ALLT KÄNNS JOBBIGT IDAG TWIN SOUL BIG PROTECTION PROTECTION TVILLINGSJÄL TVILLINGSJÄL

JAG FÖRSÖKER FOKUSERA PÅ MITT JOBB

Men är svårt när jag håller på att jaga Kewan, genom att jag måste ringa hela tiden till honom. NU ÄR HAN SJUK OCH MÅSTE RINGA OCH RINGA HONOM. 

Men GUD har sagt ,att jag måste ringa hela tiden genom att Kewan har blivit sjuk. Men jobbigt för mig, som har svårt att jaga män och Kewan är ung ,och jag tycker det är jobbigt att jaga honom. JAG MÅSTE DET GENOM ATT ÄNDRA OM KEWAN DÅ, OCH DET ÄR BARA JAG SOM KAN DET. HAR SAGT DET GENOM ATT VI HÖR IHOP.

Men vi lever såhär Kewan i England och jag i Sverige, SOM ÄR EXTRA JOBBIGT FÖR MIG. Jag kan inte ringa folk som bor nära honom, genom att jag har inte den kontakten då. MEN ÄR SYND FÖR MIG OCH LÄTTARE ATT GÖRA SÅ. Jag brukar annars ringa folk om de har problem ,men då kollar jag om de har någon nära sig. Men nu har ingen nära sig, som är problem för mig att bara ringa dem, och säga till kan ni gå dit och kolla efter Kewan, genom att han är inte okej, och då blir jag orolig av allt när jag inte har full kontroll på honom.

Men ser hela tiden vad han gör, och då blir jag så himla stressad och ringer och ringer honom och miss you och I love you ,men en tyst mobil som gör mig galen då. Men GUD OCH BIG PROTECTION SÄGER,  HAN KÄNNER AV MIG OM JAG RINGER HONOM ÄVEN OM MOBILEN ÄR STÄNGD. Men känner av Kewan ganska på en gång ,att han reagera och då ser jag hans ansikte och ögon och hår då.

MEN GUD HAR SAGT TILL MIG, ATT JAG KALLAS FÖR BIG PROTECTION OCH MÄNNEN PROTECTON MÅSTE SKYDDA HAN. KVINNORNA KALLAS SÅ. Vi har större energi än männen har. GUD arbetar med kvinnor som är bäst på det. Vi är praktiskt och ser mer än männen ser.

Jag känner av Kewan när jag ringer. Ser hans ansikte inom mig. Ser Kewan hår och ansikte då. Jag känner och ser honom inom mig. Men ser han mår inte bra. Men ringer och ringer honom. Han har druckit som jag blir sur på. TACK ENGLAND,ATT NI LÄRDE HONOM DRICKA FÖR MYCKET DÅ. HAN DRICKER FÖR MYCKET VEMS FEL ÄR DET, DET ÄR INTE JAG DÅ. Men det blir så ,när saker och ting inte har gått rätt till ,men vems fel är det??? Jag har inte pengar när han kom vems fel är det??? VI KAN INTE LEVA SÅHÄR GENOM ATT VI FUNGERAR DÅLIGT DÅ. Han blir sjuk och sett han dricker eller annat då.

Men folk har städat bort allt att leva på idag, VEMS FEL ÄR DET????

INTE JAG I ALLA FALL, men försökte rädda mitt arbete, men ingen såg till det, ÄVEN FAST JAG TOG CHANSEN ATT JOBBA HEMMA DÅ, fast Akelius sa till mig ,att jag måste söka lokal då.

Men lokalerna är lite dyr ,men finns en del som har en del priser ,som är okej då.

Men måste gilla lokalen såklart ,genom att folk städar bort en perfekt lokal ,SOM JAG SKULLE HAFT NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ. 

JAG SATT LÄNGE FÖR ATT KUNNA FLYTTA RÄTT FÖR MIG DÅ. Men satt utan pengar ,och jag åkte som en raket ut från min lägenhet ,som hade jobbat och jobbat och jobbat och lagt pengar på min lägenhet ,men följde hela renoveringen vecka för vecka månader, tills allt var klart att flytta in då.

