CORONAVIRUS

NÄR SKA REGERING SE FEL EFTER FEL NÄR SVERIGE ÖVERSVÄMMAR MED CORONAVIRUS. HAR KUNNT STOPPA DET TID. DE SÅG ALDRIG DET.

Nu har vi världens största problem när regeringen stoppar inte det i tid.

SÅ KAN DET GÅ NÄR VI HAR EN URUSEL REGERING ATT SKYDDA SVERIGE NU.

MEN VAD HÄNDER I SVERIGE NU INGENTING ÄR LÄNGRE KUL ATT SE, har en regering som verkar vara blind ,att stoppa alla flyg från Sverige alla flyg till Sverige, när de såg första coronavirus uppdagas i landet.

REGERINGEN SÅG ALDRIG FARAN NÄR DE TILLÅTER FLYG EFTER FLYG LANDA OCH LYFTA FRÅN SVERIGE.

Bekräftade
14 234
Friskförklarad
7 633
Dödsfall
384

Så här ser det ut i Österrike. Men försöker hålla nere dödsfall. 

Men en kille reser med sina vänner till Österrike ,som hände för ett tag sen ,men upptäcker att de fick coronavirus då. Men han var frisk, men inte hans två vänner då. ÖSTERRIKE KAN DEN BITEN GENOM ATT SLIPPA SPRIDA SMITTAN VIDARE DÅ. Men låste även in honom på hotellet ,som hade inte drabbas av coronavirus.

Men han fick sitta där ,genom att folk var rädd att smittan förs vidare då. SOM VAR KLOKT ATT GÖRA SÅ, GENOM ATT SÄKRA SIG DÅ. Men han fick lite mat utanför sin dörr, genom att han bodde på ett hotell då.

Men han vänner blev inlåst genom att de hade coronavirus då. MEN FÖR ATT SPRIDA SMITTAN VIDARE TILL ANDRA MÄNNISKOR DÅ.  

MEN VAD HÄNDER SVERIGE I ETT NÖTSKAL TILLÅTER FOLK FLYGA TILL ÖSTERRIKE ,OCH TA EN LITEN SEMESTER FRÅN SITT JOBB, FAST ÖSTERRIKE VAR REDAN SJUK AV CORONAVIRUS. Han jobbar i äldrevården i Östersund då. Men andra killarna bor i Stockholm. Men regeringen stoppar inte flygen ens till Österrike då.

MEN NU BLEV ÖSTERSUND SMITTAD AV CORONAVIRUS, som har kunnat satt stopp på alla flyg nu. Men speciellt till Österrike ,som var smittad har problem med smittan då. Ingen säger ingenting ,att Österrike har problem med coronavirus då.

Bekräftade JÄMTLAND
155
SVERIGE Bekräftade
11 927
Friskförklarad
Dödsfall
1 203

SVERIGE SKÖTER INTE OM SITT LAND, DET ÄR INTE OKEJ DEN DÖDSSIFFRAN NÄR MAN SER ANDRA LÄNDER HÅLLER NERE DÖDSSIFFRAN. 

Men norrmän blev smittad i Österrike, så nu har Norge problem med coronavirus ,genom att ingen varnar att åka till Österrike då. MEN SMITTAN ÄR SKUM OCH SVÅR ATT SE, genom att svenska killarna och norrmännen kan föra den vidare till Österrike då.

Men för att få stopp på det, DÅ MÅSTE FOLK SE FÖRSTA CORONAVIRUS UPPDAGAS I SVERIGE ELLER I ÖSTERRIKE ,GENOM ATT FÅ STOPP PÅ SMITTAN DÅ ,genom att få stopp på smittan då ,genom att män från Stockholm och Östersund åkte till Österrike ,och då blev de sjuk där. Men han som bor i Östersund han kände av lite grann då.

Men han åkte hem till Jämtland ,OCH DÅ HAR VI PÅÖK PÅ SMITTAN DÅ. Han kommer till äldreboende och smittar ner dem då.

Men vilken kul regering vi har ,som inte ser Stockholm fick problem när de åkte till Österrike då. Men fortsätter låta folk ta sin semester i Österrike, och vad händer då när han åker hem, folk på flyget drabbad ,men även när han väntar på tåget till Östersund ,då kan även där bli drabbad av coronavirus, genom att stoppa alla att flyga NÄR FÖRSTA FALLET UPPDAGAS HÖRDE TALAS OM CORONAVIRUS, DÅ FORTSÄTTER FOLK STÖKA TILL FÖR FOLK, och ingen hjärna att tänka med då.

