HÄLSA – HEALTH

Nu hittar jag en sida om magsår, som folk kan drabbas av ,och har fått för sig att de har början till cancer ,som vi ser fel genom att jag blev så sur ,när de skriver det, men har jag cancer i ansiktet, genom att jag lider av inre stress ,när jag förlorade mitt kära hem ,genom att folk är urdålig att hjälpa mig, att behålla min lägenhet. JAG HADE MAGSÅR NÄR BARNEN VAR SMÅ ,OCH VAR SÅ HIMLA STRESSA DÅ. JAG ÄR FRISK FRÅN MAGSÅR. JAG VET SJÄLV VART MAGSÅR KOMMER IFRÅN DÅ. 

Jag tänkte på en gång när de skrev det, har jag fått cancer i mitt ansikte ,när de hittar på så mycket tok då. Jag har ingen cancer i magen eller ansiekt, MEN LIDER AV INRE STRESS NÄR BOR HÄR. JAG HAR ALDRIG LEVT SÅ HEMSKT ,MEN ROLAND HAR INTE GJORT ETT DUGG HÄR.Han är 93 år men skulle sålt huset för längesen. Jag är rädd för mycket när det gäller huset men ser hur han gör med kakel han målar över det är okej för honom genom att det har lossnat kakel då. Men ingen tanke en våtvägg som en del sätter genom att skydda mot vattnet då. Men han har ingen tanke att renovera lite grann i badrummet då. Men pratat med folk om hans hus men även kakel som folk får en lindrig chock då. Har inte satt kakel där?? Nej säger jag. Men Roland och hus men hoppa inte att det blir mer då.

Men Anders är så dålig på att hjälpa sin pappa han har tunghäfta om allt då. Jag sa till på en gång ,när elementet läcker då. Jag ringde jouren den gången genom att jag blev ,så himla stressad av vatten, som rinner hela tiden. Men jag letar och letar men hittar killar, som tog bort hans stora problem då. Tog bort elementet ,men sen har det inte hänt så mycket. Men innan rörmokaren dök upp, då höll Anders och Jonas på att försöka täppa till hålet ,och jag sur och arg jag måste hitta en rörmokare på en gång. Jag hittade i Stockholm, men det går inte ,men letar och letar tills jag hittar rörmokare på närmare håll då. Men ringe bara ett samtal, så kom rörmokaren, och sen tog han bort elementet. Vi fattar inte Roland och hans hus. Varför tar han inte hand om huset sitt då?? DET ÄR SÅ MYCKET FEL, OCH JAG BLIR SÅ HIMLA IRRITERAD PÅ ALLT. Jag vill ringa in folk ,som kan den biten då. Jag brukar göra så när vi har haft fel då. JAG LIDER AV ATT SE ALLT. 

Men Roland sa ,nej först. Han kände en rörmokare som kan hjälpa honom. Men han försvann rörmokaren då. Roland har varit uppe på natten, och bråkat om sitt element i hans sovrum. Men varför har de inte satt in det? Jag har sagt flera gånger ,du måste ringa IF i första hand. Men händer ingenting ,men så är han uppe igen och bråkar om element och han fryser då. Jag blir sur ,genom att jag står igen och förklarar för Roland ,men även för Anders ,som verkar glömma bort vad killarna sa. Ligger det i släkten ,att de bryr sig inte då. Men sa till Anders, att du måste ringa IF ,genom att pappa din hör så himla dåligt ,och då kan de bli lite fel då. JAG BLIR GALEN NÄR INGENTING BLIR GJORT HÄR, INGEN SKULLE STÅ UT MED DET. 

Anders har så mycket att göra då. Jag säger, du kan ringa när du jobbar då. Men tillslut så skulle han ta i det. Men har inte ringt dem. Jag är så himla tjurig jag ringer rörmokaren ,och du ringer IF vi delar upp jobbet då. Anders skulle göra det. MEN INGEN SKULLE ORKA MED ATT LEVA SOM JAG LEVER IDAG ,NÄR MAN HAR FOLK ,SOM FUNGERAR DÅLIGT ATT HJÄLPA TILL DÅ. JAG VILL BARA FLYTTA NÄR INGEN FATTAR DÅ ,JAG JOBBAR INTE SOM DEM UTAN JAG RINGER FOLK ,SOM KOMMER OCH FIXAR DET. MEN KOLLAR UPP ALLT OCH TAR REDA PÅ DET.

