SÄKERHET – SECURITY

IDAG ÄR SÄKERHETEN EXTRA VIKTIGT ,NÄR VI HAR FOLK SOM INTE KAN SKÖTA SIG I SAMHÄLLET ,OCH MÅNGA KAN FÖRLORA MYCKET SAKER IDAG.

IDAG KAN FOLK FÅ OVÄNTAT BESÖK DÅ.

Men vad har hänt då???

MEN SPRINGER IN I TRAPPUPPGÅNGEN OCH OCH LÄSER PÅ NAMNEN SOM BOR DÄR. Men kollar i brevinkastet på dörren , men kikar in där. Men fryser så mycket. Men sitter och väntar ut folk då. Det är ingen säkerhet folk som har brevinkast idag. Men syns allt ,hur folk bor eller ser en person går till dörren då. DE KOLLAR HUR FOLK BOR IDAG, OCH FOLK KAN FÅ OINBJUDNA GÄSTER IDAG ,GENOM ATT REGERINGEN HAR INTE TAGIT SITT ANSVAR DÅ.

 Men vet när det kom mycket folk på 60- 80 talet. Men hörde sällan att folk blev bestulen som idag. Men vad har regeringen tagit in för folk idag??? Bovar hela bunten, genoma att så mycket folk blir utsatt för inbrott ,och det fattas pengar för dem, som ni sa JA till då. Men vad gör folk när de fattas mat på bordet eller andra saker? Folk själ såklart som regeringen har liten koll på, vilket folk de sagt JA till då. VI HAR INTE HAFT SÅ MYCKET INBROTT SOM IDAG, OCH FOLK SER FOLK I TRAPPUPPGÅNGAR, SOM HAR KOLL PÅ FOLK IDAG. 

MEN DAGS FÖR SEKRETESSLAGEN SKA TRÄDA I KRAFT NU, GENOM ATT INTERNET HITTAR FOLK ,HUR MYCKET DE TJÄNAR, OCH ÄVEN ADRESSEN HITTAR FOLK ,DE LEDER TJUVEN RÄTT TILL DEM ,MED RÄTT ADRESS OCH PENGAR DÅ. VEM SOM BOR DÄR, genom att allt står på internet allt vad ni tjänar ,men även hur folk bor då. Folk kan bara googla fram en adress och ser vad de tjänar det. Men även adressen leder dem rakt in till folk idag. Men så enkelt att hitta folk som har pengar, men står även åldern på dem. Folk kan få oväntat besök då.

VI TOG UPP ETT EXEMPEL, HUR LÄTT DET ÄR ATT HITTA FOLK IDAG, DEN SOM HAR PENGAR DÅ. Anders pappa bor i ett hus ,men vi hittar adressen på en gång på Google chrome. Men såg även vad huset var värt, men även pengar då.

MEN DÅ GOOGLAR MAN VIDARE, OCH HITTAR FOLK, SOM HJÄLPER TILL ATT FOLK FÅR OBJUDNA GÄSTER, SOM ÄR ENKELT IDAG GENOM INTERNET, OCH FOLK LÄGGER UT ADRESSE DÅ.

DET FINNS SIDOR PÅ INTERNET, SOM LÄGGER UT ALLT OM FOLK DÅ. Men såg även hans grannar ,att någon av dem i området tjänar ganska bra. Har bra ekonomi då. En av hans grannar hade mer än andra då. MEN SKREV TYDLIGT MEDELINKOMSTTAGAREN I OMRÅDET DÅ, att den hade den ekonomin då. Men tog upp vad de var god för då. De skrev om villa området då. Men en del kan tjäna mycket mer än andra då.

Men allt står och folk kan hitta lite pengar både här och där då, genom att bolag lägger ut allt på internet ,de lägger ut sidor om folks inkomster då. Men vi har kollat lite runt ,men de lägger ut allt ,så folk kan få inbrott hos dem, som tjänar mest ,genom att adressen leder dem dit. MEN MÅSTE SÄTTA SEKRETESS NU GENOM ATT SLIPPA EN MASSA ONÖDIGA INBROTT DÅ. 

DET FINNS SÅ MYCKET FOLK SOM ÄR FINGERFÄRDIG IDAG ,att hitta så mycket sidor på internet ,vilka människor de är, och hur mycket pengar de har, och adressen då.

DET STÅR ALLT PÅ INTERNET, men inte tiden när de är hemma ,men adressen och pengar finns med då. 

FOLK TAR DÄR PENGAR FINNS, men även äldre folk som bor där. Men adressen står vart de bor då.

MEN ÅLDERN STÅR PÅ INTERNET HUR GAMLA FOLK ÄR DÅ.Det står födelsedagen Yes ,där hittar en äldre kvinna eller man då. När de fyller år ,det står tydligt hur gammal de är då. Men internet är perfekt för tjuven, när de ser åldern på folk då. MEN HITTA. SE ,STÅR FÖDELSEDAG OCH ADRESS OCH ALLT DÄR. DE HITTAR VÄGEN GENOM HITTA.SE DÅ. 

Det är synd att folk måste förstöra en bra sida hitta.se ,eller andra sidor när folk letar efter mobilnummer eller telefonnummer då. VI HAR FARLIGT FOLK IDAG ,MEN SETT ATT DET HAR HÄNT FÖR MYCKET IDAG, GENOM ATT REGERINGEN TAR IN FOLK ,SOM SE SKULLE SETT IGENOM DÅ.

MEN DET FINNS SÅ MYCKET BOLAG, SOM HJÄLPER FOLK ATT STJÄLA DÅ. genom att de lägger ut allt, vad folk bor och tjänar då. Men allt är så enkelt att stjäla, genom att så mycket bolag lägger ut allt om folk ,de kan bara googla fram folk idag och skickar dem till den personen som har pengar, men även hur gamla de är då. Men internet är en fara idag ,men även att det är ingen sekretess som förr i världen då. MEN LÄTT FÖR DEM ATT ATT STJÄLA FÖR DEM DÅ.

VI SÄTTER IHOP BILDER. Men ser en gammal kvinna, som öppnar, vi ser att hon är gammal, ser hennes hand är gammal då.

Men står en person utanför dörren, och väntar då. MEN SER SÄKERHETSKEDJA, SOM ÄR SVÅRT ATT TA SIG IN  ,då blir det problem att ta sig in då.

MEN SÄTTER FOTEN MELLAN DÖRREN OCH KEDJAN DÅ, men lägger sin arm runt säkerhetskedjan då. De tar bort säkerheten och hakar loss säkerhetskedjan då. Det är folk som är stark kan lätt göra det.

När folk ringer på dörren gå fram, och titta i kikögat vem som står utanför lägenheten då. MEN TITTA ÖGAT ÄR BÄST DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.