DET VACKRASTE JAG MÖTT I LIVET EN TVILLINGSJÄL, TWIN SOUL, PROTECTION BIG PROTECTION

IDAG ÄR EN DAG ATT REDA UPP ALLA MINA FEL JAG GJORT, NÄR MAN MÖTER PÅ VÄRLDENS VACKRASTE KÄRLEK I VÄRLDEN DEN HÖGSTA KÄRLEK TWIN SOUL, PROTECTION TVILLINGSJÄL, BIG PROTECTION SOM BLEV PROBLEM.

Men vad händer efter vägen ,och då har GUD lovat att folk ska följa det högsta folk kan möta på Twin soul, tvillingsjäl. Men GUD har börjat med Kurdistan ,och plus Facebook världens sämsta hjälp att skydda varandra då. JAG AVSKYR FACEBOOK, GENOM ATT JAG FICK ENORMA PROBLEM MED FACEBOOK ,NÄR KEWAN DÖK UPP, SEN ÅKTE JAG KANA TACK VARE JAG MÅSTE HÅLLA MIG VAKEN DÅ. Men svårt att hålla sig vaken, när Kewan river och river i mig, genom att jag vill bara till honom då. Jag känner hans energi när han säger kom till mig, kom till mig, såg han skrev på Facebook message . HAN HAR ENERGI, SOM SPRIDER GLÄDJE OCH KÄRLEK RUNT MIG.

KEWAN ÄR INTE SOM ANDRA MÄN ,SOM HAR ÖNSKAT DET MYCKET LÄTTSAMMARE DÅ.

MEN MÅSTE SE TILLBAKA FÖR ATT FÖRSTÅ KEWAN. Men idag har jag sett varje gång Kewan lämnar Facebook då. Men även sett bilder ,att han är sjuk man ser det på hans ögon, att han är sjuk då. Han mår dåligt ,när han lägger ut sin bild. Men jobbigt att se allt ,hur allt har varit jag måste kontakta honom.

MEN MÄNNEN ÄR DET SVÅRASTE JAG MÖTT PÅ BLAND MÄN ,genom att jag får för mig det ena en det andra ,när han lämna och stänger Facebook då.

MEN ÄVEN GUD SA TILL MIG NÄR JAG HADE MÖTT KEWAN, OCH SÅG ALLT. Jag höll på att fjanta mig ,som vanligt genom åldern han är 24 år när vi möttes då. Men GUD lyfter upp Kewans bild ,och säger att det är jag och han nu. Han kan inte leva ensam då.

Men han tog upp om det ,men även förklarar hur männen är då, att åldern för dem har ingen betydelse om jag är gammal och han ung, SÅ ÄR DET KÄRLEK HAN KÄNNER FÖR DIG. Men sa flera gånger ,att det är jag och Kewan då. Men jag är så himla orolig genom åldern Kewan har, och han pratade med mig ,för att lugna mig då. Men jag kände kärlek när vi möttes ,men tänkte mycket på folk runt mig då.

Men idag är så mycket det borta, men ser världen har ändrats lite grann då. GUD HADE BÖRJAT MED KURDISTAN ,OCH JAG VAR INTE BEREDD PÅ DEN BITEN DÅ. Men vart allt kommer ifrån då. Som har stökat till enormt för mig, genom att min ekonomi var inte kul att ha då.

MEN GUD SA TILL MIG, ATT DET ÄR JAG OCH KEWAN NU, MEN MÅSTE SKYDDA VARANDRA DÅ. Men Kewan kan stänga Facebook när han blir sjuk av allt, och männen är mer känslig än andra då. Jag blir så galen idag ,när jag ser varje gång han stängt Facebook, då skulle jag ringt honom då. jag kan vara feg att ringa honom, och tror han älskar inte mig ,eller så vill han bara vara ifred då. MEN ÖNSKAR HAN SA DET ,ATT NU STÄNGER JAG FACEBOOK,MEN KOMMER TILLBAKA TILL DIG. JAG MÅR INTE BRA. Men Kewan säger ingenting utan smäller och så åker Facebook, men är så himla sur på Facebook ,genom att jag kan inte nå honom ens, när säger small, men fattar inte ens då, att jag måste ha lite koll på det.

