STROKE

NÄR MÄNNISKOR FÅR STROKE, SOM FOLK INTE TÄNKER PÅ ATT DE ÄR INNE I EN STRESSIG PERIOD DÅ.

Men hur många tänker på att folk går igenom mycket då.

Nu fick pappa till Anders en stroke som gjorde mig både chockad och rädd ,när man ser allt ,som har hamnat här och får uppleva det. JAG BLEV OROLIG OCH RÄDD NÄR JAG HITTADE ROLAND LIGGER PÅ VARDAGSRUMMET DÅ. JAG BLEV CHOCKAD AV ALLT. Men kan inte fungera ens utan bara ser allt framför mig. Har svårt att sitta och skriva då. Det hände för någon dag sen  ,men bilden finns kvar och måste ändå sitta och jobba med bloggen då. Jag sitter bara och stirrar framför mig hela tiden. Jag har aldrig varit med om det förut. Men har hamnat i chock förut ,men då skrek jag men inte den här gången ,då blev jag bara tyst då. Men måste städa bort den händelsen nu.

JAG HÖR HELA HUSET LEVER OM SOM VANLIGT ,DET ÄR GUD SOM BANKAR OCH SLÅR I HUSET 2 GÅNGER ,ATT JAG HAR PROBLEM. Jag ligger och tittar på alla messenger från killar ,som skickar vackra ord till mig. Det finns söta härlig män ,som skriver bara fint och vacker till mig. Men höll på att läsa alla messenger från dem, och det tar tid att läsa alla messenger från dem. Jag höll på med det när GUD sa till mig då.

Men går och kollar ,men hittar Roland ligger på vardagsrumsgolvet. Men tänkte först han har väl snubblat och ramlat som han är duktig på. ELLER FÅTT BORTFALL ,SOM LÄKARNA UMEÅ FIXAR TILL ROLAND NÄR HAN ÅKTE UPP TILL UMEÅ fått bortfall ,som Umeå fixar till Roland när han åkte upp till Umeå ,genom att han slog sig den påsken så illa då. Men läkarna var, så duktig ,och fixa ,så han fick bortfall ,det kan bli så när han svimmar då, sa läkarna så lätt ,det kan bli så ,men för Roland blev det inte så enkelt ,som läkarna tog det så lätt på då.

ROLAND FICK LIDA FÖR LÄKARNA GJORDE SÅ FEL I UMEÅ, genom att han svimmar och blev så himla knepig ibland. Roland körde även bil ,men läkarna tog det så lätt ,att han kan bli lite bort ibland. Han har levt ett helt liv i full gas ,men nu höll gasen på , som måste ut och kolla där och där, men drabbas av bortfall ,som läkarna tog det så lätt på då. Jag trodde att han hade svimmat när jag tittar på Roland, genom att jag var så van det.

Men Roland har inte svimmat förut ,men nu kan han få problem efter operation. Men även folk tror att han börjar bli mer senil, som jag bråkar med Anders om ,när han säger till folk ,att pappa hans är så senil. Men blir så galen, han har bortfall Anders, och inte senil. Men du glömmer även du, jag får leta åt dig då. Men även Roland brukar leta åt Anders när han lagt bort sakerna då. Men när ska folk fatta, att han har bortfall, som läkaren sa, att han kan bli borta ett tag, men efter ett tag kommer han tillbaka igen. Men Roland tycker det är jobbigt. Han har aldrig upplevt det. Det händer även när han satt i bilen, att han blev borta ett tag. Men läkarna sa, att han måste stanna bilen ,så det inte händer något då. MEN HUMOR MED LÄKARNA. MEN KUL MED FOLK SOM FATTAR INGENTING DÅ. 

ROLAND BRUKAR SVIMMA NÄR HAN FÅR BORTFALL. Men han kommer tillbaka lika snabbt, men Roland tycker det känns hemskt. Men Roland har även berättat för mig, att han tycker det känns fruktansvärt, att han blir så borta när han sitter i soffan eller vid köksbordet. Men säger, att du har bortfall ,som läkarna var så himla duktig att fixa åt dig. Umeå har inte ens gjort rätt, genom att han blöder i huvudet, så illa blev det efter Umeå.

Jag brukar berätta för Roland, att jag har svimmat några gånger när jag var ung ,så jag förstår honom, att det kan kännas hemskt när man blir borta, men kommer tillbaka igen. Men för att lugna honom, att det är inte så farligt att svimma då. När jag var ung ,då tänkte jag inte så mycket på det. Men Roland tyckte det var hemskt. Men jag var ung och tänkte inte ens på det. Men nu har jag inte svimmat, det var när jag var ung. JAG VILL FÅ HAN ATT FÖRSTÅ. 

