CORONAVIRUS

VI ÄR ARG IDAG NÄR VI SER HUR SVAG REGERING VI HAR SOM KAN INTE SKYDDA SVERIGE IDAG.

Men kolla på hur hela svenska folket har idag ,tack vare vi har en urusel regering ,när de såg första gången coronavirus i Sverige, eller länder vad som händer med dem.REGERINGEN SATT OCH SOV, OCH LÄT CORONAVIRUS  SPRIDAS ÖVER ALLT I LANDET. 

IRAN HADE CORONAVIRUS NÄR HAN RESTE DIT, OCH HAN MÅSTE HEM ,SOM SKULLE STANNAT I SVERIGE. Men kolla hur ni gjort, släpp in folk hela tiden, folk reste till Iran förra året och kom hem, och smittar hela Göteborg då. Men även folk på flyget och Landvetter rök med. Hur många var där när han klev av flyget???? Men även hur många satt på spårvagnen då???? MEN DET VAR FÖRRA ÅRET CORONAVIRUS ,SOM FICK RESA OCH SMITTA FOLK. Men vad har hänt efter det ,folk har fortsatt tagit sin resa till länder ,och fortsätter sprida smittan coronavirus.

Men folk åker mellan Italien och kom hem och var sjuk och fick coronavirus men ingen hade stoppat dem att flyga ens utan åker till Italien och folk är sjuk där. Men flyger hem och hur många blev smittad genom att smittan sprids så himla snabbt. Ni har sett hur det ser ut idag. MEN INGEN TANKE ATT STOPPA ALLA RESOR,NÄR DE KOM HEM TILL SVERIGE OCH VAR SJUK??? NEJ ,REGERINGEN FORTSÄTTER FÖRPESTA LANDET. 

VI HAR PROBLEM REGERING IDAG OCH BLIND TILL OCH MED HELBLIND.

Men nu åkte folk till länder som hade problem med coronavirus då. ÅKTE TILL  ÖSTERRIKE ,SOM HAR REDAN SMITTAN, GENOM ATT KILLAR FRÅN STOCKHOLM BLEV INLÅST ,GENOM ATT DE HADE CORONAVIRUS. MEN ÄVEN NORGE BLEV SJUK. Men ingen tanke att stoppa coronavirus, men regeringen stoppar inte det såklart. Genom att en kille från Östersund reste till Österrike ,och kom hem och var smittad med coronavirus. MEN HUR MÅNGA RESOR HAR SPRIDIT CORONAVIRUS NU??? DET ÄR ENORMT MYCKET MED CORONAVIRUS ,GENOM ATT VI HAR EN REGERING SOM ÄR HELBLIND, OCH STÄNGER INTE RESORNA.

MEN HUR SER LANDET UT IDAG.

Men även Jämtland fick problem med coronavirus idag. Men regeringen skulle förbjudet resor genom att Stockholmarna måste ut och åka, när de ser länder är sjuk, och de fortsätter resa då. Men även annat folk har rest och kommit hem och varit smittad av coronavirus då. MEN HAR KUNNAT RÄDDA MYCKET OM VI HAR HAFT EN VAKEN REGERING NU.

MEN KOLLA PÅ HUR STOCKHOLM SER UT IDAG bara en massa problem, genom att regeringen har problem att sätta stopp för enorma problem de fick med coronavirus.

VI HAR EN REGERING SOM HAR SVÅRT ATT SÄTTA STOPP NÄR VI HAR PROBLEM.   

Men folk får resa ändå ,fast Stockholm hade enorma problem med coronavirus ,DÅ SKULLE DE SATT STOPP INGEN FÅR RESA NU. Men ingen signal utan allt är försent med allt.

REGERINGEN SKULLE VARIT VAKEN I TID Genom att regeringen har kunnat hjälpa svenska folket ,ATT KLARA AV EKONOMIN, SOM ÅKTE I BACKEN ,OCH FOLK DÖR PÅ LÖPANDE BAND OCH SJUK, och folk får lägga ner inget jobb längre ,utan ökar på arbetslösheten, men vilken kul regering vi har.

MEN LANDET SER SKRÄMMANDE UT NÄR MAN SER MÅNGA FÅR LÄGGA NER SITT FÖRETAG, GENOM ATT REGERINGEN HAR STÖKAT TILL FÖR FOLK NU. Det finns folk såklart, som kan klara av sin verksamhet ,men många människor får lägga ner sitt företag.Folk blir uppsagd hela tiden. KUL REGERING VI HAR NU. 

Men vilken kul regering med en massa arbetslöshet. 

Men ingen tanke att stoppa det i tid

innan hela landet flödar över med coronavirus då??????

Inga tankar att nu är det dags att stoppa flygen???? Men även bråk om att stockholmarna måste ut och åka ,men även där ser ni problem folk ,som måste åka och ha kul ,när vi har farlig virus coronavirus då. MEN DET HANDLAR OM EGOT SÅKLART, SOM SLÅR ÖVER PÅ DEM SOM MÅSTE UT OCH RESA, fast de ser landet håller på att förvandlas till enorma problem med coronavirus, som även de får lida, och kan inte ens resa nu som tur är. Nu har stoppat allt nu genom att få stopp på spridningen coronavirus. MEN DET TOG LÅNG TID ATT FÅ STOPP PÅ ALLA RESOR SOM SYND ÄR ,NÄR VI HAR EN BLIND REGERING NU.

Men vad har hänt idag efter Sverige fått en massa dödsfall av coronavirus, och ni tänker inte på vården ens ,som måste hålla på med patienter ,som fått coronavirus ,även sjuksyster läkare dog av den hemska sjukdomen ,som ingen verka tänka på då, att de måste skydda folk idag, genom att folk inom vården kan även bli sjuk, alla har inte bra immunförsvar som ni sett idag. ALLA INOM VÅRDEN MÅSTE HA STORT SKYDD IDAG. GENOM ATT DE SKA INTE LIDA FÖR ATT REGERINGEN STÖKAR TILL MED EN MASSA CORONAVIRUS.

