CORONAVIRUS

NU NALKAS VI PÅSKEN OCH FOLK SKA UT OCH FIRA SOM FÖRUT DÅ. MEN FOLK TROR ATT DE KAN GÖRA DET FAST VI HAR CORONAVIRUS NU.

MEN SATTE OSS PÅ POTTAN FRUKTANSVÄRT NÄR CORONAVIRUS DÖK UPP. Men folk verkar inte ha kunskap om coronavirus, genom att stockholmarna är galen idag. Men stockholmarna verkar inte fatta vad är coronavirus, genom att stockholmarna utsätter annat folk ,som har något att tänka med då.

Men stockholmarna verkar inte kunna tänka ens ,men nu ska de till Åre genom att de måste dit ,genom att familjen måste till Åre fast vi har problem med coronavirus, så måste stockholmarna dit. MEN HUR DUM ÄR FOLK SOM BOR I STOCKHOLM ,GENOM ATT VI TRODDE ATT DE HADE LITE VETT I SIG NÄR VI HAR MED ETT FARLIGT VIRUS ATT GÖRA CORONAVIRUS ,som mycket länder har stängt gränsen då.

MEN SVERIGE MÅSTE STÄNGA GRÄNSEN GENOM ATT BLOCKERA CORONAVIRUS SPRIDER SIG ,SOM EN PEST ÖVER LANDET. NÄR SKA REGERINGEN INSE DET. Men ingen verkar fatta hur farligt coronavirus är ,genom att nu måste stockholmarna till Åre, genom att påsken nalkas ,och då ska de till Åre såklart.

Men mycket av stockholmarna är känt för det ,ATT EGOT ÄR FÖR STORT FÖR DEM. Men även familjen verka knäpp som släpper iväg sina barn.

Men vill de att barnen blir sjuk ,bara för att nu är det påsk, och måste dra till Åre ,som är vanligt att dra till Åre när påsken nalkas då. Men nu måste de stänga av allt ,genom att vi har virus,som kan stöka till för mycket folk ,OCH DÅ SKA INGEN LÄMNA STOCKHOLM SÅKLART UTAN STANNA HEMMA DÅ, istället  att för smitta en hel hög med folk, som kommer öka på coronavirus då. Det blir en ökning ,och då kommer fler bli sjuk ,och den sjuk, och en del kan dö av coronavirus då GENOM ATT DE HAR DÅLIGT IMMUNFÖRSVAR.Men så är egot, så himla stort hos stockholmarna. De har inte ens stängt gränsen genom att egot är större hos stockholmarna då.

I SVERIGE FINNS DET FOLK MED DÅLIGT IMMUNFÖRSVAR ,OCH BRA IMMUNFÖRSVAR, ATT KLARA AV CORONAVIRUS. Men måste ta hänsyn till riskgruppen ,som kan bli smittad av coronavirus då. Men hur mycket folk tänker på det, när det är påsk ,då struntar en del i det, genom att egot är större att åka dit, fast de vet att de kan utsätta folk när de gör så ,och lyssnar inte.

IDAG MÅSTE FOLK LÄRA SIG TÄNKA PÅ FOLK GENOM ATT LÄMNA EGOT HEMMA NU. TÄNK PÅ FOLK SOM TILLHÖR RISKGRUPPEN NU. Det är inte kul för dem att bli sjuk, och blir drabbad av coronavirus, genom att en del har så himla dåligt immunförsvar när landet får virus, som stökar till för folk idag. En del folk kan även dö, genom att coronavirus sprids för fullt i landet då. Men försök släpp resan till Åre idag, slippa fler blir sjuk då. LÄR ER TA HÄNSYN TILL FOLK SOM LIGGER I RISKGRUPPEN.

MEN FOLK HÅLLER PÅ BLI GALEN PÅ STOCKHOLMARNA NU, genom att folk vill inte bli smittad ,som ingen verka fatta hur allvarligt coronavirus är då. Men folk måste till Åre och utsätter fler folk, istället för att stanna hemma och får snabbare stopp på coronavirus då. INGEN VERKAR FATTA DET ,DEN ENKLASTE VÄGEN FÅ BORT PROBLEM, SOM SAMHÄLLET HAR DRABBATS NU.