MEN LÄKARNA HAR INTE GJORT RÄTT UTAN ROLAND BLÖDER I HUVET. Men åker upp igen till Umeå, men kan inte öppna han igen ,genom att han var 92 år, och det är farligt att öppna enligt dem.

Men varför kan läkarna göra rätt på en gång, när de vet hur gammal han är då. Men kunde inte öppna huvudet på honom, genom att läkarna såg faran när han var så gammal. NÄR FOLK ÄR SÅ GAMMAL ,DÅ MÅSTE LÄKARNA VARA EXTRA NOGA ,NÄR DE ÖPPNAR FOLK, då måste Umeå vara extra noga ,genom att de kan inte öppna flera gånger. Det blev mycket fel för Roland. Han litar på läkarna såklart.

FOLK TROR ATT UMEÅ SKA VARA BRA, DET FOLK TRODDE, GENOM ATT DET ÄR ETT STORT REGIONSJUKHUS. Men man får inte bli lurad på dem, fast Umeå ska ha bra läkare ,som de säger.

JAG VAR MYCKET PÅ ÖSTRA SJUKHUSET ELLER SAHLGRENSKA SJUKHUSET I GÖTEBORG, som har mycket läkare som forskar om allt då. Men Östersund har inte tillgång till bra läkare, som jag vet långt tillbaka då. Men Roland får åka till Umeå, som man tror ska kunna saker då. Men vad man bedrog sig då. Men träffade även bra läkare i Stockholm, som var bra genom att de tyckte synd om mig, när Östersund är så urdålig att hjälpa mig då. Kolla på mig hur det blev, men vet att Stockholm sa rätt till mig, genom att de kan mig såklart. Men kan inte vara tyst, genom att hört så mycket om Östersund.

Men varför gjorde fel när de vet hur gammal han är.

Men säger att Roland kan få bortfall, så enkelt för dem att säga det ,ISTÄLLET FÖR ATT GÖRA RÄTT PÅ EN GÅNG GENOM ATT ROLAND FICK PROBLEM LIV NU. FOLK TOG FEL PÅ ROLAND EFTER UMEÅ TRODDE ALLT ANNAT DÅ. Jag trodde han hade svimmat som vanligt när jag hittade honom. Men även trodde han hade ramlat ,som även har påverkat honom ,att han kan ramla då. Men ringer Anders och säger till Anders att han måste komma hem på en gång. Anders måste lyfta upp Roland från golvet då. Jag kände att han måste upp från golvet bara upp från golvet.

Jag såg han vifta med sin vänstra arm. Men försöker ta sig upp, men säger till han, du får ligga ner. Men försöker ta sig upp, fast jag sa till om det. Han rörde sin vänstra arm och försöker ta sig upp då. Men Anders kommer hem på en gång ,och han är galen och ringer ambulansen. Jag sa, kan du lyfta upp pappa din han ligger på magen nu. Men han försöker lyfta honom, men var tung att lyfta upp då. Men väger inte mycket men ändå tung att lyfta. Han är liten och kort. ROLAND VIFFTAR MED SIN HAND. 

Men jag hamnade i chock, och vill bara att ta upp honom från golvet. Jag gick och satte mig i rummet jag lånar, och sitter och skriver då. Men ambulansen kommer ganska snabbt då. JAG VAR SÅ CHOCKAD AV ALLT DÅ. MEN BLEV SOM FÖRLAMAD ATT RINGA EFTER FOLK BARA ANDERS FICK JAG UPP.

Jag har ringt ambulansen förut till folk, när de har kris, men den här gången var allt som en enda röra för mig. Jag hamnar i chock. Men har hamnat förut i chock, men då skulle jag hjälpa min dotter Linn ta ut jackan från Plaza ,när en galen polis slår mig rakt ner i backen den gången. Poliskvinnan slog mig illa ,så jag blev sjuk efter hennes misshandel. Men ung och pigg på att slå mig, som har inte gjort henne ett dyft då. HON BAR PÅ ETT INRE MÖRKER DEN POLISKVINNAN.DÄRFÖR VILL HON SLÅ MIG ,GENOM ATT HON HADE INTE JOBBAT MED SIG SJÄLV, OCH DÅ FÅR FOLK LIDA AV DET.

