POTATIS – POTATO

VI SER FRYSTA RUNDA POTATISAR  ,som finns att köpa i affären och ligger i frysen. Det är en massa fett runt potatisen. Det är en yta som ser fet ut.

Men ser lite bränd potatis. Men har blivit en bränd yta på potatisen.

Potatisen ser lite mjölig ut, men en yta som är tunn runt potatisen.

Potatis har legat i frityr ,då ser att potatisen tillverkas så. 

VARFÖR HAR VI SETT DET???

Vi ser när folk äter potatisen ,som har legat i frityr. Ser folk köper hem från affären fryst potatis. VI SER FOLK HAR KÖPT HEM FRYST POTATIS SOM HAR LEGAT I FRITYR DÅ. Men finns mycket olika märken ,som folk kan välja mellan då. Ser stor påse med fryst potatis. Det finns stora påsar och små att välja på då.

Men öppnar påsen men steker i stekpannan då. Men blandar med kött folk som äter kött kan även TA FRYST FRITERAD POTATIS DÅ. Men vänder på köttet när de steker köttet då.

Men lägger upp köttbiten på en tallrik och häller över en massa stekt friterad potatis då. Men folk äter upp maten.

Varför har vi sett kött och friterad potatis?

Det är ett problem med friterad potatis. Men folk ska ta det lite försiktigt med friterad potatis men allt som ska friteras ska ni hålla koll på. MEN HÅLL KOLL PÅ ALLT SOM FRITERAS DÅ.

MEN FINNS OLIKA MÄRKEN NÄR NI KÖPER HEM FRITERAD POTATIS.

Men var noga att vänd på påsen innan ni köper hem friterad potatis ,och läs igenom allt som påsen innehåller. KOLLA ALLT PÅ INNEHÅLLSFÖRTECKNINGEN DÅ. 

Ser en hand som rör runt i frysen, men kollar och läser på påsen sist datum,att kolla igenom när ni köper friterad potatis ,genom att gå igenom innehållsförteckningen ,och läs noga på påsen. Vad står det på påsen, genom att vi har fått upp det ,DÅ FINNS DET PROBLEM MED INNEHÅLLER NI KÖPER  HEM,OCH KAN ÄVEN KOMMA FRÅN EN SÄMRE LEVERANTÖR SKÖTER SIG INTE SIG. MEN MÅSTE LÄSA PÅ BAKSIDAN, och där kan ni läsa vad friterad potatis innehåller så mycket fett, som gör att tarmarna gillar inte för mycket av den födan då, utan håll balans genom att i alla tider har friterad mat tillhört, där folk tänker på VAD SOM ÄR RÄTT ELLER FEL genom att köpa hem friterad potatis kan folk få ont i magen när de ser inte upp med maten de köper hem då.

Men hur mycket folk tänker på det, ATT FRITERAD MAT ÄR INTE DET BÄSTA TILL MIDDAGEN DÅ. Men folk älskar att fritera idag ,men har köpt egen maskin att fritera i, genom att så mycket älskar friterad mat, som magen gillar mycket mindre än folk äter då.

VI SER ATT FOLK KAN GÅ UPP I VIKT AV FRITERAD POTATIS ,men friterat är att kroppen har svårt städa bort av överflöd, som folk kan få problem med vikten då. Men för mycket fritering är inte bra ens ,utan folk måste tänka på det genom att kroppen suger in allt ,och då går folk upp i vikt, men tänker att är det så lätt att lägga på sig då. Men folk tänker mycket på socker att ,de går upp i vikt av då.

MEN SKADAR KROPPEN FÖR MYCKET SOM INGEN TÄNKER PÅ, som ingen tänker på när de stoppar i sig en massa friterad mat. Men friterad potatis är inte bästa ni köper hem då. Men mycket folk kan köpa till helgen lite gott att äta till helgen då. Men vill äta lite annat gott när nalkas helgen då.

Men har inte tänkt på ATT SOCKER ÄR FARLIGT ,MEN FRITERAT ÄR VÄRRE ÄN SOCKER DÅ. Men socker är problem, men friterad mat är värre då. Men så äter folk sötsaker och friterad mat ,som lägger på mycket runt magen då. Vi ser magen växer, och blir större på grund av,att folk äter fel mat när de ska söka efter bra mat ,som finns massor av då.

Men folk åt pommes frites ,men även strips ,men är samma med friterad potatis SOM ÄR PROBLEM FÖR KROPPEN, som strips och allt ni kan köpa i frysdisken då. Men socker och friterad mat ställer till problem för folk ,som äter för mycket av friterad mat och socker, som kan sätta sig runt midjan då.

Men tarmen får inte jobba som den ska ,NÄR TARMEN FÅR STOPP MED FETT OCH SOCKER, DÅ FÅR KROPPEN PROBLEM DÅ. Men så mycket folk är överviktig idag av socker ,som folk äter i massor ,men även friterad mat är lika farligt ,som socker är då. Men det blir som dubbel effekt på folk, som både äter socker och friterad mat ,då går folk mycket snabbare upp i vikt av fett och socker då,genom att tarmarna får sig en smäll då.

MEN ÄT MED MÅTTA OCH BEHÅLL HÄLSAN ,genom att minska friterad mat och minska på socker ,som gör livet lite lättare för er ,som älskar att äta friterad mat och socker då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.