PÅSKAFTON – EASTER EVE

IDAG ÄR DET PÅSKAFTON I EN DEL LÄNDER. 

Men världen känns upp och ner för mycket folk att fira påsk i år, genom att så mycket länder har fått problem med saker ,de vill inte ha då. Coronavirus har många länder mött på då. VÄRLDEN KÄNNS  UPP OCH NER BARA MÖRKER NU.

Men Sverige och andra länder har svårt att fira ,som de vill idag genom att världen har fått problem med virus, och inte krig som i vanliga fall jorden möter på alla krig, som har förstört för mycket folk då. CORONAVIRUS SOM INGEN ÖNSKAR SIG. 

Men nu har världen fått problem med coronavirus ,och även påsken fick problem att fira som de vill då. FOLK MÅSTE FIRA PÅSK FAST VI HAR PROBLEM MED CORONAVIRUS. VI KAN ÄNDÅ HAR GEMENSKAP. 

Men hur det än är måste vi se ljust på allt idag, även om jorden går igenom krig och coronavirus, SÅ MÅSTE VI SE LJUST PÅ DET SOM HÄNDER NU OCH SE LJUST PÅ ALLT. Men ser folk  dör ,så måste vi ändå gå vidare och se framtiden ljus då.

Men mycket folk dör idag som i vanliga fall krigen kan skörda många liv ,men nu har coronavirus skördat många liv, och mycket fattiga länder får enorma problem idag när coronavirus drar fram över jorden, som är ett stort mörkt hål för folk, som försöker rädda sina liv då. CORONAVIRUS DRAR FRAM ÖVER JORDEN NU. 

MEN MYCKET FOLK KLARAR SIG FRÅN CORONAVIRUS. MEN ÄVEN MYCKET FOLK DÖR IDAG. Men folk har fått problem med coronavirus då. Men mycket folk klarar sig ,men även mycket folk dör idag. Men folk kan bli rädd när de ser liv efter liv dör. Men mycket folk har inte immunförsvar ,eller bra vård som skördar många idag.

Vi ser mycket länder klarar inte det, som ett svart mörker med coronavirus. Men folk måste ha tillit till allt idag. MEN ÄVEN FOLK KLARA SIG DÅ.

Men fattiga länder får problem ,men även USA fått problem med mycket folk ,som dör hela tiden, genom att de har ett annat system ,att skydda sitt folk, och många kan inte ens uppsöka sjukvården, när andra i USA kan uppsöka sjukhusen då. Men då sprids mycket lättare när ingen tar tag i systemet försäkringar ,som är dåligt på en del ställen i USA, DÅ FÅR FOLK PROBLEM NÄR JORDEN DRABBAS AV CORONAVIRUS DÅ. 

Men USA är ett rikt land, som kan inte ta hand om sitt land, OCH VI SER NU NÄR SÅ MYCKET FOLK DÖR I USA. FOLK KAN INTE UPPSÖKA SJUKVÅRDEN ,SOM ÄR NORMALT DE GÖR SÖKER HJÄLP, då är det fel i systemet när de inte får hjälp, som måste få hjälp genom att USA står med armarna i kors ,och gör ingenting när världen översvämmas med coronavirus då. USA MÅSTE HJÄLPA SITT FOLK DÅ.

Men gå in och hjälp folk ,genom att stoppa mycket problem med landet då. Men mycket är fel ,när USA har sjukvård att ta hjälp av ,men får inte ens hjälp när coronavirus drar fram ,då är det något fel hos folk, som inte kan se stora förändringar då sjukvården. MÅSTE BLI EN FÖRÄNDRING I USA. ALLA HAR RÄTT TILL SJUKVÅRD. DET ÄR ETT SKÄMT LANDET FINNS DET SÅ MYCKET SJUKVÅRD.

MEN FOLK MÅSTE SE LJUST PÅ FRAMTIDEN NÄR JORDEN ÄR SVART,så måste folk ändå skydda sig nu ,genom att klara av att överleva idag. Men förr då var det krig ,som tog många liv ,men nu har vi virus coronavirus som skördar många liv idag.

Men vi måste ändå ha  tillit till livet idag genom att många klarar sig idag. 

Ta hand om er

4 reaktioner till “PÅSKAFTON – EASTER EVE

 1. Can I just say what a comfort to uncover somebody
  that really knows what they are talking about over
  the internet. You definitely understand how to bring a problem to light and make it important.
  More and more people must read this and understand this side of
  the story. I was surprised you’re not more popular given that you surely
  possess the gift.

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.