MÅSTE HA JÄTTEMYCKET SKYDD IDAG, SOM BLIR TVINGAD ATT JOBBA DÄR.

INGENTING FÅR HÄNDA DÄR. MÅSTE FÅ BRA BETALT NÄR DE UTSÄTTS HELA TIDEN.

Men har ni tänkt på att folk som jobbar inom vården ,som jobbar på sjukhus och äldrevården ,genom att det finns olika idag inom vården SOM FÅR DEN HEMSKA SMÄLLEN MED CORONAVIRUS, ATT DE MÅSTE HA FULL UTRUSTNING MED SKYDD IDAG, genom att ingen ska måste lida, för att regeringen utsätter oskyldiga människor att jobba med coronavirus ,som ska även ha dubbelt betalt ,som de får leva idag bara sjukdomar och död runt dem idag.

Men även äldreboende folk som jobbar med äldre människor ska ha samma skydd ,och bra betalt idag. Men även folk som jobbar med rörelsehindrad ska ha fullt betalt ,som alla inom vården. FOLK HAR TUFFT JOBB IDAG, ATT SKYDDA FOLK INOM ALL VÅRD ,genom att de utsätts hela tiden idag.

Genom att ingen smart inom regering stoppar det i tid, och då får folk lida av det. 

Alla klarar inte av sjukdomen ens genom att landet har olika människor ,som har mer skydd runt sig än andra då. Men folk måste även respektera folk idag ,genom att så många har dött i coronavirus, då måste ni tänka om idag.MEN MYCKET ÄR FÖRSENT IDAG. 

 MEN ÄR EN SKRÄMMANDE SIFFRA I SVERIGE NU. DET ÄR INTE OKEJ ENS.

STOCKHOLM har en hög siffra med coronavirus som de har kunnat stoppa i tid.

Sverige

Västra Götalands län
Bekräftade
2 212
Bekräftade
19 621
Friskförklarad
1 005
Dödsfall
2 355
Jämtlands län
Bekräftade
288
NorgeNorge
Bekräftade
7 599
Friskförklarad
Dödsfall
205
Hela världen
Bekräftade
3,04 mn
Friskförklarade
895 tn
Dödsfall
211 tn

Kan ni se vad duktig Norge var att skydda folk från coronavirus mindre dödsfall ÄN SVERIGE. MEN ÄR EN SKRÄMMANDE REGERING VI HAR KOLLA PÅ NORGE NU. VI HAR ETT SKÄMT TILL REGERING. 

Storbritannien
Bekräftade
157 tn
Friskförklarad
Dödsfall
21 092
Hela världen
Bekräftade
3,04 mn
Friskförklarade
895 tn
Dödsfall
211 tn

MEN VAD TÄNKER ENGLAND MED, KOLLA PÅ HUR MYCKET FOLK FÅR DÖ DÄR. ENGLAND SKYDDAR INTE FOLK MED DEN SIFFRAN. England är värre än Sverige att skydda folk, det är skrämmande, så mycket dödsfall i England. Men har en farlig och knepig regering att skydda sitt folk, som är urdålig på det. Men sämre än vår regering då. MEN NORGE KAN SKYDDA FOLK NÄR MAN SER DÖDSFALL.  

VI KOLLAR LITE PÅ LÄNDER SOM ÄR BÄST ATT SKYDDA FOLK. Men Australien har en annan tanke, som kan se till inget mer dödsfall ,som Sverige och en del andra länder dör hela tiden. Men kolla på Australien, vem är bäst att skydda folk, att drabbas av coronaviur då.

Men Sverige är ett skämt i våra ögon, som ska ha bra vård och allt ,men kolla på dödssiffran är inte ens okej ,när vi ser den siffran då. Men skulle varit som länder,som kan tänka med huvudet stoppa i tid, innan vi fick ännu mer problem. SVERIGE HAR INTE ENS TÄNKT, NÄR MAN SER LÄNDER SOM KAN TÄNKA OCH SKYDDA FOLK BLI DRABBAD AV CORONAVIRUS. 

Australien är ett stort land ,men kan stoppa i tid som svenska regeringen är urdålig på ,jämför Australien nu och Norge får ett plus, men Sverige är ett skämt när man ser alla dödssiffror. DET ÄR INTE OKEJ ENS ATT SÅ MYCKET FOLK FICK DÖ.

AustralienAustralien
Bekräftade
6 725
Friskförklarad
5 602
Dödsfall
84
USAUSA
Bekräftade
1,01 mn
Friskförklarade
114 tn
Dödsfall
56 843

MEN KOLLA HÄR USA, SOM ÄR VÄRRE OCH VÄRRE, USA KAN INTE ENS SKYDDA FOLK. Men är värre än andra ,som inte kan skydda mot att landet stängs i tid, att slippa bli drabbad av coronavirus.

Uzbekistan
Bekräftade
1 939
Friskförklarad
958
Dödsfall 8

 UZBEKISTAN VERKAR SKYDDA SITT LAND. Men kolla på landets dödsfall 8. Men vad har Sverige och andra länder för siffra ,de lämnar bara död efter sig. Men det finns fler länder ,som har bra siffror vi tog upp ett exempel nu.  UZBEKISTAN 8 DÖDA.

MEN DET FINNS LÄNDER SOM HAR UNDER 100 DÖDA. Genom att de kan skydda sitt land medans andra har skrämmande siffror. SKYDDAR INTE SITT LAND, NÄR DE HAR SÅ MYCKET DÖDA EFTER SIG. DET ÄR SKRÄMMANDE SIFFRA.