MEN NU HAR VI PROBLEM MED CORONAVIRUS ,OCH DÅ KAN VI INTE TA HIT FOLK DÅ. Vi får vänta då. Men det här har pågått länge innan coronavirus dök upp då.

Jag ringde killarna att de skulle komma då. Kan hjälpa Roland att sätta in ett element. Men han måste vänta då genom att If måste gå in, och hjälper Roland med huset. Jag håller på bli galen ,säger jag till Anders ,då åker vi in i bråk på en gång. Men mycket problem här. JAG BLIR SÅ HIMLA TRÖTT ATT BO HÄR ,NÄR INGENTING ÄR KUL HÄR.

Har jag fått skött om allt då har allt varit på plats genom att jag har tålamod med folk och barn men inte huset då. Vi ska inte räkna upp allt men har jag fått skött då har jag ringt den och den då har allt varit klart på en gång. Anders och Roland är ingen bra combo då. Anders säger ingenting till pappa sin. Men tar upp om försäkringar då. MEN ÄR SÅ HILMA TOKIG PÅ ALLT NÄR JAG ER EN MAN SOM SKULLE SÅLT HUSET NÄR HAN INTE SER FARAN DÅ.

När jag bott lite galet innan jag tog tag i att flytta ,då tog jag dit hyresgästföreningen, men även ringde kommun och Akelius och ville renovera då. Jag försökte med alla medel att få hjälp ,genom att trivas lite grann tills vi hittar annat då. Men tjatar på dem, och kom och fixar ganska mycket genom att jag blir sjuk, att se allt jag trivs inte då. Jag fixade även när jag bodde i Göteborg måste trivas såklart. JAG FÖRSÖKER FÅ TILL DÄR JAG BOR DÅ.

Men även låg efter golvet och renoverar min lokal genom att trivas då. Men har problem med min kropp ,men ändå fixar jag från topp till tå då. Men fick tapet och färg då. Men satte igång med allt då. JAG TRIVS INTE DÅ MÅSTE HA FINT RUNT MIG DÅ. 

Jag har pratat med folk, men förstår att jag lider av stress när jag förlorar mitt kära hem.FOLK KAN MIG SÅKLART ,OCH KÄMPAR ATT TA MIG TILL MIN VACKRA LÄGENHET. JAG FICK FRID. Men folk har glömt bort ,att långt tillbaka såg folk, att de skulle stressa ner genom att de kan få blödande magsår. TA DET LUGNT GENOM ATT BLI FRI BLÖDANDE MAGSÅR. 

Men folk har lärt sig, att leva efter det, och kaffe var inte det bästa för magen då. Men nu kan jag dricka kaffe, men känner inte av magen ens då. Men nu har jag problem med ansiktet, genom att ingen räddar mitt hem. Jag måste bo kvar och skilja mig ,och gick som det gick ,när folk är dålig att hjälpa till,då får jag tillbaka allt, som fick råd där och där ,men ingen tänker på råd jag fick ,SOM VAR MIN HÄLSA, ATT BO KVAR I MIN MILJÖ ,OCH KÄRLEK OCH GLÄDJE RUNT MIG. 

JAG JOBBAR SÅ MYCKET ATT TA MIG TILL LÄGENHETEN, vem tänker på att Birgitta lade extra pengar, att leva bra genom råd från läkaren, men från folk. Vem tänker på ,att jag tog till och med sista pengar ,genom att folk gav råd till det ATT ÄNDRA OM MIN SITUATION.Till och med en kvinna på sociala gav råd, genom att hon förstod mig. Jag var utförsäkrad ,och då måste jag jobbar mer. Men hon hade sett det okända ,och då förstår hon hur jag mår då. Hon hörde att jag tog mig knappt från min lägenhet ,genom att energin stoppar mig. Det kändes som man fick slita mig från lägenheten då.