Genoma att vi ser här Östersund fick problem med coronavirus då. Men först Stockholm har enorma problem med coronavirus, får ställa in allt idag tack vare vi har en REGERING SOM HAR SVÅRT ATT SÄGA NEJ. MEN FOLK FÅR PROBLEM MED EKONOMI, FOLK FÅR LÄGGA NER, FOLK BLI ARBETSLÖS TACK VARE VI HAR EN URUSEL REGERING, ATT STOPPA DET I TID. MEN KOLLA HUR LANDET HÅLLER PÅ ATT BLI NU.

Men ingenting händer ,GENOM ATT REGERINGEN VERKAR ÄLSKA FÖRSTÖRA FÖR FOLK OCH UNGDOMAR ,SOM HAR STUDENTEN ATT SE FRAMÅT NU,FÅR SIN STUDENT INSTÄLLD TACK VARE CORONAVIRUS    ,genom att regering älskar att stöka till för oss ,och nu får folk sitta hemma genom att regering är så blind, att stoppa allt när de såg coronavirus ,men ingenting händer då. Skolor som måste ta sitt betyg fick problem, när de kan inte läsa som vanligt utan måste sitta hemma nu. En del tycker säkert det är skönt, att sitta i lugn och ro ,att läsa slippa en massa stimmiga klasskompisar  som kan ta in i lugn och ro. Barn får sitta hemma utan en massa stimmiga klasser då.

Jag vet av egen erfarenhet, att det är svårt att ta in när klassen kan inte vara tyst ,men kan även förstöra skolgången, genom att ingen kan tysta ner klassen då. JAG TROR EN DEL NJUTER ATT DE KAN SITTA I LUGN OCH RO, MEN BEHÖVER HJÄLP AV LÄRAREN NÄR DE BEHÖVER DET.

Västra Götalands län
GÖTEBORG Bekräftade
1 171
Friskförklarad
Dödsfall
60

GÖTEBORG SER INTE BRA UT GENOM ATT REGERINGEN HAR STÖKAT TILL FÖR MYCKET FÖR FOLK SOM BOR DÄR. VI HAR EN FRUKTANSVÄRD REGERING DÅ. 

Men såg även folk tog flyget från Iran och var sjuk då ,MEN SMITTAR GANSKA MYCKET FOLK NÄR HAN KLEV AV LANDVETTER, men plus satte sig på spårvagnen ,och hur många fick coronavirus då??? MEN MYCKET LÄNDER HAR PROBLEM MED CORONAVIRUS. 

MEN INGEN SIGNAL FRÅN REGERINGEN ENS ,de håller på att sätta upp tält utanför Sahlgrenska ,men även Östra är med då. Men varför måste ni göra det???

MEN OJ, NI SÅG INTE ATT FOLK HADE FÅTT CORONAVIRUS DÅ,genom att stoppa det i tid när de upptäcker första coronavirus då. Nu har hela landet fått pesten ,som de var så dålig att stoppa i tid då.

Stockholms län
Bekräftade
4 990
Friskförklarad
Dödsfall
702

EN DEL LÄNDER ÄR DUKTIG ATT STOPPA I TID. MEN VARFÖR ÄR EN DEL LÄNDER URDÅLIG ATT STOPPA I TID. GENOM ATT DE STÖKAR TILL SÅ MYCKET FÖR FOLK, SOM ÄR DÅLIG ATT STOPPA I TID. SÄG NEJ.

Men även som kom från Österrike var sjuk genom att Österrike hade coronavirus ,men han smittar från flyget och tåget hem. Men snart har hela landet fått coronavirus, SOM MÅSTE STOPPAS I TID CORONAVIRUS DÅ. 

Men sett att andra länder är mycket bättre än Sverige, de kan till och med hota folk, om de följer inte lagen och regler, att umgås med folk eller får bara gå två och två. LÄNDER HJÄLPER VARANDRA DÅ. 

Men vad gör svenska regeringen genom att de fortsätter på samma sätt att tillåt folk åka hit och dit. MEN TOG SÅ LÅNG TID ATT STOPPA FOLK ,OCH VISA HUR VI SKA SKYDDA FOLK DÅ. 

