RENGÖRINGSMEDEL – DETERGENT

SER EN PERSON SOM SPRUTAR MED EN FLASKA RENGÖRINGSMEDEL PÅ SKÅPDÖRREN 

Varför såg vi rengöringsmedel?

Ser sprutar på en skåpdörr. En person håller i flaskan och sprutar över skåpdörren. Skummar lite grann när de sprutar över skåpdörren. Folk skummar och sprutar över dörren.

Varför ser vi det här?

Folk använder sprayer och rengör med rengöringsmedel då. Affären är full med medel då. Det finns fullt i affären med olika medel till skåpdörrarna. HYLLORNA ÄR FYLLD MED RENGÖRINGSMEDEL. 

Varför fick vi upp rengöringsmedel?

Vi ser att folk bär kassen full med rengöringsmedel, och ställer in alla rengöringsmedel i städskåpet. Men även under diskbänken ställer folk rengöringsmedel. FOLK KÖPER MYCKET RENGÖRINGSMEDEL

Det finns så mycket olika rengöringsmedel att köpa ,och finns en uppsjö av rengöringsmedel. Vänder på flaskan och står en massa text där vad den innehåller då. FLASKAN INNEHÅLLER EN MASSA GIFTIGA MEDEL. 

Den innehåller väldigt mycket gift flaskan ,som är inte så bra att använda hela tiden ,GENOM ATT EN DEL ÄR MER GIFTIG ÄN ANDRA RENGÖRINGSMEDEL, SOM FOLK INTE TÄNKER PÅ NÄR DE KÖPER RENGÖRINGSMEDEL att en del är mer giftig, än andra medel, som inte folk tänker på när de köper en massa rengöringsmedel, som kan innehålla så mycket gift i flaskan då.

Men hur många tänker på det när man sprutar över allt med rengöringsmedel?

Ingen tänker på att flaskan innehåller en massa gift, genom att städa bort en massa smuts ,då väljer en del folk rengöringsmedel, MEDANS EN DEL TAR BARA HJÄLP AV VATTEN OCH TRASOR ,genom att det finns en uppsjö av bra trasor att städa med idag, och då skadar ni inte er ens utan kan använda en trasa och städa med och bara rent vatten och trasan.

Men idag har det kommit en uppsjö av rengöringsmedel idag. Men folk kan köpa hem både rengöringsmedel ,och städa bara med vatten och trasan, genom att trasan är gjort så ,att bara ta vatten och trasan ,som fungerar perfekt, GENOM ATT DET FINNS SPECIELLA TRASOR ,som har kommit mycket på marknaden idag. Kan ta bort svåra fläckar då.

Folk går tillbaka till att ta rengöringsspray på saker idag. Genom att tiden ser ut så, när folk köper hem en massa giftiga medel. Det är en annan tid idag ,men folk känner oro över att bara ta vatten och trasan, som har fungerat klockren förut, men nu blir det ena än det andra, när världen är lite upp och ner idag, och folk blir sjuk idag, och fram med flaskan genom att städa bort bakterier idag, ISTÄLLET FÖR VATTEN OCH TRASAN SOM HAR FUNGERAT BRA FÖRUT. 

FOLK BLIR SKRÄMD IDAG NÄR FOLK FÅR PROBLEM MED CORONAVIRUS, som gör att folk vågar inte snart leva, utan måste städa bort bakterier. Vatten och trasan fungerar ändå ,men har lite tillit till, att städa bort bakterier som folk har drabbas av idag.

MEN FÖRR ,DÅ KOKAR FOLK SOM GÖR ATT BAKTERIER DÖR AV DET. Men jorden får en smäll idag ,när det blir för mycket rengöringsmedel ,och det gäller att hålla balans då. Jorden ska folk försöka ta hand om då ,men när det blir sjukdomar, då glömmer folk bort allt genom att tänka på alla utsläpp släpper ut idag, när ni köper för giftiga medel då.

Jorden får ta emot mycket gift, och mycket avlopp som mynnar ut i jorden och haven och sjöar ,SOM DJURRIKET FÅR SIG EN SMÄLL NU, GENOM ATT TÄNKA PÅ DJUREN DÅ ,OCH FÖRSÖK ATT KÖPA RENGÖRINGSMEDEL ,SOM ÄR SNÄLL MOT NATUREN ,och djurriket som får ta smällen när ni förstör så mycket vatten idag, som är så svart med smuts och gift i många hav och sjöar idag.

Men nu kom coronavirus och då blev det enorma problem ,och folk blir rädd genom att köpa hem rengöringsmedel då. MEN MÅSTE HA BALANS I ALLT IDAG  ,genom att jorden får utstå mycket idag när jorden får sig en smäll då.

Nu har jorden fått en stor smäll ,och folk springer ner till affären, och köper medel på medel idag, GENOM ATT FOLK ÄR RÄDD IDAG OCH BLI DRABBAD AV ALLT som landet fått problem med då.

Men försök att koka saker ,genom att städa bort mycket bakterier i hemmet då. Men hur många testar och kokar som förr i världen. FOLK KAN KOKA MYCKET SAKER IDAG ,genom att minska på rengöringsmedel då.

Folk måste ta hand om jorden så glöm inte bort den biten då.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.