Frankrike
Bekräftade
130 tn
Friskförklarad
46 886
Dödsfall
23 660
Spanien
Bekräftade
211 tn
Friskförklarad
103 tn
Dödsfall
23 822
ItalienItalien
Bekräftade
202 tn
Friskförklarad
68 941
Dödsfall
27 359

MEN SKULLE STOPPAT I TID genom att länderna har så mycket turister som åker dit. Spanien och Italien är ett vanligt resmål ,och har inte stoppat i tid. Men kolla på hur landet ser ut och vilka problem de fick genom att de var sen att stoppa coronavirus.

MEN KOLLA PÅ GREKLAND DÖDSFALL har skyddat landet mot ännu mer dödsfall. Men folk reser till Grekland ,men har ändå låg siffra, än andra länder ,som har fullt med turister ,som även kan sprida coronavirus ,men Grekland har varit ute i tid, att stoppa coronavirus. Men så har vi länder som har varit urdålig att stoppa i tid.

Grekland
Bekräftade
2 534
Friskförklarad
577
Dödsfall
136

TURKIET HAR  SKRÄMMANDE SIFFRA

TurkietTurkiet
Bekräftade
115 tn
Friskförklarad
38 809
Dödsfall
2 992

Men folk reser även till Turkiet ett vanligt resmål idag, men har inte stoppat i tid när man ser siffrorna DET ÄR INTE OKEJ ENS när andra länder kan hålla ner siffor på dödsfall.

Egypten
Bekräftade
5 042
Friskförklarad
1 304
Dödsfall
359

EGYPTEN ÄR ETT VANLIGT RESMÅL MEN DUKTIG ATT HÅLLA NER SIFFRAN. Har inte över 1000, som många har ,som är så himla dåligt att stoppa i tid. Men det finns länder som skyddar sitt land, men Sverige är ett skämt igen. Kan inte vara tyst när man ser länder som håller ner siffran på dödsfall. Men Sverige skämmer ut sig hela tiden nu. Det är ett skämt med resandefolket ,som skulle stoppat i tid alla flyg ut och in till Sverige.

Thailand
Bekräftade
2 938
Friskförklarad
2 652
Dödsfall
54

KOLLA HÄR VILKET BRA LAND SOM SKYDDAR LANDET FOLK ÅKER PÅ SEMESTER. Vi kan se landet har skyddat folket  ,att inte öka på en massa dödsfall ,som svenska folket får möta på ,eller andra länder med hög siffra dödsfall. Det är ett vanligt resmål men hållet ner siffran dödsfall.

Bali
Bekräftade
215
Friskförklarad
88
Dödsfall
4

FOLK RESER TILL BALI, MEN HÅLLER NER SIFFRAN DÖDSFALL. Men skyddar för fler dödsfall ,genom att Bali är ett vanligt resmål att åka till Bali. MEN SKYDDAR LANDET FRÅN CORONAVIRUS. 

AlgerietAlgeriet
Bekräftade
3 649
Friskförklarad
1 651
Dödsfall
437

ALGERIET HAR LÄGRE SIFFRA DÖDSFALL ,MEN LÄGRE ÄN SVERIGE, men vilket kul land vi har, men kolla på Algeriet DE KAN SKYDDA SITT LAND ,MEN SVERIGE ÄR URDÅLIG PÅ DET. 

Men länder tog inte ansvar att stoppa i tid alla flyg till olika länder, genom att länder har även varit urdålig ,att tala om hur landet har det. Att landet har problem med coronavirus när killarna åker till Österrike ,men blir smittad med coronavirus OCH LANDET SKULLE SKRIVIT PÅ DERAS HEMSIDA, ATT VI HAR CORONAVIRUS,genom att skydda Sverige ,men även Norge åkte på den smällen och blev sjuk från Österrike ,som skulle varnat om det.

DET ÄR ETT ENKELT SÄTT ATT SÄTTA STOPP PÅ FORTSATT SPRIDNING AV CORONAVIRUS. Men folk kan stoppa ,så himla snabbt om länder satt upp varningar, men även skrev på hemsidan att de har problem med coronavirus.

MEN ÖSTERRIKE MÅSTE ÄNDÅ FÅ ETT PLUS GENOM ATT DE JOBBAR SNABBT NÄR DE HÖRDE TALAS OM CORONAVIRUS. Men killen ringer och berättar för den som äger hotellet, att hans vänner hade fått coronavirus. Men låste in honom fast han var frisk ,men hans vänner blev sjuk i Österrike. Men hotellet handlar rätt ,genom att inte sprida smittan vidare, som har blivit för mycket av nu. LÄNDER HAR STÖKAT TILL SÅ MYCKET NU.

HUR MÅNGA HAR GJORT SÅ GENOM ATT STOPPA SPRIDNINGEN CORONAVIRUS. 

Men när folk upptäcker land efter land, att nu hade de fått coronavirus, men vad gör landet då??? Igen verka stoppa folk att resa, och ta sin semester genom att då har det varit slut på mycket problem med coronavirus. FOLK FÅR RESA ÄNDÅ FAST LÄNDER HAR CORONAVIRUS. 

MEN DET ÄR EN LURING CORONAVIRUS, genom att killarna från Stockholm reste till Österrike, men även killarna kan bära smittan när de åker till Österrike ,genom att Stockholm har en hög siffra coronavirus, och Sverige kan smitta Österrike genom att Stockholm har en hög siffra coronavirus.

Men stockholmarna reser mycket och de kan smitta Österrike då. Men tog killen från Östersund en resa till Österrike ,men han blev sjuk där i Österrike. MEN ÖSTERRIKE VAR REDAN SMITTAT MED CORONAVIRUS, och då åkte han hem till Östersund ,och då fick vi problem med coronavirus plus äldreboende blev utsatt för coronavirus ,och skulle stoppat i tid när killar från Stockholm blev sjuk, men inget stopp utan folk får resa fast länder har problem med cornvirus.

