är det inte idag ,utan folk kan bli utsatt ,som den här kvinnan blir utsatt för stora problem när hon lever där. MEN KÄNNER ORO HON HAR PROBLEM MED PERSONALEN DÅ. Men speciellt killen, som ska inte jobba med äldre människor då.

HAN PASSAR INTE DÄR, men folk kan anställa folk ,som passar inte in där ,men har även betalt att bo där. Han är inte så snäll med henne ,vi ser när han hjälper henne, han är så hårdhänt, men han röker på en del ställen, som är rökförbud på alla sjukhus då.

Men ser han lutar sig ut genom ett fönster och röker då. Men ingen ser hur han är,GENOM ATT DE KAN HA LITE PERSONAL PÅ NATTEN, och då ser inte folk hur folk är på natten, hur de blir behandlad då.

DET ÄR FEL PÅ NATTPERSONALEN DÅ.  Som har inte sett till folk ,när de anställer folk ,att de kan ta hand om folk då ,eller så säger hon till som blir utsatt för killen ,men vem tror på henne då??? Genom att hon har mycket problem med sin hälsa då. Men hon kan bli överkörd ,men ser hennes arm ,som är inte okej när de har så dåligt personal DÅ SKA DE BYTA BORT HAN, men även folk som jobbar ihop med dem ska säga till och får inte gå till så.

Men natten kan folk råka illa ut ,som lever och bor på hemmen ,genom att ingen ser lite personal ,som vi fick upp då. VI FICK UPP PROBLEM OM ÄLDREVÅRDEN DÅLIG PERSONAL, SOM KAN INTE TA HAND OM FOLK DÅ.

Men bäst för folk att bo hemma ,om de kan det, här såg inte kul ut ,och anhöriga måste sköta om dem ,när de blir äldre, och kolla upp allt ,genom att det kostar att bo där, OCH DÅ SKA MAT OCH OMVÅRDNAD VARA PERFEKT ATT BO DÄR.

MEN DET ÄR ÄLDRE VÅRDEN SOM HAR DESSA PROBLEM I SVERIGE DÅ KAN FINNAS PÅ FLERA ORTER GENOM ATT VI FICK UPP DET, men se över personalen, men se över personal innan ni anställer folk, men även folk som ser det ,ska säga till om ni ser folk har det beteendet ,då säger man till ,att det är inte okej, att de kan få sluta om de håller på som de gör då.

Men passa inte alls att jobba arbeta, och hjälpa människor som är sjuk ,utan måste städa bort folk från arbeten ,när de inte kan sköta sitt arbete då. FÅR SLUTA PÅ EN GÅNG OM NI SE DET.

Men har även betalt ,för att få perfekt och mat och omvårdnad då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.