BOSTÄDER – APARTMENT

VI FÅR BILDER DÅ. Vi ser en svarthårig man som tittar mot husen då. Har svart bakåtkammat hår då. Han har rakat där bak som killar har idag. Men har mer hår på huvudet, den frisyr som männen har idag då.

Han röker en cigarett och blåser ut röken då.Han fimpar cigaretten med foten då. Han fryser och huttrar lite grann genom att det är kallt ute då. Men han står ute ,och lägger sina armar runt sig själv, och blåser på sina händer. Han fryser en hel del då. SVERIGE ÄR KALLT LAND, ATT GÅ UT ENS NÄR GRADERNA STIGER MOT 25 – 35 GRADER DÅ. NÄR VI HAR DEN KALLA VINTERN DÅ. 

MEN VARFÖR SÅG VI DET HÄR NU?

MEN HAN SPRINGER OCH SKYDDAR SIG NÄR DET BLIR FÖR KALLT DÅ.   genom att landet är inte så varmt nu. Men mycket folk fryser av kylan då. Men han stod ute och frös. Men han har problem att leva normalt ,när det blir kallt ute då. Han ställer sig under en tak ,som han kan skydda sig lite då. Men fryser om sina händer då. Men röker en cigarett då.

Han tittar mot lägenheter som han vet kostar en hel del då. Genom att mycket kostar pengar idag ,ATT LEVA OCH BO OCH BRA ARBETE DÅ.

Men han sätter sig på huk ,och lägger sina händer runt sina ben och fryser hela tiden då. HAN VILL INTE LEVA SÅ HÄR I SVERIGE DÅ ,genom att han kommer från ett varmt land ,och då kan han inte ens leva så.

Men han har svårt att hitta tak över huvudet då. Men det byggs lägenheter, men ändå har han problem att få tak över huvudet nu. MEN DYR LÄGENHET STÖKAR TILL FÖR HONOM DÅ.

Han har problem ,att leva i ett kallt land som Sverige då. Han sover under en viadukt, och kryper ner där i en sovsäck ,som ska värma då. MÅSTE BLI STOR ÄNDRING PÅ DET, GENOM ATT ALLA MÄNNISKOR HAR RÄTT ATT HYRA EN LÄGENHET ,ELLER KÖPA EN LÄGENHET I SVERIGE DÅ. MEN MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ DET.

MEN SOVSÄCKEN VÄRMER DÅLIGT, men han försöker sova några timmar, fast det är svårt att sova några timmar ,när kylan blir som värst ,då kliver han upp och går, eller hittar en trappuppgång att värma sig i då.

Folk lever ,så här i Sverige som är galet allt ,genom att folk kan inte bo ute i ett så kallt land, då måste folk få hjälp med bostäder då. Men spelar ingen roll vilken lön ,eller hyra på lägenheten, så måste de få en lägenhet då. GENOM ATT HJÄLPA FOLK RÄTT, ATT BO RÄTT ,SOM ÄR NATURLIGT ATT LEVA SÅ.

MEN VAD HAR GÅTT SNETT IDAG.Men folk måste få bo ,som folk bodde förr i världen ,utan en massa problem med bostäder då.

När det byggdes runt hela landet, DÅ FLYTTADE FOLK IN I MYCKET NYBYGGDA LÄGENHETER SÅKLAR. Men folk hade lön efter det, men även lägenheten fungerar perfekt. Men vad har hänt med hela landet, när folk får så mycket problem med lägenhet, som ingen ska få problem med då. DET HAR BLIVIT GALET IDAG AV ALLT SOM HÄNDER IDAG. 

När folk har problem att betala en dyr hyra, då ska folk hjälpa dem, genom att ingen kan hjälpa, att folk får problem med lägenhet då ,som är det naturligaste att bygga bo, och få tak över huvudet då. Men får sänka hyran, eller höja lönen till folk, genom att folk går på bidrag ,eller så är de sjukskriven ,och har svårt att betala en dyr hyra då.MEN DÅ LÄGGER REGERINGEN IN ETT FÖRSLAG TILL ALLA, SOM BYGGER LÄGENHETER ,OCH GER DEM PENGAR DÅ till att bygga lägenheter till folk, som ska få bidrag till det.

