DET ÄR FÖR MYCKET INBÖRDES KRIG IDAG

IDAG VAKNADE JAG MED INBÖRDESKRIG.  Men vad har vi hört och sett,  men vad har det för betydelse då???

Men kom så snabbt och måste kolla på det genom att hitta svaret på det. 

Det har ingenting med filmer att göra då. Det här händer hela tiden, genom olika bråk eller konflikter, genom att folk har vapen idag, och mycket kan hända idag, när vi ser hur hela Sverige ser ut idag, SÅ MYCKET FOLK HAR MIST LIVET PÅ GRUND AV FOLK KAN INTE LÖSA UPP PROBLEM, ,ISTÄLLET FÖR ATT LÖSA UPP PROBLEM BLAND UNGDOMARNA, DÅ HAR FÖRÄLDRARNA PROBLEM IDAG, genom gängbildningar idag, som hela Sverige har problem med idag, när ingen lär ungdomar att prata ut ,och lösa inre konflikter ,som så mycket konflikter bland ungdomar idag, genom att världen är upp och ner för mycket föräldrar idag ,när världen är så himla mörk i dag.

Och mycket ungdomar hamnar i gäng, och föräldrarna har svårt att hindra folk att gå med i gäng, och då hamnar en del ungdomar fel i samhället, PÅ GRUND AV UNGDOMARNA KOMMER FRÅN MÖRK GRUND ,OCH DEN GRUNDEN KAN INTE FÖRÄLDRARNA SE DÅ. 

Men då hamnar ungdomar i problem och droger de dricker ,OCH KÖPER DROGER AV FOLK DE SKA INTE ENS TITTA ÅT, genom att de har inte samma tanke som dem ,DE KAN LYFTA PISTOLEN OCH SKJUTA FOLK ,genom att det fattas pengar för den, som hamnar i problem, och kan inte betala den summan som var då.

Men så mycket ungdomar kan hamna så galet idag, genom att världen är inte för ungdomar idag ,och födas idag. DET BLIR BARA PROBLEM FÖR FÖRÄLDRARNA, SOM FÖDER BARN IDAG BARA EN MASSA PROBLEM IDAG KAN UNGDOMARNA HAMNA I, genom att världen är inte för folk ens ,och inte för barnen när de växer upp då.

Men kolla på hur Sverige håller på att se ut idag, INGEN GÅR SÄKER IDAG ,SÅ LÄNGE FOLK LÄR UNGDOMAR PRATA UT DÅ.

MEN SÄTT UNGDOMARNA VID ETT BORD OCH LÖS UPP PROBLEMET DÅ. Istället för att hjälp folk köpa vapen, som bäddar för stora problem när ungdomar bär vapen, då kan ungdomar bli farlig på grund av att de går med ett inre krig inom sig,OCH DÅ SKA INGEN UNGDOM BÄRA VAPEN ENS ,så länge de kan använda dem rätt då.

Men vapen är farligt att bära för mycket folk ,SOM INTE KAN SKÖTA SIG, OCH HAMNAR I BRÅK OM SAKER OCH TING ,DÅ TAR FOLK VAPEN OCH SKJUTER FOLK TILL DÖDS IDAG, istället för att lära ungdomar lösa på ett bra sätt ,utan vapen som har blivit för mycket i hela Sverige. Men folk hör hela tiden ,nu var det den dödsskjutningen, men då har ni sett att landet fått för mycket problem i Sverige då.

MEN GÖTEBORG HAR FÅTT ENORMA PROBLEM ,genom att folk inte tar hand om folk ,som flyr hit ,som mycket folk kan inte lära dem, vad som är rätt eller fel då. HAR FOLK TUNGHÄFTA IDAG, VAD SOM ÄR RÄTT ELLER FEL DÅ.

Men folk har satt in dem i hela landet då. Men Göteborg har fått ännu mera problem, som Stockholm hade så mycket problem Rosengård ,men har inte slutat där, men landet har ökat på problem idag, genom att Hammarkullen är inte som förut då. SVERIGE HÅLLER PÅ ATT FÖRVANDLAS TILL EN SOPTIPP ,OM INGEN GÖR NÅGOT ÅT DET. 

