FARMEN

MEN HAR TITTAT PÅ FARMEN GENOM ATT DET ÄR KUL ATT FÖLJA MED FARMEN. Men har blivit till en vana att kolla på farmen då ,men även jag har bott på en bondgård när jag var barn då. Jag bodde hos farmor och farfar, när jag växte upp från halva klass 1 till jag gick ut skolan då. Men bodde även hos mamma ,men mycket hos dem genom att det var kul att vara där då.

Men vi började nästan må illa, när vi ser hur fåren försöker rädda sig själv hela tiden, de springer och springer hela tiden, genom att komma undan folk ,som vill äta fårkött då. Men slaktar tredje fåret, MEN DÅ BLEV DET FÖR MYCKET FÖR FÅREN,genom att de sprang och sprang, genom att slippa bli tagen till slakten då. VI HAR ALDRIG SETT DET FÖRUT, MEN NU VAR FÅREN RÄDD FÖR DEM.

Men det syntes väldigt väl ,ATT FÅREN FÅTT ENORMA PROBLEM FOLK, SOM ÄLSKAR ATT ÄTA FÅR ,som vill äta av dem, men sprang och sprang ,för att skydda sig själv. Men fåren gömmer sig ,men ut i skogen, men springer både här och där, för att inte bli tagen då. Fåren sprang och försöker komma undan allt då. Men sett Farmen förut ,men följt farmen. Men den här gången var det fruktansvärt att se, när fåren sprang och sprang runt och försöker rädda sig själv.

Men sett farmen många gånger, MEN DET HÄR HAR VI ALDRIG UPPLEVT SOM DEN HÄR GÅNGEN NÄR FÅREN FÖRSÖKER RÄDDA SIG SJÄLV FRÅN ATT BLI ÄTEN DÅ.

MEN FÖRR HAR FOLK INTE VARIT SÅ PIGG PÅ ATT ÄTA FÅR DÅ.

Men har ätit får, men inte som nu.

MEN EN SÄSONG FICK GRISARNA ENORMA PROBLEM, då fick grisen springa från folk då. Men en gång, då åt folk så mycket griskött, så de blev till och med sjuk.

Han som sköter om det blev förvånad den gången ,att folk skulle slakta gris på gris då. FOLK ÅT SÅ MYCKET GRISKÖTT ,SOM ÄR INTE DET BÄSTA KÖTTET DÅ. Men sprang på toaletten genom att de hade ätit för mycket griskött då.

Men vi ser att även grisen känner av när de har folk som vill äta dem då. MEN FÖRSÖKER KOMMA UNDAN ,OCH SPRINGER ÄVEN GRISARNA OM DE HINNER SPRINGA FRÅN FOLK DÅ. Men djuren känner av när det är dags att bli mat på bordet slaktad som är inte så kul att se.

IDAG HAR FOLK BÖRJAT UPPTÄCKA DJUREN KOR, GRISAR OCH FÅR GETTER HÄSTAR, VI KAN INTE RÄKNA UPP ALLA DÅ.

MEN ÄVEN FÅGLARNA FÅR EN PLATS  I FOLKS HJÄRTA DÅ.

Men ser även nu ,att grisen regerar på folk, som är där. Men den här gången fick vi se tydligt hur djur fungerar, hur de springer och springer, för att rädda sig själv, GENOM ATT FÅREN VET VAD SOM VÄNTAR SJÄLV ,MEN TITTAR PÅ SINA VÄNNER vet vad som väntar dem, de tittar på sina vänner, men springer och springer, genom att 2 får, som de tog den gången. Fåren har minnen och kommer väl ihåg det.

MEN FOLK SKULLE TA TREDJE FÅRET ,SOM GICK INTE SÅ BRA DÅ, som blev för mycket för fåren. Men folk som var med i Farmen ,de var så himla irriterad att de sprang ,och kunde knappt putta in dem i hagen ens, utan fåren bara sprang och sprang ,och var ett helt upplopp med får ,som inte vill bli äten ,inte jag ,men inte jag får ni ta ,inte jag, men inte jag, och de sprang ,så folk höll på bli galen på fåren då. FÅREN FÖRSÖKER RÄDDA SIG SJÄLV DÅ. 

Men är första gången vi ser det, har inte hänt förut, MEN FÅREN KÄNNER AV ,ATT DE BLIR EN MATBIT PÅ MATBORDET SLAKTAD fåren känner av folk som är där då. Men fåren är väldigt smart ,men även grisar är smart, så folk måste lära sig om djuren då.

MEN SETT ATT GRISARNA FÖRSÖKER SPRINGA FRÅN FOLK ,SOM ÄR SÅ PIGG PÅ ATT ÄTA GRISEN DÅ. Men nu sprang fåren, genom att folk skulle äta fåren ,och då har 3 får blivit slaktad. Men fåren känner av allt ,men vilken rädsla vi kände i fåren när de sprang och sprang då.

5b23c3d90249c68bb86b60141b41daca--nature-posters-chicken (2)Men folk brukar inte äta så mycket får, så fåren upptäckte det. Men folk har även inte ätit så mycket kött, och då blir djuren glad av dem då. Men även gullar med grisen, som fick bo inne hos dem. MEN VAR ETT ANNAT FOLK  ,SOM GAV KÄRLEK TRYGGHET TILL DJUREN DÅ.

Men den här gången fick fåren springa ,genom att folk vill äta fårkött då. Men jag har aldrig varit så älskad av fårkött då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.