Men även flygbolagen har ett ansvar ,att låta folk flyga till olika länder när de tar sin semester. Men är vanligt att folk tar en resa till Österrike, genom att det är en vinterort. Men även vanligt att åker till Italien och Spanien, men hur många flyg in och ut från länderna då, genom att både Italien och Spanien var sjuk, och fick en hög dödssiffra. LÄNDER TÄNKER INTE PÅ SITT EGET FOLK UTAN ÄLSKAR TURISTERNA ,SOM ÄVEN GER BÄTTRE EKONOMI.LÄNDERNA LEVER PÅ TURISTERNA. 

Har kunnat stoppa i tid flyg till Italien och Spanien.

MEN FOLK FICK HÅRDA SMÄLLAR AV ,ATT VI HAR URDÅLIG REGERING, ATT STOPPA I TID CORONAVIRUS, OCH EKONOMIN TOG STRYK IDAG folk blir uppsagd från sitt arbete, och folk blir arbetslös idag. Folk blir uppsagd på löpande band idag, men hur tänker ni då?? Det finns nästan ingen ,som inte har lån.

MÅNGA SITTER MED HÖGA LÅN, som måste betalas ,men vilket hit till regering, ni tänker inte längre än näsan räcker då. FOLK BLIR UPPSAGD FRÅN JOBBEN. Regeringen har sagt, att folk ska få hjälp har de sagt ,men hur mycket får de hjälp med idag???

Genom att folk sitter med höga lån, som ska betala banken ,eller andra lån de betalar till då ,hur mycket lägger ni på det??? Genom att förr ,då fick ingen hjälp med lån folk har på banken eller kreditföretag då. FOLK HAR MYCKET LÅN IDAG SOM ÄVEN MÅSTE BETALAS

Men har ni tänkt på det ,att de ska betala sina lån, eller har folk varit smart, och fått hjälp att flytta fram lånen, eller lägga om dem ,genom att landet kan få kris nu ,och banken ska ha betalt varje månad, och även andra de betalar till måste ha betalt då. FOLK HAMNAR I KNIPA IDAG. ARBETSLÖSHET ÄR ALDRIG BRA GENOM ATT DET BLIR SÅ MYCKET KRISER. 

Men så mycket arbetslöshet ,då blir vi inte glad ,hur regeringen skyddar folk idag ,alla uppsägningar är en rysning, när vi ser vilka problem folk får ,genom att vi har en blind regering, SOM SKULLE STOPPAT ALLT I TID FÖRSTA KONTAKTEN MED CORONAVIRUS. Men folk åker även 2020 ,vi ser allt ,så oss kan ni inte lura ens utan fortsätter sprida pesten då.

Nu får ingen flyga ,men hur många har kommit över gränsen idag??? Många som har spridit coronavirus idag, genom att regeringen såg inte faran ,fast vi såg länder på länder fick problem med coronavirus då. Men Sverige har även en hög siffra dödsfall ,när man ser på andra länder under 100, då är det något fel på er då. REGERINGEN SKULLE STOPPAT DET I TID GENOM ATT SKYDDA MOT KAOS ,SOM FOLK FÅR NU. REGERINGEN TAR INTE ANSVAR NU. 

Men ekonomin rasar för folk, som sitter med höga lån idag, genom att folk blir uppsagd ,och köpt hus eller lägenhet då ,men måste betalas då. Men måste hjälpa dem, men förr då fick inte folk hjälp med lån, utan bara lite småpengar att överleva på.REGERINGEN MÅSTE ÄNDRA OM ALLA LAGAR.

Eller så måste de ändra om idag ,för att landet har fått problem idag ,att behålla sina arbeten idag ,som ska ha mat på bordet, men även betala dyra lån, som folk sitter med idag. FOLK DRAR PÅ SIG MER OCH MER IDAG, men tror inte att de ska få problem.

Folk har arbete när de köper hus och lägenhet det går bra då. MEN SÅ KOMMER CORONAVIRUS VAD GÖR FOLK DÅ??? Folk blir uppsagt även från säkra arbeten. Restaurang och andra arbeten fått problem idag ,men folk kan lägga mycket på internet, som kan rädda den vägen ,men alla kan tyvärr inte göra det. Men folk köper allt när de har råd ,och då har folk så mycket lån att betala ,men kan betala när de har pengar, och arbete och ingen kris då.

MEN SÅ KOMMER KRISEN CORONAVIRUS, DÅ KOMMER KRISEN FÖR DEM, som har känt sig trygg att köpa på kredit. Men regeringen sa så fint, att de skulle hjälpa dem lägga extra pengar till folk. Men regeringen måste räkna in alla lån folk har, genom att folk har köpt hus och lägenhet ,och tror att allt är bra ,men så kommer smällen coronavirus, som ingen av dem kan räkna med, utan köper mycket på kredit ,och lån på dyra lägenheter och hus. Men även folk som har inte köpt dyr lägenhet och hus kan få problem ,att betala sin hyra när de blir arbetslös ,GENOM ATT REGERINGEN BETALAR UT SÅ HIMLA DÅLIGT ATT TÄCKA UPP ALLT. 

Men vilken kul regering vi har kolla på hur landet håller på att bli, det blir en skräll nu.

