LÄGENHET – APARTMENT – BOSTADSBIDRAG

IDAG MÅSTE FOLK VARA VAKEN NÄR DET GÄLLER BOSTADSBIDRAG genom att de kan till och med måste betala tillbaka bostadsbolag ,och då blir folk orolig att söka bostadsbidrag ,när de måste betala tillbaka bostadsbidrag.Det händer ganska ofta ,att de råkar illa ut då. När folk sitter själv med barn, och ska få allt att gå ihop, med hyran och mat och mobil och bredband, då kunde regeringen vara lite mer snäll mot barnfamiljerna ,genom att hjälpa dem såklart. Allt kostar pengar och kläder barnen ska ha, eller andra bra saker de behöver då. ALLT ÄR INTE SÅ BILLIGT IDAG, GENOM ATT VI LEVER I DEN VÄRLDEN IDAG, DÄR ALLT KOSTAR PENGAR DÅ. 

Ni som jobbar inom regeringen ser inte ni ,som lyfter själv en bra lön, att kunna bo bra.

Och allt annat som hör till att leva då. Men ser inte regeringen,att folk måste leva även de. Men har ni sett hur folk lever idag,FOLK SOVER UTE VILL NI GÖRA DET???????

Ni skulle aldrig sätta er i den situationen sova ute är ni galen då. Men folk kan säga samma sak ,SÄTTER MIG ALDRIG I DEN SITUATIONEN ,SOM FOLK GÖR IDAG.Men vad har hänt nu ,när ni besöker folk ,som står och värmer sig ,men är utan bostad. Men vart går tankarna då till er, som har tak över huvudet idag, genom att ni skulle aldrig utsätta er själv ,eller barnen att leva så fruktansvärt då.

Men tänker inte ni när ni går runt bland folk, som sover ute och har ingenstans att bo då??? 

Ni går där och ser allt ,men tar inte hand om folk ,och ger dem en nyckel ,och kontrakt att bo bra ,som ni gör då, genom att alla kan hamna i problem på grund av sjukdom, eller annat ,som de kan inte hjälpa då. Det finns kvinnor som flyr från män, som misshandlar dem. Men även blir hotat varje dag av män ,som misshandlar och slår dem. FOLK KAN LEVA I ALKOHOLISTHEM SOM HAR SVÅRT ATT TA SIG IFRÅN DÅ. 

Men även kvinnor kan dö ,och männen förlorar tak över huvudet då. Men även männen kan dö ,och de står utan hem, som kunde aldrig drömma om då. MEN FÖRR DÅ FANNS DET ETT SKYDD NÄR NÅGON DÖR GENOM ATT SKYDDA FOLK DÅ. DET KALLAS FÖR EFTERLEVNAD SKYDD ,NÄR NÅGON DÖR I FAMILJEN DÅ. 

Men vart tog de vägen genom att de har gjort om allt, och då har mycket folk problem att skiljas, eller när någon dör eller folk som blir misshandlad, och kan inte leva med män, som slår och kan även ha barn då. Men då får familjen leva kvar i det hela tiden ,och det är stor ohälsa, att leva med en familj som slår ,eller så lever folk i destruktivt förhållande, men har svårt att ta sig ur då genom att ekonomi går inte ihop med, att leva ensam då. MEN VAD HAR REGERINGEN STÖKAT TILL MED NU, GENOM ATT FOLK HAR SVÅRT, ATT SITTA SJÄLV MED EN LÄGENHET ELLER HUS DÅ.

Men förr då kunde folk flytta hur de ville utan problem ,men nu har de höjt allt ,och folk måste leva ihop genom att skydda varandra då ,eller så går det inte leva ihop, genom att en av dem dog, men vart ska de bo då???? MEN VILKET KUL LAND VI LEVER I DAG ,BARA EN MASSA PROBLEM MED REGERINGEN STÖKAR TILL DÅ.

Men ibland då måste ni öppna ögonen ännu mer, genom att leda tåget mot lägenheter ,eller annat folk måste ha då. GENOM ATT HJÄLPA FOLK IDAG ,OCH MYCKET LÄGENHETER KOSTAR PENGAR ,OCH NI HAR INTE LAGT PENGAR PÅ DET.