Jag ville bara hjälpa Linn ta ut jackan från PLaza ,men galen polis som är tokig  skadar min kropp. Men anmälde dem ,men vad hjälper det. Håller henne bakom ryggen såklart ung och skyddar henne då. NI KAN LÄSA ALLT OM GALNA NATTEN ,OCH LÖGNER BLAND POLISEN, SOM FOLK TROR PÅ DÅ. MEN SER HENNE ÄN IDAG ,MIG KAN DE INTE LURA ,DET VAR ETT SKÄMT DÅ. HUMOR NÄR DE TOG EN ANNAN POLIS ,NÄR POLISKVINNAN SKULLE SUTTIT DÄR. Polisen hade bytt ut henne, och jag tittar hela tiden efter den hemska smala kvinnan mörkt hår. Jag såg henne nästan varje dag efter den hemska händelsen. Kunde inte gå på stan ens då såg jag henne. Men pratade även med min ena dotter om det. Hon var liten och smal ,och henne är det svårt att ta fel på. Tunt mörkt hår och hennes ögon var så mörk. Lätt  att komma ihåg och kände att det stämde inte då. JAG TRODDE JAG KUNDE LITA PÅ POLISEN ,MEN TJI FICK JAG ,DET VAR ETT SKÄMT OCH CIRKUS DEN GÅNGEN. 

Men satt och skrek en hel natt när poliskvinnan misshandlar mig så illa ,MEN HAMNAR I CHOCK DEN GÅNGEN. Jag fick ringa folk efter den händelsen genom att jag var så chockad. Jag har aldrig blivit misshandlad som den gången ,när jag skulle hjälpa Linn med jackan, men då skrek jag men nu var jag tyst, som man även kan bli ,när man får en chock antingen skriker man eller blir tyst. Men har svårt att komma tillbak nu men måste städa mycket nu. ANTINGEN SKRIKER MAN ELLER SÅ ÄR MAN TYST NÄR MAN HAMNAR I CHOCK. 

JAG HAR SVÅRT ATT FIXA SAKER OCH TING NU. Jag går bara runt och försöker fixa bloggen eller sätter mig i soffan ,men mår inte bättre då. Men har urdåligt folk runt mig ,som har problem folk runt mig, annars har det aldrig blivit såhär såklart.

FOLK SKULLE EGENTLIGEN RÄDDA MITT LIV MIN LÄGENHET. Jag skulle egentligen inte hamnat här om inte Roland var så himla orolig ,att jag blev utan bostad då.

Han frågade Anders ,genom att han var så orolig om jag blev utan bostad då. Men Anders sur ,men Roland såg att ingen smart hjälper mig ,och då har han inget val än att erbjuda hjälp, när ingen smart människa hjälper mig bo kvar i min lägenhet.

Men jag hade tänkt ta en annan väg, jag är inte galen och sover ute som folk gör då. Jag har respekt för mitt liv, och var ner till sjön och tänkte lämna allt ,när ingen skyddar min lägenhet. Men sur på allt ,genom att landet är urdålig på att hjälpa folk ,och jag tänker inte sova ute ,som en del gör genom att regeringen ska hjälpa folk, och inte sova ute, så galen är inte jag. VI ANSER ATT REGERINGEN TAR ETT KRAFTTAG NU, OCH RÄDDAR FOLK IDAG ,OCH GE DEM HJÄLP NU, OCH FÖRR DÅ SÅG MAN INGEN SOV UTE, MEN NU HAR DET BLIVIT PÅ MODE ATT SOVA UTE. 

Jag led av stress genom att Kewan gjorde så jag fick problem ,och då ska andra hjälpa till att skydda mig ,som har urdåligt folk när jag måste lämna Anders ,som levt i destruktivt förhållande. JAG MÅSTE HA SÅ MYCKET HJÄLP ATT LÄMNA ANDERS ,GENOM ATT VI GÅR TILLBAKA TILL VARANDRA ,OCH SÅ FUNGERAR DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE. JAG MÅSTE BYGGA UPP ETT NYTT LIV.

Men var så slut efter Anders, och så fungerar folk som levt i destruktivt förhållande. Jag var utan energi när Anders börjar lämna mig, och orkar knappt kliva upp, så sjuk och trött var jag genom alla år, vi levt i ett destruktivt förhållande, måste vila och bygga upp en ny energi, genom att energin äter upp mig när vi bråkar för mycket. Men hann bo själv ett litet tag. JAG MÅSTE VILA FRÅN ALLT ,OCH KAN KNAPPT PRATA MED FOLK DÅ. Men fick ett litet tag vila,men var meningen att jag skulle bo kvar i min lägenhet. 