Men jag i ett nötskal, Birgitta är rädd för allt snart, när man även förlorade mitt hem på dåligt hjälp då. Men ser idag, när Kewan lägger ut sin bild ,att hela han är sjuk ,och han är så sjuk på ögonen då. MEN DÅ SKA JAG EGENTLIGEN RINGA HONOM OCH BLOCKERA HONOM DÅ. Men det är bara jag som kan göra det. Men jag i ett nötskal ,som även är rädd att ringa honom, när han svarar inte på mina messenger då. Men han kan vara tyst och svarar inte ens då. Men varje kvinna och man skulle se samma sak ,att han älskar inte mig eller vill lämna allt då.

Men då ska jag ringa honom, genom att männen kan bli så sjuk ,och då ska ni som älskar twin soul, tvillingsjäl ,att det är inte så lätt att möta på honom då. MEN GUD ÖPPNAR DÖRREN TILL TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄLAR ,GENOM ATT STÄDA BORT EN MASSA PROBLEM OM TWIN SOUL ,GENOM ATT HAN LÄMNAR UT SANNINGEN FÖR FÖRSTA GÅNGEN, OCH ALLT HAR VARIT SÅ HEMLIGT FÖRUT DÅ. Men Kewan är tyst och säger ingenting ,men så ser man Facebook pang igen och igen hela tiden stänger han då. Men hann en gång ringa Kewan, då såg jag tårar i ögonen då. Men då hade vi nyss möts ,och han var inte så glad ,han vänder bort sitt ansikte ,och vill inte svara på det alls. Men jag ser han mår inte bra då. Jag hann då ringa men har inte hunnit med det.

Men jag trodde att Kewan var som vanliga män, MEN DÄR HAR JAG FEL TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL, som är inte så lätt att hålla reda på då. Men måste hålla koll på honom då. Jag blir orolig hela tiden, när han inte hör av sig ,då ska jag kontakta honom, och köra katt och råtta leken, som Lady Nada sa till mig då.

Men GUD har sagt, har jag och Kewan börjat, då måste man skydda varandra ,genom att båda blir sjuk ,när vi bor såhär dåligt, han i England och jag här då. Men jag har trott hela tiden ,att han vill lämna mig ,och han har hittat en annan kvinna ,genom att han ser bra ut då. Men Kewan skriva tillbaka crazy, genom att jag levt i den världen, där männen har kul med andra kvinnor då. JAG HAR SÅR FRÅN DEN VÄRLDEN ,OCH SVÅRT ATT LITA PÅ ALLT, NÄR JAG HAR SETT SÅ MYCKET OCH KAN MÄNNEN DÅ.

JAG HAR LEVT MED ÖMER, och han var hopplös fortast han såg en kvinna, så var han där ,fast han älskar bara mig då. Men även sagt till andra, att jag var hans första kärlek då. Men Ömer har andra fast vi satt och dela på saker och grät och skulle skiljas från varandra då. Men vi grät och grät och skulle lämna varandra då. Men vi älskar varandra och grät genom att Ömer var ett hopplöst fall för mig genom hans kvinnor och hans föräldrar och jag orkar inte med hans familj då genom att de styrde oss fast Ömer har två barn med mig.