SOM NI MÅSTE NU NÄR FOLK BYGGER NYTT, ELLER RENOVERA ALLT. DÅ KOSTAR SNICKARN OCH MÅLAREN ELLER MATTLÄGGAREN ELLER ANDRA MÄNNISKOR SOM ÄR INBLANDAD ,men måste ändå kunna bo, även om de måste renovera lägenheter ,som kan vara så nedgången, och folk blir sjuk av lägenheten då.

Folk har även upptäckt mögel, som kan orsaka enorma skador på folk ,men även den biten kostar att städa mögel, som inte är hälsosamt då. Men allt kostar pengar att renovera lägenheter ,men då måste folk kunna få hjälp med bidrag, genom att hålla ner hyran ,annars har folk svårt att bo där. När hyran har stigit enormt från de betalar förut då. REGERINGEN MÅSTE HJÄLPA FOLK LEVA,OCH FÅ TAK ÖVER HUVUDET IDAG. 

AKELIUS. Jag vet hur det såg ut hos Akelius, genom att de provar även sälja och göra om till insatslägenheter, som gick dåligt för dem ,genom att lägenheterna såg hemsk ut då. Men gick runt med papper, att göra om till insatslägenheter då. Men folk var lite intresserad ,men inte jag genom att jag såg mycket mer, och vill inte betala för det. Men hatar stället när vi flyttade ,så galet den gången då.

MEN AKELIUS MÅSTE RENOVERA ,genom att många såg hemsk ut ,när hon visar innan de skulle sätta igång. Men en del såg hemsk ut ,men ingen jag ville ha då. Men måste sätta igång med helrenovering ,som en del måste göra ,genom att det kan bli ohälsosamt att bo där. Men då kostar det mycket pengar när Akelius hade renoverat då.

AKELIUS HÖJDE HYRAN EFTER RENOVERINGEN. Men allt kostar pengar ,och lade på extra, och snickaren kostar pengar målaren kostar mycket pengar ,alla som lade in klinkers och ekparkett måste få betalt då. Men även slängde ut hela köket ,och satte in jättefint kök, men även den biten kostar enorma pengar varmluftsugn, som folk vill ha idag. Fin fläkt som mycket folk har idag. Men notan blev hög för Akelius satte kakel i köket ,och i badrummet värmeslingor ,som värmer fötterna jätteskönt när man är i badrummet då.

MEN FOLK VILL BO FINT IDAG, MEN ÄVEN JAG VILL BO BRA ,OCH HÄRLIGT OCH FINT IDAG, som folk bor idag. Men allt är ,så lättsamt med allt då. När man blir äldre ,då vill man bo bra såklart. Men notan blev hög för mycket lägenheter ,som ingen lade pengar på då ,utan Akelius fick betala den notan själv då.

Men har varit mycket bättre om kommun, eller andra som kan lägga pengar på renoveringen, GENOM ATT HÅLLA NER HYRAN DÅ. Hyran höjs med över 3000:- ,folk har ingen lust med det ,men har inget val ,än att sätta igång renoveringen, när mycket var slitet där. Men tog många lägenheter en efter en då. Men har kvar någon ,som Akelius inte hann med då ,genom att de sålde till Rikshem ,som lägger inte så mycket på det. De fixar så lite grann då. JAG VET EN DEL FOLK HAR TAGIT EN AV LÄGENHETERNA, GENOM ATT DEN VAR SÅ FIN ,OCH LÄTTSAMT FÖR EN DEL, MEN HYRAN VAR INTE OKEJ FÖR DEM.

Men även sade NEJ när folk sökte en lägenhet ,som vi hade sökt då. Vi var två som delar på lägenheten då. Vi tycker det är fel ,genom att Akelius tittar i plånboken, när de inte säger JA till dem. Men vet att folk kan leva snålt ,och lite pengar på kontot ,genom att folk lär sig spara då och leva så. Men Akelius såg inte dem ,eller tillit, att de fick in hyran då. Men hade inte ens skulder utan var rädd att hamna där. MEN SYND GENOM ATT FÖR MYCKET FOLK ÄR LÄGENHETEN PERFEKT DÅ. 