Vi har sett att folk fattar inte coronavirus, hur den smittar då. Men tog ett typexempel löss ,som folk kan få problem med då. Men vi kom på ,att prata om lössen, hur lössen hoppar till den, och den då. MEN SÅ FUNGERAR CORONAVIRUS ,GENOM ATT VI TOG DET SOM EXEMPEL, HUR LÖSSEN GÖR DÅ ,MEN FÖRSTOD PÅ EN GÅNG ,HUR VIRUSET FUNGERAR DÅ. Men hoppar till den familjen ,och så träffas dem,och då blir de full med löss ,genom att de var nära folk ,och då hoppar lössen till nästa ,genom att de träffas ute ,eller så har de lekt ihop då. Men då blev den smittad ,genom att de hade kontakt med folk, och då fick folk problem med lössen då. Men det är lätt att få folk ha förstå, hur coronavirus smittas, de förstod på en gång ,genom att hålla sig långt från folk. De hoppar från folk till folk, när de är för nära då. Men måste få slut på det, genom att hålla avstånd från folk. DET ÄR EN BRA LIKNELSE GENOM ATT FÅ SLUT PÅ PROBLEM VI HAR NU. LYSSNAR PÅ EN GÅNG.

Men måste få stopp på spridningen av löss ,genom att folk kan sitta bredvid varandra,eller så sitter de på andra ställen ,men är nära folk som coronavirus som som lössen då. Men för att få stopp på lössen, då måste folk städa dem såklart ,men sen ska man hålla sig ifrån dem, genom att inte bli smittad då. Låna andras mössor då, eller andra saker genom de kan föra smittan vidare då. Men så är coronavirus, och måste hålla sig långt ifrån folk ,och inte nära ,genom att då kan fler få coronavirus då. FÅR INTE STOPP PÅ CORONAVIRUS DÅ.

Men för att få stopp på coronavirus, genom att sluta sprid smittan vidare nu ,GENOM ATT FOLK PÅ BLI GALEN PÅ FOLK ,SOM VISAR SÅ LITEN RESPEKT ATT STANNA HEMMA NU, att få stopp på coronavirus därför tog vi en liknelse med lössen, som hoppar till nästa och till nästa då ,som skolor haft problem med, elever som fått löss då. Måste de hålla sig undan genom att inte bli smittad då. Får inte hålla på att kramas då.

Ibland går det en epidemi med löss,som gör att de ökar på då ,men då får den löss ,och den löss då. Men folk har fått löss när de var nära folk ,då hoppar de till nästa, och till nästa när är nära folk då. Men får den problem med lössen då. Men nästa och nästa ,men för att få stopp på den spridningen hålla sig undan dem då. MÅSTE RENSA BORT FULINGARNA ,OCH SEN HÅLLA SIG BORTA FRÅN FOLK DÅ. Men folk kan inte ens vara nära dem som har dem, då blir de smittad av dem.

Men coronavirus är väldigt lika lössen hur de förökar sig då. Men coronavirus gör att folk blir sjuk, MEN DÅ BLIR FLERA FOLK SJUK ,OCH FOLK MÅSTE RESPEKTERA FOLK ,OCH SLUTA SPRID SMITTAN NU, bara för påsken är på väg, då måste familjen stanna hemma då. Men stäng Åre genom att slippa problem med spridningen då.

MEN REGERINGEN MÅSTE SÄTTA NER FÖTTERNA NU GENOM ATT FÅ STOPP PÅ ,ATT SPRIDA CORONAVIRUS,som folk håller på bli galen på folk ,som måste åka dit ,och då smittar folk där ,genom att ingen vet om de bär på coronavirus ens då. Men stockholmarna utsätter folk, som jobbar inom vården då.

Men ingen verka tänka på den ,som har fullt upp med coronavirus, och ska öka på den siffran ,bara för att egot är för stort för er, ATT INSE ATT NI HAR ETT STORT EGO, SOM TÄNKER INTE PÅ FOLK INOM VÅRDEN ,som ökar på allt då genom att ni sprider vidare då. NI UTSÄTTER FOLK HELA TIDEN NÄR NI INTE INSER DET. 

