TA SEDEN DIT DE KOMMER – LET’S TAKE IT COMING

DET LÅTER FINT TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. MEN HUR SER SVERIGE UT IDAG HAR DE TAGIT SEDEN DIT DE KOMMER FÅ.

MEN FÅR FORTSÄTTA MED SIN KULTUR ,NÄR DE KOM TILL SVERIGE ,INGEN LÄR DEM ATT LEVA RÄTT DÅ.

Men NEJ folk får till och med böneutrop ,men har folk tagit seden dit de kommer då??? Nej långa vägar, kolla hur Sverige håller på att förvandlas till ett land, FOLK GÅR MED BURKA, NIQAB, BURQA, SLÖJOR OCH HIJAB, MEN TYCKER NI ATT SVERIGE HAR VISAT RÄTT NÄR KOMMER FRÅN FÖRTRYCKTA LÄNDER DÅ??

NEJ ,GENOM ATT REGERINGEN ÄR URDÅLIG ATT HJÄLPA FOLK, MEN DÅ FÅR VI SMAKA PÅ DEN HÅRDA SIDAN MED GRUPPVÅLDTÄKTER VÅLDTÄKTER ,GENOM ATT KVINNOR SOM KOMMER HIT VISAR KNAPPT TÅN DÅ.

VI HAR BADHUS OCH BADSTRÄNDER DÅ, HAR DE TAGIT SEDEN DIT DE KOMMER DÅ??? Som tar sig ett litet bad med med bikini och baddräkt. Vi visar oss då ,som måste även lära sig genom att ta seden dit de kommer då. Ibland badar folk naken, som folk är van vid då. Men även toppless ,men vad har de för badkläder ,som inte kan visa sig som oss då.

Men då får vi enorma problem ,som ska även leva som vi gjort ,och ta seden dit de kommer, och har ingen rätt att röra oss ,även om de ser nakna bröst, men har ingen rätt att röra oss genom att vi lever så 2020.MEN HAR INGEN RÄTT ATT RÖRA OSS DÅ.

Men de kommer från medeltiden som stökar till för oss.

MEN REGERINGEN HAR INTE SKYDDAT OSS OCH LÄMNAT UT EN BOK OM SVERIGE DÅ.Genom att regeringen har inte lämna ut en bok om Sverige hur vi lever idag ,men då får vi enorma problem ,som har kvinnor som knappt visar sitt ansikte ,och då kommer kvinnorna hit, men då får männen spel, och jagar oss som har ingen rätt att jaga oss ,även om de ser folk som går naken. MÄNNEN HAR INGEN RÄTT ATT RÖRA OSS ENS, GENOM ATT VI ÄR FÖDD SVENSK ,OCH SKA FORTSÄTTA VARA SVENSK DÅ, och har ingen rätt att röra oss.

VI SKA FORTSÄTTA GÅ RUNT I VACKRA KLÄDER ,SOM DE SKA RESPEKTERA FOLK SOM KOMMER HIT DÅ. Vi ska gå runt i våra kläder vackra klänningar ,som de ska låta bli bara för de har en hemsk kultur ,då ska vi fortsätta pynta oss i vackra klänningar då.

Men spelar ingen roll om vi går i kort kjol eller lång kjol då. Men vi ska fortsätta att leva, och leva varje dag, genom att vi är född svensk, som alla måste lära galningar ni drog in till Sverige då. LÄR MÄNNEN RESPEKT, SE MEN INTE RÖRA DÅ. VI SKA FORTSÄTTA, SOM VI GJORT LÄNGE VISA OSS SÅKLART DÅ.

MEN FOLK KOMMER FRÅN DEN MÖRKASTE KULTUR, DÅ FÅR VI PROBLEM MED DEM ,SOM HAR KOMMIT MYCKET LÄNGRE ÄN DEM Genom att vi är född svensk ,och ska fortsätta leva svensk, bara för de har knäpp kultur ,och kan inte visa sitt ansikte eller sin kropp, då ska vi inte lida för det ,och tror att männen ska ha kul med oss ,DÅ KAN DE ÅKA HEM, OM DE LÄR INTE FOLK TA SEDEN DIT DE KOMMER 

OCH SE MEN INTE RÖRA DÅ. Ni kan titta best ni vill genom att ni ser knappt en kvinnokropp då, men se men inte röra, men männen får spel när de ser kvinnor, som går utan kläder, nästan naken som mycket badstränder är idag. MEN DÅ TROR MÄNNEN ,ATT DE HAR RÄTT ATT KÖRA MED VÅLDTÄKT GRUPPVÅLDTÄKT BARA FÖR DE GÅR LÄTTKLÄDD. Då tror männen att de har rätt att skada oss då.