RIKSHEM KÖPTE IN MYCKET LÄGENHETER FRÅN AKELIUS ,som var även noga när folk skulle flytta in då ,genom att inte förstöra renoveringen då. Men lade ut så mycket beskrivningar fick en massa broschyrer och papper. Men även folk som flyttade ut, så var Akelius in och fixar om de hade skadat något där ,genom att folk ska inte lida för andra klantar sig ,och sköter om lägenheten dåligt då. Jag såg att det var repor i parketten, men ringde till Akelius. Jag var först som bodde där, och då var det viktigt att skriva upp, vad jag hittar efter helrenovering. Annars kan man få för det ,men även sa till andra saker när jag hade flyttat in ,men fick komma tillbaka och fixa det.

När jag flyttade in ,då fick jag lärdom av min moster lägg papper över hela golvet, genom att inte skada golvet. Var ekparkett och klinker ,men lade ut över hela golvet ,genom att annars går man och retar sig på ,att man skadat där eller där, när folk drar möbler då. Men smart sätt att göra så. VI KUNDE RÖRA OSS FRITT UTAN ATT SKADA GOLVEN NÄR MAN FLYTTAR IN DÅ. MEN TOG BORT PAPPRET NÄR VI VAR KLAR ,OCH SATT MÖBLERNA PÅ RÄTT PLATS. ANDERS FICK GÅ TILL LÄGENHETEN OCH KLISTRA FAST PAPPRET, SÅ DE SATT FAST.

MEN HYRAN GÅR MYCKET BARNFAMILJER PÅ KNÄNA ,GENOM ATT REGERINGEN ÄR URDÅLIG ,ATT GE RÄTT BIDRAG TILL FAMILJ MED FLERA BARN, när inte får rätt bidrag ,men även så tokig är regeringen ,att de måste betala tillbaka, när de har inte så hög inkomst ,som lever i  en fantasivärld då. Regeringen sitter i sin värld ,men ser inte vad det kostar ens ,när de inte tar hand om bostadsbidrag och lägenheter, som kostar enormt för en del att betala varje månad då. MEN MYCKET FAMILJER HAR DET TUFFT IDAG ,NÄR INGEN INOM REGERINGEN FATTAR DET. 

Men förr pratar folk om trångboddhet ,som de vill gå ifrån då. Men vad gör regeringen nu??? Nu har familjen gått tillbaka till trångboddhet, som de siktar mot, att barnen måste ha utrymmen då. Men många ensamstående mammor har inte råd ,att uppfylla kraven ,som de tar upp om då. MEN HUR UPPFYLLER DE KRAVEN NU?? DET FUNGERAR INTE ALLS DÅ TILLBAKA TILL GAMLA TIDEN. 

MEN REGERINGEN FATTAR ,GENOM ATT DE GER DEN SUMMAN TILL FOLK ,SOM FLYR HIT ,DE FÅR DEN SUMMAN FÖR ATT KLARA AV UPPEHÄLLE I SVERIGE ,MEN GLÖMMER BORT SVENSKA FOLKET DÅ.

MEN SÅ FUL ÄR REGERINGEN GLÖMMER BORT SITT EGET FOLK OCH HJÄLPA DEM. Men det är kul med andra människor, vi måste tråka ut er genom att ni ger allt till folk, som kommer från krig då. Böneutrop, som även kostar pengar då. Men ger pengar till allt de pekar på då. MEN DAGS ATT GE TILL SVENSKA FOLKET NU. 

