LÄGENHET – HUS- VILLOR- RADHUS- PARHUS – APARTMENT HOME

IDAG TÄNKER VI PÅ UTVECKLINGEN VAD SOM HAR HÄNT MED SVERIGE OCH ANDRA LÄNDER, SOM HAR SAMMA PROBLEM SOM SVERIGE HAR.

FOLK FÖDS FÖR ATT HITTA EN PLATS ATT BO PÅ. Men även ska en del bilda familj och föda barn då. Men vart är den här lilla tjejen på väg, att sätta bo ska hon hitta en man ,som har mycket pengar, eller söker hon eget liv, och kan betala dyr lägenhet, eller köper ett vackert hus, eller så vill hon köpa radhus ,genom att folk älskar radhus, och har det som mål ,att bilda familj och bo köpa radhus eller parhus då. Men hur mycket kommer allt att kosta ,och bo idag, GENOM ATT VÄRLDEN ÄR UPP OCH NER FÖR MYCKET FÖRÄLDRAR IDAG. 

Genom att leva och bo då. 

Men vad har hänt idag bara en massa problem ,FÖR ATT LEVA ATT BO DÅ. Men vilken kul värld att födas till hitta lägenhet, eller hus eller villa radhus parhus men hur ser marknaden ut idag ,genom att marknaden är fruktansvärd ,för att leva och bo ,genom att någonstans har det gått snett idag. Det kan alla se, när ni ser listan på lägenheter och hus och villa  parhus, som en del vill ha idag. DET ÄR FRUKTANSVÄRDA PRISER PÅ DEM, BARA FÖR ATT LEVA OCH BO IDAG. DET FINNS INGEN HEJD PÅ DET.

FOLK ÄLSKAR EN LÄGENHET. Men lägenheter kan kosta enorma pengar, ”men den vill jag ha. Men hur ska de gå till, ska du hitta en miljonär, som kan hjälpa dig, med just den lägenheten då?” Men vill ha den lägenheten, men hur ska du kunna det???” ”Men jag älskar just den lägenheten då.”

”Men får tänka om kan vi ta den lägenheten då??? Nej ,den ska ska jag ha då.” ”Men då måste du söka jobb som passar dig.” Men så här kan det se ut ,genom att mycket lägenheter passar inte plånboken för en del folk ,NÄR FOLK HAR BLIVIT FÖRÄLSKAD I DEN LÄGENHETEN ,då måste de söka jobb ,som passar den lägenheten. Men åker på ett högt banklån, som banken tjänar på ,men även mäklaren tjänar på den affären ,när underskrivit banklån och kontrakt blir till då. Den som är gladas ,det är banken och mäklarna som får tjäna på folk idag. DET ÄR RUSKIGA PRISER ,SOM FOLK VERKAR VARA BLIND IDAG ,ELLER SÅ BETALAR FOLK FÖR DÅLIGT LÖN TILL FOLK ,SOM HAR SVÅRT ATT SÄTTA BO.

MEN DET HÄR FORTSÄTTER FÖR FOLK IDAG, OCH EN DEL FÅR DÅLIG LÖN ATT SÄTTA BO.

MEN ÄVEN HUSEN ÄR HEMSKA PRISER PÅ IDAG ,så folk måste höja lönen på folk idag genom att nästan ingen lägenhet eller hus kostar ,så det passar folk idag.

LÄGENHET KOSTAR EN MASSA MILJONER IDAG. MEN FINNS OLIKA PRISER PÅ LÄGENHETER. Men vad har hänt i Sverige och andra länder, som har enorm hög hyra på vanlig lägenhet. Om folk har liten lön ,då blir det problem att köpa insatslägenhet då, men kan nästan inte tänka ens köpa om ni har liten lön då. Men vill ändå köpa en lägenhet genom att det känns bäst och tryggt för dem.

