PLAST – PLASTIC

VI FÖRSTÅR INGENTING NU. Vi vet inte vad handlar om ,ser tetraförpackning med skruvkork i plast.

Men vad betyder det?

Plast är inte så bra för jorden. Men går bra att skruva på en plastkork i plast. MEN JORDEN GILLAR INTE PLAST SOM ÄVEN FÖRSTÖR MYCKET PÅ JORDEN. Men plastkork kom för längesen ,att folk tillverkar lättare för folk genom att skruva på en kork, istället för andra öppningar har en flik de river av då.

MEN FOLK GILLAR PLASTKOR lätt att hålla tetran tät med kork, som har funnits ett tag, när kroken kom för att underlätta för folk då.

Men folk som har problem med fingrarna låter andra skruva upp korken ,genom att den sitter hårt fast ,när de ska öppna förpackningen ,DÅ MÅSTE FOLK HJÄLPA TILL ATT ÖPPNA FÖRPACKNINGEN ,GENOM ATT DE ÄR SVAG I HÄNDERNA DÅ. Men perfekt för mycket folk ,genom att tetran sluter förpackningen mycket bättre ,än att sluta förpackningen med en flik då.

MEN ALLT ÄR INTE BRA NÄR TETRA MED PLASTKORK KOM UPP NU. Vi såg en bild ,och då förstår vi att det är inte så bra ,när vi fick se tetra med plastkork ,då är det problem med tetran som har plastkork då.

MEN MYCKET HANDLAR OM ÅTERVINNING AV PLAST, SOM ÄR INTE DET BÄSTA ATT ANVÄNDA DÅ ,men mycket länder har även sett den biten, och börja ta bort så mycket plast de kan då, genom att sett plast är svårt att återvinna, eller hitta platser att dumpa det på ,och då har folk börja ta bort så mycket plast de kan från saker och ting.

MEN PLASTKORK HAR PROBLEM OCH MÅSTE ÅTERVINNAS PLAST, som sitter på mycket tetra då. Men mycket olika storlekar på tetrapack som finns i många butiker idag plast och plast.

MEN HUR GÖR NI NU,när folk måste börja kolla upp plast ,genom att mjölk och grädde och filmjölk yogurt ,men så mycket fler har skruvkork då. Vi har bara räknat upp lite grann, som det sitter skruvkork på då. Plastkork som folk gillar lättsamt att hålla rent ,när de kan bara skruva på plastkorken då.

MEN HUR KOMMER NI GÖRA NU, GENOM ATT PLAST MÅSTE ÅTERVINNAS PÅ EN DEL STÄLLEN, ,de skickar iväg plast från Sverige till andra länder då ,genom att återvinna plasten ,och det kommer i stor last med plast ,men finns olika typ av plast. Mjölktetra och filmjölk är hård plast ,som är svårt att återvinna som vanlig de gör då. Men finns ännu värre plast ,som måste skickas till andra länder då.

MEN ÄR BÄTTRE ATT SLUTA TILLVERKA PLAST NÄR DET FÖRSTÖR SÅ MYCKET,och folk får lida av det, genom att ämnen i plasten är inte så bra då. Men måste börja göra som andra länder tänka ut ett praktiskt sätt, att tillverka så lite plast nu.

DET FINNS MYCKET PLAST. Men plast är problem för mycket folk idag. Men kolla på hur mycket plast det finns bara i affären, tuber med kräm i, och burkar som finns plast i, rengöringsmedel, pennor, vi räknar bara upp lite grann då. Men finns maskiner som är gjort av plast ,men kan inte räkna upp allt då. Men måste börja tänka om då ,genom att minska på så mycket plast då. Men folk älskar skruvkork lätt att stänga för mycket folk då. Men har kommit mycket skruvkork på mycket förpackningar idag. Men frysen är fullt med plast i olika förpackningar då.

MEN TAR TID ATT RENSA PLAST IDAG ,men långt att skicka en del plast som ska återvinnas då. Men folk i andra länder håller på att ändra om mycket förbjuder plast ,genom att slippa all bekymmer då. Men mycket plast har hamnat i vattnet hos djuren ,som är inte det bästa för fisken idag ,och mycket plast har dumpas i haven och sjöar idag.

Men haven och sjöar ser fruktansvärt ut ,som gör att de måste börja rensa mycket skit från haven och sjöar då. Men folk har kastar plast och plastpåsar som flyter i vattnet på många ställen, genom att nu måste folk ta hand om allt ,OCH SLUTA DUMPAR I VATTNET GENOM ATT SJÖAR OCH HAVEN SER FRUKTANSVÄRT UT IDAG, men folk måste ta ansvar idag ,och sluta kasta allt i sjön eller haven då ,och ta ansvar och sluta kasta en massa i haven och sjöar då.

Men mycket båtar kan dumpa i sjön och haven lätt att kasta en massa skrot till djuren ,som blir sjuk av mycket som dumpas i sjön och haven idag. DJUREN BLIR SJUK AV ALLT FOLK KASTAR I HAVEN OCH SJÖN DÅ.

Det är bra att folk börjar komma till insikt ,att sluta kasta i haven och sjöar UTAN TA MED SKRÄPET HEM ,istället för att smutsa ner där ni går och står då. Men kolla på, hur Sverige kastar allt skräp på marken då. Men som tur är ,så har det blivit förbud på ,att kasta skräp får böta om de kastar skräp på marken då.

Men folk ska inte behöva sätta upp skyltar överallt ,att de får inte kasta skräp här och där ,utan folk behöver inte ha skyltar, för att ta hand om jorden bra,men idag då måste de sätta upp skyltar, så de inte kastar skräp, genom att folk har inget vett i sig ,utan kastar både fimpar, skräp ölburk och glasflaskor GENOM ATT DE HAR INTE LÄRT SIG NÄR DE VAR BARN, att ta hand om saker och ting.

Genom att folk kastar skräp, och då måste folk plocka upp skräp ,SOM DE SKA TA HAND OM DÅ. Men har blivit lite fel där ,genom att alla ska ta hand om sitt eget skräp ,och ta hem det, eller kasta det i en papperskorg då.

Men måste ta hand om jord nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.