JAG VAR SÅ HIMLA STRESSAD NÄR KEWAN SATT PÅ FACEBOOK OCH INTE SKREV ELLER RINGDE MIG ,DÅ FICK JAG FÖR MIG ALLT, ATT HAN GJORDE SAMMA SAK MED HENNE SOM MED MIG DÅ. Men var så himla stressad ,och rädd att nu får hon uppleva den världen, jag fick uppleva bara kärlek och pussar och kärlek då. Men var så rädd hela tiden ,och kände bara sorg och vågade inte ringa honom, utan bara rädd att nu får en annan kvinna uppleva samma sak ,som pratar fint till henne då. MEN FACEBOOK ÄR FRUKTANSVÄRT GENOM ATT JAG HÖLL PÅ BLI GALEN DÅ. Men har sagt att Kewan kan inte göra så med andra kvinnor ,genom att han är öppen mot mig då. Men i min hjärna var det cirkus hela tiden, genom att jag kan den tiden och tystnaden på Facebook gjorde mig sjuk då.

Jag i ett nötskal har så mycket kvar från den tiden, så jag håller på att ta död på Kewan, som ska skydda han när han mår dåligt ,då måste jag höra av mig då. Men vad gör jag då???? Jag får allt i mitt huvud ,att nu har han gjort det ,FAST GUD OCH BIG PROTECTION SÄGER ,ATT HAN KAN BARA VARA MED MIG. Genom att Kewan har börjat gå med mig då. Men jag har svårt att ta in allt då.

MEN TROR PÅ ALLT, NÄR JAG KÄNNER KEWAN INOM MIG ,SER HANS ANSIKTE OCH HANS ÖGON DÅ. Jag såg igår, att han tänkte på mig, men såg håret och hans nacke ,och hela hans ansikte då. Men då vet jag, att twin soul, tvillingsjäl finns på riktigt då. Men ser han på en gång ,när han tänker på mig ,då vet jag att det är rätt då. HAN LEVER INOM MIG ,OCH DÅ KÄNNER JAG SÅ MYCKET KÄRLEK DÅ.

MEN DET ÄR ENDAS DÅ JAG KÄNNER, ATT KEWAN ÄR EN TVILLINGSJÄL, TWIN SOUL endas då, jag vet att Kewan är äkta vara då, att han är tvillingsjäl, genom att jag ser ett helt skådespel när det sätter igång. Jag har sett det några gånger då. Men nu när jag skriver ,då  ser jag min nacke går ihop med hans nacke då. Men kan se kul ut. Jag känner han går ihop med mig. Men ser han sätter sig ,jag ser allt då. KEWAN OCH JAG BLIR TVÅ DÅ. 

 Jag håller på att städa bort Kewan genom att jag är rädd för allt då.

MEN HAR ÖNSKAT ATT JAG FÅTT BOTT KVAR HEMMA, GENOM ATT JAG BLIR SÅ SKADAD NÄR JAG BOR HÄR har önskat ,att fått bott kvar, genom att jag blir skadad att bo här genom alla bråk och konflikter med Anders ,och är även rädd att kontakta Kewan då har han inte hört av sig då. Men även rädd att prata med Anders om Kewan då. JAG KÄNNER MIG RÄDD OCH ENSAM I ALLT ,OCH INGEN FAMN ATT KRYPA IN I, NÄR JAG VILL HA VÄRME OCH KÄRLEK DÅ. 

MEN HAR PRATAT MED ANDERS OM KEWAN ,FOLK HAR SÅ SVÅRT, ATT SE NÄR JAG BLEV KNEPIG ,OCH VILLE BARA DÖ ,MEN RÄDDAR INTE MITT HEM ,SOM KOMMER FRÅN KEWAN DÅ ,JAG TAPPAR KRAFT NÄR VI BOR INTE IHOP ,OCH INGEN KÄNNER IGEN MIG DÅ Men var den ,som alltid fixar allt ,och skötte om även när vi skulle flytta, var jag den som satte upp mig på allt ,och kollade lägenheter då ,men kunde rädda mig själv då. Men när Kewan dök upp, då känner ingen igen mig då

MEN DÅ MÅSTE FOLK ,ÄVEN SKYDDA MIG, OCH RÄDDA MITT HEM DÅ. NÄR JAG BLEV SÅ, DÅ SKA ANDRA GÅ IN OCH SKYDDA MIG ,OCH MIN LÄGENHET GENOM ATT KEWAN BOR I ENGLAND ,OCH HAN VAR INTE ENS HOS MIG DÅ.

