JAG KÄNNER AV MIN TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL PROTECTION BIG PROTECTION

JAG KÄNNER AV KEWAN IGEN, MEN SER HELA HANS ANSIKTE I GÅR OCH NU. Men ser hela honom ser jag då. Nacken och hans ansikte ,genom att jag har ringt som vanligt då.MEN GUD HAR VARIT PÅ MIG ATT RINGA KEWAN GENOM ATT HAN ÄR SJUK DÅ. Men kan inte skriva hela tiden när jag känner av honom. Men måste uppdatera Twin soul ,tvillingsjäl, hur det fungerar när man möter på Twin soul ,hur han är då. Hur männen fungerar när vi lever så här.

DET ÄR KVINNORNA, SOM ÄR BIG PROTECTION OCH MÄNNEN PROTECTION, GENOM ATT KVINNORNA HAR STARKARE ENERGI. 

NU FÖR FÖRSTA GÅNGEN FÅR FOLK SE RÄTT TWIN SOUL BIG PROTECTION PROTECTION ,TVILLINGSJÄL genom att Kewan bor inom mig i kroppen nu. Jag ser hela honom med hår och ögon när han ser att jag har ringt honom då. MEN NU SKA FOLK TITTA PÅ MIN BLOGG ,GENOM ATT SE TWIN SOUL SOM NI SKRIVER HELA TIDEN OM. NI KAN LÄRA ER FRÅN OSS ,GENOM ATT TA BORT EN MASSA LÖGNER OM TVILLINGSJÄL, TWIN SOUL. BIG PROTECTION PROTECTION.

JAG KÄNNER HELA HONOM, OCH DÅ HAR JAG MÖTT TWIN SOUL EN ÄKTA TVILLINGSJÄL HAR JAG MÖTT DÅ. MEN HAN LEVER INOM MIG KÄNNS SOM VI ÄR TVÅ DÅ. Kewan bor i mig, och ser hans kropp, men känner av han hela tiden ,då ser jag plötsligt Kewan igen, genom att han lever i mig ,och ser hans ögon och hår och kropp då. Men ser hans nacke nu, men hela honom när han visar sig.

Men ser han har rakat sin nacke ,och har hår som männen har idag. Men ser honom nu när jag har ringt honom ,när han tänker på mig. MEN GUD VILL VISA DET, SOM ÄR RÄTT TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL GENOM ATT FÖLJA OSS HELA TIDEN GENOM ATT STÄDA BORT PROBLEM FÖR FOLK ,genom att folk , som tror att de ska träffa en äkta en twin soul som är bara lögner då.

MEN ÄKTA KÄRLEK KAN FOLK MÖTA PÅ ,som känner sig kopplad till varandra ,då har par mött på äkta kärlek ,och folk känner sig kopplat till den killen eller tjejen då. MEN PAR KÄNNER SJÄLSFRÄNDE MED VARANDRA DÅ. Men de kan hitta äkta kärlek ,men ingen twin soul det är något annat då.

Men för första gången får ni se twin soul ,tvillingsjäl ,finns det på riktigt eller är det något påhitt twin soul ,tvillingsjälar då. En del folk ser det som sagor twin soul, tvillingsjälar då. En massa påhitt om twin soul ,tvillingsjälar då. MEN NU FÅR FOLK PLÖTSLIGT HÖRA ETT ANNAT NAMN PÅ TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL.

SOM GUD KALLAR OSS BIG PROTECTION, PROTECTION. 

MEN TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR FINNS PÅ RIKTIGT och ingen nys om tvillingsjäl, twin soul, som GREAT MASTER LADY NADA SA TILL MIG, DU HAR MÖTT DIN TVILLINGSJÄL DÅ.

MEN KEWAN BOR I MIG NÄR HAN TÄNKER PÅ MIG.  Jag ser hela honom nu, men sitter i mig, och jag kan inte skriva knappt ,men även tar fel på saker ting, när jag tror att det är annat jag får bild av.

MEN DÅ SER JAG KEWAN INOM MIG, genom att då tänker han på mig, ,och då kan det bli lite fel bild ,när man ska beskriva, och skriva på bloggen då. MEN TAPPAR ALLT NÄR KEWAN TÄNKER PÅ MIG ,DÅ KAN DET BLI TVÄRSTOPP FÖR MIG DÅ.