Men även Hisingen är inte som förut ,genom att landet har fått så mycket problem med invandring från länder, som har svårt att prata då. MEN FRÖLUNDA HAR FÅTT SÅ MYCKET PROBLEM IDAG ,OCH FOLK MÅSTE ÄVEN FLYTTA FRÅN FRÖLUNDA IDAG. Men det är något galet nu, ser inte regeringen, att från Rosengård till Frölunda och Hammarkullen och Hisingen har ökat på att förstöra ett land, som var fint en gång i tiden.

Men kunde ta spårvagnen till Kortedala genom att  Barnavårdscentral låg i Kortedala. Men även vänner som bott där ,som flytt från Kortedala då. Men var ett lugnt ställe folk flyttade in i Kortedala, det finns lite natur i Kortedala, som de vill förstöra för folk som vill bo där. REGERINGEN HAR INGENTING ATT TÄNKA MED ,KOLLA PÅ HUR LANDET RASAR MER OCH MER, INGEN KUL REGERING VI HAR IDAG.

Men regeringen verka ha kul med svenska folket, genom att förstöra allt och vi kan knappt bo i Sverige, genom att landet ökar på enorma problem idag, genom att vi har en urusel regeringen, som stökar till för folk idag. REGERINGEN HAR PROBLEM ATT SE,NÄR DE BARA STÖKAR TILL FÖR FOLK DÅ. VART SKA FOLK BO SNART, GENOM ATT OMRÅDE PÅ OMRÅDEN BLIR FÖRSTÖRT NU. 

MEN SÅG GÖTEBORG 1970 TILL 1980 -TALET, men folk kunde även gå ut utan en massa problem då. Men såg även Hammarkullen när de byggde där. Men nytt och fint, som bara är i sopor idag, ingen kan ens bo där genom all invandring, som har blivit galet idag.

Jag minns hur fin lägenheten såg ut i Hammarkullen allt var nytt där. Jag och Ömer hälsade på ett par som hade nyss flyttat in i 3,a då. Men nytt och fint ,men även gården såg fin ut ,som ingen knappt kan närma sig idag, GENOM ATT HAMMARKULLEN HAR HAMNAT I SOPORNA, MEN SÅ KUL REGERING HAR VI IDAG, INGET HYFS PÅ DEM, när de slutar kolla upp folk idag. Men nu är Hammarkullen ett minne blott, genom att allt är förstört där. TACK VARE REGERINGENS KAN INTE VISA FOLK RÄTT. 

JAG FICK EN CHOCK NÄR JAG SETT HUR HAMMARKULLEN SÅG UT FRÅN BÖRJAN NÄR ALLT VAR SÅ HIMLA FINT DÄR ,när allt var så fint och nytt då. Men regeringen verkar förstöra områden på områden idag, det finns ingen hejd idag ,som landet rasar genom att folk kan inte ens sköta sig ens då. Men Hammarkullen är inte som förut. MEN MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT DET.

MEN ÄVEN HISINGEN HAR FULLT MED DÖDSSKJUTNINGAR IDAG, som har bott där. Men lugnt ställe när barnen lekte i sandlådan utan problem då. Men vi hjälpte varandra om vi hade problem med saker och ting då. Men det bodde vänligt folk och hjälpsamt folk,som har förvandlas till sopor idag.

Jag gick ut och gick där, men satt ute med Nathalie var liten på den tiden då. Men bara bra folk bodde i området på den tiden då. Men hör Länsmansgården från Godvädersgatan ,har förvandlas till enorma problem idag ,de skjuter ner varandra då. MEN PÅ MIN TID VAR DET LUGNA GATAN DÄR, MEN VAD HAR REGERINGEN SATT IN FÖR FOLK, SOM FÖRSTÖR HELA LANDET NU.

Men på min tid, då kunde man skratta lite grann åt en äldre kvinna ,som satt och tvättade fötterna ,när man gick förbi henne då. Men gjorde så, och folk var van att hon tvättar fötterna så ,men hejar på folk då. Men hon var kul, så jag kan le än idag åt henne då. Men hon var nog kurd ,men hon hade dem kläderna på sig då. Hon kom från Turkiet då. Men hon hade humor, och inget fel på henne då. Men man såg ,att hon gjorde saker jag inte gjorde då. Men folk hade lite kul åt henne ,när hon tvättar fötter i en balja då. Men det var tiden, när folk kunde leva ,utan en massa tok som är idag. Jag gick mycket den vägen ner till spårvagnen ,utan att bli utsatt för problem som är idag. MEN FOLK KUNDE LEVA LITE FRITT DÅ.