JAG FICK ENORMA PROBLEM, NÄR KEWAN DÖK ,OCH DÅ HAR DET VARIT ALLRA BÄST FÖR MIG, ATT HA PENGAR DÅ, UTAN ATT BE FOLK OM HJÄLP när ingen är pigg att hjälpa mig med lägenheten då. Men såg även med min lokal, att jag måste städa bort en massa problem ,genom att skydda mig ,och skaffa kredit när man har företag, som gick i backen när jag förlorade min lokal ,som var min inkomstkälla då.

JAG KAN INTE SPRINGA TILL FOLK ,OCH LÅNA PENGAR HAR INGA FÖRÄLDRAR SOM LEVER ENS DÅ. När pappa levde ,då var Lisa hans fru och gnällde för det mesta att Roger min halvbror ,ska ha allt då. Jag visste hur livet såg ut för mig ,och därför måste jag städa bort allt från mina problem, att kunna gå till banken, att ta ett lån om jag måste det. Men har inte föräldrar i livet att springa till ,när det kniper utan måste klara mig själv då. MEN DÄRFÖR VAR DET EXTRA VIKTIGT ATT STÄDA BORT PROBLEMET MED PENGAR DÅ. 

Idag ser så mycket fel ,att man tror att folk ska ställa upp, och hjälpa till när jag vill lämna Anders då. Men var även till en psykolog när Anders och jag skulle lämna varandra då. Men han trodde nog att det gick så enkelt att lämna varandra då. Han pratar med Anders jättelänge när han var så himla jobbig för mig ,han bråkar och var arg då. Men Psykologen säger till Anders ,men kan du vara lugn då???? JA, men det är inte konstigt att folk bråkar då. Men du måste vara lugn med mig, genom att jag tappar så mycket energi att jobba då. Men Anders ser inte den biten ens, fast han säger till honom då. Men ville att Anders söker egen lägenhet ,och jag kan bo kvar eller så flyttar jag då. Men än idag kan Anders säga till mig om bråk, att han tycker det är inget fel när han är arg och bråkar då. Jag säger, du tar energi från mig ,och jag inte jobba när du är arg då. MEN ANDERS FÅR ALDRIG IN DET I SITT HUVUD ENS UTAN HAN TYCKER DET ÄR OKEJ ,ATT BRÅKA DÅ. JAG ÅKER KANA NÄR HAN KÖR IGÅNG DÅ. MEN DÄRFÖR KAN VI INTE BO IHOP. 

MEN VAD HÄNDER ,VI SKULLE SKILJA OSS, OCH FOLK LÅNGT TILLBAKA SA SAMMA SAK. Men måste fixa en ekonomi, för att kunna skiljas, genom att ingen är pigg på att hjälpa till, och rädda mig då. Men folk pratar så fint det går bra ,att lämna varandra ni kan bo särbo om ni har problem då. Men vi har fått råd, men även folk som ser mitt jobb är i fara då.

MEN HAMNAR HÄR GENOM URDÅLIG HJÄLP DÅ. MÅSTE FIXA SJÄLV, ANNARS KAN JAG INTE ÖVERLEVA ENS DÅ. MEN ÄR SANNINGEN  DÅ. MÅSTE FIXA SJÄLV.

JAG VET OM DET SJÄLV ,ATT JAG MÅSTE FIXA ALLT SJÄLV DÅ.  

Men måste först hitta min egen trygghet ,OCH FÖRST STÄDA BORT SKULDERNA 

Som är inte bra ens att ha när Kewan dök upp då.