Men såg det igår natt, när jag skulle skriva ,men skriver ,och ska visa hur det är, men så ser jag plötsligt en man, som ser ut som Kewan då. MEN JAG BÖRJADE BESKRIVA KEWAN DÅ. MEN SA TILL BIG PROTECTION DET ÄR KEWAN VI SER, men han vill inte höra det ,genom att han är så glad när han håller sig borta från mig då. Han mår inget bra ,att leva såhär ,som vi gör då. Men Kewan för honom är lite problem, men jag blir jätteglad att han visar sig, genom att jag håller på att bli galen på hela allt nu.

Jag vill bara lämna huset på studs genom alla bråk och skrik här ,som gör mig galen snart ,att vänta på allt då. Anders skriker på sin pappa idag, så jag fick så himla ont i magen ,och måste sluta skriva en stund. Men Anders röst går igenom väggen, men hans röst gör att jag tappar fotfästet, när han skrek Anders är inte som förr då. Jag fick så himla ont i magen, när han skriker som han gör då. Vi kan inte leva ihop då. Men vill bli fri då. MEN RINGDE TILL KEWAN GENOM ATT JAG BÖRJAR BLI RÄDD NU ATT BO HÄR DÅ.

JAG SATTE MIG I SOFFAN OCH SKULLE SE PÅ TEVEN, men då ser jag Kewan igen, men känner han mer och mer i mig.

Men jag sitter i soffan, som vanligt med nacken mot stödet då. Men ser Kewans nacke samma stöd, som jag ligger emot ,GENOM ATT VI SITTER IHOP ,OCH DÅ BLEV KEWANS NACKE MIN NACKE DÅ.

Men ser att jag hade fått en manlig nacke, som har rakat hår i nacken. MEN SER ATT KEWAN FLYTER IHOP MED MIG DÅ. Jag får plötsligt Kewans nacke när jag sitter i soffan då.

Men ser allt, hur jag flyter ihop med Kewan ,när jag sitter i soffan då. Men ser det som humor ,NÄR JAG SER MIN NACKE OCH SEN KEWAN NACKE VI FLYTER IHOP TILLSAMMANS VI TVÅ. 

Men sitter i soffan och tittar på teven ,men ser hela tiden Kewans nacke i mig där jag har min nacke då. Men ser hans hår då. MEN VI FLYTER SAMMAN NÄR HAN TÄNKER PÅ MIG, DÅ ÄR VI TVÅ I SOFFAN ,FAST HAN SITTER INTE BREDVID MIG, UTAN INNE I MIG SITTER KEWAN DÅ. Men ser bara han flyter in i mig, när jag sitter och ska se på teven, men då är vi två ,GENOM ATT DET ÄR TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL, SOM FOLK FÅR SE HUR VI FUNGERAR DÅ.

MEN SVÅRT ATT LÄMNA KEWAN NÄR HAN LIGGER ÖVER MIG, när jag ligger i soffan då. Han bor i mig, när jag ligger i soffan då. Han sitter i England ,men då tänker han på mig, genom att jag måste ringa till honom, genom att GUD har sagt till mig, att blockera honom ,genom att han är sjuk när vi lever så här från varandra då. Jag måste få honom att vända rätt ,och gå tillbaka och prata med mig, som de har sagt ,det är endast jag som kan blockera honom, att sluta dricka, som han gör ibland när han mår som han gör då.

VI KAN EGENTLIGEN INTE LEVA SÅ HÄR, men han kommer till England ,men vilket land för Kewan ,som kommer från en hemsk kultur ,och då lever hela världen upp för honom då. Men glömmer bort mig har jag sett ,och förstått mer då.

Men för han är en hel värld som öppnar sig för honom då.

Men jag är van den världen ,men för honom är det bara glädje se annat ,än han kommer ifrån då. Men Kewan måste egentligen hålla kontakt med mig när han har börjat med mig då. VI MÅSTE EGENTLIGEN PRATA VARJE DAG GENOM ATT BEHÅLLA ENERGIN DÅ. Men om det är två dagar mellan oss, då händer det ingenting med mig och honom då. Men jag blir lidande av allt ,när han egentligen ska hålla kontakt med mig varje dag ,eller hålla koll på mig då. Men jag har försökt att hålla lite koll ringt när jag känner av honom då. Han har mått dåligt av allt, då har jag ringt honom då.