MEN SÅ HÄR FUNGERAR DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE. Jag och Anders var vänner men nästa dag pannkaka och bråk om allt ,och tänkte jag måste göra något åt det, när jag satt i bara konflikter och bråk. Men nästa dag då var det lugnt och då tänkte jag inte så mycket på det. Men så åkte vi ner igen och igen i konflikter och bråk.

JAG MINNS VÄL JULEN 2015 NÄR ANDERS OCH JAG BRÅKADE JÄTTEMYCKET, när Linn hälsar på och ska fira julen ihop med vår dotter då. Men vi står i köket ,då blev det bråk mellan mig och Anders då. Men Linn blev inte glad ,genom att jag sa bara lite grann, vad han måste göra, genom att så mycket gick fel den julen ,och en massa onödigt bråk när vi ska fira julen ihop med Linn. Vi brukar alltid fira ihop med Linn. Jag bad om hjälp genom att jag börjar bli trött då.

Men Linn säger till mig, när vi står i köket, VARFÖR SKILJER NI ER INTE DU OCH PAPPA, GENOM ATT NI BRÅKAR HELA TIDEN ,och när jag hälsar på blir det jobbigt. När vi står i köket ,då säger Linn kan ni dela på er. Men Linn såg hur jag mår ,och var sjuk av bråk från Anders ,och hon vill hjälpa mamma att inse kan ni dela på er nu ,fast det var hennes pappa.

MEN LINN ÖNSKAR DET GENOM ATT HON FICK UPPLEVA BRÅK MELLAN OSS. Vi bråkar när folk kommer är inte så kul ,Anders kan inte vara tyst ens när han drar igång. Men för utomstående är det inte kul ens att hamna i bråken. Anders bråkar inte så mycket på Linn utan mig han bråkar med.

Men kände även att grannarna såg allt, när han satt i bilen och bråkar på mig. Men grannarna gick förbi bilen när jag inte önskar det, jag kände mig så dum när han bara gapar och skriker på mig. Folk står utanför bildörren ,och ser allt ,jag kunde krypa igenom skinnet när han drog igång ,det kröp i mig. Men gick in tyst och sa inte så mycket då. Men bad Anders skjutsa mig till sjukgymnastiken. Men började träna kroppen mer genom att jag fick mer ont om jag tog inte tag i det. Men han skulle skjutsa mig från träningen innan jag kommer igång med min träning. MEN HAN VAR SÅ SUR PÅ MIG ,OCH FOLK SÅG DET SOM VAR INTE SÅ KUL ,NÄR HAN SLOG I RATTEN OCH SKREK, men behövde hjälp en liten tid sen går jag själv upp och ner från träningen. Yasmine min mellersta dotter hon ville sätta fart på mig fick pengar till att börja träna. Hon älskar att sköta om sin kropp, men fint att hon tänker på sin mamma.

Men även när han skulle skjutsa mig till lokalen när jag skulle ha, EN SEANS I LJUS ,så blev jag utsatt för bråk då. Men Anders tog min energi, när jag skulle jobba med folk då. Men jag blev mycket utsatt för bråk ,och han tog min energi, som jag skulle ha till folk. Men han fattar inte att man blir dålig av bråk, genom att jag sagt till Anders om bråk och konflikter ,genom att måste ha energi när jag jobbar med folk, men han fattar inte hur man kan ta energi när han gapar och skäller på mig. MEN SA TILL ANDERS ,ATT JAG BLIR UTAN ENERGI ,OCH MÅSTE SITTA LÄNGE OCH MEDITERA NÄR HAN DRAR IGÅNG SINA KONFLIKTER. Jag blir sur på Anders att han inte kan förstå mig. Visa mig respekt, då blev jag lycklig av det.

Jag sov på lokalen när jag kände mig trött av allt ,och kan fixa allt i lugn och ro ,när ingen stör mig. Ibland då gick jag dit ,och vila och kunde jobba mycket bättre när det var tyst runt mig. Men egentligen får man inte sova på en lokal ,men hade inget val än att göra det. JAG MÅSTE VILA MEN ÄVEN KUNNA JOBBA I LUGN OCH RO.

Men även när jag skulle ha kurser, då blev det bråk om han skulle hjälpa mig. När jag hade kurs i Göteborg eller på annan ort ,då blev det lugna gatan, utan bråk och konflikter, jag gillar att ha kurser där. Man kände sig välkommen ,och kul och hjälp med mycket då. Men slapp bråk och konflikter ,som tog min energi ,och det var Linn, som vill dela på oss, genom att kunna jobba då. Jag kan hamna i bråk när jag har folk runt mig om jag säger lite fel. DET VAR HÄRLIGT NÄR MAN HADE PÅ ANNAN ORT ,ÄN ÖSTERSUND. KÄNNER MER GLÄDJE OCH LUGN OCH RO. JAG FICK ETT INRE LUGN. 