Ni får kliar er i huvudet flera gånger, VAD HAR HÄNT MED LÄGENHETERNA kan kosta 10 000 000:- ingen säger någonting, när folk köpt en lägenhet för   10 000 000:- men är även gammal lägenhet, som har bytt ägare några gånger då. Men betalar ett lägre pris när de köpte sin insatslägenhet ,men kostar inte så mycket då.

Men finns även lägenheter, som kostar över 10 000 000:- ingen kliar sig i huvudet då. Men det finns lägenheter bortåt 20 000 000:- men även sjuka priser 32 000 000:- MEN FÖR ATT BO OCH LEVA IDAG. Men många av lägenheten är gamla lägenheter ,som har inte betalt den summan folk får betala idag. Folk hjälper att trissa upp priset på lägenheten då. MEN HAR GÅTT FÖR LÅNGT IDAG.

Men finns inte så mycket jobb ,som ger högre lön ,genom att många går även arbetslös idag, men täcker dåligt. MEN MÅSTE HITTA ETT ARBETE MED HÖG LÖN ,GENOM ATT SÅ MYCKET LÄGENHETER KOSTAR PENGAR DÅ. Som ger högre lön för den dyra lägenheten då??? Men så mycket folk går arbetslös ,och sjukskriven idag ,men även får andra små pengar från arbetsförmedlingen då. DE GER INTE RÄTT PENGAR, FÖR ATT LEVA OCH BO IDAG, GENOM ATT REGERINGEN MÅSTE HÖJA EN MASSA NU, ELLER SÄNKA HYRAN OCH INSATSER ,SÅ FOLK KAN LEVA OCH BO IDAG. GENOM ATT SVERIGE TOPPAR MED ARBETSLÖSHET IDAG. Men då hittar de på egen lön till folk ,men även till folk som flyttar hit åker på samma lön ,som de delar ut tills de hittar rätt arbete med fullt betalt då. Men så ser landet ut idag bara en massa problem idag.

Men hur ska de kunna köpa en lägenhet, när Sverige har sån arbetslöshet då. Men måste se till att ordna en bra lön, så de kan köpa en lägenhet då. Folk får liten pension ,som räcker inte till folk, som har vanlig lägenhet utan insatslägenhet då. Men folk köpte en lägenhet långt tillbaka, men då är hyran perfekt för mycket pensionärer då. FOLK KÖPTE PÅ DEN TIDEN NÄR INSATSLÄGENHET VAR INTE SÅ DYR SOM NU. 

Men det finns pensionärer som har inte köpt en lägenhet ,och då är hyran inte kul att se ens då.Men det finns pensionärer ,som har så dålig pension nu, som regeringen måste sätta igång, och höja pensionen till folk då.Men är en skam mot folk, som har byggt upp landet, men får en smäll i ansiktet när de öppnar sin pension då. MEN MÅSTE ÄNDRA OM ,SÅ FOLK KAN LEVA OCH BO.MÅSTE GE BIDRAG NÄR HYRAN ÄR FÖR HÖG DÅ.

VI GÅR TILLBAKA I TIDEN GENOM ATT DÅ KUNDE FOLK LEVA OCH BO DÅ. 

Men har ingen tänk på ,hur det ser ut för våra barn idag.Genom att de måste först söka en skola arbete ,som täcker upp leva och bo, genom att det kostar idag att köpa en lägenhet. MEN MÅSTE BLI EN FÖRÄNDRING LEVA OCH BO. Barnen kan inte köpa en lägenhet, som folk köpte förut då. Men jag köpte min 2,a för 18 000:- men var bara 2 år gammal då. När jag sålde 2,an ,då fick jag 23:-. Men gick upp 5000:-. Jag kunde betala tillbaka allt jag lånat från banken då. Men fick 5000:- över ,men köpte mig en diskmaskin. Om de gett mig samma summa som jag köpt lägenheten för, då har det inte gjort mig ett dugg då. Men glad att få tillbaka pengarna då. Men jag tänkte inte tjäna på folk som en del gör idag. JAG VAR GLAD ATT FÅ TILLBAKA PENGARNA DÅ.

