KYCKLING -CHICKEN

NU ÄR DET PÅSK OCH FOLK SKA ÄTA PÅSKMAT IDAG. 

Vad äter ni idag sorterar ni ut sjuk kyckling? GENOM ATT KYCKLINGEN ÄR INTE SÅ HÄLSOSAM ,ATT ÄTA IDAG SOM KYCKLINGEN BÖRJAR ATT SE UT IDAG. Kycklingen har fått problem idag ,när folk hittar på mer för folk ,så har de hittat på mycket mer än förr ,då kunde folk köpa en hel kyckling då. Folk köper även nu en hel kyckling. Folk köpte en hel kyckling, som även jag gjorde då.

NÄR NI GÅR NER TILL AFFÄREN HAR TÄNKT HUR MYCKET KYCKLINGAR GÅR ÅT IDAG, och plockar från kyldisken ska handla lite mat??? KYCKLING KAN NI ÄVEN KÖPA UTE PÅ OLIKA MATSTÄLLEN.

Idag kan folk köpa kycklingbröst och kycklingklubbor och kycklingvingar allt kan ni köpa i affären, genom att folk har utvecklat mer ,och förr då fick vi köpa en hel kyckling och tillaga den. Men idag ,då kan ni köpa kycklingbröst ,som mycket folk köper idag. MEN KAN NI SER HUR MYCKET KYCKLINGAR GÅR ÅT ,när ni köper hem kycklingbröst ,som är lättsamt att tillaga mer kött från flera kycklingar går åt ,när de köper en påse kycklingbröst. Men även en massa kycklingar när ni köper vingar och klubbor då. Det går åt så mycket kycklingar idag, som ingen tänker på den stackars kycklingen får utstå idag,  bara för folk måste äta kyckling, då går det åt en massa kycklingar då.

Men kolla i frysen när köper hem ,hur mycket bröst som ligger i en påse i frysen. Men kan även köpa kycklingbröst ,som ligger i frysdisken ,men hur många kycklingar går åt idag??? DET ÄR MYCKET KYCKLINGAR SOM GÅR ÅT IDAG.

Vingarna på kycklingen har två ,men hur mycket vingar finns i frysen då??? Fryspåsen är full med vingar ,och då har det gått åt jättemycket kycklingar, som ingen tänker på då. Men räkna kycklingvingarna då. Men låret på kycklingen den har två lår då. Men hur många kycklinglår ligger i påsen??? Det är inte bara två kycklinglår utan en hel påse med kycklingar, som har förlorat sitt liv ,genom att folk kan inte äta som förr i tiden. En kyckling åt folk, och ingen blev sjuk av den kycklingen som idag. INDUSTRIN HAR VUXE IDAG ,OCH DÅ FÅR KYCKLINGEN LIDA ENORMT IDAG.

Men kolla på hur kycklingen håller på att få enorma problem, som ingen tänker på, när det går åt så mycket kycklingar då. Men folk har sett, hur kycklingen  blir även illa behandlad ,och mår så dåligt kycklingen idag ,OCH FOLK SKA INTE ENS ÄTA AV KÖTTET ,så dåligt mår kycklingen.

Men sett skrämmande bilder på kycklingen ,och då kan ingen äta kycklingen ,som såg så sjuk ut ,OCH DÅ SKA FOLK BÖRJA BOJKOTTA ALLT MED KYCKLINGEN GENOM ATT SAMARBETA DÅ, så länge de kör med misshandeln på kycklingen då. Vi har vi sett så hemska vidriga bilder på kycklingen.                                                                                                                                                                                                              KYCKLINGEN ÄR SJUK IDAG OCH ,SÅ HEMSKA BILDER HAR VI SETT IDAG. Kycklingen såg sjuk ut ,och ser hemsk ut ,och ser fruktansvärd hemsk ut mot förr i tiden då. Men det finns kycklingar på gårdar, som sköter det bra.Men kolla i frysen hur det ser ut för kycklingen då. Ni kan räkna hur mycket kycklingar får sätta livet till då.

Bara för att folk kan inte sköta om kycklingen ens, utan sjuk och, då ska folk bojkotta kycklingen, genom att folk ser inte när de köper kycklingen hur den lever då. FOLK FÅR LÄGGA EGOT BAKOM SIG OCH MÅSTE BLI FÖRÄNDRINGEN FÖR KYCKLINGEN.