Jag hade tänkt rädda min lägenhet ,men då måste jag ha inkomst till det, och städa och städa skulder ,OCH KOMMA PÅ RUTA 1 GENOM ATT STÄDA SKULDER ,OCH KOMMA PÅ RUTA 1 IGEN ,DET VAR MITT MÅL NÄR JAG FLYTTADE DIT DÅ. JAG GICK MOT NOLL SKULDER DÅ. Jag har sett ,att det är bättre, att ha inte så mycket med folk att göra, utan fixa mitt arbete. Jag ska inte hänga upp mig på andra ska låna ut, och hjälpa till då. Men har sett så galet folk runt mig ,men då måste jag städa bort ett stort problem ,genom att kunna betala min lägenhet, som kom inte så långt när Kewan dök upp, då skulle jag haft pengar, och då har jag haft min lägenhet kvar som jag har kämpat till då.

Men har haft allt, och slippa be folk om hjälp, som inte vill hjälpa till. Jag såg hur det såg ut ,när lokalen fick problem då. Men därför tänkte jag ,så lite pengar som fattas den gången ,innan min lokal small då. Men jag har en hyra ,som ingen har lust att hjälpa till med ,när lokalen hade så liten hyra då. Jag var så himla glad ,att de höll ner hyran då. MEN MÅSTE HA PENGAR NÄR KEWAN DÖK UPP ,JAG KAN INTE SPRINGA FRÅN HONOM ENS DÅ.

GENOM ATT JAG SÅG KEWAN LÅNGT INNAN HAN DÖK UPP PÅ FACEBOOK EN KILLE, SOM SATT OCH VÄNTAR PÅ MIG MED BRUNA ÖGON OCH MÖRKT HÅR . Han hade mörka ögon och mörkt hår ,men bilden blinkar till när jag var ute och gick då. Men sa det även till en vän ,att jag såg en mörkhårig kille med bruna ögon satt och väntade på mig då. Men blev så himla orolig när bilden kom och gick. Men bilden blinkar framför mig då.

Men det var ett meddelande till min framtid ,att jag ska möta en annan man därför dök bilden upp för mig. JAG FICK ETT MEDDELANDE OM MIN FRAMTID DÅ ,SOM JAG DÅ INTE FÖRSTOD NÄR BILDEN BLINKAR DÅ.

NÄR KEWAN DÖK UPP 2016-01 -07. HAN TOG MIG MED STORM OCH KÄRLEK DÅ. Men den natten 2016-01-07, då hamnar jag i himmelriket bara kärlek, som jag har inte känt på så mycket från män. Jag har känt kärlek, men den här var något annat ,men han kunde ta mig från Anders då. Han började ta mig, och allt blev så himla bra ,men kunde inte drömma om att han var så känslig ,som männen är då. Jag hade inte koll på det men jag måste även ringa honom ,när han har börjat med mig. Jag har ringt och skrivit, som är ingen mening, genom att han börjar dra sig undan, SOM GREAT MASTER LADY NADA SA TVILLINGSJÄLAR GÖMMER SIG DÅ. Kewan kan inte leva som han vill leva ,genom att det fattas pengar för honom och måste arbeta då. Kewan sa ,att han hade jobbat mycket han var så trött då. Jag kan även vara sur på honom vill prata ofta med honom som är bäst för oss då.

Men jag har aldrig förstått Kewan ,som kan folk jobbat i så många år med folk då. Men tvillingsjäl ,det var en värre bit i mitt liv ,genom att jag hinner inte med ,så har han lämnat mig återigen. Men Kewan har lämnat igen om jag har inte tid, eller mår dåligt när jag bor här. Jag kan bli så sliten och trött ,eller så har jag varit förkyld ,och då kan han ringa och vill prata med mig då. Men jag älskar att prata med honom om han respektera mig. Ibland så har han ringt när Roland går utanför dörren, och river och sliter i mig ,och han mår så dåligt då. Men vad ska ska jag säga till honom då. Jag säger till Kewan, vi får prata i kväll då. Men de har sagt ,att då håller han på må dåligt ,och då måste jag strunta i Roland ,att han går utanför dörren då. Jag pratar en stund med honom då. JAG MÅSTE PRATA MED HONOM NÄR HAN MÅR SOM HAN MÅR DÅ. 