SVERIGE KOMMER DET FOLK FRÅN DEN MÖRKASTE KULTUR ,OCH DÅ FÅR VI LIDA AV DET.Men även bränner mycket tjejer ,genom att folket kommer från en mörk kultur där kvinnorna pratar skit om oss då.

Vi är som horor ,och då tar männen till sig det, GENOM ATT MÄNNEN HAR INTE ENS VUXIT UPP ,SÅ BARNSLIG ÄR MÄNNEN DÅ, som går efter sin mamma ,och sin mormor farmor långt tillbaka i tiden då.

MEN KVINNOR OCH TJEJER FÅR LEVA KVAR I SIN HEMSKA KULTUR NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE ,genom att inget styre verka kunna krossa deras tok ,som de håller på med varje år. Men även utsätter sina tjejer i sitt hemland ,som ingen kan se ,att de kan även döda dem om de gör lite fel. Men männen kan även bli galen där ,och börjar våldtar tjejer eller kvinnor, genom att de har ingen vettig lag för kvinnor och tjejer, genom att de fortsätter år efter år, och ingen verkar ändra om dem då. KVINNOR OCH FLICKOR LEVER I EN GRYM VÄRLD ,OCH INGEN GÖR NÅGOT ÅT DET ,NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE DÅ.

MEN KAN TILL OCH MED FÅ FÖR SIG ALLT, ATT DET VAR KVINNAN DÅ, NÄR DET ÄR MÄNNEN SOM SKA ÅKA DIT ,MEN MÄNNEN SKYLLER PÅ KVINNAN ,OCH KAN ÄVEN KASTA SYRA I ANSIKTET PÅ HENNE ,GENOM ATT DE LEVER I EN GRYM VÄRLD.

Men har hänt i en del tok länder, som borde bytt styre för längesen då. Men ingen verkar se ,att det är svårt att våldta en man, när det är männen som står för det. Men även i Sverige står männen för våldtäkter och gruppvåldtäkter då. MEN DET ÄR NÅGOT FEL PÅ MÄNNEN IDAG.

Men våldtäkter och gruppvåldtäkter har ökat ,genom att kvinnor klär sig inte som oss ,då har de rätt att våldta oss, eller så kör killarna med gruppvåldtäkt ,och förstör hela livet på den tjejen och kvinnan, igen kan knappt leva efter den gruppvåldtäkten då GENOM ATT MÄNNEN ÄR GALEN ,OCH REGERINGEN HAR SAGT JA TILL TOKIGA MÄN IDAG, SOM VI FÅR LIDA AV NU. Men är inte ens normal ,och lever som förr i tiden ,när männen sökte sig en kvinna ,fast de hade en fru som väntar dem, men såg aldrig en gruppvåldtäkt på den tiden, och lite våldtäkter då.

Men svenska männen kan även utsätta kvinnor, och inte bara utlänningar då. Men gruppvåldtäkt det kommer från andra länder ,som regeringen har sagt JA till då. ALLA SER ATT GRUPPVÅLDTÄKT VAR DET FÖRSTA VI HÖRDE TALAS PÅ ALLA LÖPSEDLAR ,SOM SKREV OM DEN FRUKTANSVÄRDE GRUPPVÅLDTÄKTEN DÅ. 

Men ingen vill möta den hemska behandlingen männen kör med. De har inga mjuk händer ens ,utan slår och slår ,och kan även använda andra saker när de ska ha kul då. Men en kniv kan de ta om ingen vill vara med på leken, kan hota kvinnor och tjejer med en kniv då. Vi ser kniv de använder då. Men männen tar en cigarett efter gruppvåldtäkten, genom att de är flera på kvinnan då. Men fimpar cigaretten då. Men ser att det brinner och männen eldar upp henne då. Men bryr sig inte överhuvudtaget om kall som en sten, men ser kvinnan ligger på marken då. Men sparkar på kvinnan då. Svenska kvinnor och tjejer är inte ens värld då MEN VARFÖR TAR DE IN MÄN, SOM TACKAR OSS, GENOM ATT KÖRA MED GRUPPVÅLDTÄKT, OCH BRÄNNER OSS DÅ. MEN REGERINGEN HAR SAGT JA TILL GALNA MÄN. 