Men säljer för enorma summor idag.

Det som är fel idag GENOM ATT LÖNEN HÄNGER INTE MED DÅ. MEN MÅNGA ÄR SJUKSKRIVEN, OCH ARBETSLÖS OCH DÅ MÅSTE DE LÄGGA PÅ EXTRA PENGAR TILL DEM ,SOM DE GLÖMT BORT NÄR VI KOLLA PÅ HYRORNA DÅ. MEN ÄVEN PENSIONEN HÄNGER INTE MED IDAG.Men även folk är sjukskriven och arbetslös, men ska kunna bo och leva idag.

Men regeringen har glömt att höja allt idag ,genom att bostäder kostar så mycket idag, då har det gått fel i kassan hos folk då. Men kolla på hur svenska folket får det idag, och regeringen sitter med armarna i kors, men gör ingenting. DET ÄR LITE GALET NU, FOLK FÅR SOVA UTE IDAG, SOM ÄR STOR SKAM IDAG, GENOM ATT REGERINGEN HAR INTE SKÖTT SINA KORT VÄL, genom att de bygger lägenheter idag. Men är bostadsbrist idag, och långa köer på en del ställen då. Men olika priser på lägenheten,men ändå hänger inte ekonomin med ,när folk kan inte sätta upp sig på en vanlig lägenhet då.

Men jag kunde köpa en lägenhet för 18 000::- Men min pappa köpte ett radhus ,som kostar inte som idag. Vi köpte ett parhus som kostar 98 000:- med ganska hög hyra då. DET ÄR FEL IDAG GENOM ATT FOLK MÅSTE HA TAK ÖVER HUVUDET DÅ.

Men när jag var ung, jag minns ett par köpte en lägenhet för 4000:- ,men det vill folk än idag köpa för ,om de kunde det. Men slutet på 1970 – talet då köpte paret för 4000:- men allt var nybyggt på den tiden då. Men byggdes för fullt på den tiden ,och folk flyttade in lätt som en plätt på den tiden. LJUVA TIDEN PÅ DEN TIDEN DÅ. MEN HAR HÖJT LÄGENHETERNA IDAG. MEN PÅ DEN TIDEN KUNDE FOLK KÖPA EN LÄGENHET UTAN PROBLEM DÅ

MEN VARFÖR ÄR DET PROBLEM IDAG ,NÄR FOLK FÅR TILL OCH MED SOVA UTE DÅ. Men kolla på den tiden ,ingen sov ute ens utan hade lägenhet ,som folk får problem nu då. Men kostar lägenheten för mycket, att köpa på många ställen idag. Men allt är galet idag. Men mycket lägenheter är hyran hög då. Men får folk problem med den biten när regeringen har inte räddat dem.

Men folk fick problem med lägenhet genom att de drack för mycket ,men tog annat då. Men då började folk se det, att hjälpa dem med lägenhet då. De vill hjälpa folk med en lägenhet även om de hade bekymmer då. DE TÄNKTE PÅ FOLK, SOM HADE DET SVÅRT FAST DE HADE SÅ MYCKET PROBLEM ,MEN VILL HJÄLPA DEM MED EN LÄGENHET DÅ. 

MEN DET KOMMER UPP HELA TIDEN PROBLEM IDAG FOLK KAN INTE SKILJAS ELLER DEN ENA DÖR ,DÅ FATTAS DET PLÖTSLIGT PENGAR ATT BO KVAR I SITT HEM. PERSONEN TJÄNAR MER. Men ser inte regeringen att det har gått fel idag när folk dör ,då kan folk bli utan bostad. Men då har det gått för långt då ,genom att förr då fick folk pengar att täcka upp extra kostnader då. Men idag då går inte ens det ,genom att folk kan ha en dyr lägenhet ,men delar på allt när de bor ihop då. Men personen dör ,men fattas pengar för den då. Men kan ha även dålig pension då. Men folk kan få 12 000:- men täcker inte upp om de tar en lägenhet som kostar 10 000:- men täcker knappt upp en lägenhet som kostar över 6500:-.Men folk kan få mindre pension än 12 000:-.

