VAKHUND -WATCHDOG

VI SER NÅGON SPRINGER UNDER VIADUKTEN. Men är rädd ,men försöker springa ifrån en person ,genom att de vände sig om hela tiden och springer upp för trappen då.

VI SER EN VIT LURVIG HUND ,som försöker bita mot folk, som bli blir utsatt för problem. Men morrar och morrar mot folk då. Men är arg ,men ställer sig bakom den, som äger hunden då. Liten lurvig hund.

Men ser rädd ut, och skäller och skäller mot MEN GÅR INTE FRAM UTAN HUNDEN STÄLLER SIG BAKOM ÄGAREN DÅ.

SER EN SVART HUND  SOM ÄR STÖRRE ÄN DEN FÖRRA HUNDEN DÅ.Men visar lite tänderna då. Men även hänger med tungan. Men känner att hunden känns rädd då. Men lägger sig ner på framtassarna, men backar bakåt. Men hunden har strumpor på benen. Men lite vitt längst ner.  Men går runt och tittar på den som är inte så snäll då.

MEN SER PLÖTSLIGT EN SVART HUND INNE SOM TITTAR UT GENOM FÖNSTRET. Men sätter sina tassar på fönsterbräda. Men går ner från fönsterbräda ,men skakar på sig hunden. Men en person ska gå ut med hunden. Klär sig och går ut i snön då.

HUNDEN LEKER I SNÖN. Det kommer en person och drar i hunden. Men tittar upp på personen de leker med hunden. Men pussar på hunden. Min hund hör vi ,de säger då. Ser ett staket där hunden bor då. Men sträcker på sig ,och lägger sig utanför huset. Men upp och går och kikar då. Hunden går mot hörnet på staketet. Men börjar krafsa vid staketet då. Men hör ljud där ute. Men fortsätter krafsa under staketet. Men hör ljud genom att hunden har så bra hörsel.

Men nosar vid staketet då. SVART HUND. Men ställer sig upp igen ,men krafsar under staketet då.

Men ser en person kommer från skogen, och har vit mössa på sig, MEN HUNDEN LYSSNAR ,OCH SPEJAR MOT SKOGEN DÅ. Men hunden börja röra sig mer och mer då. Men han från skogen bara går mot hållet hunden ligger bakom staketet då.

HUNDEN GÅR MOT STAKETET DÅ.Men hunden visar tänderna och rynkar ihop nosen då. Morrar lite, men känner sig orolig och rädd,vad är det hunden ser kommer mot hunden då. Men hunden springer fram och till tillbaka. Men ser svart kropp på hunden då. Men försöker ställa sig i en ställning som passa hunden då.

EN PERSON FÖRSÖKER ÖPPNA EN DÖRR I STAKETET DÅ. De har ganska säkert staket då. Hunden kryper på bakbenen och backar och backar bakåt då. Men hänger med tungan ,genom att hunden vet inte vem han är då. Men morrar och visar tänderna då. Men en person kommer ut och lägger händerna på hundens rygg då. Men han går emot personen som kom från skogen.

Han från skogen tar stryptag på han som bor där. Men hunden backar bakåt ,och visar tänderna, och känner en liten rädsla från hunden då. Men person tar en en pistol ,och riktar mot honom som bor där. Men hunden försöker gå emot ,och hugger över handen på han ,som gick genom skogen då. HUNDEN HÅLLER FAST SITT BETT RUNT MANNEN HAND DÅ. Och biter i armen på killen då.

Men hunden backar bakåt ,och viker sina ben bakåt ,men tar sats mot killen då. Hunden visar tänderna då. HUNDEN GÅR TILL ATACK. En person leder ut inkräktaren då. Folk ringer efter folk ,som hjälper dem, ser de ringer från en mobil.

ALLA HUNDRASER KAN INTE SKYDDA ER OM NI BLIR UTSATT FÖR VÅLD I SAMHÄLLET VÅLDTÄKT GRUPPVÅLDTÄKT, SOM ÄR MYCKET AV NU , genom att Sverige har fått enorma problem idag med gruppvåldtäkt och våldtäkt då.

Men hunden kan skydda er ,MEN INTE ALLA RASER, genom att en del raser blir rädd ,och ställer sig bakom sin ägare och är rädd, som ni såg en liten lurvig hund blir rädd då.

Men svarta hunden var en dobermann men blev även rädd, när han blir utsatt för inkräktare då. Men kan gå till attack som ni såg då. Men kände oro mot den som skadar familjen då. DOBERMANN FAMILJE HUND DÅ. Men mycket folk är rädd idag ,som hela landet håller på att se ut idag. MEN NU VILL FOLK SKAFFA SIG EN HUND SOM SKYDDAR DEM. 

Men en del små hundar kan ställa sig bakom ägaren,GENOM ATT HUNDEN BLIR SÅ RÄDD DÅ. Men folk vill ha en säker hund när de ska gå ut och gå då. Men en hund som skyddar dem.

MEN HUNDAR KAN HA EN DEL RÄDSLA FAST DE KAN BITA FOLK DÅ. Men kände även rädsla från dobermann, som är en säker hund som en del känner då. Men kände även oro när någon ska gå till attack mot familjen ,som folk idag kommer få problem med idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.