4 reaktioner till “CORONAVIRUS

 1. Va fan har regeringen med en världspandemi att göra, hur i helvete skulle den ha stoppats? Knäppskalle!!!

  1. Det går stoppa i tid ,även om du tror att ni har rätt, men kolla på hur mycket länder har fått det idag. Det är ingen kul bild att se bara död lämnar folk efter sig, genom att ingen i tid stoppar världens värsta problem coronavirus. Men kolla på alla länder fått det ,som är ingen kul bild att se. Fattiga länder har fått enorma problem ,genom att folk måste resa och resa både hit och dit. Smittar folk idag. Men tur att det har blivit stopp på allt åkande hit och dit.

   Men sett hur Sverige fått det ,och ni har kunnat låst gränsen i tid. Men ser allt. Men folk får förlora sina jobb ,men lägger ner genom att ingen är ute i tid och stoppar det. Men även andra länder skulle varnat för coronavirus.

   När Sverige upptäckte första gången coronavirus, då skulle de låst gränsen. Men folk har åkt dit och dit ,och länder smittar varandra ,och vet inte om det kommer från Sverige eller kommer från andra länder. Coronavirus går runt nu ,men har kunnat rädda ekonomin.

   Men ekonomin är i backen nu men ingen kul kul bild att se. Folk får lida idag

   Birgitta Andlig Inspiration

  2. VARFÖR INTE SAINT BARTHOLOMY SVENSK SLAVÖ ?Bön om Kristi blodBön om Kristi blod 0 9095 9
   redaction 9 Läser Min
   Bön om Kristi blod. Bland alla de element som vi har i den katolska kyrkan är Kristi blod en av de mest kraftfulla och det är därför det finns bön till Kristi blod.

   Det är ett element som fortfarande lever fram till idag eftersom det fortfarande ligger i de sårade händerna på den uppståndna Jesus Kristus. Vår tro håller bilden av Jesus vid liv på korset där hans blod rinner för mänsklighetens kärlek.

   Oavsett vilken begäran vi har, tror vi att Kristi kraftfulla blod har tillräckligt med kraft för att ge oss det vi ber om.

   Bön kan göras var som helst och allt som behövs är att ha tron ​​på att miraklet beviljas oss.

   Innehållsindex
   Är bönen om Kristi blod kraftfull?
   Kristi blodbön för barnen
   Kristi bönblod för svåra fall
   Bön till Kristi blod för att fördriva problemen
   Av skydd med Kristi blod
   Bön för vardagen
   Är bönen om Kristi blod kraftfull?
   Bön om Kristi blod
   Alla böner till Gud är kraftfulla.

   Om du ber med tro kommer du att ha allt du letar efter.

   Tro och tro på kraften hos vår Herre Jesus Kristus.

   Kristi blodbön för barnen
   Åh min far, jag kommer för att tigga dig och ber dig att höra min röst, jag är orolig, förbjuden så att min son flyttar sig bort från dåligt sällskap och inte faller i konsumtion av droger, alkohol, han går igen skolan, jag ber dig av hela mitt hjärta om kraften i Jesu Kristi blod, Herre, gör honom till en bra man igen.

   Herre, vår himmelske Fader, rena vår sons själ, rena honom från ondska, hat, förargelse, rädsla, ångest, ensamhet, sorg och smärta … genom ditt blod ber vi dig omvandla honom till en varelse som älskar andra , glad, lugn, snäll, utan rädsla, som överför kärlek, utan ångest, formar andan skyddar den med ditt dyrbara blod.

   Barmhärtiga Gud, du som vet allt, som ser allt, ger oss visdom eftersom vi är föräldrarna vi är och vi vill bli bättre, hjälp mig att förstå med dem, vi vet hur gammal du är och det är när de är mer rastlösa och / eller upproriska.

   Åh, Jesus Kristi välsignade blod utgjorde Jesus på vår son, ditt välsignade och renade blod, så att det kan ge honom styrka.

   Jag ber dig från djupet av min varelse.

   Amen.

   Du kan be bönen om Kristi blod för barnen med ditt barn.

   Barnen med de vackraste sakerna som kunde ha hänt oss. de är frukt av vår kärlek och vi tar emot dem i denna värld full av glädje med tro på att allt kommer att fungera för dem i livet.

   Men det finns tillfällen då vi som föräldrar lever upplevelser som inte är trevliga och det är när blodet kan Christ Det blir vårt enda hopp.

   Att be om våra barn är den modigaste kärlek vi kan göra.

   Kristi bönblod för svåra fall

   O Jesus Jesu Kristi välsignade blod, oklanderligt, mänskligt och gudomligt blod, tvätta mig, rena mig, förlåt mig, fyll mig med din närvaro; Renande blod som du ger styrka, jag älskar dig i din eukaristiska närvaro på altaret, jag tror på din kraft och söthet, jag litar på dig för att bevara mig från allt ont och jag ber dig från djupet av mitt varelse: penetrera min själ och Rengör det, fyll mitt hjärta och bländ det.

   Dyrligt blod utgjutit på korset och bankande i Jesu heliga hjärta, jag älskar dig och erbjuder dig i hyllning min beröm och kärlek, och jag tackar dig Herre ditt blod och ditt liv eftersom tack vare dem män har vi räddats och vi får försvar innan Allt dåligt runt oss.

   Åh Jesus, som har gett mig ditt blods värdefulla gåva, och på Golgata, med mod och generös övergivande, rensade du mig från alla fläckar och hällde priset på min inlösning; O Kristus Jesus, som är mitt liv på altaret, du kommunicerar livet till mig, du är källan till alla kända nådar, och Guds stora gåva till hans barn, du är testet och löften om evig kärlek till oss.

   Jag uppskattar alla möjligheter som jag har räddats och skyddats med din styrka och kraft, som håller mig i säkerheten om den absoluta förståelsen av mina svagheter, min sårbarhet och din förmåga att skydda mig från det onda som omger mig, av djävulens lurar som alltid kläder oss utöver våra styrkor och möjligheter.