Men förr då gav regeringen ett extra bidrag till folk, som hade liten pension genom att klara av ,att bo och leva när de fått pension då.Men hade även ett extra bidrag när någon dör. Men skulle täcka upp en del utgifter då. Men par ,som var gifta fick från eferlevnader pengar då. MEN VART ÄR BIDRAGET NU???  MEN VART TOG PENGARNA VÄGEN NU GENOM ATT DE SKA ÄVEN LEVA OCH BO DÅ. 

MEN DET FINNS FOLK SOM FÅR PENSION 22 000:- MEN ÄVEN MER ,MEN MÅSTE BLI EN ÄNDRING I PENSIONSSYSTEMET. Vi vet förr fick folk ett extra bidrag till sin pension ,genom att de fick liten pension och då gav regeringen extra pengar ,genom att klara av sin lägenhet ,men även annat då ,de fick extra bostadsbidrag då. MÅSTE BLI EN ÄNDRING SÅ FOLK HAR TAK ÖVER HUVUDET IDAG.

Men vad har gått fel idag, genom att lägenhet och ekonomin går inte ihop idag. Men alla vet att snickarna ska ha pengar, men även andra som är med att bygga då. Men varför gick det bygga på den tiden,men inte nu ,SÅ FOLK FÅR ETT SÄKERT LIV DÅ.

Men någonstans har det gått fel idag.

Men hörde min farmor och farfar köpte sin gård. Men byggde allt nytt med tomt och allt annat då. Men hade stora vidder att släppa ut korna på då. Men hade mycket tomt på den tiden. Men köpt tomten och byggde hus och ladugård och en loge, som de hade till annat då. Men gissa vad de betalar för allt då. DET VAR EN ANNAN TID, SOM VAR ÄVEN MYCKET BÄTTRE GENOM ATT DE FICK TAK ÖVER HUVUDET DÅ. 

11 000:- för allt, men varför fungerar inte allt nu??? Men någonstans är det fel ,men de hade även mat på borden då. Men fick ihop lön efter som de jobbar då. Men idag köpa ladugård för samma som de, blir många miljoner på en del ställen då.

Men någonstans är det fel när knappt någon kan köpa en lägenhet eller hyran en lägenhet då. Men ingenting hänger med idag. Lön och leva och bo idag. Men de byggde förr nytt ,men allt var rätt pris ,de kan flytta in i då. Men mamma flyttade in i sin 2,a . Men nybyggd när hon flyttar in då. Mamma flyttade in 1980- talet ,men betalar lite över 3000:-. Men var nybyggd när hon flyttar dit.

Men det blir fel allt idag genom att folk ska kunna leva och bo idag.

Men bodde där ett tag tills jag hittar en 3,a ,men flyttade in i nybyggd allt nytt ,ingen som har bott där, utan nytt byggde de. Men hyran 4 500:- men en nybyggd lägenhet där ingen har bott där.Jag flyttade in slutet 1980-talet i nytt då. Men lönen hängde med då ,som lönen hänger inte med på en del lägenheter då. Men fick bostadsbidrag och underhåll från Ömer då. Jag fick tag i ett jobb som vägde upp lägenheten då. MEN DET VAR EN ANNAN TID ,NÄR DET FUNGERAR KLOCKRENT BARA ATT FLYTTA IN I MIN 3,A DÅ. 

