BARN – BABY

SÅG EN KVINNA SOM HÖLL EN BABY PÅ ETT KONSTIGT SÄTT DÅ.  Babyn var naken. Naken utan kläder. Men bar upp för en trapp. Babyn var naken när de bar upp för en trapp. Men vinglig när hon bar babyn.

Varför fick vi den bilden???

Ser stryker en hand över babyns huvud. Det här barnet hade inte så mycket hår på huvudet, som en del barn kan ha lite hår.

Ser armen på barnet knubbiga små händer. Ser magen och en liten bit av baken. Ryggen, men ligger med ansiktet i lakanet, men ligger på magen. Någon drar barnet i armarna, drar och drar i armarna. Drar mycket i armarna på babyn. DET ÄR INTE SÅ SNÄLL MED BARNET ,NÄR DE DRAR OCH DRAR I ARMARNA.

Ser under armarna på barnet lite rött under armen ,röd ring runt där. Röd under armen väldigt röd under armen. Men snurrar babyn runt och vänder och vrider barnet. Stoppar ett finger i munnen på barnet då. Men lägger babyn bakpå ryggen. Håller i armarna på babyn. Ser ett finger i munnen på babyn som någon stoppar in i barnets mun. VI HAR SETT ATT DE HAR INGEN KUNSKAP ÖVERHUVUDTAGET, VI SKULLE INTE VILJA BO DÄR. 

Varför får vi den här konstiga behandlingen på ett så litet barn?

BARN FAR ILLA IDAG ,ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP DEN FRUKTANSVÄRDA BILDEN PÅ ETT LITET BARN. 

Över hela världen finns det folk, SOM SKA INTE ENS FÖDA BARN, genom att den här lilla barnet far illa då, genom att de har ingen kunskap om,hur barn ska tas om hand då.

Men fruktansvärt för ett barn uppleva den här hemska behandlingen ,som är så liten då. Men födas till jorden var inte kul att se ,när par inte kan ta hand om så litet barn ,och tror att det är en docka de håller på med då. NÄR MAN SER SÅ HEMSKA SAKER ,DÅ ÄR JORDEN FÖR MÖRKT FÖR ETT BARN ATT FÖDAS DÅ.

Ser barnet ligger i en barnvagn vagnen är inte så stor. Mindre modellen av barnvagn. Har lagt bara en tunn liten filt över barnet då. Har kläder på barnet då. Sparkbyxor har inte så mycket kläder på barnet. Han en liten tunn mössa på barnet. Barnet ligger i liten vagn ,som är oval till formen. Har suffletten uppe på vagnen då. DET VAR INGEN SKÖN VAGN, MEN MYCKET VAGNAR SER UT SÅ. MEN BARN VILL RÖRA PÅ SIG DÅ.

Varför får vi upp det här?

FAMILJEN HAR PROBLEM GENOM ATT DE KAN INTE TA HAND OM BARN PÅ RÄTT SÄTT. Ser att barnen har inte så mycket kläder på sig, när de är ute då. Ser en massa problem ,röker som är inte bra att sitta och röka bredvid barnet då. Men föräldrar har även slutat att röka, men mycket mammor har sett, att det är farligt för barnet ,och då slutar mycket mammor att röka ,genom att många känner till faran för barnet då.

Vi ser ansiktet på barnet är rött, men försöker tvätta ansikte. Har utslag i ansiktet, men försöker tvätta barnet med en trasa. Vattnet är inte så rent, när de försöker tvätta av barnet. Har inte koll på vad de håller på med då. Men vattnet är inte rent ,och då får barnet problem genom att föräldrarna har noll koll på sitt nyfödda barn då. MEN VATTNET ÄR SÅ SKITIGT VATTEN ,NÄR DE TVÄTTAR SITT NYFÖDDA BARN. SOM MÅSTE HA RENT VATTEN ,NÄR DE TVÄTTAR AV SIN NYFÖDDA BABY DÅ. Men vattnet är så skitigt, och då får barnet redan från början problem med huden ,som skadar huden på ett litet barn. När barnet är nyfödd ,då får de problem i framtiden ,genom att de skadar huden på barnet med så skitig trasa. Men trasan är inte så ren.

Föräldrarna har ingen kunskap ,men plus ung är föräldrarna ,som har så lite kunskap då. Men för ung kan en del föräldrar vara ,genom att vi såg ,att de kan även leka på galet sätt ,som gör att barn får lida när de är för ung, DÅ SKA DE HA STÖD OCH HJÄLP ATT SKÖTA ETT BARN DÅ. 