MEN VAD HAR REGERINGEN TAGIT IN FÖR FOLK, GENOM ATT JAG HAR LEVT BLAND FOLK, SOM KOM PÅ 70- 80 – TALET DÅ. Men kan fråga mig än idag, vilket galet folk regeringen har tagit in idag. Men har regeringen kollat  igenom innan de förstör ett helt land då. Jag kunde gå, som jag ville då. MEN NU HAR REGERINGEN FÖRSTÖRT FÖR MYCKET FOLK, SOM ÄVEN BOR DÄR ,FÅR PROBLEM IDAG ,GENOM ATT DE SÄTTER IN FOLK BÅDE HÄR OCH DÄR DÅ.

Men folk gick till en liten sjö ,och satt där och pratade, och hade picknick på den den tiden då. Men hur ser det ut idag kan de bo kvar folk nu??? ELLER ÄR DET ETT MINNE BLOTT SOM ANDRA STÄLLEN DÅ.Genom att regeringen förstör för folk som kom på den tiden ,men har även familjer att ta hand om då. Men kanske måste flytta ,som andra får göra, genom att regeringen har inget vett ,och sätter in folk när man hör dödsskjutningar ,då blir man rädd hur landet har fått det, men även den platsen som var så himla lugnt, man kunde gå som man ville då. MEN REGERINGEN HAR INGEN RESPEKT MOT FOLK IDAG BARA SÄTTER IN FOLK ,OCH DÄR KAN NI BO BARA FÖR DE KOMMER FRÅN OLIKA LÄNDER MEN MÅSTE URSKILJA FOLK IDAG.

Godvädersgatan vi satt ute på den tiden med barnen då. Men Länsmansgården låg en bit bort från oss, men hörde aldrig så mycket tok som är idag då. Men vi hade lugna gatan på den tiden då. MEN REGERINGEN ÄLSKAR ATT FÖRSTÖRA LUGNA GATAN

OCH BLANDAR MED FOLK SOM KAN INTE SKÖTA SIG ÖVERHUVUDTAGET DÅ. MEN REGERINGEN GÖR SÅ MYCKET FEL IDAG, OCH FOLK, FOLK FÅR BARA PROBLEM MED ALLT IDAG, GENOM ATT VI HAR URDÅLIG REGERING ATT HJÄLPA MÄNNISKOR RÄTT IDAG. Kan inte blanda in folk och bland folk, som bor där ,och förstöra för dem som levt halva livet då. Men har även barn ,som blir lidande av det här, som regeringen stökar till med nu.

Vi får en bild, att folk är rädd att bo i området, vi känner mycket oro från folk som bor i området där ,inget är säkert idag ,genom att nästa dag kan de dö eller den dö, MEN SÅ HAR REGERINGEN STÖKAT TILL FÖR FOLK, SOM HAR BYGGT UPP ETT LIV I SVERIGE ,OCH TRODDE ALLT VAR BRA OCH LUGNT DÅ.

TILLS REGERINGEN SATTE IN FOLK, SOM ÄVEN DE KAN DÖ ,MEN ÄVEN BARNEN DÅ. GENOM ATT INGEN HAR KOLL PÅ DET. 

Men jag var omringad av utlänningar på den tiden då. Men lugna gatan vi hade kul på den tiden, och vi kunde även bjuda på mat ,eller så hade jag låst ut mig. Men var bara  ,att ringa på dörren hos dem. Men de har hjälpt mig mycke ,jag hade låst mig ute ,och då står man där där. Men dörren gick i baklås. Men Nathalie var van att vi ringde på den dörren då. Men det var ett jättebra folk på den tiden. Jag kunde känna mig trygg på den tiden då. Men idag fattar inte jag varför regeringen förstör för folk idag, men vart ska de flytta som bor där?? REGERINGEN TÄNKER INGENTING PÅ FOLK SOM BOR DÄR ,GENOM ATT SKYDDA FOLK, ISTÄLLET FÖR ATT FÖRSTÖRA FÖR FOLK SOM BOR DÄR. 