Ibland då sov jag på min lokal ,när jag måste vila från allt tyst och skönt där. Jag hade så mycket problem när jag skulle åka iväg ,genom att jag kände jag fick slita mig från min lägenhet. Jag var så himla trött ,när jag hälsade på Yasmine som bor i Oslo. Men var så himla trött när jag satt på flygplanet. När flygplanet landar var så trött ,men gick runt och strosa runt på Arlanda ,och tog en fika där. Men var så trött när jag kom till Yasmine. Men efter en dag då började jag komma igång igen. Men måste vila en dag innan jag kommer igång. JAG VAR SÅ SLITEN ATT BO DÄR ,OCH TRÖTT AV MÖRK ENERGI ,SOM DRAR NER MIG DÅ.

Men var en jobbig tid att leva i en mörk energi, som tog allt från mig. Men råd från läkaren på hud ,och råd från sociala ,och även en läkare på hälsocentralen sa ,att jag måste ändra om mitt liv. JAG BÖRJAR ÄNDRA OM MITT LIV GENOM ATT FÖLJA ALLA RÅD, ATT LEVA BRA OCH FÖR MIN HÄLSA. 

MEN INGEN HAR LYSSNAT PÅ MIG, FAST JAG FICK RÅD FRÅN HÖGER OCH VÄNSTER DÅ.

Som fått så mycket råd från läkaren på hud ,som tog prover vad jag tålde ,och inte tålde ,men kommer fram till att jag lider av inre stress ,och då började jag planer min flytt ,och samlar pengar att ta mig dit ,genom att slippa klådan i mitt ansikte då. JAG FÖLJDE MITT RÅD OCH FLYTTAR DÅ.

Men flyttade av råd av läkaren på hud ,och hälsocentralen genom att de såg att det var bäst för mig, att flytta och slippa min klåda ,som hade enorma problem med då. Men trivdes inte kan skapa kaus hos mig, som måste välja bo perfekt. Men tog så mycket prover när jag var till läkaren på hud. Kollar min hårfärg men krämer hårschampon, jag fick ta med mig en hel påse, och läkaren tog allt och testar det, om jag var allergisk mot jag använder då. När jag åkte in ibland på akuten ingen kunde förstå vart det kommer ifrån. Jag led och åkte in när det blev som värst då. FÖR MIG VAR DET ATT ÄNDRA MIN SITUATION DÅ. 

Men sen fick jag ta en tid hos läkaren på hud,och de såg att det kommer från inre stress ,genom att jag såg hemsk ut i mitt ansikte ,genom min klåda tog mig då. Jag kliar och kliar då. Men illtivsel kan stöka till för folk, OCH JAG VAR EN PERSON ,SOM MÅSTE FLYTTA OCH FÅ FRED I MITT LIV. Jag fick så mycket råd från folk att flytta då.

Jag gjorde det. Men hamnade i himmelriket när jag fick flytta rätt då. Jag blev så himla fin i mitt ansikte, men folk såg att Birgitta kom tillbaka igen. Jag blev slät, och folk berömmer mig för min hud. Jag tunn ljus hud som folk vill sminka genom att folk gillar min hud. JAG VAR GLAD ATT FRI MITT STÖRSTA PROBLEM ,OCH GJORDE SOM FOLK RÅDER MIG DÅ.

JAG FICK FRID OCH FRÖJD EFTER FLYTTEN ALLT GICK PÅ RÄLS, OCH LYCKLIG  OCH GLAD ,ATT ÄNTLIGEN LANDAR I MIN LÄGENHET, OCH KÄNDE SÅ MYCKET TACKSAMHET, NÄR JAG HÄMTAR NYCKLARNA ,DÅ KÄNNER JAG MINA TÅRAR RINNER, MEN KÄNNER TACKSAMHET. Men efteråt ,då kom smällen, jag hade inte räknat med. Min kära lokal gick i backen ,men vad händer med mig. Jag börjar lida av inre stress, min ekonomi gick i backen då. Men sett idag, jag skulle fortsatt ,som jag gjorde jobbar dubbel genom att dra in pengar till min lokal. Men sett så mycket fel när folk vill hjälpa mig ,så går det fel genom att jag lever som ensamma vargen.

