MÄNNISKOHANDEL – TRAFFICKING

IDAG ÄR  VÄRLDEN UPP OCH NER IDAG

När vi har små söta tjejer som är inte så gammal en del kan vara 16 år, som föräldrar säljs till Kina då. MEN SÅ GALEN ÄR VÄRLDEN DÅ.

Men vad gör svenska tjejer i den åldern då, eller länder som är som oss?

En del letar efter en skola ,genom att kunna bygga en framtid. Men även att tjejerna är så ung ,så tjejerna bor hemma då.Vill ut och resa och se världen då. 16 ÅR ,DÅ SITTER SÄKERT TJEJERNA, OCH KIKAR IN NÅGON SNYGG OCH FIN KILLE I KLASSEN ,eller så hittar en snygg fin kille på ställen  där ungdomar träffas idag.

Men kallas för ungdomar ,SOM HÅLLER PÅ ATT UPPTÄCKA VÄRLDEN DÅ. Men 16 år bor många hemma hos sina föräldrar då.

MEN VÅRA TJEJER HAR KUL NÄR DE ÄR 16 ÅR ,MEN KÄNNER FRIHETEN UNDER SINA VINGAR DÅ. Många tjejer har en framtid med skola och arbete, som mycket tjejer tänker på, genom att skaffa sig en utbildning då. Men mycket tjejer kan även bo ensam om tjejerna vill det eller så bor de med kompisar då. En del ungdomar delar rum när de går gymnasieskolan genom att skolan finns på annan ort.

DET ÄR SÅ SKILDA VÄRLDAR. 

Men 16 år ,då leker livet för mycket tjejer i dag ,att leva livet och ut och hitta sitt, men får välja som de vill sin kille, ingen kan sälja sin dotter till en hemsk man ,som Pakistan gör.DET ÄR FRUKTANSVÄRT ATT SE GENOM ATT TJEJERNA LIDER ENORMT. 

Men vi har ett hjärta ,att vår dotter söker sin egen kille när hon vill binda sig. Många kvinnor kan vänta länge, innan de flyttar ihop med männen ,genom att de har så mycket att göra då. Många kan vänta att skaffa barn ,genom att resor går före än barn. JAG ÄLSKAR MINA FLICKOR SÅKLART. 

MEN INGEN FÖRÄLDER KAN VÄLJA TILL SINA BARN, genom att vi har inte samma smak som barnen, antingen är killen ful eller fin ,men för det mesta, så har vi inte samma smak. Jag skulle få höra,” men ska jag ta den fula killen ,men du måste vara knäpp nu ,så ful ska jag ta han. Men måste vara tokig, men kolla på han, hur han ser ut. Men morsan det går inte ta han ,du måste ha fått en knäpp mamma, så ful man. Men kolla på hans hår och kläder ,men han är körd mamma ,du måste vara tokig ,som tror jag gillar samma kille.”

”Men kolla på hur han har håret, men även skorna då. Men mamma ,du måste låta bli att tokar dig. Jag väljer själv min fina kille ,du kan inte välja åt mig ,då skulle jag rymma på en gång. Jag får bo hos en kompis, men mamma du kan inte välja alls då.”

”Men han är ful och fet mamma.” Jag tycker du kan ta han.” Men du måste skämta den killen, men kolla på honom, du måste skämta med mig. Men han är inte ens bra ens.” DE SKULLE HITTA ALLA FEL, FET OCH MAGER ELLER ANNAT DÅ ,GENOM ATT VI KAN INTE VÄLJA VÅR LIVS KÄRLEK. 

MEN SÅ SKULLE DET SE UT I FAMILJEN, OM JAG SKULLE BÖRJA TOKAR MIG ATT VÄLJA TILL DEM. Genom att vi har inte samma smak, som tjejerna har då. Nu har jag barnbarn ,som är flickor, men tänk om jag skulle titta åt dem. Men ful säkert är alla i deras ögon. VI KAN INTE VÄLJA KÄRLEK GENOM ATT ALLA MÅSTE LYSSNA TILL SITT HJÄRTA DÅ.

Men så håller folk på i Pakistan väljer säljer en tjej till Kina, så vidrig är de. 

MEN VAD GÖR FÖRÄLDRARNA I PAKISTAN DE SÄLJER SIN DOTTER TILL KINA ,SÅ SJUK ÄR FÖRÄLDRARNA. 16 år kan en tjej bli utsatt för vidriga handlingar, men fattiga föräldrar säljer sin dotter 16 år ,som har nyss börjat livet att leva då. FÖRÄLDRARNA GER INGEN KÄRLEK OCH OMTANKE, NÄR DE SÄLJER HENNE UTAN VIDRIGA SAKER GÖR DE.

Men Pakistan har kört med kvinnohandel en längre tid säljer till Kina, som verkar ha svårt att hitta en egen kvinna, i sitt land utan köper från Pakistan, SOM ÄR VIDRIGT OCH HEMSKT, att det förekommer när de köper en ung tjej 16 år.

Hon får ett fruktansvärt liv genom att hon är kall inombords, och låser sitt hjärta att klara av det. Vi ser männen ger pengar till hennes föräldrar,men så vidrig är världen idag ,när man ser hur kall föräldrarna är. 16 år är inte okej genom att de har hela världen framför sig. Men Pakistan tjejerna har inget bra liv, som vi har då utan säljer dem till Kina, och får fula äckliga pengar för sin dotter ,SOM FÖRSTÖR HELA HENNES LIV DÅ. förstör hela livet på henne då.