Men nu har han gått ,och kommit ,och för han blir det enorma problem, när han kom till England. Men även för mig ,som inte kan åka dit då. Men han vill även leva, som mycket män från dessa länder kommer till England ,eller andra länder ,som har som dem. Sverige har som dem, eller andra länder som dem. HAN VILL LEVA NÄR HAN KOM DIT SÅKLART DÅ.

Min tid med Ömer, vad gjorde vi på den tiden, han kom från samma fruktansvärda kultur ,som Kewan kommer ifrån. Vi var ute hela tiden, som Kewan har kul med folk då. Men vi var ute tillsammans, och festade och hade kul. Men vi gick alltid ut ihop då. Men när vi fick barn, då blev det lite annat då. Men kunde även gå ut när jag ville det. ÖMER OCH JAG HAR HAFT JÄTTEKUL NÄR VI VAR UTE IHOP DÅ.

MEN KEWAN MÅSTE HÅLLA BALANS OCH HÅLLA KONTAKT MED MIG. Men har sett, att möta twin soul, tvillingsjäl är inte så kul ,när vi lever såhär ,och pengar har stora problem för mig då. JAG MÅSTE HA PENGAR NÄR JAG MÖTER KEWAN ,GENOM ATT RÄDDA MIN LÄGENHET DÅ.

MEN ÅKTE UT FRÅN ALLT, SOM ÄR INTE OKEJ FÖR GUD DÅ. HAN LÄMNAR OCH GÅR OCH MIN ENERGI FÖRSVINNER MER OCH MER ,NÄR HAN SKÖTER SIG DÅLIGT. Men ingenting är kul längre, när jag förlorade käraste min lägenhet ,som jag var så lycklig och glad över då.

Men har svårt att känna mig glad idag, när jag förlorar allt som gav mig glädje ,att bara kliva innanför dörren ,då blev jag så glad. Men folk kanske tänker, men det finns annan lägenhet ,eller annat i livet då. MEN FÖR MIG VAR MIN LÄGENHET HELA LIVET. Jag var så glad när jag ser mitt fönster, och går upp för trappen, och sen är jag hemma då. Men pysslar lite grann i mitt hem då. Men skötte om min lägenhet ,som det var min älskling då.

Men folk kan inte förstå ,hur glad jag var när jag klev innanför dörren till mitt hem ,och kände mig trygg i mitt hem. MEN VAR SÅ HIMLA LYCKLIG ÖVER MIN LÄGENHET. MEN VET INTE OM JAG KAN HITTA LYCKAN IGEN ,GENOM ATT FLYTTA RUNT ,DET ORKAR INTE JAG DÅ. Jag fick flytta en gång, genom att ta mig dit då. Men den lägenheten var en mellanlandning ,men plockade aldrig upp allt i den lägenheten då. Vi plockade upp lite, som vi måste ha då. Men vi plockade upp ,så vi kunde leva ett tag då. Men plockar inte upp allt, som jag satte i andra lägenheten då. Men satte in min diskmaskin , när jag flyttade rätt då. Men stod bara och vänta till nästa flytt då.

Men jag måste ha trust har de sagt hela tiden. Men Kewan måste även jobba när han kommer till England då. Han kommer från Kurdistan ,då är det bara att sätta sig leta arbete ,genom att kunna överleva då. Men då blir jag lidande genom att han lämnar och går ,OCH JAG BLIR LIDANDE  jag bor inte i England ens utan långt från Kewan då.

MEN DÅ HAR ÄVEN GUD OCH BIG PROTECTION FÅTT PROBLEM MED MIG MEN GUD HITTADE MIG HEMMA PÅ MIN SOFFA DÅ. Men vad har hänt med Birgitta då????? Men GUD börjar gå igenom mig, men ser Kewan har stökat till så mycket för mig då. Men har ingen energi att rädda mig själv ens ,bara folk kan kolla mig om de upptäcker mig ,att Birgitta har problem då. JAG KAN INTE ENS RÄDDA MIN LÄGENHET NÄR KEWAN KOMMER OCH GÅR.