VI KÄNNER ATT VI HAR EN REGERING SOM BRYR SIG INTE OM FOLK SOM BOR DÄR GENOM ATT DE ÄR UTLÄNNINGAR DÅ. Men kan bo där alla då som tyvärr går inte blanda folk bara för att det står ett utländskt namn på dörren då. Men måste kolla folk när de hjälper folk genom att mycket utlänningar är inte som dem som kommer hit bara för de är mörk och bruna ögon så är de ändå inte som dem som kom på den tiden då. Det bor ett annat folk som de blandar ihop med då. Men står utländsk namn på dörren eller i passet som har kommit till Sverige långt före dem då. Men sökt Sverige och haft arbete då. Men levt i många år i landet då. MEN DÄRFÖR FÅR INTE REGERINGEN BLANDA IHOP FOLK ,GENOM ATT SKYDDA FOLK IDAG ,GENOM ATT REGERINGEN HAR BLANDAT IN FOLK, SOM PASSAR INTE IN ÖVERHUVUDTAGET DÅ. 

Men nu måste regeringen ta ansvar då.

MEN VARFÖR KOLLAR NI INTE IGENOM LISTAN AV FOLK ,SOM KOMMER TILL SVERIGE DÅ genom att mycket gängbildning kommer från ungdomar ,som flytt hit, som har inte föds i landet ens, utan flytt hit, och de står för mycket problem idag ,genom att ingen lär dem leva rätt i Sverige ens ,och då får ni problem med onödiga dödsskjutningar ,som är vanligt i samhället ,men då har det gått fel då.

Det är så vanligt idag, att där sköt de, och där var det bråk ,men hör ni hur det låter idag ,och helikoptern är ute och söker folk idag, men vad har regeringen tagit in för galningar till Sverige då?? DET FÅR INTE BLI EN VARDAG IDAG ATT ACCEPTERA DET. GENOM ATT BÖRJA GÖRA NÅGOT ÅT ,OCH SLUTA BLANDA FOLK IDAG. 

Men hade vi så här för flera år sen när folk flyttar hit då??

NEJ VI HADE ETT ANNAT SVERIGE SOM VAR SÅ LITE AV DET, nu har Sverige fått enorma problem med folk ,som skjuter ner folk kallblodet idag ,genom att landet har fått enorma problem idag ,och ingen svensk känner igen gamla Sverige idag då.

Men vad har ni tagit in för galningar i Sverige, SOM SKJUTER NER FOLK,ELLER SÅ BRÄNNER DE FOLK ,som ingen har upplevt förut då. Men förr ,då kom folk från andra länder, men ingen sköt folk och bränner folk ,som ett gäng galningar gör idag.

MEN TITTA PÅ FRÖLUNDA HÅLLER PÅ ATT FÖRVANDLAS TILL SOPOR DÅ. Men folk hade ett annat tänkande ,när de satte igång och bygga Frölunda Torg, som är en bra plats för människor att bo nära allt då. Det har tänkt så perfekt, att bygga så mycket runt Frölunda torg, men även lagt ut mycket pengar på insatslägenheter, som folk har fått betalt dyrt, genom att bo perfekt ,nära till allt ,och en del tar bara hissen ner till affären då. MEN LÄGENHETER FÅR FOLK BETALA DYRT NÄR DE KÖPER EN INSATS FRÖLUNDA TORG DÅ.

Men vad händer nu ,när så mycket folk har problem att bo där ,när regeringen är så smart, och sätter in folk i bostadsområdet ,som förstör mer och mer folk som bor där, och köpt dyra lägenhet ,vem betalar dem om de får svårt att bo kvar, genom att de har lagt så mycket pengar på lägenheten då??? MEN ALLA MÅSTE FÅ ERSÄTTNING,SOM BLIR DRABBAD AV REGERINGENS KLAVERTRAMP DÅ. MEN LÅT INTE FOLK FLYTTA DIT ,GENOM ATT DE KOMMER FÖRSTÖRA ÄNNU MER DÄR.

MEN MÅSTE VISA RESPEKT MOT FOLK SOM ÄVEN LAGT MYCKET PENGAR ATT BO DÄR. Men alla har inte köpt en lägenhet ,men folk ska kunna bo kvar utan en massa tok med folk, som regeringen låter dem flytta dit då. Regeringen måste tänka på folk som bor där. VISA RESPEKT NU.

Men såg en del äldre som tog hissen ner till affären då. Men äldre kvinnor hade sminkat sig, men satt på fiket och tog en fika med vänner eller sin man då.Men var så sött, att se damerna när de hade sminkat sig lite för mycket ,men hamnade lite fel då. Men damerna var så himla söt, när de satt där och hade gjort sig så fin då. Men trodde att de hade målat sig fint då. Jag tyckte de var så söt när gick där. Men en fin miljö för äldre, som har nära till allt då. Men en perfekt plats för äldre människor ,SOM REGERINGEN HÅLLER PÅ ATT FÖRSTÖRA NU, OM INGEN FÅR STOPP PÅ FRAMFARTEN ATT FÖRSTÖRA FÖR DEM, genom att folk kan inte bo där ,som hade tänkt bo där genom nära till allt då.