Men vad har regeringen tagit in för folk idag bara galningar, som är inte ens normal då. SVENSKA FOLKET HAR INTE SETT SÅ MYCKET TOK, SOM DE TOG IN NU BARA EN MASSA PROBLEM FOLK DÅ.

Men så kommer kvinnor och tjejer till Sverige men ser hur vi lever då.

Men tänker inte regeringen, att nu är det dags att hjälpa en klick med kvinnor och tjejer ,som kommer från en hemsk och fruktansvärt kultur då??? NEJ REGERINGEN GÅR INTE IN,OCH HJÄLPER KVINNOR OCH TJEJER ATT LEVA, GENOM ATT REGERINGEN HAR LÅST SITT HJÄRTA FÖR DEM ,SOM SYND ÄR DÅ.

Men kolla på dem ,hur de lever varför kliver ni inte in,OCH HJÄLPER DEM LEVA NÄR DE KOMMER HIT, genom att alla ser hur de lever fruktansvärt liv år efter år ,men ingen kliver in och hjälper dem rätt ,utan får lida även i Sverige, som har inte ögon att se, att den här kvinnan måste vi hjälp rätt, låta dem leva en gång för alla ,OCH GÅ EMOT MÖRK KULTUR ,OCH SLUTA HJÄLP DEM MED BÖNEUTROP ,SOM KOMMER FRÅN SVART, MÖRK OCH FÖRTRYCKT KULTUR DÅ, gå emot mörk kultur ,och sluta hjälp dem med böneutrop, och allt tok utan hjälp dem få leva även kvinnor och tjejer.

GENOM ATT DE HAR ETT HEMSKT STYRA ,SOM ÅR EFTER ÅR FÅR LEVA SAMMA FRUKTANSVÄRDA STYRE ,FAST DE KOM TILL SVERIGE DÅ, som år efter år få leva samma fruktansvärda styre, och mamman visar sin dotter ,och sen i sin tur då. Men låt bryta kulturen en gång för alla nu ,bryt en hemsk kultur ,och låt de få leva ,och leva igen när de kommer till Sverige ,genoma att slippa leva kvar i en fruktansvärt kultur när de flyr hit då.

Men då måste ni hjälpa dem leva fritt från förtryck, som de möter på varje dag genom att regeringen tar makten från dem,OCH SÄG NEJ TILL MER TOK NU OCH LÅT KVINNOR OCH TJEJER FÅ ÄNTLIGEN LEVA FRITT, UTAN BURKA, NIQAB, BURQA, SLÖJOR OCH HIJAB.

Men genom att leva ihop med svenska folket gå som oss då.

MEN VI FÅR SLUT PÅ MÅNGA PROBLEM OM NI HJÄLPER TJEJER OCH KVINNOR RÄTT  ,genom att minska på våldtäkter gruppvåldtäkter ,genom att lära kvinnor och tjejer visa sig, som de är född med bara ben och armar, och visa sitt ansikte och hår då.

MEN LÄRA SIG TA SEDEN DIT DE KOMMER, GENOM ATT SLIPPA PROBLEM MED SVERIGE DÅ.

Men männen har ingen rätt att våldta tjejer eller barn, som de har varit för mycket av nu GENOM ATT MÄNNEN ÄR VIDRIG OCH HEMSK NÄR DE GER SIG PÅ SMÅ TJEJER HAR INGET HJÄRTA ENS när de ger sig på små tjejer ,som inte ens knappt gå ut när regeringen var kul ,att säga JA till våldtäktsmän ,som vi har enorma problem med.

Nu måste föräldrar vakta sina barn ,genom att barnen kan bli utsatt för våldtäkt som barnen har börjat sitt liv då ,men måste vakta dem hela tiden ,och är rädd att det ska hända någonting med barnen. Men regeringen har inte tänkt till ,när de säger JA till våldtäktsmän, när de kommer från sån mörk kultur ,som borde sett ,att nu får vi enorma problem om vi säger JA till dem. REGERINGEN HAR BARA GETT SVENSKA FOLKET SORG HELA TIDEN ,FOLK BLIR VÅLDTAGEN DE BRÄNNER UNGA TJEJER TILL DÖDS, SOM NYSS HAR BÖRJAT SITT LIV.

HAR INTE REGERINGEN NÅGON KOLL PÅ FOLK ENS??? NEJ SÅKLART.

MEN KOLLAR PÅ HUR KVINNOR GÅR KLÄDD NÄR DE KOMMER HIT de lindar in dem i en massa tyg ,men männen vad gör de ,de gör inte ett skit åt kulturen.

