PROBLEM MED LÄGENHET – PROBLEM WITH APARTMENT

VI FÅR OLIKA BILDER. Ser full ut och sätter sig på en bänk utanför ett hus ,och viker sig dubbelt då. Han känns att han är inte nykter, utan full är killen som sätter sig på en bänk.

Men varför får den bilden full och sätter sig på en bänk???

Han sitter på bänken och dricker, men sätter flaskan på marken då. Men lägger ena benet över det andra benet och röker en cigarett då. Han har mörkt hår svart hår. Men fimpar cigaretten då. Han lägger benet över andra benet. Men sitter där på bänken då.

HAN LÄGGER SIG NER PÅ BÄNKEN OCH DRAR EN FILT ÖVER SIG. Men han ligger och tittar upp i himlen. Han tar av sig skorna genom att hans strumpor är blöt. Han är barfota när han drog av sig strumporna då. Men sätter på sig torra strumpor ,han har flera strumpor då. Men lägger över sig en filt och tittar upp i himlen då.

Men han vänder på sig ,och lägger något under sitt huvud då. Lägger något att sova på någon slags kudde.

Vad är det för bild vi fått upp då?

Han sover ute den här personen ,HAN HAR INGEN LÄGENHET ,och då har han inget val än att sova ute då.

Vi ser pengar ,som han har i fickan, men han räknar pengarna ,som är inte jättemycket att leva på då.DET ÄR FOLK SOM HAR PROBLEM genom att ingen sätter igång, och hjälper dem med bostäder då.

Men bostadsföretag bygger idag ,men han får plats där genom att de bygger på en del ställen i Sverige då.MEN VARFÖR FÅR HAN INGEN LÄGENHET DÅ???? Genom att det finns även till han lägenhet då? 

Han har lite pengar ,och då är det svårt att hyra en lägenhet som kostar mycket då. Men killen har flyttat hit ,men ser igen ,hur han håller på med strumporna byter igen kan vara kallt då. Han fryser om fötterna ,och reser sig upp från bänken. Han fryser så mycket ,men håller för sina händer. DET ÄR VINTER ,OCH DÅ ÄR DET EXTRA SVÅRT ATT SOVA UTE DEN HÄR ÅRSTIDEN DÅ.

Vad är det som händer med killen? Ser pengarna som fattas för honom att täcka upp en lägenhet då. GENOM ALLT ÄR SÅ DYRT IDAG.

Vad har hänt med killen???? 

Sverige har problem med den sorten av män. Ser ett svart ansikte ,men han kommer från Afrika ,OCH HAR SVÅRT ATT FÅ ARBETE IDAG BRISTEN PÅ ARBETE DÅ, men kommer hit tillsamman med mycket folk ,och tror att det kommer gå bra för folk, som kommer hit som regeringen tog in då. Men killen sitter ute och sover på en bänk som tog in folk i Sverige då.

Men vad gör han nu?? Han sover på en bänk brist på pengar då. Men vad ska han leva på nu, genom att regeringen har minskat på mycket bidrag till svarta genom att de får bidrag ett tag,som mycket folk får då. Men folk kan få skola MEN SEN MÅSTE SÖKA ARBETE NÄR TIDEN ÄR INNE FÖR ATT KUNNA LEVA OCH ARBETA, SOM MYCKET SVARTA KAN HA PROBLEM MED DÅ.

GENOM ATT SVERIGE ÄR INGET LAND ATT GRÄVA GULD I utan lite betalt. MEN MYCKET FOLK KAN BLI UTNYTTJAD AV FOLK IDAG FÅR MINDRE BETALT ,ÄN ANDRA DÅ. Men en del kan ge folk arbete ,men en del kan inte ge arbete till dem ,genom att landet har problem med riktigt bra betalt arbete då.

Han fick ett tag pengar ,MEN SEN MÅSTE HAN HITTA ETT ARBETE, SOM EN DEL SVARTA HAR PROBLEM MED DÅ, genom att folk vill inte anställa svarta människor ,genom att folk har svårt för dem.

Men inom en del arbeten har de svårt att få arbete då. Men killen har fått så mycket från arbetsförmedlingen ,som ger ingenting arbete, GENOM ATT ARBETSFÖRMEDLINGEN DELAR INTE UT SÅ MYCKET ARBETEN DÅ, och kan få ett slagt bidrag, som ger inte många kronor genom att täcka upp en bostad då.

Men så ser Sverige ut idag OCH FOLK TROR ATT DE KAN GRÄVA GULD I LANDET, som är bara en massa lögner ,genom att lägenhet kostar pengar på en del ställen, och nybyggda mycket mer ,än vanlig lägenhet då. Men vanlig lägenhet kostar även pengar, att leva och bo då ,genom att han har fått för lite pengar ,att betala en lägenhet då. Men verkar vara ensam utan någon kvinna att dela med ,som en del gör då. Men ser lite pengar ,och han måste försöka överleva när han bor i landet då.