Men regeringen glömmer bort oss ,att vi har även barn och barnfamilj ,som även de ska ha hjälp när regeringen ger till dem ,då är det fult av dem att göra så. MEN ÄR INTE KONSTIGT ,ATT FOLK ÄR ARG PÅ EN URDÅLIG REGERING ,SOM INTE KAN HJÄLPA SITT EGET FOLK ENS UTAN GER TILL DEM. Men då är det något fel på regeringen måste byta ut dem, och sätt dit folk, som tänker på oss för en gång skull ,och sluta gulla med allt folk ,som kommer hit. Men får allt när de kommer hit ,men nu ska ni lägga pengar på svenska folket ,och sluta gulla med folk som inte kan sköta sig.

UTAN FORTSÄTTER SOM VANLIGT SKÄMMA UT SIG FINNS INGEN RESPEKT MOT OSS DÅ ,ni gullar med dem ,men har gjort det igen, män som ni ska sluta gulla med då. Vi tänkte inte ta med gruppvåldtäkt ,genom att det smutsar ner sidan när vi ska prata om lägenhet och bostadsbidrag då.

Men kan inte vara tyst ,hur regeringen lägger pengar på folk, som skulle åkt hem för längesen. Det var pappa till Anders ,som visar tidningen för mig. Men 3 män, som hade kört med gruppvåldtäkt i Östersund. Men går lös ingen skickar hem dem. Men nu har vi coronavirus ,och igen kan åka hem, och killarna är nog glad att de fick stanna då. MEN SKICKA HEM MÄNNEN MED EN ENKELBILJETT NÄR ALLA ÄR FRI FRÅN CORONAVIRUS. FÅR ALDRIG ÅTERVÄNDA DÅ.

Männen fick en enkelbiljett ,genom att ingen får lämna landet nu. Men männen går ute ,och det kan hända igen ,SÅ LÄNGE INGEN FATTAR ENKLA REGLER ENKELBILJETT TILL SITT HEMLAND. Men nu måste vi dras med männen, som inte sköter sig då. Men även att vi får lida av svin ni håller bakom ryggen då. Måste utvisas när vi är fri från coronavirus då.Men regeringen lägger pengar på män ,som inte respekterar oss men så illa är det idag.

Vi skriver om lägenhet och bostadsbidrag. Östersund fick problem med männen som ska skickas hem. Men nu kan ingen lämna landet när vi har problem med annat då. VI ÄR INTE BLIND VI SER VAD REGERINGEN LÄGGER PENGAR PÅ.

NU SKA DET VARA RÄTTVISA, SÅ DET SKRIKER OM DET.

Varför är det så knepig bostadsbidragen?

Genom att det är ingen trygghet när de måste betala tillbaka bostadsbidrag,DÅ BLIR DET INGEN TRYGGHET ATT SÖKA BOSTADSBIDRAG ,när de måste betala tillbaka nästa år. Det låter knepigt, att folk måste betala tillbaka bostadsbidrag då.

Men förr var det inte så, DET VAR BÄTTRE TIDER BJÖD PÅ ALLT FÖRSÄKRINGSKASSAN DÅ, istället för att måste betala tillbaka pengar som har blivit problem med nu. Men folk kan ha lite pengar då ,men måste ändå betala tillbaka till dem. Men stämmer dåligt när de ger och tar tillbaka pengar från dem.

Men barnfamiljen får sämre hjälp genom att de måste betala bostadsbolag. MEN BLIR RÄDD ATT SÖKA BOSTADSBIDRAG NÄR DE MÅSTE BETALA TILLBAKA BOSTADSBIDRAG TILL DEM. 

Familjen med flera barn kan åka på det måste betala tillbaka ganska mycket pengar ,när de fick förra året pengar från försäkringskassan, då måste betala tillbaka nästa år pengar då. DET HAR BLIVIT GALET I SAMHÄLLET ISTÄLLET FÖR ATT HJÄLPA FAMILJEN DÅ.

Men så snål är försäkringskassan ,som går igenom regeringen beslut, då är det ingen mening att söka bostadsbidrag ,när de får en skuld att betala tillbaka till försäkringskassan pengar.

SÖKER BOSTADSBIDRAG PÅ GRUND AV ATT KUNNA TÄCKA UPP EN BIT AV HYRAN GENOM ATT LÄGENHETEN ÄR DYR. Men kall och hård är folk ,som inte kan se bekymmer i samhället ,när de måste betala tillbaka pengar till dem. ISTÄLLET FÖR GE FOLK PENGAR DÅ. 

