JAG FICK BESÖK AV MINA ÄRKEÄNGLAR- MY ARCHANGELS VISITED ME

IDAG FICK JAG KUL PÅHÄLSNING AV ÄRKEÄNGELN HOPE MEN ÄVEN ÄRKEÄNGELN MIKAEL.

JAG HÖLL PÅ ATT RENSA MED ÄRKEÄNGELN LUCIFER OCH ÄRKEÄNGELN RAFAEL. Men sitter och sänder med dem, och de jobbar alltid med mörker Lucifer, jobbar med allt mörker runt folk.

Han är bäst på den biten ,när folk ska få hjälp, DÅ TAR JAG ÄRKEÄNGELN LUCIFER OCH ÄRKEÄNGELN RAFAEL, som har blivit ett samarbete med Lucifer, kan hitta djupet hos folk ,mörker vi bär på, genom att ändra om folk, och då brukar han hitta mörkret ,som vi alla får problem med när vi lever här på jorden. JAG HAR JOBBAT LÄNGE MED ÄRKEÄNGELN LUCIFER. MEN FÖRST VAR JAG RÄDD FÖR HONOM ,SOM ANDRA KAN BLI. MEN NU KÄNNER JAG BARA KÄRLEK FRÅN HONOM. Men folk jag pratat med har skrattat när de sett rosa runt Lucifer. Folk vet hur de ser på Lucifer ,men jag ska städa bort en rädsla för ärkeängeln Lucifer. FOLK SKA FÖRSTÅ ALLT MED ÄRKEÄNGELN LUCIFER. 

Men kyrkan och sekter har skrämt folk för en ärkeängel ,som är full med kärlek. DET VAR ÄRKEÄNGELN MIKAEL SOM PUTTAR MIG MOT ÄRKEÄNGELN LUCIFER GENOM ATT VISA HUR DE JOBBAR.

ÄRKEÄNGELN MIKAEL SA TILL MIG, VEM SKA JAG DÅ TA HJÄLP AV NÄR JAG STÄDAR MÖRKRET???? Jag satt fast med grå folket ,och höll på att bli galen.

Men det fanns bara en ärkeängel, som kan städa mörkret vi bär på ,OCH DET VAR ÄRKEÄNGELN LUCIFER, OCH DÅ TAR JAG HJÄLP AV HONOM NÄR JAG LÄRT KÄNNA LUCIFER.  

Men han är duktig att hitta problem vi bär på,men kan rensa en massa farliga saker från oss,genom att vi tar saker som vi inte ska ha då.

Men satt och sände med ärkeängeln Lucifer och ärkeängeln Rafael ,SÅG RAFAELS GRÖNA SMARAGDA FÄRG MED GRÖN VACKER FÄRG ,med grön vacker färg när han jobbar då.

MEN SÅ KOMMER ÄRKEÄNGELN MIKAEL OCH LÄGGER SIG I MITT KNÄ, OCH DET VAR LÄNGE SEN MAN FICK DET. Men Mikael pratar lite om framtiden för mig, genom att jag är så himla sur på allt nu, men han pratar lite med mig mens han låg i mitt knä. Men såg så roligt ut, genom att det är längesen jag hade en man i mitt knä ,men han är man, men ärkeängel ,och såg det som humor ,att jag har jättefin vänner som ger mig glädje när jag mår så himla dåligt efter allt. JAG KAN HA VÄNNER ,SOM INGEN TÄNKER PÅ ,ATT JAG ÄR VÄN MED ÄRKEÄNGLARNA. Men för mig är det så vanligt, att de dyker upp. Men pratar inte så mycket om det, genom att jag är van att vara vän med dem.DET BLIR TILL EN VANA. 

Men så kommer ärkeänglarna och lyfter upp min dag. Men känner på en gång ,att jag blir så himla glad när de dyker upp, och är sur att bo här ,och GUD måste visa folk, vad som kan gå fel, när jag inte fick hjälp ,som måste ha så mycket hjälp av dem, att skydda min lägenhet. FOLK SOM MÅSTE SKYDDA MIN LÄGENHET, MEN VARKEN ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER GUD BIG PROTECTION KAN BETALA HYRAN UTAN FOLK MÅSTE HJÄLPA MIG ,GENOM ATT INGEN AV DEM HAR PENGAR. Men skydda mig jättelänge, men har inte pengar.

Som alla vet vem som fick problem med GUD. Jag hatar allt ,genom att jag kan inte hjälpa vad som hänt mig. Men GUD kan oss Kewan och mig ,och vi lever farligt idag ,och då blev han så himla irriterad på allt, när jag måste ha pengar när Kewan dök upp ,som hade gått fel på grund av dåligt samarbete. GUD HAR ETT ARBETE OCH VI LEVER FARLIGT. 