Men hoppar på svenska tjejer och kvinnor ,när regeringen inte lärt dem, att sköta sig när de kommer hit, men kommer över gränsen sen är det full rulle, OCH VI FÅR SPRINGA FRÅN GALNA MÄNNEN REGERINGEN HAR SLÄPPT ÖVER GRÄNSEN DÅ.

Folk som är över 90 år får möta på mörka tiden i Sverige ,de vet inte vem de möter då?? Men kvinnor över 90 år ,har ingen tanke att bli våldtagen i den åldern då. Kvinnor går och ska ta en liten promenad ,men vad möter de då då??? EN SVART VÅLDTÄKTSMAN SOM SKADAR HENNE SÅ MYCKET DÅ. Men tänker inte regeringen ,att nu blev det lite galet allt då. 90 år, men har ni tänkt den tanken innan ni säger JA till mer folk ,som älska att våldta kvinnor över 90 år då.
MEN ÄVEN SMÅ BARN BLIR SKADAD AV DEM, OCH KÄNNER SIG RÄDD, GENOM ATT BARNEN SER SPÖKEN ÖVERALLT DÅ när de går ut med små barn då. Men spöken på ljusan dag då. Men tänk er hur barn känner det. Barn har inte sett så mycket svarta hemska kvinnor ,som går runt, som ser tyvärr ut som spöken för barnen då.

Men ska vi ha det så?

SÄG NEJ TILL BURKA, NIQAB, BURQA, SLÖJOR OCH HIJAB,

DET ÄR INTE RÄTT MOT BARNEN DÅ. Genoma att regeringen är urdålig att säga till dem ,ta av er klädseln när ni flyttar till Sverige då.Men så mycket mammor får gå en annan väg ,när de möter en massa spöken, som barnen ser dem. Men vuxna har hoppat av bussen av vild skräck ,när de satt en massa kvinnor i bussen. Burka fulla bussen, men var så skräckslagen då. Men tog nästa buss då. Men hon tar aldrig bussen igen genom att hon höll på få en chock den gången en hel buss med burka då. VUXNA BLIR RÄDD FÖR BURKA ,MEN BARN BLIR VETTSKRÄMD SOM ÄR BARN DÅ. MEN HUR BARNEN KÄNNER SIG DÅ. MEN REGERINGEN MÅSTE FÖRBJUDA BURKA , NIQAB, BURQA, SLÖJOR OCH HIJAB,

Men ska vi ha det såhär, men kolla på folk lever, men då får vi problem, vi går med fina vackra klänningar vad går tjejer och kvinnor med burka,burqa, niqab slöjor och hijab då. MEN KOLLA PÅ HUR LANDET FÅR PROBLEM DÅ. MEN VILKA KLÄDER HAR VI DÅ. 

MEN ÄVEN SKOLAN FÅR PROBLEM TACK VARE REGERINGEN LÄR INTE FLICKOR OCH KVINNOR TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. Men för att få slut på allt tok ,då måste alla flickor gå klädd som flickorna i skolan då. Men även kvinnor ska gå klädd som oss ,genom att få slut på gruppvåldtäkter och våldtäkter, då måste svenska folket lära skolan gå klädd som svenska folket och slut på BURKA , NIQAB, BURQA, SLÖJOR OCH HIJAB.

När männen kommer över gränsen ,då blir de galen av allt ,som har inte sett så mycket ben, som tjejer går runt idag. Men då får vi enorma problem, genom att regeringen har inte talat om, hur vi lever 2020. Men även män ,som kan inte låta bli oss,det är inte okej att säga JA till då. MEN REGERINGEN HAR INTE TAGIT HAND OM DEN BITEN DÅ, OCH DÅ FÅR VI PROBLEM MED ALLT DÅ. MEN SVAG REGERING ,OCH HAR BARA FÅTT PROBLEM NU.

Men när det är krig, kan de säga JA till dem, genom att vi kan få enorma problem när regeringen säger inte NEJ till kläderna BURKA , NIQAB, BURQA, SLÖJOR OCH HIJAB ,då får vi så mycket problem med allt ,och då kan vi inte ens ta in dem ,genoma att männen lever rövare, och kan inte ens sköta sig ,när de tar första stegen över gränsen, då tror att de kan ta den tjejen eller kvinnan då.

Men ser ni inte att vi har en farlig regering ,som säger JA till våldtäktsmän då. MEN HAR INTE LÄRT DEM ATT TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. DÅ BLIR DET PROBLEM FÖR ALLA ÅLDERSGRUPPER DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.