JAG MÅSTE HA PENGAR NÄR KEWAN DÖK UPP GENOM ATT BEHÅLLA MITT LIV DÅ. Men har inte ens folk att skydda mig, genom att jag såg Kewan innan han mötte han på Facebook ,en man som satt och väntar på mig. Men kände jag blev rädd för bilden, jag såg en blinkande bild då.

Jag såg en mörkhårig man med bruna ögon SOM VÄNTAR PÅ MIG. Men kände mig rädd och orolig när jag såg bilden, som kom och gick då. Men sa till en vän om det ,men blev brydd över, vad ska jag träffa för kille ,som du blir rädd för då.

Men hade ingen aning vem han var då. Men när Kewan dök upp ,då fanns inte ens rädsla, att jag såg han innan då. HAN TOG MIG MED STORM ,OCH SÅG INGENTING DÅ. MEN GAV MIG SÅ MYCKET KÄRLEK, OCH GLÄDJE ,SÅ JAG HÖLL PÅ ATT SPRINGA TILL HONOM DÅ.  

Genom att  mina barn såg ,att jag var inte som mamma var innan jag mötte Kewan då. Jag tog alltid tag i allt då. Men när han dök upp ,då fick mina barn problem med mig när Kewan dök upp då. Jag ser själv ,hur jag blir då ,när vi lever såhär ifrån varandra, att jag mår inte bra. MEN ENDAS KEWAN, SOM GÖR MIG HEL DÅ, GENOM ATT HAN ÄR DEN ANDRA DELEN AV MIG DÅ.

MEN DÅ MÅSTE KEWAN TA ANSVAR ÖVER MIG DÅ.

JAG HAR FRÅGAT GUD OCH BIG PROTECTION OM KEWAN MÅSTE TA ANSVAR ÖVER MIG. Jag tycker allt är så hemskt ,när jag fick ett så knepigt liv ,när man möter på det högsta i världen BIG LOVE TWIN SOUL TVILLINGSJÄL PROTECTION, BIG PROTECTION, Jag börjar bli rädd av allt ,och speciellt när jag bor här blir jag jätterädd en del dagar, när jag bara fick problem med allt då. Pengar kan inte jobba som jag vill när jag bor här. Det blir svårt för mig, att dra in pengar till mina behov då. Men fick oro och problem när ingen vill rädda mitt hem då. Jag räknar upp alla namn vi kallas för då.

MEN NEJ KEWAN FÅR INTE GÖRA ,SOM HAN GÖR ,GENOM ATT JAG KAN DÖ NÄR HAN GÖR, SOM HAN GÖR DÅ. GENOM ATT VI ÄR ÖPPEN MOT VARANDRA DÅ. MEN ÄVEN SAGT TILL MIG OM KEWAN, ATT DET ÄR VI TVÅ ,MEN ÄVEN KEWAN KAN ÄVEN HAN DÖ ,OM JAG VÄLJER BORT HONOM. Han kan bli sjuk av det och tar sitt liv. Men nu lever han, men blockerar sig och dricker eller tar tabletter ,sett vita tabletter när han mår inte bra.

Men Kewan som kommer från Kurdistan, och jag kan Ömer ,men vilken hit kompisar turkiska klubben för Ömer då. Men nu har GUD gett en ny Ömer, som även är kurd, men han kallas för Kewan, och bara kompisar och har kul nu. Men jag har misstänkt ,att jag var väl så tråkigt för Kewan ,som bor här i Sverige då. Men han måste ut och ha kul med sina vänner, som GUD har visat en del foton på Kewan ,att han hade redan då lämnat och gått och ska ha kul då. MEN ÄR FRUKTANSVÄRT BESVIKEN PÅ ALLT, GENOM ATT INGEN LÄT MIG LEVA ETT TAG ,MEN ÄR SÅ SUR PÅ ALLT NU. 

MEN JAG GÖR SOM LADY NADA SA ,FÖLJ OSS TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL ,NÄR VI LEVER SÅHÄR,GUD ÖPPNAR ALLT GUD, FÖR ATT VISA FOLK ,SOM HAR FÅTT FÖR SIG ALLT OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR DÅ. KVINNORNA KALLAS FÖR BIG PROTECTION OCH MÄNNEN FÖR PROTECTION. kvinnorna har hög energi.