JAG SATT HEMMA OCH TÄNKTE FLYTTA FRÅN STAN, MEN KOM INTE SÅ LÅNGT. Men Linn bor i Östersund och blev problem för mig. Men tänkte flytta många gånger från allt då. Men kunde även åka mellan Göteborg och Oslo lättare för mig, genom att Nathalie och Yasmine kunde åka mellan Oslo och Göteborg. Det var nära mellan Oslo och Göteborg. Det tog bara några timmar att åka mellan ,än här då måste man ta flyg till Arlanda och byta till Oslo.

Men även varit till medium, och sagt samma sak att Anders blockerar mig, att arbeta då. Men ta mig ifrån honom det är svårt. Jag försöker fixa min ekonomi genom att ta mig vidare ,som gick åt andra hållet nu. GENOM ATT JAG FICK FÖR DÅLIG HJÄLP NU. ALLA SER VILKA MÄNNISKOR SOM KÖRT MIG ÅT ANDRA HÅLLET. JAG HAR INGENTING NU ATT SE FRAMÅT NU.

BARA PROBLEM FRAMFÖR MIG. MEN SKIT HJÄLPEN BLEV SÅ.

Men Roland såg att folk var dålig att hjälpa till då. Jag pratade även om min lägenhet ,att ingen smart människa räddar min lägenhet. Jag har berättat mycket för Roland om mig och Anders bråk ,även måste bo själv, när han kan inte vara tyst. Men har berättat mycket för Roland ,så han vet hur det var då. MEN BRÅKET KOM TILL HUSET ,OCH ROLAND FÅR UPPLEVA OSS GENOM ATT ANDERS KAN INTE VARA TYST ,OM JAG SÄGER NÅGOT SOM HAN GILLAR INTE ALLS. 

Vi kunde stå i köket och bråka, och Roland masar sig upp från sin säng,men är lite trött att bli väckt mitt i natten. Men måste ni alltid bråka mitt i natten ,när man ska sova då. Roland kunde vara så trött när han klev upp från sängen ,och trött när han kom in i köket ,och tittar på köksklockan vad den var. Men kan ni vara tyst, jag måste sova ,men måste ni alltid sätta igång mitt i natten med bara bråk och konflikter. MEN ROLAND HAMNAR I KONFLIKTER ,SOM HAN VILL UNDVIKA ,MEN HAN HAMNAR OFTA I DET. 

Anders kunde vara så arg och tänkte kasta ut mig, och Roland tänker ringa polisen när han sitter i allt bråk. Roland har sagt, att jag ska ingenstans utan  han har lovat ,att jag får bo här. Men efter ett, då försöker jag lugna ner Anders. Men jag fick springa och ringa folk tillslut ,genom att jag blir så himla rädd när han drar igång. MEN DET HJÄLPER DÅLIGT NÄR FOLK ÄR URDÅLIG ATT SÄGA TILL ANDERS ,SOM HAR LÖST MYCKET FÖR MIG. MEN ALLA VERKAR VARA RÄDD FÖR HAN.

Anders kan ring Nathalie ,och då får hon bli utsatt för bråket, men hon blir tyst säger inte så mycket då. Hon vill att jag flyttar. Hon säger bara lite grann när Anders är i gasen. Men Linn har försökt att säga till honom ,att sluta hota mamma ,genom att vi lever i en situation som vi kan inte göra så mycket åt då. Men ringde även Kewan, och se om han kan hjälpa mig med Anders ,men öppnar mobilen men ingen hjälp från han. Jag har sett att Jonas är urdålig att säga till Anders på skarpen, då testar jag Kewan om han kan få tyst på honom. Har bara fått problem nu ,genom att jag har önskat om någon har räddat min lägenhet ,som var bäst för mig genom att jag tål inte allt utan vill bo i lugn och ro. JAG HÅLLER PÅ BLI TOKIG OCH BER OM HJÄLP. MEN HOPPAS NÅGON BRA PERSON KAN HJÄLPA MIG. MEN HAFT BÄTTRE FOLK FÖRR ,MEN NU VERKAR BARA KNEPIGT FOLK RUNT MIG. 