VAD HAR GÅTT FEL IDAG ,NÄR INGENTING STÄMMER FÖR FOLK DÅ. FOLK MÅSTE HA TAK ÖVER HUVUDET  IDAG.Men en nybyggd lägenhet idag 10 000:- 2,a får folk klämma in sig fast de har barn, men kan inte flytta som jag gjorde, ta en 3,a ,genom att jag hade 2 barn på den tiden då. Men folk ska inte bo trångt, men folk har fått gått tillbaka till gamla tiden, när folk bodde trång ,som folk sett är ohälsosamt då.

Men vad har hänt idag folk får klämma in sig i en 2,a fast de behöver 3,a men kan kosta på en del ställen 18 000:- eller 12 000:- hur ska de kunna bo själv med barnen ,genom att försäkringskassan ger dem inte ens rätt pengar till bostadsbidrag ,DET ÄR ETT SKÄMT DE DELAR UT TILL FAMILJEN DÅ ,SOM SKA KUNNA LEVA OCH BO BRA.

MEN EN 3,A SOM MYCKET BARNFAMILJER VILL HA DÅ ELLER STÖRRE DET BEROR PÅ HUR MÅNGA BARN DE HAR DÅ. Jag tog en 5,a när jag fick Linn då, men för att få plats med min familj då. Vi hyrde ett radhus genom att få plats med barnen då. Barnen fick varsitt rum var då.  MEN RADHUSET KOSTAR INTE SOM NU. 

FOLK BYGGDE ÄVEN DÅ ,MEN KUNDE BO OCH LEVA SOM DE VILLE DÅ.

Men folk vill flytta till större genom att familjen växer, då är det naturligt att söka större lägenhet då. Men vad har hänt idag?? Genom att radhusen var bara 2 år gamla när vi flyttade in då. Men vi hade inte sån hemsk hyra ,som folk har idag då. FOLK FLYTTAR IN I STÖRRE NÄR DE FÅR MERA BARN DÅ.

MEN KOLLA PÅ EN DEL STÄLLEN 3,A 18 000:- FÖR ATT LEVA OCH BO. Men mycket folk bor ensam med barnen som även blir bekymmer att ta den lägenheten om de får dåligt bostadsbidrag då. Men folk får underhåll första året när de bor själv med barnen då. Men när de har 18 år då behöver inte pappan betala mer då. Men ska barnen gå en skola ,då brukar de betala den tiden för barnen då. Men är slut på bidragen då. Men då kommer den värre tiden genom att allt kostar pengar för föräldrarna då. MEN MÅSTE HA LÖN SOM TÄCKER UPP HYRAN DÅ. OCH FOLK MÅSTE LEVA OCH BO IDAG GENOM ATT RÄTTA TILL ALLA KLAVERTRAMP SOM REGERINGEN GJORT GENOM ATT TITTA IGENOM FOLKS EKONOMI NU. MEN EN DEL FÅR PENGAR FRÅN ARBETSFÖRMEDLINGEN ELLER SJUKSKRIVEN ELLER PENSION. 

Det räcker knappt till ett rum i en lägenhet ,som kostar så mycke idag. 10 000:- eller lite högre 12 000:- ,men en lägenhet kostar 10 000:- bland dyra lägenheten då. Men finns för 8000:- renoverad lägenhet ,men olika priser där på helrenoverade lägenheter ,som de måste ta tag i då ,genom att mycket lägenheter ser hemsk ut då. MEN ÄR LITE FEL NU ,GENOM ATT FOLK KAN INTE BO IHOP BARA FÖR ATT TÄCKA UPP LÄGENHETEN DÅ. 

Men måste bli en ändring genom att folk måste få tak över huvudet då. Men regeringen måste gå igenom allt nu. Men folk flyttar hit ,men de kan åka på samma som svenska folket när de går arbetslös då. MEN TÄCKER INTE HYRAN PÅ EN DEL LÄGENHETER DÅ. 

Men har med arbetslösheten att göra ,då får svenska folket enorma problem ,när lägenheten har en så hög hyra ,som knappt täcker upp ett rum.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.