HAN LÄMNAR UT ALLT NU ,MEN TÄNKTE INTE GÖRA DET FÖRST, MEN HAN MÅSTE VISA FOLK ,SOM HAR INTERNET OCH BÖCKER SKRIVER OM TWIN SOUL DÅ. FULLA SIDOR PÅ INTERNET ELLER BÖCKER SOM ÖNSKAR ATT TRÄFFA TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄLAR DÅ.

MEN MÅSTE SKRIVA ,MEN HÅLLER PÅ ATT RÄTTA EN DEL, SOM BLEV GALET FRÅN MOBILEN, när jag tog den. Men hade inget val ,än att ta mobilen att skriva från, men trodde inte att det blev så mycket fel. Men skriver in fel ord ,som inte jag såg då. Men liten mot datorn, men tycker att mobilen ska säga till då.

Men det är inte kul att sitta och rätta när jag fick ,så dåligt hjälp att köpa en dator.När ska folk börjar vakna upp att hjälpa till då. JAG KAN INGET ANNAT ARBETE, ATT SITTA VID DATORN ,GENOM ATT JAG BÖRJADE PÅ 90 -TALET ATT JOBBA VID DATORN DÅ.

Men hade ett arbete ,SOM GJORDE ATT JAG FICK GÅ KURSER OCH LÄRA MIG DATOR, genom att var ett jättejobbigt system förut, som är borta idag. Idag är det enkelt att sätta sig vid datorn ,som köper datorn, men jag satt i dos som de hette på den tiden. Folk måste gå kurs att lära sig då. Jag åkte iväg några gånger dit.

Men fick gå kurser att lära mig datorn, men har bara jobbat med datorn, men satt först med skrivmaskin, som var på den tiden då. Jag gick även i grundskolan ,och lärde mig skrivmaskin, men längtar till lektionen när jag skulle gå och skriva maskin då. DET VAR MITT STORA INTRESSE DÅ.

Men sen har gått en del maskinskrivning  kurer,  när jag flyttade till Göteborg då. Jag gick en del andra kurser, men tog även längre kurs att jobba inom kontor då. JAG HAR HAFT ETT STORT INTRESSE INOM KONTOR DÅ.

Men jag har jobbat på kontor och sitta och skriva maskin ,men då  kom datorn ,som gav en stor hjälp. Men det blev mycket enklare att skriva ,istället för att man fick ta bort pappret om man skrev fel, eller så fram med tipp ex ,som såg inte så vackert ut då. MEN DATORN BLEV MIN BÄSTA VÄN SOM ANVÄNDER DEN PÅ RÄTT SÄTT DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kozzi-a_beautiful_woman_on_sofa_with_a_laptop-6608x4951dhilllvarisjwaronfcamlrt-2.jpgMen det finns en mörk tid för datorn ,genom att internet är inte ens kul idag, när man ser vilka enorma problem folk fått idag. Men jag har inget annat jobb än att sitta och skriva då. Men har startat upp eget, genom att man kan bli lite less ,att sitta på samma ställe då. MEN VILL HJÄLPA MÄNNISKOR ,genom att jag utvecklas genom att lära mig ett annat jobb då. JAG STARTAR MITT EGET DÅ. Men datorn följer med även om jag jobbar med människor då. Men köpte 1998 min första dator, genom att jag satt och jobbar varje dag med datorn då.

MEN DÅ BLEV DET EN STATIONÄR DATOR HEM SOM ÄR GULD VÄRD ,genom att barnen fick även hjälp av datorn ,när de skulle göra sitt arbete på datorn, istället för att sitta på skolan då.

Men även för mig min bästa vän datorn, men kan inte vara utan dator ,jag har blivit för van den. Jag klättrar nästan på väggarna ,men vad ska jag göra nu. Men har blivit van att sitta och skriva, som jag mår bra av att sitta vid datorn då. JAG MÅR BRA ATT SITTA VID DATORN DÅ. JAG BLIR SÅ LUGN NÄR JAG SÄTTER MIG VID DATORN. JAG GLÖMMER BORT ALLA PROBLEM JAG HAR DÅ. 

