LADDARE TILL MOBIL- CHARGER FOR THE MOBILE

VI FICK UPP MOBILLADDARE såg när folk skulle sätta i sladden då. Men såg folk försöker sätta i laddaren i mobilen ,men en del har olika uttag en del har ett större uttag, och en del ett mindre uttag för mobilen då.

Men varför fick upp mobilen och laddaren??

Vi såg en modell hade ett avlångt uttag ,för att sätta i laddaren då. Vi ser en svart sladd som är ihop lindad. Men försöker sätta i laddaren i mobil uttaget  men verkar ha svårt att göra det. DET ÄR PROBLEM MED UTTAGET, ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP DET. Men folk har problem med mobilen som har avlångt uttag. Usb uttag  mobil usb port. Folk har problem att sätta i där.

Varför har folk problem med usb uttag porten?

Men folk har olika uttag ,som gör att en del får problem med mobilen. Alla mobiler som säljs och tillverkas idag KAN FOLK FÅ PROBLEM MED, genom att en del verkar inte passa usb uttag porten. Folk försöker sätta i laddaren ,men har svårt att få den att passa då.

Varför då?

Folk har svårt att sätta i laddaren i mobilen. Men det har en orsak genom att folk kan testa en laddare med andra uttag SOM PASSAR VÄLDIGT DÅLIG. Folk kan testa andra laddare som fungerar dåligt.

Varför har vi sett det?

Genom att fabriken ,som tillverkar laddare till mobilen fungerar väldigt dåligt till en del modeller av laddare då. Det kommer från fabriken, som tillverkar laddare till mobilen ,som folk kan få problem med, GENOM ATT MÅNGA KAN TILLVERKA MOBILLADDARE, SOM ÄR LITE SÄMRE ÄN ANDRA LADDARE  som tillverkar laddare till mobilen ,och då kan folk får problem med laddare som är inte så bra då.

Men hur ska folk se det ,när de köper en mobil ,då tror folk att allt är okej med laddaren och mobilen då. MEN FINNS MOBILLADDARE, SOM ÄR SÄMRE OCH BÄTTRE, och folk kan åka på att köpa en sämre laddare, som fungerar inte som andra laddare.

Men då får folk problem med mobilen ,när de köper laddare ,som är inte så bra, OCH DET FINNS SÅ MÅNGA MOBILLADDARE UTE PÅ MARKNADEN IDAG, och hur ska folk se det?

Det är ett mörkertal att se det, genom att mobilladdare kan säljas på så många ställen då. Men även ställen ,som säljer billiga saker ,och folk tar den mobilladdaren genom att den är billigare ,än den laddaren då. Men folk försöker såklart köpa, så billigt de kan då. FOLK KAN KÖPA LITE BILLIGARE SAKER ,KAN ÄVEN SÄLJA MOBILLADDARE TILL ANNAT PRIS. 

MEN IBLAND SKA FOLK VARA EXTRA NOGA ATT KOLLA  UPP NÄR DET GÄLLER MOBILLADDARE DÅ ,genom att slippa problem med mobilen ,som är inte så kul när ni kommer hem med en ny mobilladdare, och den fungerar väldigt dåligt då. Håller inte så länge, eller så får ni problem med uttaget i mobilen GENOM ATT USB PORTEN VAR OLIKA, SOM VI FICK UPP OM  NU. Ni ska vara noga när ni köper en mobil, att även laddaren passar som handen i handsken, annars har vi inte fått upp problem med laddaren då.

Men kan även gå sönder en del mobilladdare ,som en del kan råka ut för då. Men det finns en uppsjö av mobilladdare att välja på då. MEN KAN ÄVEN ÖVERHETTAS EN DEL MOBILLADDARE OCH KAN BLI VARM, men då har ni problem med laddaren då. Men kommer spricka till slut ,genom att värmen håller inte när mobilladdare blir varm och het.

MEN DET HÄNDER NÄR NI HAR HAFT MOBILLADDAREN FÖR LÄNGE KAN SPRICKA OCH GÅ SÖNDER. Det händer att laddaren kan bli varm och spricker ,när ni haft den länge då. Men folk tänker inte på det, att den ska bli varm och spricker ändåt, fast de försöker sköta om allt ,så kan en del mobilladdare bli varm, och tål inte värmen då. Men kan spricka på en mobilladdare då.

Men det händer ibland att mobilladdare spricker och går sönder ,genom att den blir varm och då kan den spricka då. MOBILLADAREN KAN SPRICKA, NÄR DEN BLIR FÖR VARM.

En reaktion till “LADDARE TILL MOBIL- CHARGER FOR THE MOBILE

  1. Asking questions are really nice thing if you are not understanding anything totally, however this piece of writing gives good understanding yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.