EN FAMILJE BILD , A FAMILY PICTURE

VI FÅR EN BILD AV EN FAMILJ ,SOM HAR LITE HJÄLP I FAMILJEN. Mamman är ute och dottern är hemma då. Men hjälper inte till så mycket i hemmet då. Men mamman är ute och få dålig hjälp. Men dottern står i köket och får lite hjälp, men ingen av föräldrarna är hemma då. Men är tonåring som står i köket då.

Varför fick vi upp det här.

Det är väldigt vanligt att se den bilden ,GENOM ATT MYCKET UNGDOMAR ÄR DÅLIG PÅ ATT HJÄLPA TILL, fast de kan göra enkla saker, hon står bara hemma och väntar på att sin mamma ska komma hem.

Men varför är det så i många familjer ,genom att dottern var mycket äldre och kan göra lite grann, och hjälpa till då. Men hon kändes bara står där, och gör ingenting, SOM VI FICK UPP, HUR DET SER UT FÖR FAMILJERNA, som har inte så mycket barn.

Vi känner att familjen har 1 barn ,SOM STÖKAR TILL FÖR MYCKET BARN GENOM ATT LÄRA SIG TA ANSVAR NÄR DE VÄXER UPP DÅ. Men mycket ungdomar kan vara dålig på att hjälpa mamma och pappa när de har 1 barn då. Men föräldrarna får oftast göra allt i en del familjer ,som har bara 1 barn i familjen ,som kan stöka till för ensamma barn då.

Ibland kan föräldrarna försvaga barnen att hjälpa till i hemmet, GENOM ATT EN DAG SKA DE FLYTTA HEMIFRÅN ,SOM KAN SKADA DEM SOM HAR INTE FÅTT UNDERVISNING I HEMMET DÅ. Men det finns familjer som har flera barn som är urdålig att hjälpa till då. Men stora familjer måste lära sig hjälpa varandra då.

MEN 1 BARN GENOM ATT FÖRÄLDRARNA HAR SVÅRT ATT VISA RÄTT och kan även låta bli, att ta hand om sitt eget rum, som mycket föräldrar håller på att ändra om nu.

Men det finns föräldrar ,som låter barnen växa upp och kan nästan inte bädda en säng ,MEN SÅ DÅLIGT KAN DET GÅ FÖR EN DEL FÖRÄLDRAR ,som har inte ens lärt dem att bädda en säng då.

Men hur många har levt i det? Det är mycket föräldrar, som känner igen sig ,och kan bli så himla sur på barnen ,MEN KOMMER SJÄLV FRÅN ETT HEM DÄR MAMMA GJORDE ALLT ,men kan göra samma sak för sina egna barn.

MEN HAR INTE LÄRT SINA BARN ATT HJÄLP TILL, SOM FÖRÄLDRAR SKA BÖRJA I TID ,genom att mycket föräldrar kan gulla med sina barn, och gör fel för dem när de växer upp, och vill göra allt för barnen städar rummen och allt för dem.

MEN EN DAG SKA DE SJÄLV SKAFFA BARN ,SOM BLIR PROBLEM FÖR EN DEL ,SOM HAR INTE LÄRT ATT LEVA OCH BO. Städa rummet kan ungdomar halka på ,när de har föräldrar som hjälper dem gå runt med mobben, och damsugaren och även bäddar sängen.

Men en dag står ni där ,som gjorde ett dugg och ska ha egna barn ,som även ska lära sig ,ATT ÄNDRA MÖNSTER GENOM ATT SLUTA GÅ EFTER SINA FÖRÄLDRAR DÅ.  

Men hur ser det ut i mycket familjer idag??? 

MEN BRA ATT BÖRJA I TID, GENOM ATT HON STOD BARA DÄR OCH VÄNTAR PÅ SINA FÖRÄLDRAR SKA KOMMA HEM OCH FIXA ALLT DÅ. Mat och allt annat då. Men det finns mycket familjer, som håller på att ändra om det ,att lära barnen hjälpa till som ,underlätta för dem när de flyttar hemifrån,då ska de leva ensam en tid ,eller flyttar ihop med någon de gillar då. Men det finns ungdomar som delar lägenhet, genom att så mycket är dyrt idag.

Men vi såg gamla tiden, men mycket kommer ändras om, att barnen lär sig hjälpa till, GENOM ATT EN DAG KAN DE FLYTTA SJÄLV ELLER IHOP MED ANDRA MÄNNISKOR DÅ. 

Men det alltid bra att börja i tid ,att lära barnen hjälpa till i hemmet då. Barnen får gratis undervisning ,när de kan mycket när de flyttar till sin första lägenhet då. DET ÄR EN BRA GRUND ATT STÅ PÅ DÅ. 

Det är bra för föräldrarna ATT LÄRA SINA BARN EN DAG SKA DE BO SJÄLV ELLER MED ANDRA,men får bra grund från hemmet ,som ska en dag flytta till en bostad ,men kan sköta om allt när de flyttar tillsammans, eller ensam ,genom att de har grunden att klara av ett liv och en lägenhet då.

Den här tjejen stod bara och hängde ,och väntar på att någon ska komma hem ,och sätta igång med maten. Men hur mycket folk har den biten då.DET ÄR EN GANSKA VANLIG BILD VI SÅG. De väntar och väntar att någon tar tag i maten då. Men öppnade inte kylskåpet, och satte igång med maten utan väntar på sina föräldrar ska komma hem ,och sätta igång med maten ,ISTÄLLET FÖR ATT HON SATTE IGÅNG MATEN DÅ. Men den som kommer hem först kan börja med maten ,genoma att mycket kan falla på mamma i familjen får ställa sig vid spisen då.

Men familjen kan ändra om i tid,att ändra trenden och hjälpa till, genom att underlätta för familjen då. MEN ÄVEN NÄR DE SKA FLYTTA ENSAM, DÅ BEHÖVER DE INTE TÄNKA PÅ DE ENS. 

När vi fick upp den här bilden, DÅ ÄR DET DAGS ATT ÄNDRA OM att genom att lära barnen och underlätta för dem, när de ska leva ensam då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.