Men det finns allt i Frölunda Torg affärer, de kan gå och handla ,de behöver inte ens åka in till stan, utan allt så lätt att gå runt Frölunda Torg då. Men såg äldre kvinnor och män åkte med hissen ner ,och en del hade rullator, men även folk som har rullstol tog sig ner, att fixa sina ärenden då. Men ovanpå Frölunda torg  har äldre människor köpt lägenheter då. Men även andra köpt lägenheter genom att bo nära allt då. SOM REGERINGEN MÅSTE SKYDDA ,OCH STOPPA ATT FOLK FLYTTAR DIT, SOM INTE KAN SKÖTA SIG ÖVERHUVUDTAGET DÅ. MÅSTE BLI ETT STOPP, GENOM ATT ÄLDRE MÄNNISKOR HAR SAMMA RÄTT ATT BO FRIDFULLT DÅ. 

Men en perfekt plats för folk ,som blir äldre och orkar inte åka runt ,men såg en del äldre kvinnor tog hissen ner dit. Men tänkte då ,men tänk om de byggde på flera ställen Frölunda Torg ,genom att nära till allt ,men fanns mataffär och klädaffärer ,och allt fik kan ta en fika om de vill då. Men det finns så mycket affärer Frölunda Torg. Men Nathalie fick flytta genom att de kan inte bo kvar. Jag var så nervös när jag såg hur allt bara FÖRVANDLAS I SOPOR FRÖLUNDA TORG ,MEN REGERINGEN ÄLSKAR ATT FÖRSTÖRA FÖR FOLK DÅ.

MEN REGERINGEN DRAR FRAM SITT TÅG, DÄR SMALL DET EN MASSA BOMBER FRÖLUNDA TORG ,SMALL HELA TIDEN, MEN DET FORTSÄTTER SMÄLLA DÅ.

MEN INGEN KAN BO KVAR DÄR NU.

MEN VILKEN SMART REGERING VI HAR DÅ.

Men regeringen har ingen koll på folk, och respekterar folk när de förstör så mycket för folk,men även för äldre människor som köpt lägenhet ,genom att säkra sig ,när de blir äldre, men köpt lägenhet ,genom att bo mycket bättre då. MEN HAR REGERINGEN SETT ,ATT ÄVEN DE SKA BO KVAR, SOM NI KOMMER FÖRVANDLAS I SOPOR ,OM INGEN STOPPAR REGERINGENS FRAMFART ,DÅ FÅR FRÖLUNDA STORA PROBLEM DÅ. 

Men kolla på hur landet håller på att bli då. Men varför kan regeringen kolla upp folk innan de sätter in dem både här och där i Sverige då. Men Göteborg har fått problem, som var så lite av den biten på den tiden. Idag då hör man hela tiden dödsskjutningar ,som var så lite förr i världen ,att folk sköt varandra kallblodigt då. MEN IDAG HAR NI TAGIT IN FARLIGT FOLK, som kan inte sköta sig i Sverige ens ,utan skjuter ner folk.

MEN IDAG HAR DET BLIVIT TILL VANA, SOM ÄR INTE OKEJ DÅ ,NÄR GÖTEBORG HAR FÅTT SÅ MYCKET PROBLEM DÅ, hör hela tiden dödsskjutningar både här och där idag ,men har landet börjat ,att förvandlas till soper hela Sverige, när regeringen förstör för svenska folket ,som hade tänkt överleva då.

Men är svårt att överleva på den del ställen, genom att det smäller bilbomber både här och där idag. Men svårt att gilla läget idag ,genom att Sverige har förvandlas till en krigszon idag. MEN SKA FOLK ACCEPTERA DET??? NEJ SÅKLART. 

Men hur ska folk göra idag, genom att ingen går säker idag, när folk skjuter ner folk så lätt, men även gruppvåldtäkter och våldtäkter, så landet har fått enorma problem, GENOM ATT DET HAR GÅTT FEL MED INVANDRINGEN ,NÄR INGEN KAN PRATA ENS ,UTAN SKJUTER NER VARANDRA DÅ.

Men regeringen måste ha mer koll på folk de säger JA till då. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.