Men nu efter lång tid har de börjat säga NEJ till flygen då. Men slutar med företagarna får problem idag tack vare vi har en regering, SOM ÄR URDÅLIG ATT SKYDDA I TID FRÅN FÖRSTA FALLET DE UPPTÄCKTE I SVERIGE DÅ.

Regeringen skulle låst allt ,genom att skydda landet när de såg vad de hade att göra med ,INGEN VANLIG FÖRKYLNING UTAN CORONAVIRUS ,då skulle de varit vaken och sett andra länder fick enorma problem med coronavirus då.

MEN INGEN SIGNAL ÖVERHUVUDTAGET ATT SE FARAN när de släpper in folk, eller åker till länder som har coronavirus då.

Killen tog en liten semester i Österrike, men vad har Österrike då??

FOLK HAR PROBLEM MED CORONAVIRUS ,genom att svenskarna var förut dit ,men även norskar var där,och skulle ta en semester som vanligt då.

Men drabbas med coronavirus såklart. 

Men Österrike vill inte få spridning, men låser in killen på hotellrummet men fick knappt vistas där. Men fick lite mat tillslut då. Men ingen ville röra vid honom då. Men det visar sig att hans vänner var smittad då. FOLK PÅ HOTELLET GJORDE HELA RÄTT ,GENOM ATT SKYDDA SPRIDNINGEN CORONAVIRUS. 

Men allt folk på hotellet skötte sig perfekt genom att de kan den saken ,som inte svenska folket kan nu. Men Österrike har 384 döda. MEN HUR MYCKET SKYDD HAR SVERIGE DÅ??????? Men andra länder ger mycket bättre skydd än Sverige då.

Men norrmän blev smittad i Österrike ,men åker hem till Norge. Men Österrike är stenhård ,som många andra länder är,ISTÄLLET FÖR ATT LÄMNA DÖD EFTER SIG, SOM SVENSKA FOLKET FÅR SMAKA PÅ, död och död varje dag tack vare vi har en urdålig regering att skydda folk då. Sverige 1 203 nu genom att landet är dålig att skydda landet.

Men trodde vi bodde i ett tryggt land MEN TJI FICK JAG DÅ Men så mycket länder är mycket bättre att skydda folk, och hålla nere död siffran då. Men Sverige måste skämmas idag ,när man ser andra länder hur de agerar då.Men ska vi ha det såhär Nej såklart.

FINLAND ÄR ETT LAND, SOM VILL SKYDDA SITT FOLK GENOM ATT VI SER SIFFRAN PÅ DÖDSFALLEN.

FinlandFinland
Bekräftade
3 237
Friskförklarade
Dödsfall
72

Men kolla på Australien hur mycket folk dör där? 63 det är en färsk siffra. Men folk ser att Australien kan verkligen skydda folk då. AUSTRALIEN KAN SIN SAK SKYDDA FOLK. STENHÅRD ATT BLI FRI SMITTAN DÅ. 

Norge
Bekräftade
6 740
Friskförklarad
Dödsfall
146
Australien
Bekräftade
6 447
Friskförklarad
3 686
Dödsfall
63

Men Australien är mycket bättre 63 döda, men även Norge har låg siffra 146 medans hos svenska folket stiger siffran för varje dag. Över 1000, men nu står siffran på 1 203, men vilken kul regering vi har nu. Men svenska folk börjar bli rädd för vår regering när man ser länder som låser in folk om de lyssnar inte på dem, genom att folk vet att det är en farlig virus ,då måste folk hålla avstånd genom att slippa döda människor över allt ,som svenska folket har en regering som bara lämnar död efter sig.

VI HITTAR LÄNDER SOM SKULLE VARIT UTE I TID ,ATT SKYDDA SITT LAND. HAR FÖR MYCKET DÖDSSIFFROR VI TAR UPP NU. DÄR SKULLE LANDET SATT STOPP PÅ EN GÅNG. Men länder är urdålig att se i tid ,de släpper in folk hela tiden idag. Men när de hör talas om coronavirus ,då måste de även kolla på sitt land kan drabbas då.

Nu hittar vi länder som är inte okej att se nu dåligt har ni skött om folket då.