Jag måste flytta till en lägenhet, som jag gillar då ,GENOM ATT HON SÅG ATT DET KOM FRÅN LÄGENHETEN, och jag fick råd från min hudläkare på hud, att flytta till en lägenhet jag gillar ,genom att hon såg ,att det kom från där jag bodde ,och trivdes inte i lägenheten då. Men tog så mycket prover ,när läkaren på hud såg, hur jag såg ut i ansiktet. Men åkte in akut, men ingen hade sett mitt ansikte förut då. Men klådan är fruktansvärd i ansiktet då.

Men fick en tid på hud efter mina akutbesök då. 

Men idag har jag förstått mer vart allt kommer ifrån, när jag ser tillbaka på mina nässelutslag ,som jag hade så mycket bekymmer med ,men kommer och gick under livet då. MEN NÄSSELUTSLAG ÄR JOBBIGT ATT FÅ GENOM KLÅDAN ,SOM ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT ATT FÅ DÅ. Men på den tiden hade inte folk så mycket kunskap. Men är inte sur på farmor och farfar ,genom att de hade ingen kunskap när jag fick nässelutslag, att det kom från inre stress då. Farmor och farfar trodde att jag blev allergisk då. Men fick inte träffa kusinerna när de trodde att det kom från marsvin då.

MEN MINNS FÖRSTA GÅNGEN JAG FICK NÄSSELUTSLAG VAR HOS FARMOR OCH FARFAR ,men klådan är fruktansvärt då. Men fick så mycket utslag efter låren och benen armarna då. Men kliar och kliar och blev röd då. Jag sväller på låren då. Men farmor och farfar trodde, att det kom från marsvin då, genom att min kusin var och hälsade på då. Jag gillar djuren och dit och gosa med  marsvinen då. Men fick utslag ganska snabbt då. Men farmor och farfar trodde att jag fick från marsvinen då. Jag fick inte komma nära ett marsvin, genom att de trodde att utslagen kom från marsvinen då. Jag har även själv trott det, att jag tål inte marsvin då. Men idag förstår jag, att det kommer från inre stress när jag fick fullt med klåda på benen och armarna kom från stress.

Men hos mamma fanns det inget marsvin ,hon har inte ett enda djur ,och jag är 16 år, men plötsligt blir jag sjuk ,OCH SVÄLLER I LÄPPARNA OCH FULLT MED UTSLAG PÅ BENEN OCH ARMARNA DÅ. Men kliar och kliar ,så jag höll på att bli tokig då. Men mamma åker med mig till en läkare ,som hade jouren, en läkare såg att min tunga kan svälla, då kan man kvävas då. Men såg mina läppar var tjock på mig ,och sväller så mycket då. Men fick någon medicin mot det.

Men det kom inte från marsvin, genom att hos min mamma fanns inget djur då. Men däremot gick jag gick genom mycket på den tiden då. Men 16 år händer mycket då ,men kom från inre stress när saker är fel för mig då. JAG HAR SETT, ATT JAG KAN REAGERA SÅ ,SOM ÄR EXTRA JOBBIGT ,GENOM ATT LIVET MÅSTE VARA PERFEKT ,MEN DÅ SÖKER JAG LIVET PERFEKT DÅ. 

Men hade en städning, som även måste sluta städa där ,genom att jag fick så mycket utslag över mina armar då. Men kliar och kliar ,och mina armar var röd och såg hemsk ut ,då får man inte vara kvar och städa där ,genom för infektionsrisk, som är på sjukhusen då. Men fick sluta genom att jag kände stress fortaste jag skulle dit ,genom att en man som var våldsam eller farlig för mig då. Men jag städar bara, men han låg inne där. Men han tog mattan för mig och jag blev så himla rädd för honom då. Personalen hjälpte mig som jobbar där då. JAG KAN INTE JOBBA DÄR NÄR JAG FICK UTSLAG DÅ. 

Men det utlöser stress hos mig, genom att jag kände oro när jag var där. Men tål inte vatten och starka medel. Men är rädd för sånt folk, och då utlöste stress hos mig ,men fick sluta då. Men fick gå och pensla på mina armar, och omlindad om mina armar då. Men då kan jag inte vara där, men fick sluta som tur var slapp hemska stället. Jag var glad att sluta där, genom att det var inte så kul jobb att städa till annat folk. Men tog det när jag var ung ,och väntar att ta en skola. JAG VAR ÖVERLYCKLIG NÄR JAG FICK SLUTA DÄR ,GENOM ATT STÄDA ÄR INTE SÅ KUL, MEN TUR ATT JAG FICK UTSLAG ,MEN FICK SLUTA DÄR. MEN RÄDDAR MIG SJÄLV FRÅN TRÅKIGT ARBETE DÅ.