MEN MITT LIV HAR VARIT SÅ, att sitta och skriva vid datorn, men förr då var det skrivmaskin ,som även köpte en egen skrivmaskin, men hade inte den så länge när datorn kom till världen då. Men åkte i soporna då, när jag fick så lättsamt att sitta och skriva vid datorn då.

Men folk kanske tycker jag är knepig ,när jag bara ska sitta där och glo vid datorn, eller skriva en massa hemskt om Sverige då. MEN JAG MÅR JÄTTEBRA ATT SKRIVA DÅ, fast jag skriver en massa jobbigt idag. Men hur hur jorden ser  ut idag, och Sverige har det med allt vi får gå igenom då.

Men en del säger, men tänk på dig själv nu. Men för mig är det okej ,att sitta och skriva om allt tok idag, som folk har problem med då. Men det gör mig ingenting, att sitta och ta upp om det, eller det, fast folk tycker att hon skriver så mörkt, men kan du aldrig tänka på dig själv, som Yasmine sa den gången, när jag sa vad jag skrev om då. Men sa till min dotter, att det gör ingenting att ta upp om det. Men folk menar att folk kan se själv ,än att sitta och skriva så mörkt då, genom att bloggen blev mörk ,och jag skrev mer ljus i texten från ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER ELLET GUIDER DÅ. 

Men det gör ingenting att skriva om allt ,men först tyckte jag det kändes hemskt, men sen har jag städat bort problem, jag får inte ha när GUD dök upp ,då blev det bara problem jag fick ta upp om, genom att putta svenska folket ,men även andra som bor på andra ställen, hela jorden har han att se till då. JAG HAR FÅTT RENSA ENORMT ,GENOM ATT SKRIVA SOM GUD VILL DET SKA VARA DÅ. JAG HAR RENSAT BORT MYCKET ,SÅ JAG KAN SKRIVA TILL FOLK DÅ. Men jag måste rensa genom att ta bort en massa hinder, som får inte finnas till då ,när han ska prata med folk ,då måste jag rensa och skriva då. MEN GUD SKA HJÄLPA FOLK IDAG DÅ. MÅSTE VARA RAK OCH TYDLIG IDAG ,MEN FOLK KAN BLI LITE RÄDD DÅ. MEN SANNINGEN MÅSTE FRAM DÅ.

MEN FOLK MÅSTE FATTA ATT DE MÅSTE HJÄLPA FOLK DÅ, men folk har trott ,som jag lite grann, att det finns säkert folk, som skickar lite ljus här och där, men tji fick jag då. Det är folk som måste göra det, ta hand om jorden då.

MEN FOLK HAR FÅTT FÖR SIG ,ATT GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR ,SOM SÄNDER LITE LJUS ,SÅ BLIR DET BRA DÅ.

MEN FOLK TROR ÄVEN ATT GUD SVEPER SIN HAND ÖVER JORDEN DÅ ,HAN ÄR STOR OCH ALLSMÄKTIG DÅ. Men kolla på hur jorden ser ut idag, har de sänt till jorden ljus ,som de tror då.

NEJ SÅKLART MEN FOLK TROR DET. Men folk tror även att Ashtar har varit och räddat dem, när det är folk som måste fixat det. MEN HAR ASHTAR VARIT OCH ÅKT RUNT JORDEN??? NEJ KOLLA PÅ ALLA KRIG ,SOM BARA BLIR VÄRRE OCH JORDEN KOLSVART.

ASHTAR KAN INTE RÄDDA JORDEN UTAN FOLK SOM MÅSTE RÄDDA JORDEN DÅ. Men jag har gått runt som vanligt ,men sett att jorden har problem att överleva, då har de hjälpt till då. JAG PRATADE MED GUD OM JORDEN NÄR HAN DÖK UPP DÅ.

MEN JORDEN ÄR SVART MEN SÅG DET 2012, hur den rullar bakåt i ett hörn. Men stannar en stund men sen åkte jorden framåt en liten bit rullar jorden då. Men sen stannar jorden och sen står den där. Men folk fick för sig så mycket hemska saker att jorden skulle gå under, och jag satt och skrev varje nyår till folk då.