Men kan inte sköta om ett barn, som är för ung och det finns föräldrar som är för ung, och har ingen kunskap när vi såg, hur de drog i armarna på barnet ,då har de ingen kunskap alls, NÄR FÖRÄLDRAR ÄR FÖR UNG, ATT SKÖTA OM ETT BARN ,OCH TRODDE ATT DET VAR EN LITEN DOCKA DE HÖLL PÅ MED DÅ. Men behandlas hur som helst som de gör med barnet då.

MEN MÅSTE HA TILLSYN NÄR FÖRÄLDRARNA ÄR FÖR UNG ATT SKÖTA OM ETT BARN, som är för unga att ta hand om ett barn ,när man såg hur illa behandlad barnet blev, då blev vi lite rädd när vi såg hur de höll på med barnet då.

Men idag kan mamman vara för ung att föda ett barn ,och får dålig undervisning att sköta om ett barn, DÅ BEHANDLAS BARNET DÅLIGT NÄR DE KAN INTE TA HAND OM ETT LITET BARN,DÅ SKA DE INTE ENS FÖDA ETT LITET BARN ,genom att barnet blir till en leksak för dem.

De kan inte sköta barnet ,som får ett fruktansvärt liv när ingen ser över det.

Om de föder barn ,och är så ung ,då ska folk hjälpa föräldrarna, ge stöd med allt ,genom att barnet blev behandlad som en leksak en docka ,istället för ett litet barn, SOM SKA HA MYCKET KÄRLEK OCH OMTANKE ,OCH PYSSLA OM SITT BARN, OCH GE MYCKET KÄRLEK DÅ.

Men måste få hjälp föräldrarna när de har så liten kunskap om barn ,och kan skada barnet när de har så lite kunskap ,och dra i armarna som vi såg ,att de kan göra så ,och tror att det är en docka då. Men vi fick upp den bilden ,som såg skrämmande ut, och då måste vi ta upp om nyfödda barn och unga mammor, som har inte vuxit klart sin ungdom, utan är kvar i sin ungdom ,och då måste mamman få mycket hjälp, OCH MÅSTE GE BARNET TRYGGHET OCH KÄRLEK TILL BARNET, som kan så  lite om barn då.

MEN MÅSTE HA STÖDFAMILJ, SOM LÄR FÖRÄLDRAR OM BARNETS SKÖTSEL DÅ. Men vi såg, att en del kan inte den biten ta hand om ett barn ,och då måste folk gå in och hjälpa till, och undervisa föräldrarna om barn, och hur de fungerarar att de är ingen leksak, de blir less på då, utan barn växer.

Men kommer den tiden, och den tiden ,som kan bli värre för barn ,som har föräldrar som är ung själv, och knappt lekt klart ,då kan barn fara illa när de växer då. Men ingen tänker på det, att barn växer och tonåringen som börjar ta fart ,men då måste barnet vara trygg, genom att det är en annan tid ,som även kan blir jobbigt att ta hand om, när barnen blir tonåring ,DÅ BÖRJAR ETT NYTT LIV, SOM ÄR EXTRA VIKTIGT ATT TA HAND OM BARNET DÅ.

MEN ALLT ÄR SÅ HIMLA SÖTT MED BARN, men barn växer och växer ,som föräldrarna tänker inte på ,att det kommer en tid då. När barnen ska möta på andra hinder att ta sig igenom då. Men faran är där ute, som ingen tänker på ,när de sitter och gullar med ett litet barn, att det kommer en annan tid ,som är en tuff tid,som mycket barn går till mötes då.

Men ta kunskap av andra människor när ni föder ett barn. Ibland måste ni ha extra mycket hjälp när ni är ung då. Idag måste folk gå in och hjälpa till om ni ser barn får stora problem ,att leva ett normalt liv. Ni ger barnet bra omvårdnad ,som är viktigt tar in rätt folk, och hjälper föräldrarna igenom värsta tiden i livet GENOM ATT GE BARNEN SÄKERHET OCH KÄRLEK UNDER LIVET DÅ. OCH GE BARNEN EN TRYGG BARNDOM MED LEDNING FRÅN FOLK, SOM KAN HJÄLPA FÖRÄLDRAR OCH BARN ATT VÄXA UPP I EN TRYGG MILJÖ.

Ge trygghet och kärlek i livet.

4 reaktioner till “BARN – BABY

 1. Have you ever considered about including
  a little bit more than just your articles?

  I mean, what you say is valuable and everything.
  However think about if you added some great pictures or video clips to give
  your posts more, ”pop”! Your content is excellent but with pics and video clips, this blog could undeniably be one of the
  best in its niche. Terrific blog!

  1. I know what you mean. But sat without a computer and took his cell phone and tablet. But go back now and add to pictures nicer post pictures. But even getting the right text mobile and tablet is not the best thing to work with. Thanks for liking the blog. But have had bad people help. I usually buy computer mobile tablets.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.