LÄGENHETER – APARTMENTS

VI FICK SÅ MYCKET BILDER. Vi får en bild att en person springer och springer ,och vet inte hur fort ska ta sig undan då. Men bara springer och springer, ,för att ringa en person då.

Men skakar och skakar med sina händer, och är jätterädd då. Men även benen skakar ,ser hon skakar hela tiden när hon sätter sig ner ,och är så himla rädd då.

Men hon sätter sig på en trapp utanför ett rött tegelhus då. Ser en grå trapp, hon sitter på ,men bär mörka kläder på sig då. MEN HON ÄR UNG ÄR INTE GAMMAL måste ha tak över huvudet.

Men ser hon har jeans på sig. Ser en trapp ,och ett järnräcke som är gjort av stål. Men ser en glasdörr en port som är låst där. Men tittar uppåt fönstret. MEN FRYSER HELA TIDEN. 

Kastar ut en nyckel till personen, som står utanför portdörren då. Går in genom porten. Håller i en nyckel, så de kan låsa upp dörren.

Varför fick vi den här bilden????

Det här en bild som folk ska tänka på idag, ATT HJÄLPA VARANDRA NÄR FOLK HAR DET SVÅRT IDAG. Folk kan sitta utan bostad, då delar man med sig till andra, som har inte bostad ,genom att Sverige har kris idag på mycket bostäder idag, som gör att folk får lida idag.

Folk kan hamna utanför samhället hur enkelt som helst idag, genom att samhället ser ut så idag, bara en massa problem med folk som får inte ens tak över huvudet ,DÅ DELAR MAN MED SIG, SOM DEN HÄR PERSONEN GJORDE LÄMNA UT NYCKELN, kom till mig och lev ett tag, tills de få tak över huvudet då.

Men hur många gör så idag ,DET HÄR ÄR EN VACKER BILD DÄR FOLK LÄMNAR UT SITT HEM TILL KVINNAN, som står utanför ,och får ingen lägenhet ,som gör att folk får lida enormt idag ,när regeringen har slutat att hjälpa folk idag, genom att vi har en annan regeringen än förr i tiden ,då kunde folk hitta en lägenhet ,hur enkelt som helst.

MEN NU HAR DET BLIVIT GALET, ATT FOLK KAN SOVA UNDER EN VIADUKT ELLER KRYPER IN UNDER ETT STÄLLE ,SOM ÄR VARMT DÅ ,istället för att öppna armarna för folk ,som sover ute hjälpa till i dessa svåra tider som är idag.

Men hur mycket folk gör som den här personen ,kastar ut nyckeln till den ,som står utanför fönstret, och väntar och väntar att någon ska öppna porten då?

Men det finns folk som öppnar sitt hjärta idag, men det finns folk som ser hur folk lider ,som aldrig kommer öppna sitt hjärta, att hjälpa den personen ens då. Men så är svenska folket,och rädd att hjälpa folk, när de lever utan bostad ,då kan de inte ens hjälpa dem ,genom att landet har slutat att hjälpa folk idag SOM MÅSTE BLI EN ÄNDRING ÖPPNA ARMARNA FÖR FOLK I NÖD,genom att så mycket folk har problem med bostäder, genom att vi har en knepig regering, som slutar att tänka på att hjälpa folk med en lägenhet ,genom att hyrorna är dyr ,och även  får liten lön, som gör att folk har svårt att ta den lägenheten,eller den eller den, utan måste spara pengar ,eller så måste dela med folk som gillar den stilen de vill ha då.

Men landet måste börja resa sig upp för varandra ,när ni ser problem, DÅ HJÄLPER VI VARANDRA ALLA MÄNNISKOR KAN HAMNA I PROBLEM ,SOM SJÄLV RÅR INTE FÖR DÅ genom sjukskrivning, genom att folk får så lite pengar,att fixa en lägenhet ,genom att Sverige betalar så lite pengar till folk ,och ska hyra en lägenhet som kostar pengar ,men då måste de höja lönen eller så sänker de hyran för folk, genom att folk ska kunna överleva ,och då måste ni lära er att hjälpa varandra ,som är en vacker bild när ni ser den hjälpen kvinnan får då.

Men är en vanlig bild idag ,att folk sover ute som har blivit för vanligt att sova ute, genom att de ska leva och bo när de bor i Sverige. Men en för vanlig bild av samhället som är idag. Folk sover ute, men regeringen bygger och bygger för fullt på en del ställen, men då finns även plats för dem ,som har ingen bostad då. DET ÄR INTE OKEJ DET GENOM ATT SVERIGE BYGGER FÖR ATT FOLK SKA FLYTTA IN DÅ. 

Genom att hjälpa varandra dela med sig som är bland det finaste ni kan göra när folk får ta en lägenhet, som kostar mycket ,men dela med er genom att de går inte ändra om en del bostäder, genom att snickaren kostar pengar och även rörmokaren kostar pengar alla ,som är med att bygga fint åt er vill ha betalt såklart då. GENOM ATT HJÄLPA TILL NÄR DET FINNS LÄGENHETER DÅ. 

Ni gör så himla fel ,genom att hålla ner hyran, genom att ge bidrag till folk ,som bygger husen då. Men en del ställen är det så sjuka priser på lägenheter ,som folk kan knappt betala ens då. Vi har sett priser på 32 000:- den värre lägenheten MEN VAR INTE I MIN SMAK ENS ,som tur var då.

Men vi har olika smak på lägenheter men den var inte fin ens. Det var i Stockholm folk ska sitta och betala varje månad då. Men fanns längre upp i landet för 7000:- ,som var fint renoverad då. Med klinkers och ekparkett och annat som är idag. Men den andra var inte vacker ens, men vi har olika smak som tur är gillar inte den lägenheten. Men ser att längre upp i Sverige är det bättre priser än Göteborg och Stockholm. Men mycket lägenheter ta de för mycket för, GENOM ATT FOLK SKA LEVA OCH BO DÅ.

Men har lön ,men gillar inte lägga den hyran ens då. Men mycket folk ser det så. Men har inget val ,än att betala den hemska hyran, som är idag. Men på många ställen borde göra om lite enklare för folk, genom att folk kan hitta långt upp mot norr en lägenhet mycket billigare än Göteborg och Stockholm ,som tar för mycket då. MÅSTE LEVA OCH BO, MEN ÄVEN SÄNKA ALLT, SOM ÄR SÅ GALET FÖR FOLK, ATT MÅSTE BETALA SÅ HEMSKA HYROR SOM ÄR IDAG. FOLK UTNYTTJAR FOLK IDAG.

Men varför kan en del hålla ner hyran, men även fint renoverad då.

Men en del mot Stockholm var inte ens fin, och tog pris, så man höll på att dö då. Men vilka fatasipriser de kör med nu. MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ ALLT NU OCH HÅLLA BALANS MELLAN LÖN OCH BOENDE. 

Men regeringen måste gå in stenhårt ,och hjälpa folk, genom att förr ,då gjorde inte regeringen så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.