Men vilka hemska föräldrar Pakistan har ,ingen vettig tjej skulle vilja bli utsatt för föräldrarna gör då. Men skulle väl rymma om de bodde här den hemska karln kan de inte ta i då. Men vad håller ni på med nu. Skulle rymma om svenska tjejer blev utsatt ,som flickorna blir i Pakistan GENOM ATT GÖRA UPPROR OCH RYMMA ,SOM SVENSKARNA ALDRIG SKULLE GODKÄNNA SÅ KNÄPPA SAKER DÅ.

Men mycket kommer från grunden och har sett andra gjort så. Men andra länder ,som har som oss ,då skulle de frågesätt men även tycka, men nu är ni knäpp, men rymmer de. Tjejerna i Sverige ,men har inte ens tid med den biten ,när de är 16 år, då leker livet men en del måste även ut och kolla på killar ,men ingen säljer dem i Sverige ,som Pakistan gör säljer till Kina. DET SKULLE ALDRIG GÅ DÅ. TJEJERNA LEVER FRUKTANSVÄRT I KINA.

Men världen är fruktansvärt ,men måste få ett stopp på allt tok som Pakistan och Kina håller på med nu. Men måste få stopp på allt lidande ,när tjejerna har ett liv inte bli såld till en man i Kina, och de kan vara män som tjejen älskar inte ens UTAN SJUK INOMBORDS DÅ. Men det måste bli ett stopp på galna föräldrar och galna män ,men männen slutar aldrig utmärka sig ,nu köper de unga vackra tjejer från Pakistan ,som föräldrarna säljer till galna män som måste ha kul med tjejen då.

Men hur frisk är föräldrarna, som gör så mot sin dotter ,MEN VILKEN VIDRIG HANDLING SÄLJA SIN DOTTER ,SOM ÄR VIDRIGASTE DE GÖR SÄLJA SIN DOTTER ,som Pakistan gör är fruktansvärt att det får förekomma idag. Men får ett fruktansvärt liv när föräldrar säljer henne är inte kärlek föräldrarna ger sin dotter ,utan säljer med stängt hjärta, och kommer bli sjuk om ingen gör något åt människohandel som pågår än idag.

Men låt männen söka sitt eget land, och få slut på allt tok med galna män ,som köper från Pakistan men är inte så snäll. Vi ser att tjejen kan bli slagen ,som är inget nytt i dessa länder då. TJEJEN FÅR ETT HEMSKT LIV MED HUGG OCH SLAG OM HON INTE GÖR SOM HAN VILL DÅ. 

Men ni måste gå emot detta tok ,som Pakistans föräldrar säljer till Kina ,vad är det för tok de håller på med. MEN ÄR INTE KÄRLEK UTAN KVINNOMISSHANDEL ETT HELT LIV FÅR KVINNOR UTSTÅ DET. Folk måste gå ihop och sätta stopp nu, till mer tok med männen som hittar på allt köpa tjejer 16 år, hur friskt är det. Men ni ser att männen är sjuk idag när hela Kina är fullt med kvinnor då.

MEN OM DE ÄLSKAR VARANDRA DÅ VAR DET EN ANNAN SAK. Men tjejens ögon är tom och hela hennes liv är tom och tom inombords, så länge det fortsätter med att förstöra för tjejerna ,som är påhitt från Kina och Pakistan, när hon ska egentligen leva även hon, genom att 16 år, då har de så mycket att göra ska ut på allt kul om hon bott i Sverige då.

MEN ÄVEN TITTAR MOT SKOLAN OCH UTBILDNING ELLER TITTAR HON PÅ EN MASSA KILLAR, och kan även ha lite kul själv med killarna, men hon väljer själv det, om hon vill eller inte vill då.

Men galna världen som Pakistans tjejer får aldrig leva ,som mycket 16 åringar börjar leva, har så mycket tankar som rör sig i dem. TJEJERNA KAN LEVA BÄTTRE ÄN FÖRUT. 

Men killar för dem de väljer själv den killen, genom att kärleken kan slå till för tjejer när de är 16 år. Kär som bara den, genom att tjejen öppnar sitt stora hjärta när hon ser en kille som hon gillar då. HON BLIR KÄR DÅ.

Men Pakistan har tänkt så galet ,men måste bli en ändring på allt tok de håller på Kina och Pakistan ,OCH TJEJER MÅSTE GÅ EMOT ALLT TOK ATT TILLÅTA BLI SÅLD ÄR INTE OKEJ ENS. Om de ska bli lycklig då måste tjejen och killen följa sitt hjärta genom att bli lycklig då. Men föräldrar är vidrig och förstör för sina döttrar säljer sin dotter 16 år man börjar må illa när man ser hur tjejerna föräldrar gör mot sin dotter ,som vi älskar över av allt då. Men föräldrarna säljer sin dotter ,och ingen här skulle ens godkänna det. Jag skulle bli galen om någon sålde mig ,men jag lever i Sverige då. Men har döttrar som jag älskar över allt annat annat, och är så rädd om mina barn. Men har barnbarn som är tjejer, men älskar dem så mycket så det gör ont. JAG ÄLSKAR MINA BARN OCH BARNBARN. VILL DEM DET BÄSTA I LIVET.

Men Pakistan älskar inte sina döttrar när de gör som de gör bara för de saknas pengar hos dem. Men måste få ett stopp låt Pakistans tjejer leva nu, och sätt stopp för allt tok att sälja sin dotter till Kina, det var det dummaste vi hört sälja sitt barn, då har det gått för långt. Tokföräldrarn som gör så. GALEN OCH TOKIG ÄR FÖRÄLDRARNA DÅ. MEN VAD FRUKTANSVÄRT ATT VÄXA UPP DÄR.

Människohandel barn säljs av sina föräldrar till Kina från Pakistan grym värld ,som säljer små flickor ,så hemska fruktansvärd är föräldrarna unga 16 år

2 reaktioner till “MÄNNISKOHANDEL – TRAFFICKING

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.