   Tack för att du är ett kungligt blod som befriar vårt liv från mörker och från de ondskapens instrument som ofta kommer att skada oss.

   Amen.

   Kristi blod grodde i det ögonblick då han gav sitt liv för mänsklighetens kärlek och i det koncentreras Guds kraft för att ge oss de mirakel vi behöver.

   Det kan vara svåra förfrågningar. Sanna mirakel där bara en övernaturlig kraft kan agera och det kan vara kraften i Kristi blod.

   Denna bön kan göras med familjen eller en vän, det viktiga är att veta att vi måste tro, det är det som garanterar att bönen är effektiv.

   Bön till Kristi blod för att fördriva problemen

   Problem, i de flesta fall, stämmer inuti oss och skadar dig. Vi tillbringar sömnlösa nätter bara för att tänka på den problematiska situationen vi har och det ger oss fysiska konsekvenser som är väldigt irriterande.

   Att kunna utvisa problemen utanför oss, från våra hem och även utanför våra nära släktingar är en nödvändig handling och i detta kan kraften i Kristi blod hjälpa oss.

   Be med denna specifika begäran och tro att Herrens svar är på väg.

   Av skydd med Kristi blod

   Lord Jesus, i ditt namn och med kraften i ditt dyrbara blod förseglar vi varje person, fakta eller händelser genom vilka fienden vill skada oss.

   Med Jesu blods kraft förseglar vi alla destruktiva krafter i luften, på jorden, i vattnet, i elden, under jorden, i naturens sataniska krafter, i helvetes avgrund och i värld där vi kommer att röra oss idag.

   Med kraften i Jesu blod bryter vi all den inre störningen och handlingen hos den onda.

   Vi ber Jesus att skicka den välsignade jungfrun till våra hem och arbetsplatser tillsammans med Saint Michael, Saint Gabriel, Saint Raphael och hela hans domstol i Santos Angeles.

   Med kraften i Jesu blod förseglar vi vårt hus, alla som bor i det (namnge var och en av dem), folket som Herren kommer att skicka till det, liksom matoch de varor som Han generöst sänder oss för vår underhåll.

   Med kraften i Jesu blod tätar vi jorden, dörrar, fönster, föremål, väggar och golv, luften vi andas och i tro placerar vi en cirkel av hans blod runt hela vår familj.

   Med Jesu blods kraft förseglar vi de platser där vi ska vara i dag, och de människor, företag eller institutioner som vi kommer att ta itu med (namnge var och en av dem).

   Med kraften i Jesu blod förseglar vi vårt materiella och andliga arbete, vår hela familj och våra fordon, vägar, flyg, vägar och alla transportmedel som vi kommer att använda.

   Med ditt dyrbara blod förseglar vi handlingarna, hjärnan och hjärtan hos alla invånare och ledare i vårt hemland så att din fred och ditt hjärta äntligen kommer att regera i det.

   Vi tackar dig Herre för ditt blod och ditt liv, för tack vare dem har vi räddats och vi är bevarade från allt ont.

   Amen.

   GloriaTV
   Denna bön om skydd med Kristi blod är mycket stark!

   Vi kan be att Kristi kraftfulla blod täcker oss som en mantel av skydd omkring oss så att den onda inte rör oss. Varken vi eller våra barn eller någon av vår familj och vänner.

   Som det hände i nytt testament som stänkte blod på husens linser som en symbol för skydd, på samma sätt genom tro som vi idag ber om att Kristi blod är besatt vid ingången till våra hem och om oss och skydda oss från allt ont.

   Bön för vardagen

   Min Gud kommer till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

   Jag åberopar det kraftfulla skyddet av Kristi dyrbara förlossningsblod, universumets kung och kungarnas kung.

   I Gud Faderns namn, i Guds sonens namn och i Guds namn den Helige Ande: med kraften i Jesus Kristus, Herrens blod, förseglar jag och skyddar, skyddar och förseglar min medvetna, omedvetna, undermedvetna, min anledning, mitt hjärta, mina känslor, mina sinnen, min fysiska varelse, min mentala varelse, mitt materiella varelse och min andliga varelse.

   Min Gud kommer till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

   Allt jag är, allt jag har, allt jag kan, allt jag vet och allt jag älskar är förseglat och skyddat med kraften i Jesu Kristi Herrens blod. Min Gud, kom till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

   Jag förseglar mitt förflutna, mitt nuvarande och min framtid, jag förseglar mina planer, mål, drömmar, illusioner, allt jag gör, allt jag börjar, allt jag tänker och gör, det är väl förseglat och skyddat med kraften i Jesu Kristi blod Herren. Min Gud, kom till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

   Jag förseglar min person, min familj, mina ägodelar, mitt hus, mitt arbete, mitt företag, mitt släktträd, före och efter, allt är förseglat och skyddat, med Jesu Kristi Herrens blods kraft.

   Min Gud kommer till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

   Jag gömmer mig i såret på Jesu sårade sida, jag gömmer mig i det obefläckade hjärtat av den välsignade jungfruliga Maria, så att ingenting och ingen kan påverka mig med deras ondska, deras dåliga ord och handlingar, med deras dåliga önskemål eller med deras bedrägerier, så att ingen kan skada mig i mitt känslomässiga liv, i min ekonomi, i min hälsa, med deras sjuka skickade, med deras avund, med deras onda ögon, skvaller och förtal, inte heller med magi, trollformler, trollformler eller hexes.

   Min Gud kommer till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

   All min varelse är förseglad, allt omkring mig är förseglat, och jag ……. Jag är evigt skyddad med vår förlossares dyrbara blod.

   Amen, amen, amen.

   Be den bön Kristi blod för varje dag med stor tro.

   Detta är en anpassning som hjälper oss att hålla tron ​​levande i familjen såväl som att främja varje medlems fysiska och andliga enhet.