FrankrikeFrankrike
Bekräftade
106 206
Friskförklarade
30 955
Dödsfall
17 167
Storbritannien
Bekräftade
98 476
Friskförklarad
Dödsfall
12 868

ENGLAND VAR FRUKTANSVÄRT ATT SE HUR FOLK SKYDDAR SITT FOLK DEN SIFFRAN ÄR INTE OKEJ, ATT SÅ MÅNGA DÖR 12 868 OCH FRANKRIKE 17 167

MEN DET FINNS LÄNDER SOM ÄR SÄMRE ATT SKYDDA SITT FOLK DÅ.URDÅLIG ATT SKYDDA LANDET ÄR INTE OKEJ ENS. 

ItalienItalien
Bekräftade
165 155
Friskförklarade
38 092
Dödsfall
21 645
Spanien
Bekräftade
180 659
Friskförklarad
70 853
Dödsfall
18 812
DET VAR SKRÄMMANDE ATT SE HUR FOLK SKYDDAR SITT LAND, DET ÄR INTE OKEJ MED SIFFRAN PÅ DÖDSFALL, SKULLE STOPPAT FÖR LÄNGE SEN.
KOLLA PÅ HUR MYCKET DÖDA HAR ITALIEN OCH SPANIEN. 

VI SÅG USA VAR INTE OKEJ ENS ,SÅ MYCKE DÖDSSIFFROR. Men landet är urdålig att skydda människor, så mycket folk dör i USA.

USA
Bekräftade
624 048
Friskförklarad
50 947
Dödsfall
27 787
BEKRÄFTAD

 