Landet har problem med riktiga arbete, och då blir folk lidande som har inte chansen att fylla upp kostnaden på en lägenhet då. Men alla vet vad en nybyggd lägenhet kostar idag. Men hur ser bidragen ut idag, eller folk som  är sjukskriven ,genom att Sverige har ingen tanke ens ,att höja ersättning 100 procent, SOM ÄR DET ENDA ,ATT FYLLA UPP KOSTNADEN FÖR EN LÄGENHET DÅ. 

Men förr, då kunde folk flytta hur som helst, men nu har hyran blivit så hög ,ATT FOLK KAN KNAPPT BO SJÄLV DÅ. Men folk vill bo själv ,som var naturligt förr i världen, och det byggdes bostäder, och folk flyttar in i nytt ,och fick tak över huvudet då.

MEN VAD HAR HÄNT TOTALT KATASTROF NU ,när folk springer ute och sover eller trappuppgång då. Men är något fel då ,när folk förr flyttade in i sin lägenhet då. Men byggdes även insatser, som folk lätt kunde köpa förr då. Men nu kostar insats flera miljoner ,för att bo och få tak över huvudet ,då är det något fel i hela systemet ,när folk har svårt att hitta en lägenhet som passar dem då.

Men vad är det som är fel då???

Det handlar om regeringen ,som sitter och stökar till för folk ,genom att förr då sov ingen ute, utan lade även extra bidrag till folk som var sjuk ,eller som hade dålig pension, DÅ FICK FOLK EXTRA BIDRAG, GENOM ATT TÄCKA UPP ALLT OCH KUNNA BETALA SITT UPPEHÄLLE OCH SIN LÄGENHET DÅ.  

Men måste bli ett slut på ,att folk får bara en massa problem med lägenheter ,genom att förr ,DÅ GICK DET BRA NÄR DE BYGGDE NYTT FÅ.

Men idag har det blivit något galet, när inte ekonomin fungerar för folk idag ,MEN DÅ MÅSTE REGERINGEN SÄTTA SIG NER, OCH TA ETT EXTRA KRAFTAG,  OCH PLANERA EN PERFEKT FRAMTID FÖR SVENSKA FOLKET DÅ, och fixa till lägenheter till folk då. Men ni lägger så mycket pengar på onödiga saker då. Men satsa först på lägenheter ,genom att folk måste leva och bo ,och rätta till för svenska ,när en lägenhet kostar mycket att bygga bostäder ,då måste de gå in med bidrag till folk ,så de kan leva och bo, men även höja löner och bidrag till folk då ,genom att leva och bo då.

Men förr då fick de ett extra bidrag om hyran var för hög ,som pensionären fick då. Men vi har en annan regering, nu har vi slösande regering ,som glömmer bort ,att vi ska också leva och bo ,som de lever och bor,OCH DÅ MÅSTE VI HITTA BALANS I EKONOMIN OCH ARBETET OCH LÄGENHET ,då måste vi hitta balansen i arbete och lägenhet då.

EKONOMIN MÅSTE STÄMMA FÖR VARJE INDIVID I SAMHÄLLET DÅ. DET STÄMMER INGENTING EKONOMIN FÖR FOLK, GENOM ATT VI HAR EN BLIND REGERINGEN ,SOM INTE KAN FATTA ATT FOLK MÅSTE FÅ SÄTTA BO ,UTAN PROBLEM MED PENGAR DÅ.

Nu måste allt stämma för folk ,som ska leva och bo. Vi har så olika människor en del har pengar, och en del lite pengar ,men för den delen, då ska de leva och bo folk med liten ekonomi då. Men kan inte hjälpa, att de har sämre än andra människor då, MEN MÅSTE ÄVEN LEVA OCH BO DÅ. 

2 reaktioner till “BOSTÄDER – APARTMENT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.