Roland säger men, kan ni vara vänner och jag är så himla glad när ni är vänner då. Ibland bad han om fred ,men ibland blev det pannkaka mellan oss. HAN VAR SÅ GLAD NÄR VI VAR VÄNNER.

ROLAND HAR HJÄRTFEL OCH TÅL INTE BRÅK ÖVERHUVUDTAGET DÅ. ANDERS KUNDE BRÅKA MED SIN PAPPA OCH DÅ FÖRSÖKER JAG LUGNA NER ANDERS. Men huset blev inte tyst ens utan bråk och skrik ,och mig hotar Anders när han blev galen. Men fick ett rent helve här, men även Roland fick ett rent helve med Anders bråk, och han sa ibland, jag måste flytta hem till Tirsta. Men jag sa, jag följer med dig. Men han sa det på skoj ,när han visste inte hur han skulle få tyst på Anders då.

Roland hör dåligt och då blev det bråk om teven genom att Anders tycker att han får sänka ljudet eller sätta i en hörapparat, genom att det känns som han spränger öronen på oss. Men Anders kunde bli så sur, när han vill ha en kompis att se teven med sin pappa då ,men så sa Roland lite fel ,men då blir Anders arg ,genom att han måste vara tyst och du är inte intresserad av programmet ens. Ibland sa till Anders, att pappa hans kanske inte ser samma teveprogram som vi ser. Vi kan se mörka filmer ,men kan se filmer när han gillar dem. ANDERS VILLE SITTA OCH TITTA PÅ TEVEN MED SIN PAPPA.

Anders var ofta arg på Roland ,det var inte bara lite bråk och tjafs kunde även springa in till mig ,när han inte lyssnar på det han säger till Roland om diskmedel men då blev även jag sur. Men blev inte arg ,men vill att han diskar i Yes och inte bara vatten. Han har en förmåga att gå in med skorna ,och då blir både jag och Anders sur på han. Men hans sambo var nog den ,som skötte allt ,nu skulle vi hjälpa han ,som hon skulle varit ute i tid ,genom att hon gjorde all marktjänst här , och hans skjortor som måste tvättas eller annat då. Men bättre att hans sambo lärt Roland om hemmet då. Men många kan falla på det han är inte ensam om det. Men bra att folk delar på mycket ,genom att underlätta när någon dör, då kan män som Roland få problem. Han hade inte koll ens på hur mycket man ska tvätta en skjorta. VAR RIKTIGT ILLA ATT SE DEN BITEN  NÄR MAN TITTAR RUNT. HON HAR INTE LÄRT HAN DEN BITEN. 

JAG BLEV SÅ RÄDD OCH OROLIG NÄR DET HÄNDE ,genom att jag har aldrig levt bland äldre folk, utan levt med min familj eller levt själv utan barn då. Men har aldrig dragits inom vården ens, genom att jag klarar inte av den biten då utan sökt jobb som passar mig då.

Men nu fick jag leva i skräckens hus ,genom att uppleva det, som är så rädd för allt ,fast jag har dem hos mig ,så blir jag ändå rädd när det händer genom att jag har aldrig upplevt det eller sett det utan levt utan den biten. Ingen inom min släkt har fått stroke utan hört andra fått det, men ingen inom våran släkt då. NÄR MAN INTE ENS JOBBAR MED FOLK ÄLDREVÅRDEN.

MEN NU BLEV DET FÖR MYCKET FÖR ANDERS PAPPA GENOM ATT HAN FICK EN STROKE DÅ. Han har varit dålig genom sitt hjärta ,men även att Umeå gjorde fel den gången när de skulle operera honom. Han hade ramlat påsken för 2 år sen. Han for som en vante i sovrummet när han föll där. Men sen blev han sjuk efter den gången fick åka upp till Umeå. Men kom tillbaka från Umeå ,men blöder fortfarande i huvudet efter sin skada genom att de kunde inte öppna honom igen genom hans ålder 92 år. MEN VARFÖR GÖR INTE UMEÅ RÄTT PÅ EN GÅNG ,NÄR DE VET HUR DET ÄR. HAN FICK LIDA EFTERN DEN SMÄLLEN.

Jag känner bara obehag nu, och sitter i chock efter den smällen ,men har inte upplevt så hemskt runt mig. Men ingen hjälper mig bo kvar ,som måste ha lugn och ro, MEN HAMNAR HÄR ,DÅ FICK JAG PROBLEM MED ALLT NÄR JAG HAMNAR HÄR, det blev inte den bästa hjälpen för mig, som måste ha lugn och ro. ROLAND FICK PROBLEM, NÄR INGEN VAR PIGG ATT SKYDDA MIN LÄGENHET ,SOM MÅSTE BO SJÄLV DÅ.