Fall [b] Dödsfall [c] RECOV. [d] Ref.
Sortera både small.svg233 Sortera både small.svg1.979.477 Sortera både small.svg126.539 Sortera både small.svg485.674 [2]
Förenta staterna [e] 612.380 25.949 48.036 [11]
Spanien [f] 174.060 18.255 67.504 [14]
Italien [g] 162.488 21.067 37.130 [17]
Tyskland [h] 132.210 3495 58.112 [18] [19]
Frankrike [i] 103.573 15.729 28.805 [21] [22]
Storbritannien [j] 93.873 12.107 [24] [25]
Kina (fastlandet) [k] 82.295 3342 77.816 [26]
Iran [l] 74.877 4683 48.129 [32]
Kalkon 65.111 1403 4799 [33] [34]
belgien 31.119 4157 6868 [35]
Nederländerna [m] 27.419 2945 [37]
kanada 27.063 903 8235 [38]
schweiz 25.936 1174 14.700 [39]
Brasilien 25.262 1532 14.026 [40] [41]
Ryssland [n] 21.102 170 1694 [42]
portugal 17.448 567 347 [43]
österrike 14.234 384 7633 [44] [45]
Israel [o] 12.046 123 2195 [46]
irland 11.479 406 [47]
Sverige [p] 11.445 1033 [48]
Indien 10.815 353 1190 [49]
Sydkorea 10.591 225 7616 [50]
peru 10.303 230 2869 [51] [52]
Chile 7917 92 2646 [53]
Japan [q] 7645 109 853 [54]
ecuador 7603 355 696 [55]
polen 7202 263 618 [40] [56]
rumänien 6879 346 1051 [57] [58]
Norge [r] 6686 139 [59]
Danmark [s] 6511 299 2515 [64]
Australien [t] 6400 61 3598 [65]
Tjeckien 6111 161 642 [66]
pakistan 5837 96 1378 [67]
Saudiarabien 5369 73 889 [68]
filippinerna 5223 335 295 [69]
mexico 5014 332 1964 [70] [71]
malaysia 4987 82 2478 [72] [73]
Förenade arabemiraten 4933 28 933 [74]
indonesien 4839 459 426 [75]
Serbien [u] 4465 94 400 [77]
Panama 3574 95 72 [78]
Qatar 3428 7 373 [79]
Ukraina [v] 3372 98 119 [80]
luxemburg 3307 69 486 [81]
Dominikanska republiken 3286 183 162 [82] [83]
Vitryssland 3281 33 203 [84]
Singapore 3252 10 611 [85] [86]
Finland [w] 3161 59 [90] [91]
colombia 2979 127 354 [92]
Thailand 2613 41 1405 [93] [94]
Sydafrika 2415 27 410 [95]
Egypten [x] 2350 178 589 [96]
Argentina [y] 2277 101 559 [98]
Grekland 2170 101 269 [99] [100]
algeriet 2070 326 691 [101]
Moldavien [z] 1934 38 134 [102]
Marocko [aa] 1888 126 217 [104]
Island 1720 8 989 [105]
kroatien 1704 31 415 [106]
Bahrain 1528 7 645 [107]
Ungern 1512 122 122 [108]
irak 1400 78 766 [109]
estland 1373 31 115 [110]
kuwait 1355 2 150 [111] [112]
Kazakstan 1232 14 203 [113]
slovenien 1220 56 152 [114]
Azerbajdzjan [ab] 1197 13 351 [115]
Uzbekistan 1165 4 99 [116]
Nya Zeeland 1078 9 728 [117]
Bosnien och Hercegovina 1077 41 234 [118]
litauen 1070 24 101 [119]
Armenien 1067 16 265 [120]
Hong Kong 1013 4 434 [121]
Bangladesh 1012 46 42 [122] [123]
Puerto Rico 923 45 [124]
Norra Makedonien 908 44 86 [125] [126]
Kamerun 848 14 130 [127] [128]
Slovakien 835 2 107 [129]
oman 813 4 130 [130]
Kuba [ac] 766 21 132 [131]
tunisien 747 34 43 [132]
Afghanistan 714 23 40 [133]
bulgarien 713 35 81 [134]
Diamond Princess [q] 712 12 619 [135]
Cypern [annons] 685 12 65 [136]
andorra 659 31 160 [137]
lettland 657 5 16 [40] [138]
libanon 641 21 80 [139]
Elfenbenskusten 638 6 114 [140]
ghana 636 8 17 [141]
Costa Rica 618 3 66 [142]
USS Theodore Roosevelt [ae] 585 1 0 [10] [143]
Niger 570 14 90 [144]
Burkina Faso 528 30 177 [145]
Uruguay [af] 492 8 260 [146]
Albanien 475 24 248 [147]
Kirgizistan 430 5 71 [148]
Honduras 407 26 7 [149]
Jordanien 397 7 235 [150]
Malta 393 3 44 [151] [152]
Taiwan 393 6 124 [153] [154]
Réunion [ag] 391 0 40 [155]
Kosovo [ah] 387 8 66 [156]
nigeria 373 11 99 [157]
