SKOR – SHOES

VI VET INTE VAD VI SER DÅ. Men ser ut som skor, och med inlägg i skorna eller så är de byggt så. Det ser ut som en extra sula i skorna ,eller som halvstrumor ser ut så. Skoskydd folk trycker ner i skon då. Ser trycker ner något i skon då.

Vi förstår ingenting nu????

Vi ser de trycker ner något i skon ,men har skosnören som remar i ,men knyter med remmar hela skon en massa hål för snören.

Vad är det för sko vi fått upp om nu?

Folk köper mycket skor som knyts, men är så vanligt idag ,men ser lite annorlunda ut MER MOT ÄLDRE MÄNNISKOR, som köper skon då. Ser modellen som äldre människor köper skon då. Det är mer vanligt ,att äldre köper skon då ,än yngre människor, som vill ha lite finare sko och följer mycket modet då.

Men vad är det för sko vi fått upp, genom att vi fick upp skon ,då har den säkert något problem för folk som köper skon. DET FINNS PROBLEM MED SKOR.

Vi ser skon på undersidan när man vänder på skon. Skon är räfflad under när folk går då. Men är svart inuti ser ut som skinn. Men sulan ska vara bra har de tänkt, men grov räfflad sula då. MEN SKORNA VAR INTE SÅ BRA ,SOM DEN SER UT ATT VARA DÅ. 

MEN VI FICK UPP SKON, SOM FOLK HAR PROBLEM MED. Men skon funkar inte så bra att gå i när vi fick upp skon då. Men folk kan lägga onödiga pengar på skor då ,men fungerar dåligt då ,som skon ska egentligen göra då.

Men folk köper skor, och tror att den är bra, men är inte som de tror ,genom att skor ska hålla ett tag ,och speciellt om de lagt dyra pengar på dem, då ska den hålla längre tid då. MEN MYCKET SKOR KAN VARA DÅLIG, MEN FINNS ÄVEN BRA SKOR, MEN DET ÄR SOM ATT SPELA PÅ LOTTERI DÅ.Men kommer mycket märken idag som folk letar efter den perfekta skon som skor är inte alla gånger som ni tror men kolla på skoberget som finns där ute hur ska ni hitta er perfekta sko idag.

DET KOMMER NYA TILLVERKARE ,SOM KÖR ÖVER VARANDRA OCH DEN ANDRA SOM TILLVERKAR SKOR ,men hur ska ni hitta rätt sko till er själv då? Genom att berget växer med skor idag, och vem tillverkar bäst sko då. Men titta i butiken, hur det ser ut i butiken idag ,eller internet ser ut bara skor ,som folk har svårt att hitta rätt då.

MEN ÄVEN SKOR, SOM INTE SKA KALLAS SKOR SOM HÅLLER ETT TAG eller så dåligt att gå i ,och får ont i fötterna när de går i skorna då. Men hur ska vi då göra, när det finns så mycket skofabriker ,som hela tiden växer upp nya skofabriker idag, men stora kedjor med folk som tillverkar skor då.

Men den är bättre, och den är bättre, men vem är bäst???? 

MEN HUR KAN NI HITTA BLAND BERGET AV SKOR, genom att det finns så mycket olika märken då. Men första skon vi tog upp om ,såg ut lite som förr i världen, men den skon vill nog ingen ha idag genom att folk måste vara modern och följa modet idag.

Men hur ska ni göra då?????

NI MÅSTE TESTA ER FRAM NÄR DET GÄLLER SKOR. Ibland då stämmer inte ens storleken på en del skor, genom att affären tar från andra länder, som har ingen koll på skostorleken då.

De kan ingenting om svenska storlekar då, men så har vi andra länder ,som tillverkar skor med höga klackar. Skor som tjejer och kvinnor vill äga höga skor att gå i då. MEN FÖR DET MESTA FÖRSTÖR SINA FÖTTER NÄR DE GÅR FÖR LÄNGE I SKORNA DÅ. Men folk ser inte det utan vill man vara fin ,då får man lida pin då.