MEN MYCKET ENSAMMA MAMMOR FÅR LIDA AV DET ,NÄR DE VÄLJER ATT LEVA ENSAM MED SINA BARN. 

Men regeringen hjälper inte folk ens med dyr hyra, OCH MÅSTE BETALA TILLBAKA NÄSTA ÅRS BOSTADSBIDRAG  ,DÅ ÄR DET NÅGOT GALET I SAMHÄLLE, när folk blir utsatt för det. Har dyr hyra ,och då måste de betala tillbaka pengar till försäkringskassan.

Men fick inte så högt bostadsbidrag utan lite  bidrag ,genom att regeringen verkar dra in på allt. SNÅL ÄR REGERINGEN ,GÖR SOM DE GÖR MOT BARNFAMILJERNA.

Men förr behöver de inte betala tillbaka pengar till försäkringskassan, men nu har de kommit på det ,och kan åka på hög skuld, de måste betala tillbaka pengar då. Men regeringen hitta på sämre och sämre idag ,ger inte familjen trygghet ,dyr hyra och måste till och med betala tillbaka pengar ,som blir tufft för en ensamstående, som ska dra in pengar till familjen, jobbar och måste ha mat på bordet till alla i familjen.DET ÄR TUFFT FÖR FAMILJEN ,ATT DRA IN PENGAR NÄR REGERINGEN ÄR URDÅLIG ATT  HJÄLPA TILL. 

Men är bara problem med Sverige ,men sån knäpp värld lever vi i. Och måste betala tillbaka förra årets lån, ISTÄLLET FÖR ATT BJUDA PÅ DET ,genom att då måste de söka bostadsbidrag, genom att hyran är dyr, och pengar räcker inte till ,och då söker de bostadsbidrag ,som blir som en smäll i ansiktet nästa år måste de betala tillbaka pengar till dem.

Men vad har vi för samhället det blir värre och värre, att leva för barnfamiljer idag. DET FINNS INGET SKYDD I SAMHÄLLET SOM VISAR NU. Det här kan folk råka illa ut ,genom att de lånar lite pengar från försäkringskassan, men måste betala tillbaka bostadsbidrag ,när de sökte förra året, då måste de betala tillbaka till dem.

Men vilket kul samhället ,istället för att bjuda på det. Dyr hyra söker bidrag, men måste betala tillbaka pengar till försäkringskassan, MEN SÅ KNÄPPT SAMHÄLLE HAR VI IDAG, ISTÄLLET FÖR ATT BJUDA PÅ DET. 

Men förr kunde folk söka bostadsbidrag utan måste betala tillbaka till dem. Jag sökte när barnen var små bidrag då. Men har gjort om mycket idag ,genom att så knäppa saker var aldrig jag med om. Men har en regering ,som sitter i Stockholm och styr över folk ,men även sänker folk, och hittar på så galet betala tillbaka pengar till försäkringskassan som har aldrig gjort det. JAG KLARAR AV DEN TIDEN GENOM ATT SLIPPA DET.

Men minns långt tillbaka när barnen var små ,då var det inte så. Men när jag fick tredje barnet, jag hörde talas om det ,men råkar inte ut för det, genom att jag fick så lite bostadsbidrag ,när jag bodde med Anders 100:- kul. Men lät bli att söka tillslut 100:- var ett skämt, men fick ett brev från dem, att vi hade 129 kvadrat ,men hade 11 kvadrat mer som var badrummet då. Men fick bostadsbidrag för 100 kvadrat. Men har 3 barn hemma då. MEN REGERINGEN ÄR SKUM ,KVADRAT. FOLK BLIR LURAD IDAG.

Det  är konstigt idag genom att de räknar kvadrat på den tiden ,men nu har de hittat på en lurig grej ,genom att lura folk genom att så mycket små lägenheter kostar pengar då. SMART REGERINGEN, MEN ÄR INTE SNÄLL MOT FOLK SOM SÖKER BOSTADSBIDRAG. 