San Marino 372 36 53 [158]
Djibouti 263 2 53 [159]
Guinea 363 0 31 [160]
Bolivia 354 28 6 [161]
Mauritius 324 9 51 [162]
Georgia [ai] 300 3 69 [163]
Senegal 299 2 183 [164] [165]
palestina 288 2 62 [166]
Montenegro 283 2 5 [167] [168]
vietnam 266 0 169 [169]
Isle of Man [aj] 254 2 141 [170]
DR Kongo 241 20 20 [171]
Sri Lanka 233 7 61 [172]
Guernsey 223 7 53 [173]
Jersey 217 6 [174]
Mayotte 217 3 69 [175]
kenya 216 9 41 [176]
Venezuela 193 9 111 [177] [178]
Färöarna 184 0 163 [179]
guatemala 167 5 19 [180]
paraguay 159 7 22 [181]
Martinique 157 8 50 [182]
El Salvador 149 6 25 [183]
Guadeloupe 145 8 67 [184]
Mali 144 13 26 [185]
Brunei 136 1 99 [186] [187]
Rwanda 134 0 49 [188] [189]
Guam [ae] 133 5 58 [11] [190]
gibraltar 129 0 90 [191]
Greg Mortimer [ak] 128 0 0 [192]
Kambodja 122 0 91 [193]
Trinidad och Tobago 113 8 12 [194]
madagaskar 106 0 20 [195]
Jamaica 105 4 19 [196]
Norra Cypern [al] 99 3 44 [197]
Monaco 93 1 6 [198]
Aruba 92 0 32 [199]
Franska Guyana [am] 88 0 53 [22] [200]
etiopien 82 3 14 [201] [202]
liechtenstein 79 1 55 [203] [204]
Togo 77 3 32 [205]
Republiken Kongo 74 5 10 [206]
Barbados 73 5 15 [207]
Myanmar 63 4 2 [208]
Somalia [an] 60 2 2 [209]
Bermuda 57 5 30 [210]
gabon 57 1 1 [211]
Franska Polynesien 55 0 0 [212]
Uganda 55 0 4 [213]
Caymanöarna 54 1 6 [214]
Tanzania 53 3 7 [215]
Sint Maarten 52 8 3 [216]
Amerikanska Jungfruöarna 51 1 43 [217]
Charles de Gaulle 50 0 0 [218]
liberia 50 5 3 [219]
Bahamas 49 8 6 [220]
Guyana 47 6 8 [221]
Macau 45 0 13 [222]
zambia 45 2 30 [223]
Ekvatorialguinea 41 0 4 [224]
haiti 40 3 [225] [226]
GUINEA-BISSAU 39 0 0 [227]
Benin 35 1 5 [228]
Eritrea 35 0 0 [229]
libyen 35 1 9 [230]
Saint Martin 33 3 13 [231]
Sudan 32 5 [232]
mongoliet 30 0 5 [233]
syrien 29 2 5 [234]
Moçambique 28 0 2 [235]
Antigua & Barbuda 23 2 0 [236] [237]
Chad 23 0 2 [238]
Maldiverna 20 0 16 [239]
Angola 19 2 2 [240]
laos 19 0 0 [241]
Belize 18 2 0 [242] [243]
Donetsk PR [ao] 18 0 0 [245]
Nya Kaledonien 18 0 10 [246]
Zimbabwe 17 3 0 [247]
Dominica 16 0 5 [248]
Fiji 16 0 0 [249]
Malawi 16 2 0 [250]
Namibia 16 0 2 [251] [252]
nepal 16 0 1 [253]
Eswatini 15 0 7 [254]
Saint Lucia 15 0 0 [255]
Curaçao 14 1 7 [256]
Grenada 14 0 0 [257]
Saint Kitts & Nevis 14 0 0 [258]
botswana 13 1 0 [259]
MS Zaandam [ap] 13 4 0 [262] [263]
Coral Princess [aq] 12 2 0 [265]
Saint Vincent [ar] 12 0 1 [266]
Cap Verde 11 1 0 [267]
Centralafrikanska republiken 11 0 3 [268]
Falklandsöarna 11 0 1 [269]
Grönland 11 0 11 [270]
nicaragua 11 1 4 [271]
Norra Marianöarna 11 2 [272]
Montserrat 11 0 1 [259] [273]
Seychellerna 11 0 0 [274]
Sierra Leone 11 0 0 [275]
Akrotiri & Dhekelia 10 0 0 [276]
Åland 10 0 0 [277]
Surinam 10 1 6 [278]
Turks- och Caicosöarna 10 1 0 [279]
Gambia 9 1 2 [280]
HNLMS Dolfijn [as] 8 0 [281]
Luhansk PR [ao] 8 0 1 [284] [285]
Vatikanstaten 8 0 2 [286]
Mauretanien 7 1 2 [287]
USNS Mercy [at] 7 0 0 [10]
Saint Barthélemy 6 0 1 [231]
Östtimor 6 0 1 [291]
Artsakh 5 0 0 [292]
burundi 5 1 0 [293]
bhutan 5 0 2 [294]
São Tomé & Príncipe 4 0 0 [295]
södra Sudan 4 0 0 [296]
Anguilla 3 0 0 [297]
Brittiska Jungfruöarna 3 0 0 [298]
Papua Nya Guinea 2 0 0 [299]
Saba 2 0 0 [300]
Sint Eustatius 2 0 0 [301] [302]
Somali 2 0 0 [303] [304]
Abchazien 1 0 0 [305]
Guantanamo Bay [au] 1 0 0 [306]
Leopold I 1 0 0 [307]
Saint Pierre & Miquelon 1 0 0 [308]
jemen 1 0 0 [309]