Men sett idag när jag bodde i Göteborg, då fick även där nässelutslag när jag hade problem då. Men mina ben kliar, men sväller lite grann då. Men åkte på nässelutslag när jag var stressad då. Men armarna och händerna såg inte så bra ut då. Men på den tiden förstod jag inte, att det kom från inre stress ,som idag förstår genom att jag var inte allergisk mot marsvin som trott det. Men trodde att jag var allergisk mot annat, när jag fick problem med nässelutslag då. Men hade inga marsvin hos Ömer eller hos min mamma eller vänner då. Men kom från inre stress, fick åka på Sahlgrenska lite då och då. Var inte bara nässelutslag, utan så mycket annat jag fick problem med när jag bor där. Magkatarr och magsår, men hade mycket cellförändringar på den tiden. Men även när jag flyttade hem åkte jag på nässelutslag ,men var på sjukhuset i Östersund då. MEN BLIR SÅ FÖR MIG MED NÄSSELUTSLAG ,NÄR JAG HAMNAR FEL OCH GALET ,DÅ MÅSTE JAG RÄTTA TILL SAKER OCH TING ,GENOM ATT MÅ MYCKET BÄTTRE DÅ.

Men vad har jag fått tillbaka igen då??? Idag har jag inte nässelutslag ,MEN MITT ANSIKTE SER FRUKTANSVÄRT UT IDAG BARA KLÅDA I ANSIKTET DÅ. 

Jag avskyr att man är så känslig ,och måste leva rätt och då får jag frid i mitt hjärta. Jag är less på mig själv när man är så känslig för allt. Det är bättre har varit algerisk mot krämer eller hårfärgen. Eller annat, men tog så mycket prover, men tål allt som jag lämnar in på hud avdelningen. Jag gjorde som läkaren sa, flytta så får du det lugnt. Jag flytta och fick himmelriket. Men råd från sociala såg samma, genom att jag var känslig för andevärlden. Flytta och kände himmelriket glad igen ,och kan leva igen. Men råd från hälsocentralen samma råd från läkaren. Men flytta ,så blir det bra när han såg min kropp och hälsa. Jag gjorde som alla sa lade pengar på allt. MEN BLEV LYCKIG NÄR JAG KLEV INNANFÖR DÖRREN KÄNDE FRID FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ LÄNGE. MEN ALLA UTSLAG FÖRSVANN. MEN FIN I ANSIKTET IGEN.  

Jag åkte på akuten på hud, men konstaterar att det kommer från inre stress då. Men även andra har sett det. Men även jag förstod det ,när jag bodde så galet ,och började må så fruktansvärt dåligt ,MEN MÅSTE FLYTTA GENOM ATT SLIPPA MINA PROBLEM SOM LÄKAREN HUD ,SA TILL MIG DÅ. 

MEN MÅSTE TA MIG VIDARE TILL EN PERFEKT LÄGENHET FÖR MIG ,som är perfekt för mig ,som jag började följa och lade en massa pengar på den lägenheten som visar mig. Men hyran var högre än andra ,men jag hade inget val när jag måste ta bort mitt värsta problem med mitt ansikte.

Men flyttade som de sa, men blev mycket bättre i mitt ansikte då. Men folk såg att jag hade förändrat jättemycket när jag flyttade då. Folk kände inte igen mig ,genom mitt rätta jag kom tillbaka som ett trollslag. Jag slapp den hemska klådan, OCH JAG BLEV SÅ FIN OCH SLÄT I HUDEN ,SÅ FOLK BERÖMDE MIG DÅ. Jag var på stan ,och skulle handla te ,men hon som sålde till mig säger, men vilken vacker hud du har. Men fattar inte vad jag gjort då. Men brukar använda olja då i mitt ansikte genom att jag är torr. Men det kom egentligen från min flytt ,som gjorde mig frisk i mitt ansikte då.

