TALLRIKAR AV PORSLIN- PLATES OF PORCELAIN

VI SER VITT PORSLIN OCH HÖLL PÅ MED PORSLIN OVAL PORSLIN. FOLK VILL HA OVAL PORSLIN.

Stod och packa upp stod och pratade om porslin. Den formen såg vi då. 

VARFÖR FICK VI UPP VITT PORSLIN?

VI SER OVALT VITT PORSLIN ,som har en slät yta, men vänder på porslinet och ser undersidan, men vänder tallriken rätsidan vit och blank. Men ser att tallriken är oval då. Det var ett märke på baksidan. Det stod någonting där.

Varför fick vi upp oval vit tallrik???

VI SER ANNAT PORSLIN DET ÄR BUBBLOR I. Ser annat porslin det är bubblor. Men det är vitt porslin. Ser en vit tallrik med mönster i blommor i porslinet. Men blommorna är vit som porslinet. Men vänder på tallriken, men kollar baksidan på tallriken.

MEN SER PÅ ENA SIDAN TRASIGT PORSLIN, men porslinet är tjockt porslin då. Tjockt porslin var inte så tunt ,som en del kan vara utan tjockt porslin då.

Vi får upp olika sorter vitt porslin. Varför får vi upp olika sorters vitt porslin då?

Mycket folk älskar vitt porslin ,OCH DET ÄR TRENDEN IDAG VITT PORSLIN, som förr var lite av ,än på restauranger ,som serverar mycket med vitt porslin, mer stilrent med vitt porslin då.

MEN SER FYRKANTIGA VITA SKÅLAR. Djupa skålar som folk kan ha sås i ,men folk kan ha annat i skålen då.

MEN FOLK GILLAR ATT KÖPA VITT PORSLIN ,genom att trenden är inne och folk vill duka med vitt porslin, som har kommit mer och mer då.

VAD HAR TILLVERKAS FÖR SORTER IDAG, SOM ÄR UTE PÅ MARKNADEN DÅ, genom att så mycket folk tillverkar så mycket vitt porslin, men har även annat i tillverkningen ,och inte bara vitt porslin då.

DET FINNS FÄRGAT PORSLIN ,SOM FINNS I OLIKA SORTER ,OCH KOMMER FRÅN OLIKA FABRIKER IDAG som tillverkar porslin, men har annat porslin, men inte bara vitt porslin utan har mycket olika sorter av porslin då.

Men marknaden har vuxit från brun keramik porslin, men fanns i flera färger blå vacker färg. Men kom i mycket olika färger i keramik, SOM HAR ÄVEN ÅKT UT FRÅN MARKNADE, genom att folk förnyar sig hela tiden, då kan folk hitta nytt vackert porslin då.

Men det fanns olika som tillverka på den tiden ,och folk köper såklart nytt när har kommit nytt på marknaden då.MEN PORSLIN KAN VARA DEN SÄMRE SORTEN,eller så köper folk den bättre sorten då. Men hur ska folk känna till att det finns olika ,som tillverkar porslin då. Vem är bättre än den andra då, eller så tänker inte alla på den biten, utan köper porslin de gillar då, utan att tänka så mycket på vart de kommer ifrån då.

Ibland kan det komma från andrasorteringen, och ingen ser det ,eller tänker på att det är andrasorteringen porslin ,som ingen tänker på utan köper ändå ,FAST HAR LAGT FRAM SÄMRE PORSLIN ,SOM KOMMER FRÅN ANDRA SORTERINGEN, att de har lagt fram sämre porslin,som kommer från andra sorteringen ,som inte alla tänker på när de står i butiken då ,att de har lagt fram tallrikar, som är inte som andra som de lagt ut då.

Men hur många tänker på att i butiken kan det finnas sämre porslin då?

Hur många tänker på att det är andrasorteringen, eller vet de om det när de köper porslinet, att det är andra sorteringen och tänker inte på det överhuvudtaget, GENOM ATT PRISET KAN SKILJA LITE GRANN PÅ EN DEL STÄLLEN DÅ. 

MEN KAN ÄVEN FUSKA EN DEL BUTIKER DÅ SOM TILLHÖR FIN BUTIK  kan även lägga fram vackert vitt porslin ,men har även samma pris, som annat i butiken då ,fast de ska egentligen lägga ett lägre pris på porslinet, som folk går runt och kollar på då.