MEN EGOT ÄR SÅ STORT HOS ER ,MEN HATAR GRÄNSER NU, genom att habegär är stort bland er idag. Men måste tänka på andra idag, OCH STANNA HEMMA ,OCH FÅR SNABBT STOPP PÅ CORONAVIRUS genom att sitta hemma under påsken ,som gör att egot är så himla stort, att de ska dit och dit, men kolla på hur landet håller på bli, genom att folk har ett stort ego, som måste dit, och dit ,men annars dör de ,om de får inte åka dit.

Men kan ni respektar folk idag, och stanna hemma den här påsken ,GENOM ATT FOLK HÅLLER PÅ BLI GALEN PÅ STOCKHOLMARNA ,SOM MÅSTE DIT OCH DIT ,genom att egot är så himla stort idag. Men för att få stopp på coronavirus ,då måste folk jobba tillsammans mot den biten ,och målet att få stopp på coronavirus, därför tog ett exempel löss, hur de förökar sig ,och samma med coronavirus fungerar på samma sätt ,och då måste ni hålla er undan folk idag, genom att sluta sprida coronavirus.

GENOM ATT VÅRDEN GÅR PÅ KNÄNA IDAG TACK VARE SPRIDNINGEN AV CORONAVIRUS, och ska ni öka på den siffran av dödsfall då. Men kan även klara er ,men även dö, men folk hinner knappt jobba undan, så har de hittat ett nytt fall coronavirus,som gör att ni ökar på allt när egot är så himla stort hos er då.

Men tänk på folk, som arbetar inom vården, vill ni öka på för dem, eller egot är så himla stort ,att ni måste åka dit och dit, men tänker inte på ,att ni utsätter folk inom vården då. Nu måste folk få samma hjälp med att skydda sig, som jobbar inom vården, och äldrevården samma skydd till dem. MEN FOLK MÅSTE HJÄLPA VARANDRA LÄGG EGOT BAKOM ER OCH STANNA HEMMA DÅ.   Men ingen ska gå ut ens bara om de måste det, genom att snabbt få stopp på coronavirus då. 

Men folk har varit så himla duktig, och rest och smittat folk idag ,men ni fortsätter i samma stil ,som synd är ,ATT NI HAR INGET ATT TÄNKA MED ENS ,och folk börjar att bli galen på folk, som har så stort ego då. Men egot är så stort, och då står ni för att smittan sprids på en gång, genom att nu är det påsk, och då måste de ut och stöka till för folk, som vill hålla ner spridningen, annars tar det aldrig slut spridningen ,och folk får leva med det.

Men nu måste folk tänka på det enklaste sättet ,att stoppa spridningen av coronavirus, genom att vården får bara en massa problem med folk, som kan inte tänka ens ,utan måste resa och resa ,SOM MÅSTE BLI ETT STORT STOPP PÅ SPRIDNINGEN AV CORONAVIRUS DÅ.  

Men vården får allra värst nu, och då tycker vi att ni hjälper varandra, genom att få stopp på spridningen då. Men såg ni killen som kom från Iran, han satte sig på ett tåg i Göteborg, och hur många smittar han då, genom att han skulle inte ens rest till Sverige då. MEN HUR MÅNGA SMITTAR HAN NÄR HAN SATT PÅ SPÅRVAGNEN DÅ???? Ni måste börja hjälpa varandra idag ,och låt inte egot ta överhand, att ni måste dit och dit då. FOLK MÅSTE TÄNKA NU ,NÄR VI HAR DESSA PROBLEM DÅ. Men folk måste stanna hemma ,genom att snabbt få stopp på spridningen av coronavirus då. HAN SKULLE INTE REST FRÅN SVERIGE ENS, GENOM ATT UTSÄTTER FOLK BARA FÖR HAN MÅSTE TILL IRAN DÅ.

Men även stopp på spridningen bland folk ,SOM INTE KAN SVENSKA MÅSTE DE LÄMNA UT EN MASSA PAPPER OM CORONAVIRUS PÅ DERAS SPRÅK måste de lämna ut till dem då.

Men folk måste få hjälp att skydda sig då. Men är viktigt att lära sig om den biten då. MEN FOLK MÅSTE BLI UPPLYST IDAG OM CORONAVIRUS DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.