BABY – BARN – CHILDREN

SER ETT RUNT ANSIKTE SOM HAR RUNT ANSIKTE. Folk föds med olika ansikten.

Varför har vi sett runt ansikte?

Ser skinn,om man nyper i skinnet,det går dra i skinnet. Men ser en mörk rand det var lite skugga där.

Vet inte vad vi sett då?

Vad är det för ansikte vi såg som var så runt?

Folk föds med runt ansikte, men så runt ansikte då. Men såg tydlig att folk föds med runt ansikte, som även är normalt för folk, att födas med runt ansikte. Men känns inte okej när vi fick upp om runt ansikte ,som var inte normalt ansikte. MEN FÖDS SÅ ,DÅ FÖDS BARNET MED EN DEL FEL DÅ ,ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP DET. ATT SKRIVA OM DET. 

BARN FÖDS SJUK MED DOWNS SYNDROM, men lever en tid, och en del lever mycket längre ,men föds med en skada ,när de föds med sjukdomen down syndrom. Men föds mycket barn som har fel, men folk har inte problem med dem, utan kan leva ganska normalt liv ,fast barnet har kvar barnasinnet längre kvar. Barnet har inte samma utveckling, som vanliga människor har, som   föds med en skada ,som kommer från födseln då. Men många av dem som föds med down syndrom.

 

OCH MYCKET BARN FÖDS MED DEN SKADAN DÅ.

Men alla kan se att de har fel när de föds, men kan ändå leva och lära sig enkla saker, som föds med skadan då. Men har barn i sig väldigt länge ,men folk älskar dem, som har blivit populär i samhället. Barn kan lära sig att leva fast de har skador från födseln,SOM KOMMER FRÅN MAMMA SOM FÖDER ETT BARN SOM ÄR INTE FRISK. Men föder dem ändå genom att folk accepterar dem i samhället då.

Men har en skada från födseln när barnet föds till världen ,men kan vara besvärlig för folk ,som föds med skadan GENOM ATT LIVET KÄNNS TUFFT FÖR FOLK SOM HAR DEN SKADAN DÅ. Men kommer in i samhället och lever i samhället ,och kan leva fast de har skador från födseln då.

FOLK TAR HAND OM BARNEN GENOM ATT MÅNGA AV DEM KAN BLI UTSATT FÖR MOBBNING I SKOLAN eller så hamnar de i en skola där de tar hand om sjuka barn, genom att folk kan uppfatta barnen knepig med utseende som ser ut så. Eller folk accepterar dem i samhället, som är bra för föräldrar och barn, att de blir accepterad som den är då ,genom att barnen är inte som andra barn ,som även kan stöka till för barn som föds med sjukdomen. Barn är inte som andra människor ,som en del uppfattar väldigt jobbigt, att barnen är inte som andra barn,som är jobbigt för föräldrar som föder barn med den skadan då.

Men folk har sett mycket människor föds med downs syndrom ,som har en sjukdom när de föds vid födseln, och får även utseende som folk vet hur de är barnen då. MEN SVERIGE HAR FÅTT MYCKET BARN SOM FÖDS DOWNS SYNDROM ,som även accepterar dem som individ i samhället, genom att för dem är det inte så kul ,att födas med en skada, men även tufft för föräldrarna att barnen är inte som andra barn, som gör livet extra tufft när de föder ett sjukt barn ,som blev en lång kamp att klara av livet, att vara lite annorlunda än andra barn, som inte alla tänker på.

Barn föds med down syndrom kan även lida när de ser andra är inte som dem, GENOM ATT BLI ÄLSKAD I SAMHÄLLET ÄR INTE SÅ ENKELT FÖR ETT LITET BARN ,SOM FÖDS MED DOWNS SYNDROM, som inte alla tänker på att skadan kommer från mamman ,som skulle sett igenom sin hälsa ,som ingen tänker på när de får barn som föds med en skada. När barn föds ,då har det med föräldrar att göra hur de lever då.

Men folk tänker inte på hur folk lever, när de får höra, att barnet har en skada upp i huvudet, som gör att skadan sitter där när de föds ,genom att kunna leva normalt när de väntar barn, MEN DÅ HAR INTE MAMMAN GJORT DET GENOM ATT SKADAN KOMMER FRÅN MAMMAN NÄR HON VÄNTAR BARN, då har mamman inte gjort det, genom att skadan kommer från mamman när hon väntar barn, att de får inte riktigt tillförsel till hjärnan på barnet ,och då blir barnet sjuk när inte allt i hjärnan fungerar perfekt då.