NU MÅSTE HJÄLPA TILL NÄR LÄGENHETER LIGGER ÖVER 10 000:- SMÅ TVÅOR KAN KOSTA DET.

Men vet även att de gjort om ytan när man hyr en lägenhet, genom att nu kostar mycket lägenhet pengar. Men har gjort om bara för att sänka folk idag ,genom att smarta vet att hyran är dyr, då har de gjort om där. MÅSTE GÖRA NÅGOT ALLA LÄGENHETER GENOM ATT FOLK MÅSTE LEVA OCH BO IDAG DÅ FÅR REGERINGEN GÖRA NÅGOT ÅT DET. 

Men vi hade en mycket bättre regering förr i tiden ,men nu går de in för att sänka folk, istället för att hjälpa till hittar på knäppa regler, som ingen vill ha. Genom att regeringen ger inte trygghet i samhället SÖKER BOSTADSBIDRAG, MEN FÅR EN SMÄLL I ANSIKTET, OCH MÅSTE BETALA TILLBAKA BOSTADSBIDRAGET ,som de satt och sökte förra året ,men måste betala tillbaka bidrag, som gör att regeringen gör ett klavertramp, genom att betala tillbaka var det dummaste vi hört. När lönen var högre, då måste de betala tillbaka pengar nästa år. De har behövt pengarna,men de unnar inte folk bo och leva bra ,genom att då har de aldrig behövt betala tillbaka till försäkringskassan.Folk söker bostadsbidrag på grund av hyran är hög då. NÄR FATTAR REGERINGEN DET.

Men vågar inte söka igen såklart efter den smällen ,när de måste betala tillbaka bostadsbidrag ,DÅ VÅGAR INTE FOLK SÖKA BOSTADSBIDRAG, NÄR DE MÅSTE BETALA TILLBAKA TILL FÖRSÄKRINGSKASSAN ,vågar inte folk söka när de måste betala tillbaka pengar ,som fick en hög skuld att betala, då vågar ingen söka bostadsbidrag och måste betala tillbaka pengar till dem.

Men vilken värld vi lever i ge och ta gör att folk blir osäker att söka hjälp när hyran är hög.

Men när ska regeringen fatta att hyra en lägenhet är dyr för ensamstående.

Måste bli ändra på det, genom att folk ska inte betala tillbaka pengar ,när de måste söka bostadsbidrag. Folk kommer bli rädd att söka bidrag betala den skulden en onödig skuld gav ni dem. NÄR NI SKA HJÄLPA TILL ,NÄR HYRAN ÄR HÖG, DÅ SKA REGERINGEN SE TILL ATT DE FÅR BOSTADSBIDRAG  hjälpa till när hyran är hög. Men måste betala tillbaka är som ett skämt då.

REGERINGEN FÅR INTE SÄNKA FOLK BARA FÖR DE HAR BRA LÖN ,MEN DÅ MÅSTE DE TÄNKA PÅ FOLK SOM HAR INTE SOM DEM. 

FOLK MÅSTE KUNNA SÖKA BIDRAG OCH KÄNNER SIG TRYGG ATT LÄMNA IN PAPPER OM BOSTADSBIDRAG. FOLK BEHÖVER HJÄLP DEN GÅNGEN. INGEN SKA BETALA TILLBAKA TILL FÖRSÄKRINGSKASSAN DÅ. Genom att de måste ha hjälp den gången, när de hade det tufft då. Men blir värre och värre idag. Folk söker bidrag ,genom att hyran är dyr och sitter med flera barn, då söker de bidrag såklart. Men måste betala tillbaka, som är ett skämt i samhället sänker folk.

Kul regeringen vi har ge och ta som måste bli en ändring då

En reaktion till “LÄGENHET – APARTMENT – BOSTADSBIDRAG

  1. When someone writes an piece of writing he/she retains the plan of a
    user in his/her brain that how a user can be aware of it.

    Thus that’s why this article is outstdanding. Thanks!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.