Men jag blev rädd varje gång ,jag skulle sitta och skriva, GENOM ATT JAG VISSTE INTE VAD GREAT MASTER JESUS SA DEN GÅNGEN DÅ. Men började med bloggen långt tillbaka, som jag fick höra första gången från Ashtar att jag skulle skriva, men vart skulle jag skriva när det fanns varken blogg eller annat att skriva på då.

Men fanns hemsida som jag tänkte lite på då. Jag gick en kurs, att lära sig göra hemsida då. Men tog med mig datorn dit ,och jag hade köpt en bärbar dator då. Men gick en gång fast det var flera gånger då. Men på den tiden var det bara koder i allt man skulle skriva då. Men då ringer en vän till mig ,som säger till mig, att det finns hemsida program, som har utan koder då. Men jag blev så himla glad ,att göra en hemsida utan en massa koder då. JAG FICK HJÄLP ATT HITTA MYCKET ENKLARE PROGRAM ATT GÖRA HEMSIDA I DÅ.

JAG BÖRJAR GÖRA EN HEMSIDA UTAN EN MASSA KODER DÅ. Men det tog tid att lära sig även hemsida då. Men jag började lära mig göra hemsida i programmet då. Men det var lite pyssel även där då. Jag blev så himla less skriva en kod hela tiden ,för det ena en det andra då.

Men såg problem där innan bloggen kom till världen, genom att få till det, som Ashtar sa då. MEN INGA PROBLEM ,DÅ KOM BLOGGEN OCH FOLK KAN FIXA HUR MYCKET BLOGG ATT SKRIVA PÅ DÅ.  

Jag fick problem när jag hade ett perfekt liv innan allt stök med Kewan då. Men hade önskat ,jag hade snällt folk runt, som kan tänka som jag vill ha det då. Men sitter själv som vanligt när folk ska hjälpa mig då. JAG HAR ETT ARBETE ATT SKÖTA DÅ.

2 reaktioner till “JAG KÄNNER AV MIN TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL PROTECTION BIG PROTECTION

 1. Vi erbjuder för närvarande äkta, enkla och brådskande låneprogram till låg ränta på 2% med korrekt giltigt identitetskort för verifiering.
  Du kan skicka din lånebegäran för vilket lånebelopp du behöver.
  Vi erbjuder lån från 5 000,00 USD USD Min. till $ 100.000,00 USD Max.
  Vi har långsiktig kredit från fem (5) till femtio (50) år maximalt.
  Vi ger följande typ av lån: Projektlån, Refinansieringslån, företagslån, bil- eller fordonslån, Studielån, skuldkonsolideringslån, Personliga lån, resor och semesterlån, jul och nyårslån.
  Vårt företag behöver också en person som kan vara vårt företags representant i ditt land.

  Kontakta CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM-kontor via e-post:
  crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com
  crowntrustfinancialloanfirm@yahoo.com

  Om du är intresserad av vårt ekonomiska erbjudande och vill förvärva ett lån från oss, kontakta oss och ge oss informationen nedan, och det kommer att behövas för att
  initiera lånevillkorets villkor i enlighet därmed

  Namn: ____________________________
  Kön: _______________________________
  Civilstånd: _______________________
  Kontakt Adress: ______________________
  Stad / zip: ________________________
  Land: ______________________________
  Födelsedatum: ________________________
  Belopp som behövs som lån: ________________
  Lånets varaktighet: ________________________
  Månadsinkomst / Årsinkomst: _________
  Ockupation: ___________________________
  Syfte för lån: _____________________
  Telefon: ________________________________
  Fax: __________________________________
   
  Vänliga hälsningar: Din framgång börjar hos oss
  VD: JEFFREY FRANK!
  Skicka din lånebegäran för omedelbart svar på:
  crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com
  crowntrustfinancialloanfirm@yahoo.com

  WEBBPLATS: https://worksitebusiness.wordpress.com

 2. Hälsningar alla ….. !!!
  Jag heter Marie Oskar, jag är ensamstående mor här i Uppsala, jag vill vittna om en äkta långivare som hjälpte mig med ett lån för att starta min verksamhet efter denna koronaviruspandemi, hon Sophia Anthony, hon är pålitlig, alla där ute som behöver ett lån ska kontakta hennes e-post: aviocredits70 @ gmail. com eller Whatsapp via: +1 (202) 519-6834
  vänliga hälsningar
  Marie Oskar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.