KEWAN MÅSTE PRATA DÅ. Men minns så väl hur han kan må då. Men även 04.00 på natten, då sa jag till honom kan vi vänta tills nästa dag??? Vi pratar en stund, men han såg på hans ögon, att han mår inte bra då. Jag blir alltid dålig när jag bor här ,genom att ingen smart person kunde rädda mig och min lägenhet då. Men skriver till honom vi tar det imorgon då. Vi pratar imorgon då. Men då blev han så sjuk ,och stänger han Facebook ,men sagt att då är han sjuk ,och hur ska jag kunna rädda mitt hem, SOM HAR VARIT PERFEKT DÅ KAN VI PRATA NÄR VI VILL DÅ. Men jag vill han ska visa respekt ,men han måste bara prata med mig ,och ibland känns det som han river i mig.

Men måste jag hålla koll på Kewan, som är världens sämsta som är rädd för allt då. Men har sagt att han gör så. Men för mig jag mår så dåligt, när jag får inte leva ihop då. JAG HATAR FACEBOOK GENOM ATT DÅ SMÄLLER DET PÅ EN GÅNG ,DÅ HÅLLER HAN PÅ BLI SJUK DÅ. MEN GUD GAV MIG INTE EN LÄTT UPPGIFT DÅ. MEN MÅSTE RINGA KEWAN HELA TIDEN NU JAG SKREV UPP HANS RÄTTA NUMMER DÅ. 

DET ENDA JAG ÖNSKAR MIG ÄR ATT KEWAN KOMMER TILL MIG GENOM ATT FÅ SLUT PÅ MINA PROBLEM DÅ. 

Men jag har blivit lidande av det här när han gör så här ,men då måste jag hålla koll på honom då. Jag blir sjuk av det här ,men även Kewan och då måste jag ringa på en gång, när jag känner det då. Men jag tänker att han älskar inte mig genom att han svarar inte då. Men då vill han inte ens prata med mig ,och då ska jag prata med honom ,genom att vi måste skydda varandra då. Men jag har fått för mig så mycket fel ,och världens sämsta person, som kan inte skydda Kewan, genom att jag är rädd för mycket då. Men även hänt så mycket efter vägen innan jag träffar Kewan, men även sen efter vägen, och då har jag tappat tilliten till livet då. MEN VILL BARA KRYPA IN I KEWANS FAMN OCH KÄNNA HANS ARMAR RUNT MIG. JAG KÄNNER MIG TRYGG I HANS ARMAR DÅ. Men så måste jag vakta Kewan, som har så mycket problem med tillit till mig själv då.

Men är bara pannkaka nu. Men trodde inte att männen var så, men jag har lärt mig, men mycket är för sent att skydda honom och mig då. Men nu håller på att ringa på Kewan mobil ,genom att han måste även ta ansvar för mig då. Han är livsfarlig att möta en äkta twin soul ,OCH DÅ LÄMNAR GUD UT OM TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL, SOM VILL MÖTA ÄKTA KÄRLEK DÅ. Men männen kan inte gå vidare ser från annat håll då. Men Kewan måste vända tillbaka då. Men har känt av igår.

Men jag är den sämsta Kewan möter på ,som borde kunna folk, som har jobbat länge med folk då. Men twin soul, tvillingsjäl ,då går jag bet på då. Men GUD visar när han har stängt Facebook, det smäller hela Facebook ,då åker facebook iväg med fart då. Men jag hinner inte med då. JAG VILL ATT VI BLIR KLAR ,SÅ MAN KAN LEVA NORMALT, DET HÄR TAR SLUT PÅ MIG, GENOM ATT LEVA SÅ HÄR FRUKTANSVÄRT ,DÅ ÄR DET INGET KUL ENS.

Men bättre om vi bott på samma ställe men Facebook är rena döden då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.