Men männen har inte problem med skor, OCH DET ÄR MEST KVINNOR OCH TJEJER SOM FÖRSTÖR SINA FÖTTER DÅ.

Men hur vill ni leva idag ,GENOM ATT VÄRLDEN ÄR FULLT MED SKOR DÅ. Men folk har kommit med så mycket olika modeller ,sen folk började tillverka skor, som finns en uppsjö av skor då. Men svårt att välja skor idag ,genom att alla gör på sitt sätt när de väljer skor då.

Men skor kan även kosta mycket pengar, och speciellt märkesskor kostar enormt mycket pengar för en del ,men en del köper märkesskor, när de vill vara lite extra fin. Men det klingar mer att köpa märkessko, än att köpa andra skor då. Men hur ska vi välja då, märkessko eller att det står inte ett märke på skon då?NI VÄLJER SKOR SOM ÄR SKÖN ATT GÅ I DÅ.

NI SKA KÖPA SKOR SOM PASSAR BÄST FÖR ER om det står märke, men köp skon om ni älskar att gå många timmar i skon ,och kan använda skon länge ,då är det inga problem att köpa skor ,som kostar mer pengar då, än andra skor då.

Men är skon dålig för er ,och får ont när ni går,DÅ SKA NI LÅTA BLI SKON ÄVEN OM DET STÅR MÄRKE PÅ SKON, då ska ni inte ens titta åt skon, genom att folk kan vara så fast märkessaker, och köper och köper ,för att det står ett märke på skon då. Men kan få problem med fötterna ,men ändå köper de samma märke från dem som tillverkar skon då.

Men sluta följ modet, utan leta skor som känns underbar ,att gå länge i ,och titta inte på vad folk har eller märke som mycket ungdomar faller på, och folk som måste ha märke ,annars kan de knappt gå ut, genom att vara inne då. MEN MYCKET UNGDOMAR FALLER PÅ DET GENOM ATT VARA INNE ,OCH MÅSTE KÖPA MÄRKESVAROR GENOM ATT VARA INNE DÅ. 

MEN SLUTA ATT FÖLJ MED FOLK,och bryt trenden att köpa den skon bara för din kompis har den skon då. Men folk måste sluta upp ,att följa efter folk hela tiden ,men kolla på hur mycket skor det finns att välja på då.

Men välj skor stövlar det ni gillar titta inte på andra människor ,GENOM ATT BRYTA TRENDEN FÖR MYCKET FOLK IDAG ,genom att folk måste vara inne då. Men det finns en uppsjö av skor, och folk som tillverkar skor ,och ni har olika fötter än andra människor har ,och köpt skor och stövlar ni gillar då kängor eller andra skor då.

MEN BÄST ATT KÖPA BRA SKOR ATT GÅ I DÅ ,genom att en del skor är inte ens gjort att gå i, genom att mycket skotillverkare kan tillverka skor ,som går knappt använda då. Men även storlekarna kan en del vara dålig på, genom att de följer inte med den rätta storleken, som en del kan bli lurad på, att de har inte som andra affärer, men tar in billigare skor som folk köper, genom att de är mycket billigare än andra skoaffärer då.

DET SPELAR INGEN ROLL VILKA SKOR NI KÖPER DÅ utan måste köpa den ni gillar då. Men skön att gå i ,och viktigt att de lägger in rätt sula i skon ,genom att gå bra då. Men idag är det svårt att hitta rätt favorit sko, genom att så mycket skor finns på marknaden idag.

Men ni måste titta själv när ni ska köpa favorit skon ,GENOM ATT NI HAR INTE SAMMA UPPBYGGNAD AV FÖTTER ENS, ni kan vara så olika, och en del älskar den skon ,och en del älskar den skon då.

Men ni måste känna själv,MEN FOLK KAN HA FEL PÅ RYGGEN ,OCH DÅ MÅSTE DE TÄNKA PÅ DEN SKON, SOM PASSAR BÄST FÖR DEM , och då måste de tänka på den skon, hur skon är uppbyggd då. Men folk är olika, men finns en uppsjö av skor, som folk får prova sig fram med olika skor då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.