MEN VAR SÅ HIMLA LYCKLIG IGEN.

MEN SETT JAG FÅR TILLBAKA MITT HELVETE, NÄR JAG HAMNAR FEL ,DÅ DYKER MITT PROBLEM UPP DÅ. Nu har jag fått tillbaka allt ,som hade lagt extra pengar ,för att slippa vara sjuk i mitt ansikte då, genom att jag lider av stress att bo här genom att ingenting stämmer med mig ,som vill även bo fint och lättsamt ,men då får jag tillbaka problemen i mitt ansikte ,som hade ändrat om allt fixar pengar, genom att jobba och jobba mycket extra ,när jag hade min lokal ,genom att ta mig dit ,där jag mår allra bästa då.

Men vart bor jag nu??? Jag lade inte pengar för att sitta här i huset ,UTAN JAG LADE PENGAR PÅ MIN LÄGENHET ,SOM VAR MIN HÄLSA, SOM VAR PERFEKT FÖR MIG DÅ. Men lade inte pengar att bo så galet ,utan lade pengar för min egen hälsa ,och då måste jag hitta den lägenhet som gör mig glad ,och frisk som är extra viktigt för mig.

Men har sett, att för mig är det att flytta till det ,som är rätt för mig, genom att slippa få problem med min hälsa då. MEN FOLK MÅSTE GE TILLBAKA ALLT TILL MIG DÅ ,GENOM ATT ANNARS FÅR JAG PROBLEM HELA LIVET ,SOM ÄR SÅ KÄNSLIG FÖR INRE STRESS DÅ. 

Men vems fel är det, att ingen räddar varken mig eller Kewan då. Men vem är det ,som inte vill att jag överlever då??? JAG HADE URDÅLIG HJÄLP NÄR JAG SER HUR DET BLEV FÖR MIG OCH KEWAN DÅ. FÅR LIDA FÖR DET NU.

MEN HAR VARIT LYCKLIG OM JAG FÅTT BO KVAR ÄVEN OM JAG HAR STÖK MED KEWAN, MEN LIVET HAR VARIT MYCKET BÄTTRE FÖR MIG DÅ. Men nu är det bara en massa problem då. Jag kan inte gå som jag vill ,som flyttade nära stan ,genom att kunna gå som jag vill ,som är urdålig på att ta en lite promenad ,då tog jag min runda när jag har ett mål att gå en sväng på stan, eller så hälsar jag på folk då.

Men säger ingenting mer ,MEN JAG SKA HA TILLBAKA ALLT MED RÅGE ÄVEN EXAKT LÄGENHET ,SOM DEN VAR DÅ, genom att jag följde allt ,och lade extra pengar ,då ska jag ha tillbaka allt ,och det spelar ingen roll hur det ser ut då, så ska jag ha tillbaka min lägenhet, som lagt så mycket extra pengar på den, genom att bo bra, och hälsoinriktad lägenhet då.

Men fattar inte vilket knäppt folk jag har runt mig, som varken kan tänka eller handla då. Men förr då hade jag folk ,som till och med skrev på ett lån, och kunde köpa en 2,a när jag flyttade upp då. Men folk till och med betalar min flytt upp då. Jag tog en flyttbil från Göteborg då. Men allt gick som en dans då. MEN NU ÄR DET GALNINGAR RUNT MIG, SOM FATTAR INTE ETT DYFT. JAG LITAR INTE PÅ FOLK LÄNGRE EFTER DEN HÄR SMÄLLEN MED MIN LÄGENHET DÅ.

MEN MOSTER MAUD UNDRAR VILKET FOLK JAG HAR RUNT MIG, men då var jag för sen att prata med henne, och var så himla stressad över min vackra lägenhet då. Kewan tjatar kom till mig ,men jag var så himla stressad över min lägenhet då. Men har ett knepigt folk ,när jag till och med måste planera gå ner till sjön ,och kolla där om jag vågar kliva i sjön då. Men var så sjuk den gången satt bara och planer min död ,med foton på barnen och tavlor och foton på barnbarn och barnen då. Jag hade det bara i huvudet ,genom att vart skulle jag bo när ingen betalar till mig ,och Kewan kom och gick då. MEN ALLT BLEV GRÅTT RUNT MIG ,MEN TUNT GENOMSKINLIGT ÖVER MIG SOM BARA KOM ÖVER MIG DÅ. Låg runt mig ,har aldrig sett det förut då. Men kom från Kewan, genom att han går och kommer då. Men sen kom Anders hem, men det försvann grå över mig då. Men sa ingenting om det. Men önskar att någon räddade min lägenhet då. FOLK VAR NORMAL OCH SÅG MIG, MEN ENSAM I RÖRAN OCH KEWAN. KÄNDE MIG ENSAM OCH VILL VARA LYCKLIG IGEN. JAG VILL OCKSÅ KÄNNA GLÄDJE. 