Men ingen tänker på det, utan barnen kan leva utan problem med det. Det fattas en del i hjärnan ,som följde inte med när mamman födde barnet,genom att felet kommer från födseln, och när hon väntar barn ATT BARNET UTVECKLAS INTE SOM DE SKA, men då kan mammor föda barn som har den den sjukdomen downs syndrom, som har blivit mycket av dem.

Men kan leva ,men får svårt i samhället genom att de är inte som andra människor då. Men kan leva ,men inte fullt ut genom att vissa delar på dem fungerar inte när de föds. BARNET HAR EN SKADA NÄR DE FÖDS DÅ. Men föds med down syndrom ,men mamman kan vara inne i en stress när hon föder sitt barn, och inte allt fungerar då ,som en del kvinnor kan råka ut för då.

MEN DET ÄR VIKTIGT ATT TA HAND OM ER ,GENOM ATT SLIPPA PROBLEM VID FÖDSELN ,som en del barn kan bli utsatt för då ,genom att mamman är inne i en stressig period, som gör att barn kan födas med skador då.

Men kan ni se vilken stressad värld ni lever idag. Igen har knappt tid med sig själv, UTAN FOLK MÅSTE BÖRJA LUGNA NER SIG NU ,genom att ta hand om varandra, som är extra viktig när ni ska föda barn, då ska ni tänka på att leva lugnare liv utan en massa stress, genom att barn kan påverkas av liv ni lever ,OCH BARN FÅR INTE UTVECKLAS I DEN TAKT DE SKA UTVECKLAS DÅ. 

MEN TÄNK PÅ DET GENOM ATT SLIPPA FÖDA SJUKA BARN ,som kommer mycket från mamman ,som äter fel mat ,eller så tar hon fel mediciner ,eller så dricker folk ,eller andra saker, att ni föder ett barn som är sjuk, som är inte ens kul för barnen att födas till världen då.

Men tänkt på att ta tid med barnen, men även ta tid med er själv när ni väntar barn, genom att barn kan påverkas enormt när mamman väntar barn, genom att slippa problem, ta det lugnt när ni väntar barn och ät inte en massa farliga mediciner ,genom att ta hand om barnet som ligger i magen ,som är viktigt hur ni lever, ni som ska föda barn att ni lever och äter bra mat ,men även lever lugnt, genom att slippa en massa sjuka barn ,som blir men barn kan födas med en massa knepiga sjukdomar ,SOM KOMMER FRÅN HUR MAMMAN LEVER DÅ OCH DÅ FÅR BARNEN KNEPIG SJUKDOM DÅ.

Men tänk på allt när ni väntar barn ,att bara tänka på hälsan och inget annat då. Måste ta hand om er själv när ni väntar barn, genom att slippa föda sjuka barn, som får lida när ni tar inte hand om er själv ,som är A och O att ta hand om sig själv, GENOM ATT BARNET OCH MAMMAN GÅR FÖRST NU, OCH TÄNK PÅ HÄLSAN I FÖRSTA HAND ,SOM ÄR VIKTIG ,och A och O ta hand om er själv ,genom att kolla igenom allt ni äter, men även hur ni lever.

VIKTIGT ATT LEVA I EN LUGN MILJÖ NÄR NI VÄNTAR BARN,genom att slippa stress barnet ni väntar känner av allt, men även kroppen känner av allt ,och då kan födas sjuka barn, genom att barn är så känslig för allt, och kan även födas sjuk som ingen tänker på ,vad de gjorde då eller vad de åt då. Men viktigt att tänka på allt när ni väntar barn, genom att föda friskare barn då ,som är bland det viktigaste att tänka på när ni väntar barn, att ta hand om er och barnet ni väntar då.

Men viktigt att allt fungerar hela vägen innan ni föder barnet, som ska fungera leva efter de föds då. BARN FÅR BRA LIV, OCH DÅ ÄR DET EXTRA VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ ER SJÄLV, NÄR NI VÄNTAR BARN ATT NI GER BARNET EN BRA START I LIVET DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.