   Det kan göras på morgnarna för att presentera den nya dagen före all mäktig Guds närvaro. Du kan göra nio dagar långa meningssekvenser eller göra en spontan bön. Det viktiga är att inte sluta göra det.

   Det finns tidsålder där tro verkar mycket lätt att bryta och det är i de stunder där dagliga böner börjar bära frukt. Att be om att Kristi blod är välsignad med vår dag är viktig och kraftfull.

   Att alltid tro att Kristi blodbön har makt.

 2. VARFÖR INTE SAINT BARTHOLOMY SVENSK SLAVÖ ?Bön om Kristi blodBön om Kristi blod 0 9095 9
  redaction 9 Läser Min
  Bön om Kristi blod. Bland alla de element som vi har i den katolska kyrkan är Kristi blod en av de mest kraftfulla och det är därför det finns bön till Kristi blod.

  Det är ett element som fortfarande lever fram till idag eftersom det fortfarande ligger i de sårade händerna på den uppståndna Jesus Kristus. Vår tro håller bilden av Jesus vid liv på korset där hans blod rinner för mänsklighetens kärlek.

  Oavsett vilken begäran vi har, tror vi att Kristi kraftfulla blod har tillräckligt med kraft för att ge oss det vi ber om.

  Bön kan göras var som helst och allt som behövs är att ha tron ​​på att miraklet beviljas oss.

  Innehållsindex
  Är bönen om Kristi blod kraftfull?
  Kristi blodbön för barnen
  Kristi bönblod för svåra fall
  Bön till Kristi blod för att fördriva problemen
  Av skydd med Kristi blod
  Bön för vardagen
  Är bönen om Kristi blod kraftfull?
  Bön om Kristi blod
  Alla böner till Gud är kraftfulla.

  Om du ber med tro kommer du att ha allt du letar efter.

  Tro och tro på kraften hos vår Herre Jesus Kristus.

  Kristi blodbön för barnen
  Åh min far, jag kommer för att tigga dig och ber dig att höra min röst, jag är orolig, förbjuden så att min son flyttar sig bort från dåligt sällskap och inte faller i konsumtion av droger, alkohol, han går igen skolan, jag ber dig av hela mitt hjärta om kraften i Jesu Kristi blod, Herre, gör honom till en bra man igen.

  Herre, vår himmelske Fader, rena vår sons själ, rena honom från ondska, hat, förargelse, rädsla, ångest, ensamhet, sorg och smärta … genom ditt blod ber vi dig omvandla honom till en varelse som älskar andra , glad, lugn, snäll, utan rädsla, som överför kärlek, utan ångest, formar andan skyddar den med ditt dyrbara blod.

  Barmhärtiga Gud, du som vet allt, som ser allt, ger oss visdom eftersom vi är föräldrarna vi är och vi vill bli bättre, hjälp mig att förstå med dem, vi vet hur gammal du är och det är när de är mer rastlösa och / eller upproriska.

  Åh, Jesus Kristi välsignade blod utgjorde Jesus på vår son, ditt välsignade och renade blod, så att det kan ge honom styrka.

  Jag ber dig från djupet av min varelse.

  Amen.

  Du kan be bönen om Kristi blod för barnen med ditt barn.

  Barnen med de vackraste sakerna som kunde ha hänt oss. de är frukt av vår kärlek och vi tar emot dem i denna värld full av glädje med tro på att allt kommer att fungera för dem i livet.

  Men det finns tillfällen då vi som föräldrar lever upplevelser som inte är trevliga och det är när blodet kan Christ Det blir vårt enda hopp.

  Att be om våra barn är den modigaste kärlek vi kan göra.

  Kristi bönblod för svåra fall

  O Jesus Jesu Kristi välsignade blod, oklanderligt, mänskligt och gudomligt blod, tvätta mig, rena mig, förlåt mig, fyll mig med din närvaro; Renande blod som du ger styrka, jag älskar dig i din eukaristiska närvaro på altaret, jag tror på din kraft och söthet, jag litar på dig för att bevara mig från allt ont och jag ber dig från djupet av mitt varelse: penetrera min själ och Rengör det, fyll mitt hjärta och bländ det.

  Dyrligt blod utgjutit på korset och bankande i Jesu heliga hjärta, jag älskar dig och erbjuder dig i hyllning min beröm och kärlek, och jag tackar dig Herre ditt blod och ditt liv eftersom tack vare dem män har vi räddats och vi får försvar innan Allt dåligt runt oss.

  Åh Jesus, som har gett mig ditt blods värdefulla gåva, och på Golgata, med mod och generös övergivande, rensade du mig från alla fläckar och hällde priset på min inlösning; O Kristus Jesus, som är mitt liv på altaret, du kommunicerar livet till mig, du är källan till alla kända nådar, och Guds stora gåva till hans barn, du är testet och löften om evig kärlek till oss.

  Jag uppskattar alla möjligheter som jag har räddats och skyddats med din styrka och kraft, som håller mig i säkerheten om den absoluta förståelsen av mina svagheter, min sårbarhet och din förmåga att skydda mig från det onda som omger mig, av djävulens lurar som alltid kläder oss utöver våra styrkor och möjligheter.

  Tack för att du är ett kungligt blod som befriar vårt liv från mörker och från de ondskapens instrument som ofta kommer att skada oss.

  Amen.

  Kristi blod grodde i det ögonblick då han gav sitt liv för mänsklighetens kärlek och i det koncentreras Guds kraft för att ge oss de mirakel vi behöver.

  Det kan vara svåra förfrågningar. Sanna mirakel där bara en övernaturlig kraft kan agera och det kan vara kraften i Kristi blod.

  Denna bön kan göras med familjen eller en vän, det viktiga är att veta att vi måste tro, det är det som garanterar att bönen är effektiv.