Jag frågade GUD ,varför han sa ingenting om det här nu??? De vet att jag blir rädd ,och då kan jag hitta på en massa då. Men tyst som muren då genom att de vet hur jag fungerar då. JAG VILL VETA OCH TA MIG VIDARE.

GUD KALLAR  INTE STROKE FÖR DET utan folk har namn på det. Det är samma med magen och ryggen vi har andra namn då.

MEN GUD FÖRKLARAR FÖR MIG VAD SOM HÄNT ROLAN. VAD HAN LED AV  ROLAND förklarar för mig, vad som hänt med Roland att han gick in i en stor stress då. Folk kan bli så utsatt för bråk och stress runt sig, då orkar inte folk med, utan går in i ett tress liv med bråk och allt runt han. SOM MÅSTE HA LUGN OCH RO NÄR HAN BLIR GAMMAL ,HAN HAR ÄVEN HJÄRTFEL SOM STÖKAR TILL FÖR HONOM. Han orkar inte det ,som är 93 år stress och bråk ,utan måste ha lugn och ro ,som han fick inte hela tiden utan mycket bråk ,och han klarar inte av konflikter som han levt runt då.

NÄR FOLK FÅR STROKE, DÅ ÄR DE INNE I EN STRESSAD PERIOD, genom att hjärnan slår ut dem ,då kan folk får stroke och kan få halva sidan eller vänstra sidan då.

MEN FOLK LEVER VARJE DAG MED INRE STRESS ,MEN KAN PÅVERKA FOLK, SOM LEVER I INRE STRESS, ATT DE FÅR EN STROKE.

De kan råka ut för stroke kan vara inne på val eller andra saker, och folk orkar inte med ,och då slår hjärnan ut allt hos dem ,som hände för Roland blev sjuk av för mycket bråk och konflikter som hände för honom. FOLK ORKAR INTE MED.

Och jag sa till Anders, han måste lugna ner sig ,genom att han måste ha så mycket lugn och ro när han har hjärtfel då. Men lugn och ro det gick inte hem ens, utan bråk hela tiden, men folk orkar inte det utan kan få en stroke, som folk inte tänker på ,när de utsätter folk för stress hela tiden och bråk då. MÅSTE HA LUGN OCH RO RUNT SIG. 

Roland upplevde så mycket bråk från Anders ,och även jag hade jobbig med Anders, men trodde väl inte att det skulle bli så där med Roland ,att han blev så  sjuk av konflikter ,men han blev det ,GENOM ATT HANS DAGAR VAR DET SÅ MYCKET BRÅK OCH KONFLIKTER ,när Anders han hamnar i bråk om det ena än det andra då.

Roland blev påverkad av det ,och vi fick inte ens bo kvar hemma, genom att ingen smart person skyddar mig då. Men Roland tycker synd om mig fick bo här hos han och Anders ,men bäst för mig om samhället har hjälpt mig och Anders ,att bo kvar i min lägenhet. Genom att psykologen ,som Anders fick prata med sa ,att vi skulle söka en varsin lägenhet, när vi delar på oss då ,genom att vi lever i destruktiv förhållande ,och då fick jag problem som måste bo själv och tyst runt mig då. VI FICK BRA RÅD FRÅN FOLK, SOM VILL HJÄLPA OSS,MEN SÅ HAR VI LITE KNÄPPT FOLK RUNT OSS ,OCH DÅ FICK ROLAND LIDA AV ALLT NU. HAN ÖPPNAR SITT HJÄRTA FÖR OSS. 

Hos en del folk i Sverige ,då ska man fixa själv även om folk ligger på dödsbädden ,så finns det jättefint folk som öppnar sitt hjärta att hjälpa till då. Men landet är delat ,men fick hjälp förr när jag flyttar från Göteborg ,men nu skulle folk ta hand om mig, som blev så galet att vakta min lägenhet ,som gick i soporna, GENOM ATT KEWAN VAR FÖRST SOM STÖKAR TILL ,OCH SEN TOG GUD JONAS ATT GÅ SOM PROTECTION SKYDDA MIG

Men kan sätta mig vart som helst när man skyddar folk ,men får inte dö utan måste överleva genom Kewan då. JAG MÅSTE HA STORT SKYDD. Men kan hamna vart som helst när GUD väljer Jonas, genom att han har inte koll på allt ,kom även upp och såg hyrorna gick en efter en, men tyst. Jag tänkte ta mitt liv och då såg GUD vad som hade hänt mig. MÅSTE HA FOLK SOM SKYDDAR MIG.

