ANDERS OCH MITT LIV

NÄR MÄNNISKOR ÄR DÅLIG PÅ ATT UPPLYST OM SAKER OCH TING ,DÅ BLIR DET PROBLEM NÄR MAN SKA TA UT SKILSMÄSSA DÅ. NÄR FOLK ÄR URDÅLIG PÅ ATT UNDERVISAR FOLK DÅ. 

Jag har alltid skött om allt i alla tider då, ända sen jag fick skaffa själv egen bostad, MEN LÄRT MIG HUR ALLT FUNGERAR DÅ. Jag har lärt mig leva efter hur bostadsmarknaden ser ut då. Men har skött om allt, när jag flyttade upp till Östersund ,men lärde mig att ta vara på mig själv även om Ömer och jag skötte om mycket när vi bodde i Göteborg. Men sen lämnar jag Ömer och flyttar hem till Östersund då.

Men lärde mig även ,att det var inte det enklaste att ta en lägenhet då ,utan fick köpa en lägenhet, och fick även bra hjälp på den tiden, att hitta en lägenhet då. Men jag hade svårt att flytta hem, då måste man köpa en lägenhet genom att alla lägenheter gick till folk som bodde i Östersund. Jag fick inte ens gå förbi en kö ens ,utan köpa en lägenhet som var bara 2 år gammal då. 1984 flyttade jag upp igen.DET VAR STENHÅRT PÅ DEN TIDEN.

När jag hamnar på hemmaplanen, då fick jag problem med lägenheten GENOM ATT BOSTADSMARKNADEN ÄR SÅ. Men folk började bygga på Timmervägen, men gick förbi, när de satte igång att bygga då. Men var inte så långt från Västfjällvägen då. Men tog min promenad upp och kollade på bygget då. Jag måste ha en större lägenhet ,genom att jag hade Yasmine var bara 1 år, när jag flyttade upp och Nathalie var 5 år då.

Men då kunde jag sätta upp mig på en nybyggd lägenhet då. Men allt gick så bra på den gången när jag hade flyttat hem och bodde på i Östersund då. Men måste först köpa en lägenhet ,men sen tog jag en vanlig lägenhet 3,a. Men hade så himla bra grannar på den tiden. Vi hjälpte varandra med allt då. Men en härlig tid att se tillbaka på då. Men Timmervägen är inte som nu. Jag bodde där på 1980-talet då. MEN HAR ALLTID SATT UPP MIG PÅ LÄGENHET ELLER KÖPT OM JAG MÅSTE DET. 

Men tänkte inte på ,att lära folk om bostadsmarknaden GENOM ATT JAG  HAR SKÖTT ALLT SJÄLV ,och hamnar i världens värsta bråk om lägenheter, genom att Anders har svårt att se, hur bostadsmarknaden ser ut då. Han sitter som ett litet barn, när jag sagt till förut till honom, att ingen var pigg på att rädda min lägenhet då. Men Anders blir som ett barn, genom att jag har inte lärt han fixa saker och ting då. Jag sätter alltid upp mig på olika bostadsföretag ,men han har ingen koll ens då.

Men när jag flyttade till Timmervägen ,då sökte jag själv då. Men även när vi flyttade till Radhuset, det var jag som satte upp mig, han har ingen koll ens då. Men även när vi köpte parhus ,så var det jag som hittade det, genom att jag höll på bli galen att bo där då. Men Anders har aldrig satt upp sig ens då. Men även när vi flyttade vidare från parhus ,då satte jag upp mig på flera ställen genom att jag vet hur det ser ut i Östersund med alla företag där. JAG KAN DEN BITEN OCH LÄRDE MIG 

MEN ÄVEN HAFT EN LISTA PÅ ALLA KÖER DÅ.LÄGENHETSLISTA. Jag har haft en lista på lägenheter då. Men åkt och kolla på den lägenheten då. Anders har följt med och kolla, men jag som hittar lägenheten, genom att jag blir så himla less att vänta då. Men även byten då.

MEN ANDERS HAR INGEN KOLL ENS ,ATT SÄTTA UPP SIG PÅ EN LÄGENHET,genom att jag har aldrig visat honom då. Men Anders bruka flytta hem till kvinnorna ,men då har kvinnorna lägenhet då. Men jag vet två kvinnor han flyttat hem till då. Men stannar inte så länge på ett ställe ,sen flyttar han hem till sin pappa då. Men även andra kvinnan flyttade han hem till sin pappa, när de kunde inte bo ihop. Hon hade köpt en lägenhet ,men han bodde 6 år ,men sen flyttar han hem till sin pappa då.

Men han söker inte ens ,utan han flyttar in både här och där ,men därför har inte Anders koll på bostadsmarknad ,SOM ÄR FRUKTANSVÄRT NÄR HAN HAR INGEN KOLL PÅ LÄGENHETER DÅ. Men Anders flyttar hem till mig,när jag hade bott i 5 år ,men han flyttade hem till mig då.

Men nu flyttar Anders hem till sin pappa ,när vi hamnar i kris ,men skulle skilja oss då. Men psykologen visar oss ,hur vi ska leva Anders ska söka en lägenhet. Jag ska bo kvar eller inte bo kvar ,och leta en annan lägenhet då. Men Anders flyttar till sin pappa då. VI FICK RÅD NÄR VI SKULLE LÄMNA VARANDRA DÅ. 

MEN INGEN RÄDDADE MIN LÄGENHET SOM JAG ÄR SÅ HIMLA SUR PÅ DÅ. Men Anders kan hoppa på mig om lägenhet då. Jag säger, som kan bostadsmarknaden då. Men Anders sätter sig i sandlådan, genom att jag har fått satt upp mig hela tiden ,där och där, när man vill byta lägenhet då. Men Anders har aldrig gjort det ,utan inte lärt sig om bostadsmarknaden då. Men säger så enkelt ,att det finns där ,och där lägenheter då. Men jag vet vart jag vill bo, ska ha samma som jag haft då. Men Anders får söka lägenhet bäst han vill då får söka bäst han vill då.

Men det är dumt av mig, att inte lära Anders om bostadsmarknaden ,som jag fick problem med nu. Men hade önskat någon smart rädda mitt liv, genom att bråka med ett barn. Anders blir som ett barn i allt nu. Jag håller på bli galen på allt ,när jag ska säga till om viktiga saker ,så åker han i taket då. Men det handlar även om hans pappa då. Han måste ha hjälp med en del saker då. Men Anders lyssnar inte ens då. SYND ATT JAG LÄRDE ANDERS OM HUR DET SER UT FAST JAG SA LITE GRANN OM DET MEN SKÖTTE OM DET DÅ.

MEN ÖNSKAR ATT ANDERS TOG IN NU genom att jag har lärt min familj att klara av saker och ting. Men han är som ett litet barn nu. JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ ALLT NU.

Men hoppas på att han lyssnar genom att blir tokig på allt. Jag vill bli fri huset men kollar ute på lägenheter när jag blir less då. JAG KAN INTE BO HÄR I HUSET ,DET ÄR INTE MIN STIL ENS ,UTAN HEMSKT ATT LEVA SÅ FÖR MIG. JAG FÅR LIDA AV ALLT NU.

Men måste få frid snart jag måste leva även jag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.