Men då såg GUD problem med mig ,att det kan gå åt skogen med mig. GUD SKYDDAR ALLT BIG PROTECTION. Men han såg ut en man ,som gick som det gick då. GUD såg ut Jonas men satt och pratar i fyra timmar, genom att GUD kan oss Twin soul, tvillingsjäl ,och vakta min lägenhet då. Jag fick inte gå en meter ,genom att GUD kan mig. Kan allt om mig ,hur jag fungerar då vaktar han mig. JAG KAN SKADA MIG DÅ ,MEN DÄRFÖR MÅSTE NÅGON SE TILL MIG OCH LÄGENHETEN DÅ.

Men vart bor jag nu???? 

JAG FICK INTE GÅ FLERA METER FRÅN MITT ÄLSKADE HEM DÅ, och Anders kunde jag inte ens bo under samma tak, en krigare ,han krigar och bråkar och bråkar ,och är så himla arg då. Men har aldrig sett Anders så arg ,men känt han i 27 år då. Men lärde även känna han när jag var 16 år då.

Men GUD sa, att jag och Anders får inte bo ihop då. Men Anders är farlig för mig. Men vart ska jag då bo I MITT EGET HEM OCH INTE I HUSET DÅ genom att Anders kan vara så himla arg ,och då håller jag på att springer ut från huset då. Han kan man inte säga för mycket ,då går han in i konflikter ,men vi kan inte bo ihop då. VI KAN INTE BO UNDER SAMMA TAK ENS ,SOM INGEN FATTAR ENS DÅ. 

Men Anders vill prata med Peder sin bror som är död.

MEN GUD KOM FÖR ETT TAG SEDAN, OCH PRATADE MED ANDERS ISTÄLLET FÖR PEDER, MEN ÄVEN VÄNT TILL JONAS, DE HÖRDE BÅDA TVÅ VAD HAN SA DÅ. Anders somnar genom att det tog tid då. GUD .

MEN GUD MÅSTE RENSA MIG, MEN VAR SVART INOMBORDS AV ALLT BRÅK ,OCH SKRIK FRÅN ANDERS DÅ, GENOM ATT VI KAN INTE BO IHOP DÅ. GUD måste först rensa mig ,men var så svart inombords av allt bråk ,och skrik från Anders då. Men tog lång tid ,att rensa mig ,genom att jag var kolsvart ,som jag aldrig sett förut, men svart i hela kroppen ,som kommer från Anders ,som inte kan bo ihop. Men min hälsa är inte bra ,att bo under samma tak ,genom att jag måste leva och känna glädje när jag skriver om Sverige ,som andra länder får dela med sig av.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kozzi-a_beautiful_woman_on_sofa_with_a_laptop-6608x4951dhilllvarisjwaronfcamlrt-2.jpg JAG GÅR BAKLÄNGES, SOM ÄVEN MÅSTE KÄNNA MIG TRYGG OCH GLAD, NÄR JAG SITTER OCH JOBBAR VI MIN DATOR. JAG FICK JOBB FRÅN GUD. 

Men tog länge att rensa mig. Men försöker själv rensa mig ,men även lägga skydd ,men orkar inte göra det ,när det är för mycket galet folk jag sitter med då. Men huset ska man inte ens nämna, utan huset är hemskt såklart då. Bara svarta energier då. Men även inte renovera, som folk gör byter ut saker och ting då. Men jag hade lagt så mycket pengar att flytta bra genom att jag har inte bra hälsa då. JAG MÅSTE BO BRA NÄR JAG SITTER OCH SKRIVER DÅ. MEN ÄVEN FÖR ATT KUNNA MÅ ÄNNU BÄTTRE ,DÅ MÅSTE JAG LEVA BRA.