 

 

DET VAR MYCKET LÄNDER ,SOM HAR DRABBATS AV CORONAVIRUS. Men folk har inte dött i alla länder vi tittat på. Men mycket länder är inblandad CORONAVIRUS ,MEN FOLK DÖR ELLER ÖVERLEVER NU. Men så mycket länder är drabbad.

MEN VI SER HUR ALLT BÖRJADE CORONAVIRUS, men folk har inte upptäckt vart det egentligen kommer ifrån. Men så många länder är inblandad och fått coronavirus från en svart kvinna, som vi såg för längesen när coronavirus dök upp då. Men fattigt folk som ingen tänker på ,genom att det är svårt att se vem som gav coronavirus, men folk har sett Kina hela tiden. Men kolla på alla länder som är inblandad idag. Kan ni se själv vart de kommer ifrån? Ni har hört Kina såklart.

Men innan Kina vad hände då???? 

Kolla på alla länder som är inblandad coronavirus ,som upptäcktes hos Kina då. Men vem säger att de har rätt, genom att folk såg en båt med kineser, som satt och kunde inte gå i land. Men var smittad då. Men före dem kolla på listan ,så förstår ni, ATT DET ÄR SVÅRT ATT SE VART DET KOMMER IFRÅN.  

Men Kina lyste upp först ,och blev drabbad ,som har inte koll på andra länder då ,utan tror att Kina sprider coronavirus men kolla på listan som är drabbad då. VI SÅG EN SVART KVINNA, SOM VAR FATTIG SOM BAR EN TYGVÄSKA OCH LADE BLAD I DEN. Men ser hon blev så himla sjuk av det, hon tog hem från naturen då. Hon bor fattigt och har inte så mycket koll på allt då. Hon har svart hud, hon har hår som folk som bor i svarta länder då. Det är en liten by hon lever i då. Men bladen verkar vara giftig ,och farlig att hon blev sjuk SOM DRABBAS AV CORONAVIRUS.

Vi ser hon svettas mycket. Men ser svart hals. Hon hostar och dricker vatten, men hänger sig över en öppning. Hon är gammal och vit i håret. Men tar sig för pannan hon hostar.

Vi ser folk som har svart hår, men svart i ansiktet. Det är en liten by. Hon försöker ta hand om bladen, men svettas hela tiden och tar sig för pannan. Hon rynkar pannan hela tiden. Hon tar sin hand för halsen. Hon går ut fast värmen är så fruktansvärd varmt. Solen skiner men hon får ont i halsen. Vi känner hon får ont i halsen. Hostar hela tiden. Värmen är jobbig för henne. Hon hostar och hostar hela tiden. Det bor folk där en liten by. Men hon skulle bara hämta hem blad från naturen ,som var inte så bra.

GENOM ATT HON HAR INTE SÅ MYCKET KUNSKAP OM DET, genom att hon blev sjuk då. Det kommer från marken där hon tog bladen från. Det är inte så bra där. Hon blev sjuk där av giftiga medel. Hon sitter ute i värmen. Hon har svårt att sitta inne. Men är svalt och varmt när hon går runt där.

Vi ser en svart tråd när de smittar vidare.

NÄR FOLK KOMMER NÄRA VARANDRA DÅ DRABBAS MÄNNISKOR DÅ. Vi ser svarta människor svart hud ,som börjar föra vidare. Folk har närkontakt med varandra då.

Ser en svart tråd som går runt jorden.KAN TA LÅNG TID INNAN LÄNDER BLIR SMITTAD DÅ. Vi ser folk hostar och då blir folk drabbad av coronavirus.

VI SER CORONAVIRUS GÅR RUNT JORDEN NU ,MEN  LÅNGT FRÅN SVERIGE DÅ ,MEN ÄNDÅ BLIR VI DRABBAD. Men länder har blivit drabbad och fört vidare då. Men ingen tänker på att skydda sitt land då.

Men sett att äldre blir utsatt av coronavirus. Men även folk som är svag kan bli illa drabbad. DET ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT ATT SE ,SÅ MYCKET LÄNDER BLEV DRABBAD AV CORONAVIRUS.

MEN SYND ATT FOLK ÄR DÅLIG ATT STOPPA I TID ,GENOM ATT CORONAVIRUS GÅR RUNT JORDEN NU. Genom att folk har inte hunnit med att stoppa i tid då. När vi ser Afrika svart människor,som blev drabbad ,men har fortsatt till andra länder, genom att smittan är hemsk genom att folk fört vidare land till land.

Jag kan vara ärlig jag vet knappt vilka länder, som vi tar upp om då ,även om jag känner till mycket länder, men mycket länder har inte ens hört talas om ,som är drabbad av coronavirus då. Mycket okända länder för mig. MEN SER  HUR SNABBT LÄNDER BLEV DRABBAD NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.