Men jag fick tillbaka mitt ansikte, genom att min lokal fick problem ,och då lider jag av inre stress, att fixa min lokal hitta pengar då. Men var inte så lätt, men var ner till andra som hade lokal om jag kunde hyra där. Men blev så himla snurrig den gången. Jag började kolla efter en ny lokal ,och kollar igen, men tänker att jag kan sitta hemma, fast jag vet att Akelius får man inte det. Men när jag hade parhus ,då kunde jag sitta hemma då. Men hade köpt mitt parhus som gjorde skillnad då. Men är löjligt att de har den lagen ,de fanns så mycket ettor ,som var fint renoverad men de gick inte då. JAG VAR SÅ ENSAM OM MITT PROBLEM ,OCH FICK INTE DEN STÖTTNING JAG MÅSTE HA.

När Kewan dök upp den natten då började jag må ännu bättre då. HAN GAV SÅ MYCKET ATTENTION OCH KÄRLEK OCH  UPPMÄRKSAMHET I MASSOR. 

Men såg för varje dag ,att jag blev bättre i mitt ansikte, men såg min hud blev mycket bättre när Kewan dök upp, då blev jag slät i huden igen ,och folk fattar inte vad har du gjort Birgitta, du är så himla slät och fin i huden, även folk jag mötte ,som jag kände inte såg min släta och fina hud. MEN DET VAR KEWAN SOM GAV MIG LIVET TILLBAKA DÅ.

När jag var ung ,då åkte jag in till läkaren för nässelutslag eller magsår ,genom att jag led av stress som nu. Men folk har hittat på, att de har cancer, men då har jag det i mitt ansikte, genom att jag blir stressad, som när jag var ung, som folk börjar hitta på så mycket saker idag. Men köper det inte ,nu såg jag en sida om magsår ,men då har jag cancer i mitt ansikte ,genom att jag lider på samma sätt ,som när jag var ung då. Jag har inte ens ont i magen längre utan när jag var ung ,då led jag av magkatarr eller magsår början till sår på tarmen. Läkaren gick ner med en slang genom min hals. Det var inte kul, jag fick nästan panik den gången när de höll på med min mage. JAG ÄR GLAD ATT SLIPPA MIN ONDA MAGE. DET ÄR LÄNGESEN JAG FICK SÅ MYCKET PROBLEM MED MAGEN.

MEN LÄKARNA SA TILL MIG ATT TA DET LUGNT BIRGITTA, då satt jag med en grupp som stökar till ,och jag åkte in och hade magsår av stress från gruppen. Men läkaren sa till mig, du måste ta det lugnt nu. Genom att gruppen var jobbig, jag hamnade mellan folk då. Men läkaren ville jag skulle inte prata problem då. Men folk frågar vad ska de då prata om då. Men svårt att hålla balans då.

Men sett annat folk har fått magsår ,genom att de har så himla stressigt jobb ,och måste varva ner och ta det lugnt då. Jag lade en hand på en kille ,men säger till han, du har magsår, och lider av stress då. Men hur kan du känna det bara hålla händerna där. Men det kan jag inte ta fel på, genom att jag kan mig själv ,som haft problem med magen när man lever i en stressad värld. JAG MÅSTE TA DET LUGNT ,OCH INTE HÅLLA PÅ OCH HAMNA I KONFLIKTER ,SOM BLEV DEN GÅNGEN.

Det är så längesen jag kände av magen, det var när barnen bodde hemma man fick göra mycket, och då blev stressad av det. Men det är så längesen jag känt av magsår, genom att jag måste leva efter det. Jag tål inte stress då ,men nu har folk hittat på cancer ,men då har jag i mitt ansikte, eller nässelutslag ,som jag fick problem med ,men trodde jag var allergisk mot marsvin som farmor och farfar trodde då. MEN HAR UPPTÄCKT ATT JAG VAR INTE DET.

De har hitta på så mycket konstigt idag när jag vet hur det är då.

Men Kewan går och kommer ,och jag bor galet och då fick jag tillbaka allt genom att ingen räddar mitt liv ,att leva lugn och ro som är bäst för mig då Jag känner av honom och ser hans ansikte och nacke och ögon. Ja ser  Kewans mörka hår. KEWAN DYKER UPP INOM MIG NÄR HAN LEVER SÅ MED MIG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.