Men folk har tyckt att jag måste prata med folk ,när man bor så dåligt, men även allt bråk, genom att jag kan inte ens jobba själv, och dra in pengar då. Men jag måste ha exakt ,som såg ut min lägenhet ,genom att det är min rättighet, bara för jag har klantiga människa ,SÅ SKA JAG HA EXAKT GENOM ATT FLYTTA PERFEKT, men även följde allt när de satte igång renoveringen då.

Jag kan ta nybyggd där ingen har satt ett fotavtryck då. Men även samma med helrenoverade lägenhet, som har inte bott där då. Men satt och följde allt när de satte igång ,genom att de städar bort gamla energier, som jag kan inte bo i då. Men hade inget val ,än att leta efter nyrenoverade lägenheter. Jag kände av området, ,men även kvinna som bodde under mig då. Jag blev rädd ,och måste hitta en lägenhet där ingen har bott då nybyggd lägenhet . Men även nyrenoverat där ingen har bott då. Men blir man så känslig och öppnar och öppnar ,då måste jag leta en plats där jag får fred, och kan bara välja där ingen har bott i då. Men jobbigt att det är så ,men har öppnat hela tiden högre och högre mot ärkeänglar Great master och GUD ,MEN MÅSTE BO BRA DÅ. 

När jag träffade Kewan ,då drack han inte varken alkohol och rökte då. Jag jätteglad ,men vad gör han nu? England är jätteduktig att lära ut nu dricker och röker ,men tar även annat ser vita tabletter ,genom att döva sig. JAG ÄR SÅ SUR PÅ ALLT NU.

Men visar hur England ser ut idag. Dricker och röker och så mycket annat. Jag har aldrig haft problem med folk som håller på med det. Leva med män ,som dricker och röker ,får jag nog från Anders. KUL LIV JAG FICK, SOM HAR INTE HAFT SKITLIV DÅ. MEN HAR SAGT ATT HAN MÅSTE ÄNDRA OM DÅ. 

Men ser en bild ,och känner av Kewan och blir så sur på allt jag sitter i då. Men såg det långt tillbaka ,men var sur på allt ,och ringer inte Kewan ,fast jag såg att folk fått problem med Kewan. JAG HAR SETT DET ETT TAG ,MEN SUR PÅ ALLT DÅ.

Folk vet inte vart det kommer ,genom att ingen kan se att det kommer från Birgitta ,när vi lever så här. Men han måste jobba som går dåligt när han dricker för mycket alkohol. MEN FOLK VET INTE VART DET KOMMER IFRÅN DÅ.

Vi har levt för länge isär ,och då kan han bli sjuk av det.

Jag måste vända Kewan rätt, och måste ringa och ringa då. Han känner av när jag ringer.

Men var så sur på saker, och tänkte sluta prata med Kewan. Men måste ringa Kewan ,och få stopp på allt , ser hela tiden hur han mår. Men måste nå honom nu. JAG HAR INGET VAL ÄN ATT RINGA HONOM DÅ. JAG ÄR SÅ BESVIKEN PÅ ALLT IDAG. MEN VILL ATT ALLT SKA BLI BRA FÖR OSS NU. 

Men ser när jag ringer ,då ser jag hela honom och ansikte. Genom att stoppa OCH BLOCKERA HONOM DRICKANDET. Jag kan stoppa det genom att ringa och ringa genom att vända honom rätt.

Men visst är det kul med twin soul tvillingsjälar, Big Protection, SOM JAGAR PROTECTION då??? 

Jag ser att männen är jobbig, genom att han dricker när han inte bor med mig . Kewan mår dåligt nu. NÄR VI LEVER SÅ HÄR ÄR INTE DET BÄSTA FÖR OSS DÅ.

Jag är sur på allt nu

NU MÅSTE ALLT TA SLUT ,OCH VI FÅR ETT LYCKLIGT SLUT PÅ MITT LIV DÅ.

2 reaktioner till “ALLT KÄNNS JOBBIGT IDAG TWIN SOUL BIG PROTECTION PROTECTION TVILLINGSJÄL TVILLINGSJÄL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.