Men kycklingen lever fruktansvärt idag ,som inte alla tänker på när vi pratar om kycklingbröst eller kycklinglår och kycklingvingar, att det går åt så mycket kycklingar då.Det blir industri av kycklingen, och inget liv utan bara industrisamhälle ser ni idag. DET ÄR ETT FRUKTANSVÄRT SAMHÄLLE IDAG.

Men tänk på inför påsken köp inte sjuk kyckling 

SÅ SER DET UT FÖR KYCKLINGEN  innan de ska ligga på något middagsbord ,som folk äter av nu.

Men kastar in i Jättelika hangarer används i broilerproduktion, OCH DÄR SLÄNGS DET UPP TILL 40 000 KYCKLINGAR in i samma utrymme. Men kycklingen lever fruktansvärt idag. Det är hemskt att hur de lever kycklingen. Många av dem mår dåligt att leva livet så trångt som måste röra på sig som alla djur rör sig hela tiden genom att djuren är född så som de verkar inte fatta alls då. Men titta på ögonen på kycklingen ser ni en glad och lycklig kyckling eller en ledsen kyckling som mår dåligt. MEN ALLA KAN SE ATT KYCKLINGEN ÄR INTE GLAD ENS ,UTAN MÅR DÅLIGT, SOM MÅSTE BLI ETT STOPP ATT PLÅGA DJUREN BARA FÖR FOLK MÅSTE ÄTA KYCKLING. Man manipulerar med ljuset ,och förlänger dagen för att få dem att växa ännu snabbare.

SÅ HÄR SER LIVET UT FÖR EN DEL KYCKLINGAR, SOM NI KÖPER HEM TILL MIDDAGSBORDET. KYCKLINGEN HAR BRUTIT BENET DÄRFÖR LIGGER DEN PÅ GOLVET. Men är vanligt att, kycklingen kan bryta benet ,som verkar vara vanligt, att de får bli misshandlad så illa ,och har säkert ont när kycklingen ligger där. Men ni ska ändå äta av en kyckling, som far illa idag???

BURHÖNS ,HUR MÅR BURHÖNS?? DET KAN ALLA SE HUR DE MÅR. Alla fåglar, är född fri ,som även hönsen ska gå fritt då. Men sitter i en bur, som även född fri att röra på sig. Men måste ha stor ytor ,som alla kan se hur de mår, så liten yta då. Men när ska folk förstå ,att även hönsen har inte det bra ,som förr hade bondgårdar och hönsen gick lös. HÖNSEN HADE ETT BRA LIV DÅ

Men tycker ni att det är rätt att utsätta kycklingen så dåligt då???? 

Alla ser folk fördärv ,men tyvärr så finns det i många länder den här industrin av kycklingar ,och allt har vuxit i många länder ,så Sverige är inte ensam att misshandla djuren, GENOM ATT EGOT ÄR FÖR STORT FÖR ER ,ATT INSE VAD NI GÖR IDAG. INDUSTRIN HAR VUXIT IDAG. MÅSTE BLI ETT SLUT IDAG PÅ ATT PLÅGA DJUREN. Men det finns folk som tänker på djuren som tur är då. DET FINNS FRIGÅENDE KYCKLINGAR, SOM MÅR MYCKET BÄTTRE ATT RÖRA SIG DÅ. Men det finns gårdar som kan sköta den biten, som tur är, som har hjärtat med sig då.

ALLA KAN SE ATT KYCKLINGEN VILL SPRINGA OCH RÖRA PÅ SIG,men andra har inte fattat hur fåglar fungerar, som är rörliga djur ,som vill ut och röra på sig. Men titta på fåglarna ,hur glad de är att ut och röra på sig då ,genom att fåglarna har föds med två ben ,och vingar då. Men är till för att kunna röra sig ,och inte sitta inne och bli plågad ,som en del misshandlar djuren så illa ,så vi mår illa själv därför måste det bli ett stopp på allt.

Men kolla på gamla bondgårdar, hur det var på den tiden. Nu lever det över 40 000, för att folk har blivit galen idag. MEN FORTSÄTTER FÖR KYCKLINGEN OM INGEN STOPPAR ,OCH TAR TAG I DET.TILLBAKA,TILL,GAMLA,TIDEN.

En reaktion till “KYCKLING -CHICKEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.