CORONAVIRUS

JAG SÅG ÄRKEÄNGELN MIKAEL VILLE BERÄTTA FÖR ER. Vi såg  hans svarta långa hår, och hans vackra vita långa vingar ,som viftar med en penna  han vill berätta om coronavirus.

LIKEN SKRÄMMER FOLK SÅ MYCKET ,ATT FOLK HÅLLER PÅ ATT GÅ UNDER AV SKRÄCK, genom att teven visar allt ,som händer i Sverige och andra länder ser samma sak ,att folk dör hela tiden.

Folk blir sjuk av att se små barn gamla människor dör hela tiden, serveras det död och död ,NÄR CORONAVIRUS HAR SLAGIT ROT HOS FOLK ,SOM HAR DRABBATS IDAG,OCH MÄNNISKOR BLIR MER SJUK ,ATT SE ALLT SOM JORDEN GÅR IGENOM NU. 

Men Coronavirus skördar mycket människor, som folk ser med skräck,och då får människor panik av det, och tror att de har Coronavirus ,som gör att människor blir mer sjuk av, att se alla människor som dör. MYCKET MÄNNISKOR LIDER AV PANIK, NÄR FOLK SER DÖDSFALL HELA TIDEN, SOM HAR BLIVIT FÖR MYCKET SEN FOLK FICK PROBLEM MED CORONAVIRUS. DÄRFÖR MÅSTE VI LÄGGA UT OM CORONAVIRUS. 

Men vad har hänt med jorden idag, krig sjukdomar liven suddas ut fler fler bildar grupper ,när livet känns extra tufft för folk ,som sitter ensam blir panikslagen,NÄR TEVEN VISAR PROBLEM MED VIRUS.  

Sanningen om Coronavirus stämmer inte alls gånger när människor är svag och sjuk ,då kommer en puff, som tar folk från jorden genom att livet är mörkt för mycket folk idag, OCH SVAGHET TAR MÄNNISKOR NÄR VIRUS DYKER UPP. MYCKET MÄNNISKOR ÄR SVAG INOMBORDS DÅ. 

En del folk tappar tillit till livet, MEN BIRGITTA HUR SKA FOLK SE SKILLNAD PÅ FOLK ,som är sjuk ,och har virus som drabbats många idag?

Vi har virus jämt Birgitta, som folk inte upptäcker då, GENOM ATT FOLK DÖR OCH ÄR SVAG INOMBORDS, och då klarar inte folk som är svag. Svart inombords ,som inte alla kan upptäcka då.

MÄNNISKOR I ANDRA LÄNDER TÅL INTE CORONAVIRUS ,SOM MYCKET SVENSKAR TÅL MYCKET BÄTTRE ÄN DE. Men ser bilder som skämmer dem enormt ,död över allt, folk dör både här och där, genom att jorden fått enorma problem med virus ,som alla tror, att nu har de virus, men en vanlig sjukdom influensa, som mycket folk drabbats av ,och ser Coronavirus, då ser folk död och död över allt då.

Men folk måste lära sig förstå, att folk kan dö när det är dags att dö ,men även bli sjuk av virus Corona ,genom att de är sjuk, då lever med sjukdomar ,som även föds med sjukdomar, OCH NÄR CORONAVIRUS DYKER UPP, DÅ ÅKER FOLK MED, och då ser folk bara död och död, och folk är skräckslagen av det.

Men jorden går igenom problem med krig eller sjukdom, SOM TAR FOLK ,OCH DÅ SYNS DET MER IDAG ,genom att Coronavirus är kraftfullt virus ,som tar mycket folk ,som har svaghet i kroppen då

Men ska ändå skydda sig ,genom att folk lever inte perfekt idag. En del kan bli drabbad om de sköter inte om det ,GENOM ATT NU HAR JORDEN PROBLEM OCH MYCKET ÄLDRE SJUKA MÄNNISKOR RYKER MED, genom att virus är kraftfullt ,som gör folk sjuk, har gammal kropp ,som förr i tiden blev folk sjuk när inget bet på folk. Dog mycket gamla och svaga då.

Men idag lever folk mycket längre OCH CORONAVIRUS TAR DEM ,genom att många är klar att lämna jorden ,som folk upptäck gamla människor tål inte virus.

Men långt tillbaka dog mycket folk tidigare än nu. En del i fattigdom och problem då. MEN GAMLA KLARAR SIG MYCKET BÄTTRE IDAG, att leva mycket längre än förr i tiden.

CORONAVIRUS PÅMINNER OM PROBLEM FÖR ÄLDRE MÄNNISKOR, gamla som lever länge, men kommer som ett brev på posten Coronavirus som tar äldre människor.

MYCKET YNGRE MÄNNISKOR KLARAR SIG. Men äldre förr fick lämna jorden genom att de var klar, att lämna livet från slit och problem. Men idag lever folk mycket längre, och nu får äldre enormt problem med Coronavirus ,som skördar mycket människor nu.

Men jorden går igenom problem nu. Krig och virus.

MEN ÄLDRE MÅSTE VARA INNE NU, genom att Coronavirus tar äldre ,att få frid att lämna jorden. Vi har en hög ålder, och mycket folk är gammal, och mycket folk lever mycket längre än förr då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.