SVARTA MÄNNISKOR – BLACK PEOPLE

VI SER EN PERSON SOM KÄNNER SIG JAGAD DÅ. Men springer under en viadukt och är jätterädd då. Men springer och springer hela tiden från någon som skrämt person som är livrädd då.

SÄTTER IHOP BILDER NU.Men ser en trapp ,och är så himla mörkt där de springer ,men mörkt och måste gå under viadukten ,men vänder sig om hela tiden, men ser en kniv ,som någon blir jagad av en person, som håller i en kniv ,och är jätterädd den som försöker ta sig undan då.

KILLEN HÅLLER I EN KNIV ,OCH JAGAR EN KVINNA OCH HAR MÖRKA KLÄDER PÅ SIG DÅ. Men försöker ta sig undan killen, som håller i en kniv då. Men tar vägen under viadukten, som är så mörk under natten, ingen som ser eller hör ett skrik ens ,bara några lampor tänd under viadukten, ingen ser fast det står ett stort hyreshus där borta. Men ser ett stort hyreshus som folk bor i  då.

MEN PÅ NATTEN KAN DET HÄNDA MYCKE, då kan det hända allt när ingen är vaken ,utan folk sover mens den här personen försöker rädda sitt liv ,men har ingen som kan rädda sig då. Vi ser hela tiden försöker ta sig undan en, som vill ha pengar. Men folk är utan pengar idag ,och då blir folk utsatt ,för att någon sticker en kniv i dem.

Men det här händer varje dag i Sverige sen ladet fick problem med folk, som dödar oss, istället för att söka arbete eller fråga sina vänner då. Men vi har en regering ,som ser inte förödelsen de gjort, GENOM ATT MÅNGA GÅR DEN DÖDEN TILL MÖTES IDAG, OCH INGEN KAN GÖRA NÅGOT ÅT DET ,SOM HÄNDER IDAG, TACK VARE REGERINGEN VAR INTE SÅ SMART, att många går den döden till mötes idag ,och ingen kan göra något åt det som händer idag.

När det fattas pengar ,då kan folk från andra länder kan göra så. Men han var mörk, han som dödade henne. Han hade svart skinn, och hade svart hår som afrohår ,men folk från dessa länder de kan lätt göra döda folk, om de ska ha pengar då. FOLK SKA INTE LITA PÅ DEM.

Men hur mycket arbete ,har de gett folk som är svart då???? Det är lite folk, som vill jobba bara ,om de måste göra det.

Men hur många har tagit jobb och skött sig i Sverige då??? 

Men en liten skala av dem, genom att arbete för dem ,är inte det första de tänker på, utan lärt sig när de var barn ,att arbeta när de måste ha lite mat på bordet ,eller så måste de ordna lite annat då. Men pengar för dem är inte som oss då, att vi måste snabbt hitta ett arbete då. Men för dem kan även vänta länge innan de tar ett jobb,GENOM ATT ALLT LIGGER I GRUNDEN HOS DEM  ,när de behöver söka arbete, då söker de arbete såklart, men innan dess kan de låta bli det ,genom att pengar för dem är inte som oss då. Men kan även stjäla ,som inte alla tänker på, genom att arbete går inte i första hand, utan de kan vänta länge innan de tar ett arbete då.

MEN FÖDD SVART, DÅ FÅR FOLK PROBLEM MED ARBETE, genom att landet har inte så mycket arbete för dem, än städning eller enkla saker för dem. Men har inte så bråttom, att söka arbeta sätta sig på högsta posten när de kommer hit ,utan tar arbete som passar dem då.

Men skolor för dem är inte som svenska folket måste ha den skolan och den skolan, utan de tar jobb ,som när de bodde hemma i byn de kommer ifrån då. Ibland kommer från lite större ställen ,men ingenting är likt oss, jaga jobb de får svenska folket göra för dem. Folk vill leva ,och inte sitta inne flera timmar på skolbänk då. Och sitta längst upp på toppen det är inte för dem då. Men folk som kommer från små ställen från Afrika ,har inte samma tänkande jagande på arbete, UTAN TAR EN DAG I SÄNDER, har de pengar, så har de pengar ,annars får de vara tills magen kurrar, oj jag är hungrig måste fixa lite mat då.

MEN NÄR DE KOMMER HIT ,DÅ KAN TA LÄTTASTE VÄGEN ,SOM HON BLEV UTSATT FÖR ,GENOM ATT DET FATTAS PENGAR när de kommer hit. Ingen kvinna ska gå själv, och inte männen så länge ni inte gör något åt och läser på då.

Men ingen tänker på det folk som kommer från Afrika, kan döda ett djur när de bor i Afrika ,men då är de hungrig, men jagar inte efter ett arbete och skola ,som vi gör för att leva då ,och sätta oss på en perfekt lön då. Vi kan även gå ner till frysdisken ,eller andra ställen när vi ska ha mat ,men även fyller frysen och kylskåpet och kylen då. DE LEVER INTE SOM OSS ENS UTAN FRIHETEN.

Men de har inte den tanken ens, som vi har när vi ska köpa mat, men vi tar pengar och betalar med. Men de tar även pengar när de ska köpa mat när de bor här då. Men inte lika snabb ,som vi är fylla i kylen och frysen då. Vi ser bönor runt dem ,men mycket annat kan de laga då.MEN FÖR DEM ÄR DET INTE SAMMA JAGANDE PÅ ARBETE ,SOM VI JAGAR HELA TIDEN DÅ .Men kan få pengar ,små pengar från Sverige, men kan även skicka hem pengar genom att de tog lite jobb i Sverige då.

MEN SVARTA MÄNNISKOR ÄR FRIHETENS FOLK, som fixar mat när de känner för det, eller när de sinar i matförråd ,och jagar inte som oss det bästa ,utan vill leva mycket nära naturen de kommer ifrån. Men när de flyttar till Sverige ,då fortsätter de leva så nära naturen de kan ,genom att de vet inte hur de ska vara här då, genom att de har lärt sig när de var barn, och arbeta för dem, är inte livsviktigt ,som mycket svenskar retar sig på.

Genom i Sverige ,då är det bara arbete skolor och ingenting annat gäller för oss då. Bra betyg, och bra skolor, som de har så lite intresse för, genom att under fötterna på dem lyser frihetens folk ,men har kommit hit från krig och bråk, men måste försöka lära sig leva i Sverige ,som är inte som dem. HAR SVÅRT ATT FÖLJA OSS, ATT LEVA SOM OSS, GENOM ATT DE ÄR ETT ANNAT FOLK DÅ.

Genom att tiden är mer viktig ,än att jaga ,och jag efter arbete, men göra om dem är svårt att göra ,genom att de är född fri ,som gör svenska folket så himla irriterad ,genom att  i Sverige ,då arbetar man flera timmar i sträck ,men för dem är det inte samma sak då. MEN FOLK KAN ÄVEN BLI UTSATT FÖR ATT  BLI DÖDAD DÅ när de kommer hit ,de som kommer från en del ställen som är inte så bra folk då. De tänker inte som oss ens.

MEN VAR VAKEN NU OCH SKYDDA ER OCH GÅ INTE UT SENT PÅ NATTEN DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.