Men jag bråkade med Jonas den gången ,när jag såg hans hyra kunde stöka till för honom. Men sa till han på skarpen ,och var arg på han ,vill du ha som mig. Men Jonas sa inte ens det. MEN INGET MER TOK ATT LÄRA FOLK SAMARBETA JAG BER DIG NU. Jag minns mycket väl ,att folk frågar hur det skulle gå med min lägenhet. Men kunde samarbeta och då behöver de inte ens lära sig det.

MEN DET BLEV INTE SOM JAG HADE TÄNKT MIG EN MASSA BRÅK OCH KONFLIKTER ,SOM MÅSTE HA LUGN OCH RO ,utan hamnar här och bråk ,som Roland inte klarar av ,genom att han är som andra människor när de får en stroke ,att de lever i ständig stress innan de gör något åt ,eller så hinner de inte med att göra det.

Det stämmer det här med stress när folk får stroke ,genom att hjärnan slår ut genom för mycket runt dem. JAG HAR SETT ATT DET STÄMMER VÄLDIGT VÄL NÄR JAG TITTAR TILLBAKA PÅ FOLK SOM FÅTT STROKE. 

Jag känner till två kvinnor som fick stroke och levde i dålig relation ,men även  byta arbete, som den andra ville göra ,men kom inte så långt fick en stroke när hon satt på bussen då. Hon skulle byta jobb ,och var less hela tiden på sitt arbete då. Men mycket bråk med sin sambo ,och då blev det dubbelt för henne och fick en stroke. Men var inne i en jobbig tid byta jobb och bråk med sin sambo gjorde, så hon fick en stroke. Jag minns hur hon var då. MEN HON FICK ÅT DEN BÄTTRE SIDAN OCH HAMNADE I RULLSTOL ETT TAG MEN KUNDE PRATA SOM TUR VAR. MEN FICK TA HJÄLP AV RULLATOR. En del kan bli snabbt bra ,men så finns det folk som blir aldrig riktigt bra efter en stroke.

Men den andra kvinnan hon fick en stroke, GENOM ATT HON LEVDE I STRESS HELA TIDEN BRÅK OCH KONFLIKTER. Hon levde destruktivt förhållande med honom.Hon drogs ner av honom ,men de gick tillbaka till varandra, men lämnar och gick tillbaka till varandra ,genom att de gick inte ihop me varandra då. Men hon var så himla less på honom, och ville lämna honom ,men gick tillbaka hela tiden. MEN EN DAG FICK HON EN STROKE GENOM ALLA BRÅK OCH KONFLIKTER, genom att hjärnan slog ut henne då. Båda hade talet kvar som tur var. Kan prata med folk som tur var.

Men för många år sen, då fick en man en stroke ,och han förlorar talet som stökar till för hans familj då. Han fick flytta in på ett hem ,genom att ingen kan hjälpa honom bo kvar. MEN HAN FÖRLORAR TALET ,SOM BLIR VÄRRE FÖR DEM SOM DRABBAS AV STROKE.

Har tittat på det, han levde i en fruktansvärt stress den perioden, och då kan allt slå ut på honom. Han tog hand om allt i hemmet och jobbar båda två. Men hade även en annan plats att vara på ,när de ville vila då. Men han skötte allt ,och hon gjorde inte allt, som folk gör idag. Det var mycket ombytta roller, men han skötte även om praktiskt och allt annat då. Men en dag blev han sjuk, och fick en stroke, och hamnade på ett hem. MEN DE SKULLE EGENTLIGEN DELAT PÅ ALLT, som ställde till problem för honom då. Ibland blir det för mycket,och då slår hjärnan ut på dem. Jag minns han var så huslig, men så mycket annat.

Jag minns dem hur de hade det. Ibland kan det bli för mycket genom inre stress ,och då kan en del slå ut hjärnan, som händer många idag, och mycket folk får stroke, men måste tänka på att dela på allt. NI MÅSTE LÄRA ER HJÄLPA VARANDRA GENOM ATT SLIPPA PROBLEM MED STROKE.

DET HÄR KAN VEM SOM HELST HAMNA I OM NI INTE TAR DET I TID. Men folk kan bli dålig av stress och bråk och konflikter, som folk inte tänker på det, att de klarar inte av för mycket när hjärnan säger NEJ. Ser en halv bild framför oss.

DET HÄR SKA INGEN MÄNNISKA HAMNA I.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.