Men första tiden gick det perfekt men sen kom problem på problem ,genom att landet delar inte ut bidrag hela tiden, som svarta är van ,att ta hjälp från arbetsförmedlingen och bidrag från dem. MEN FÅR BIDRAG ETT TAG,som mycket får som kommer från Afrika, eller andra länder som söker hit då.

Men en dag kan pengarna ta slut, genom att bidrag är gjort för att kunna gå skola eller söka andra möjligheter ,ATT LEVA EN TID PÅ PENGARNA DÅ. Men även att bygga upp ett liv i Sverige då. Men när tiden är slut ,då får svarta stora problem, genom att de tar jobb när det fattas pengar ,och kan sitta länge utan att jobba då. Men har de pengar,då söker de knappt arbete ,genom att svarta har den grunden i sig då.Men kan gå och hämta pengar månad efter månad till tiden är slut ,men då kommer problem för dem.

GENOM ATT DE FÖDS MED EN GRUND ,ATT ARBETA NÄR FOLK BEHÖVER FYLLA PÅ SINA MAGAR ,DE BLIR HUNGRIG, DÅ GÅR DE ATT JAGA MAT  ,som de gör i sitt hemland då. Men i Sverige ,då jagar inte svarta som i hemlandet ,utan lever som vi lever som stökar till för dem, att leva när pengarna tar slut. Ibland bott hos flera kan bo ihop med folk då.

Men den här killen ligger på en bänk utan något tak över huvudet då. GENOM ATT HAN INTE LÄRT SIG OM SVERIGE, HUR FOLK JOBBAR I LANDET DÅ.  Men han tar bidrag, och skickar även hem till stället han kommer ifrån. Men han tar det som arbete ,som inte alla tänker på hur de lever i hans hemland bland naturen ,som är hans jaktmarker ,men i Sverige är frysdisken hans mat ,som svenska folket går och handlar då. Handlar annan mat.

Men han har så lite pengar ,som han hämtar ut från arbete, som ingen tänker på, när hans arbete tar slut vad händer då? INGEN HAR KOLL PÅ DET FAST REGERINGEN HAR HJÄLP HONOM MED ALLT. MEN SEN VAD HÄNDER SEN. 

Men han får ta jobb som en del svenskar får göra idag, MEN FÅR LITE BETALT PÅ EN DEL STÄLLEN, SOM TÄCKER INTE UPP LÄGENHET ELLER HUS och genom att de ger han för lite pengar, som ingen kan se att Sverige måste ändra om mycket idag ,genom att leva och bo. Men mycket folk har sett kostnaden på en lägenhet, som folk kan få svårt att ta då, genom att regeringen ger lite pengar till alla människor ,som tar jobb som leder ingenstan då. Men svenskarna kan åka på samma som honom då.

Men han är inte beredd att skydda sig när han kommer till Sverige ,genom att han har inte läst på om Sverige ens ,som skadar hans ekonom enormt ,NÄR HAN INTE HITTAR TAK ÖVER HUVUDET ETT ETT KALLT LAND DÅ. Men Sverige är urdålig på allt ,genom att folk måste få rätt lön och lägenhet,genom att leva och bo. Men han har som svenska folket har så enorma problem då. Men han verkar bo själv eller lever själv ,men han fick pengar från början ett bidrag, som regeringen drar in ,som regeringen har inte förvarnat honom att när tiden tar slut ,då måste du söka eget arbete då.

Det här måste regeringen förvarna folk innan de flyr till Sverige ,men även hur landet fungerar med arbete ,när landet hjälpt folk ett tag. MEN SEN MÅSTE KOMMA IN I SAMHÄLLET SOM EN DEL KAN HAMNA FEL DÅ, genom att ingen undervisar han om landet ,genom att första tiden fick han pengar och bidrag ,som de delar ut, men sen upphör bidragen, genom att de måste söka ett arbete då.

MEN HAN HAR INTE BLIVIT UPPLYST, OCH MYCKET SVARTA KAN HAMNA SÅ HÄR ,GENOM ATT REGERINGEN ÄR URDÅLIG ATT VISA RÄTT ,NÄR DE KOMMER HIT. Men måste visa hur samhället fungera idag. Men även måste höja lön när de söker arbete då. Men även om de går på bidrag, som svenska folket går på bidrag ,och tar jobb som är inte så bra betalt ,men även får ett bidrag från dem.

Men svarta kan få problem, genom att ingen kan grunden de kommer ifrån då. Kan leva på bidrag, och även skickar hem till familjen då.  Men en  dag är det slut måste söka jobb och kan få dåliga jobb med bidrag ,då får de lite pengar att leva på. Men blir även lurad en del, och dåligt betalt ,och dyr hyra på en del ställen då MEN MÅSTE GE BIDRAG NÄR HYRORNA ÄR SÅ DYR, genom att mycket svenskar har problem med det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.