MEN FOLK KAN BLI LURAD IDAG ,OCH TROR ATT DE ÄR RÄTT PRIS PÅ PORSLINET, men ser att andra kan ha ett annat pris på annan butik, men exakt samma porslin, men får betala lite mindre pris, än den butiken hade lagt ut så fint porslin i butiken. Men tog ett mycket högre pris ,och följer sin butik ,som ser lite mer lyxig ut, som lägger ett högre pris på samma porslin i en annan butik ,som folk får betala mycket mindre, än butiken som tog ett mycket högre pris ,än den andra butiken då.

Men folk kan bli lurad idag ,ni kan gå in i många vackra kända butiker, men i butiken ligger blanding av olika porslin, som kommer från olika tillverkare då. MEN VACKER BUTIK SKA NI VARA LITE VAKEN ,OCH KOLLA PÅ ANDRA STÄLLEN ,SOM HAR LIKNANDE KEDJA, OCH SÄLJER PORSLIN ,som kan sätta upp ett högre pris ,som folk kan bli lurad på.

GENOM ATT PÅ BUTIKEN STÅR ETT NAMN SOM FOLK KÄNNER TILL ,genom att känna sig säker, att hitta fint porslin ,som visar sig att exakt samma porslin hittar de på en annan butik.Men som säljer lite av varje, men de hade köpt in samma porslin ,som den finare butiken köpt in då.

Men folk tror när de går in genom dörren till en mer aktad butik allt fint i butiken, som de lägger fram i butiken och fina saker då. MEN FOLK TROR ALDRIG ATT DE KAN LURA FOLK SÅ STYGGT, och höjer summan mycket mer ,än andra butiken, som folk inte köper porslin från. Men så hittar de porslin där ,som folk anser lite sämre av allt då. Men ser samma vita porslin där, som på den finare butiken då. Men har ett mycket lägre pris på vita fyrkantiga porslinet då. Men folk tänker inte på det ,när de står i den mer dyrare butiken ,att samma vita porslin finns på ett annat ställe, men folk betalar mycket mindre pris på porslinet då. MEN HÅLL BARA ÖGONEN ÖPPEN ,OCH GÅ RUNT OCH KOLLA UPP PRISERNA DÅ.

Men fina butiker kan tjäna på det ,genom att lägga lite mer pengar på samma vita porslin ,GENOM ATT JÄMNA UT I BUTIKEN DÅ ,genom att fylla på med billigare porslin, som de lägger på mycket mer, genom att tjäna pengar på det.

Men det händer hela tiden ,folk kan vara ute och reser och köper hem saker från andra länder ,men säljer saken dyrt, GENOM ATT TA IN MER PENGAR I BUTIKEN, men kan kosta så liten summa ,men lägger på mycket pengar när de säljer i butiken då. MEN FYLLER KASSAN MYCKET BÄTTRE NÄR DE LÄGGER PÅ MER PRIS PÅ SAKEN DÅ. Men det här kan hända vem som helst kan se så dyr ut ,men har köpt den billigt, men folk ser inte det, genom att folk är van den butiken säljer fina saker ,och då kan saken vara en exklusiv sak de lagt fram då ,men i själva verket ingen exklusiv sak, men köpte den och lade på ett högt pris, genom att lätt täcka upp sina kostnader i butiken, som ingen kan se hur lite den exklusiv saken kostar då. Ingen får reda på det.

Men det händer hela tiden ,att folk kan luras och sätter högre pris ,än vad det kostar att köpa in. Folk kan lägga ett högre pris på de köper in, fast det kostar inte överhuvudtaget så mycket ,om ni kollar på andra ställen ,SÅ KANSKE NI KAN HITTA ETT BÄTTRE PRIS ,än just den butiken, som anser dyr att handla då. Men folk kan vara så himla blind idag, och köper in från restlager ,eller andrasorteringen, genom att hålla en stil i butiken då.

Men förr ,då var det svårt det syntes inte så mycket då, men idag ser mycket folk när de går till den butiken samma porslin ,men då blir folk sur, när de ser exakt samma vita porslin ,då kan de lägga en mindre summa i en annan butik då. Men säljer mycket billigt ,så folk kan även hitta där, innan de slår till ,genom att världen kan luras idag. Men har inte samma värde på porslinet ,MEN KAN BLANDA IHOP MED LYXIGT PORSLIN I BUTIKEN, OCH FOLK SER INTE DEN BITEN , men tror att de är lika fint ,som andra porslin säljer i butiken då.

MEN VAR VAKEN GENOM ATT SPARA LITE PENGAR ,OCH KOLLA UPP INNAN NI SLÅR TILL OCH KÖPER PORSLIN, genom att ni kan känna er så lurad ,när ni hittar en butik med mindre pris ni har köpt det för då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.