  Bön till Kristi blod för att fördriva problemen

  Problem, i de flesta fall, stämmer inuti oss och skadar dig. Vi tillbringar sömnlösa nätter bara för att tänka på den problematiska situationen vi har och det ger oss fysiska konsekvenser som är väldigt irriterande.

  Att kunna utvisa problemen utanför oss, från våra hem och även utanför våra nära släktingar är en nödvändig handling och i detta kan kraften i Kristi blod hjälpa oss.

  Be med denna specifika begäran och tro att Herrens svar är på väg.

  Av skydd med Kristi blod

  Lord Jesus, i ditt namn och med kraften i ditt dyrbara blod förseglar vi varje person, fakta eller händelser genom vilka fienden vill skada oss.

  Med Jesu blods kraft förseglar vi alla destruktiva krafter i luften, på jorden, i vattnet, i elden, under jorden, i naturens sataniska krafter, i helvetes avgrund och i värld där vi kommer att röra oss idag.

  Med kraften i Jesu blod bryter vi all den inre störningen och handlingen hos den onda.

  Vi ber Jesus att skicka den välsignade jungfrun till våra hem och arbetsplatser tillsammans med Saint Michael, Saint Gabriel, Saint Raphael och hela hans domstol i Santos Angeles.

  Med kraften i Jesu blod förseglar vi vårt hus, alla som bor i det (namnge var och en av dem), folket som Herren kommer att skicka till det, liksom matoch de varor som Han generöst sänder oss för vår underhåll.

  Med kraften i Jesu blod tätar vi jorden, dörrar, fönster, föremål, väggar och golv, luften vi andas och i tro placerar vi en cirkel av hans blod runt hela vår familj.

  Med Jesu blods kraft förseglar vi de platser där vi ska vara i dag, och de människor, företag eller institutioner som vi kommer att ta itu med (namnge var och en av dem).

  Med kraften i Jesu blod förseglar vi vårt materiella och andliga arbete, vår hela familj och våra fordon, vägar, flyg, vägar och alla transportmedel som vi kommer att använda.

  Med ditt dyrbara blod förseglar vi handlingarna, hjärnan och hjärtan hos alla invånare och ledare i vårt hemland så att din fred och ditt hjärta äntligen kommer att regera i det.

  Vi tackar dig Herre för ditt blod och ditt liv, för tack vare dem har vi räddats och vi är bevarade från allt ont.

  Amen.

  GloriaTV
  Denna bön om skydd med Kristi blod är mycket stark!

  Vi kan be att Kristi kraftfulla blod täcker oss som en mantel av skydd omkring oss så att den onda inte rör oss. Varken vi eller våra barn eller någon av vår familj och vänner.

  Som det hände i nytt testament som stänkte blod på husens linser som en symbol för skydd, på samma sätt genom tro som vi idag ber om att Kristi blod är besatt vid ingången till våra hem och om oss och skydda oss från allt ont.

  Bön för vardagen

  Min Gud kommer till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

  Jag åberopar det kraftfulla skyddet av Kristi dyrbara förlossningsblod, universumets kung och kungarnas kung.

  I Gud Faderns namn, i Guds sonens namn och i Guds namn den Helige Ande: med kraften i Jesus Kristus, Herrens blod, förseglar jag och skyddar, skyddar och förseglar min medvetna, omedvetna, undermedvetna, min anledning, mitt hjärta, mina känslor, mina sinnen, min fysiska varelse, min mentala varelse, mitt materiella varelse och min andliga varelse.

  Min Gud kommer till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

  Allt jag är, allt jag har, allt jag kan, allt jag vet och allt jag älskar är förseglat och skyddat med kraften i Jesu Kristi Herrens blod. Min Gud, kom till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

  Jag förseglar mitt förflutna, mitt nuvarande och min framtid, jag förseglar mina planer, mål, drömmar, illusioner, allt jag gör, allt jag börjar, allt jag tänker och gör, det är väl förseglat och skyddat med kraften i Jesu Kristi blod Herren. Min Gud, kom till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

  Jag förseglar min person, min familj, mina ägodelar, mitt hus, mitt arbete, mitt företag, mitt släktträd, före och efter, allt är förseglat och skyddat, med Jesu Kristi Herrens blods kraft.

  Min Gud kommer till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

  Jag gömmer mig i såret på Jesu sårade sida, jag gömmer mig i det obefläckade hjärtat av den välsignade jungfruliga Maria, så att ingenting och ingen kan påverka mig med deras ondska, deras dåliga ord och handlingar, med deras dåliga önskemål eller med deras bedrägerier, så att ingen kan skada mig i mitt känslomässiga liv, i min ekonomi, i min hälsa, med deras sjuka skickade, med deras avund, med deras onda ögon, skvaller och förtal, inte heller med magi, trollformler, trollformler eller hexes.

  Min Gud kommer till min hjälp, Herre, skynd dig att hjälpa mig.

  All min varelse är förseglad, allt omkring mig är förseglat, och jag ……. Jag är evigt skyddad med vår förlossares dyrbara blod.

  Amen, amen, amen.

  Be den bön Kristi blod för varje dag med stor tro.

  Detta är en anpassning som hjälper oss att hålla tron ​​levande i familjen såväl som att främja varje medlems fysiska och andliga enhet.

  Det kan göras på morgnarna för att presentera den nya dagen före all mäktig Guds närvaro. Du kan göra nio dagar långa meningssekvenser eller göra en spontan bön. Det viktiga är att inte sluta göra det.

  Det finns tidsålder där tro verkar mycket lätt att bryta och det är i de stunder där dagliga böner börjar bära frukt. Att be om att Kristi blod är välsignad med vår dag är viktig och kraftfull.

  Att alltid tro att Kristi blodbön har makt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.