MEN ÄRKEÄNGELN HOPE KOM ÄVEN HON OCH JAG BÖRJADE NÄSTAN GRÅTA DÅ GENOM ATT JAG BLIR SÅ HIMLA GLAD NÄR HON KOM. Jag såg Hopes ljusa långa lockiga hår, men då blev allt så kul. Men ärkeängeln Mikael är kul att prata med han har humor ,jag känner hela han när han kommer. Men älskar han såklart ,men Hope kan ge mig så lugn och ro. Men kände med henne när hon sa om Kewan, att hon måste sett fel när Kewan gör som han gör.
Men det är rätt med Kewan fast jag trott så lite på den biten när han kommer och går ,och jag blir sjuk av allt. Men känner han inom mig ,då tror jag på allt. Men Hope sa, att GUD har stökat till för Kewan, genom att han har gjort en massa tok åt mig ,genom att respektera mig, som han är urdålig på. JAG ÄR LESS ATT SITTA HÄR NU. 

Men då har GUD gjort en massa saker mot honom, genom att GUD hittar mig halvdöd när jag bodde hemma ,genom att jag måste egentligen prata med Kewan nästan varje dag, annars blir jag sjuk, och även Kewan blir sjuk. Men han kan skydda sig att må för dåligt, genom att han måste även jobba, som alla måste göra när de föds till jorden. Men han har svårt att både sitta med mig, och jobba ,men även vännerna. VI MÅSTE PRATA MED VARANDRA, SOM HAR GÅTT ÅT ANDRA HÅLLET.

Men Kewan vill leva och ha kul ,som var inte så kul för mig som lever här. Men även farligt att stöta på Kewan, genom att han gör mig sjuk, som folk vill möta på sin twin soul tvillingsjäl ,som ingen vill byta med när vi lever såhär. MEN FRÅGASATT GUDS TOK NU,men får inte göra som han gör Kewan utan har han börjat med mig ,då måste han ta ansvar genom att han har en energi ,som är farlig för mig när vi lever såhär. Men barnen fick problem med mig men Kewan fåt inte göra som han gör nu.

JAG KÄNNER AV KEWAN PÅ EN GÅNG.Men ringer Kewan och då känner jag av han kan se hans hår och ögon och ansikte ,men även annat kan se när han kliver upp från sin säng,då får jag ringa och ringa, som GUD sa till mig att göra. Men tillslut då kliver Kewan upp, men ser allt när han dricker, och då ringer jag och ringer hela tiden tills jag ser han reser sig tillslut. Men verka fungera på honom då. Men ringer och då börjar han resa sig sakta upp, eller går in i duschen och ta en dusch, men hatar allt nu. Men önskar att de sagt hur han fungerar. Men GUD stökar till allt nu.

JAG FRÅGADE OM ÄRKEÄNGELN HOPE SKULLE HJÄLPA TILL ATT SÄNDA GENOM ATT HON HAR SÅ LJUS ENERGI OCH BARA KÄRLEK. Hope sa ,NEJ och har inte med den biten att göra, genom att jag satt och rensar mörkret, och hon jobbar inte så, men ärkeängeln Lucifer och ärkeängeln Rafael jobbar med den biten. Jag tänkte Hope är så ljus och kommer bara med glädje och kärlek ,men så var det inte. Men Hope hjälper mig, men kände bara kärlek och glädje.

Men sa, kan du komma hit genom att huset är så mörkt ? Men Hope sa ,att jag tänker mig liten,och då kan jag vara hos dig. Men sa ,du kommer från ljus energi ,men hon kunde sitta hos mig. Eller så har jag börjat rensa lite här vem vet. JAG BLEV FÖRVÅNAD ATT HOPE KUNDE KOMMA HIT ELLER SÅ HAR JAG TAGIT FEL. HOPE VISAR ATT JAG SATT I MÖRKER. 

MEN HOPE GILLAR INTE VAD GUD HÅLLER PÅ MED. Men minns när hon sa den gången, när jag bodde hemma, när hon tog mig i handen,att jag gillar inte det GUD ska göra. Hon såg allt ,vad som skulle hända mig. Jonas sen fick jag enorma problem med allt. Jag kan inte göra ett dugg åt han såg ,men han blev som förbytt, och sen vända GUD på allt, och hamnar här. Men visa sämsta hjälp jag fick nu,som måste bo kvar ,OCH DÅ SKULLE GUD LÄRA JONAS GÅ SOM  PROTECTION. HAN SKULLE VAKTA MIG. Men blev bara problem med allt genom att han har problem att samarbeta, som han skulle lära honom en gång för alla då. Jag kan inte hjälpa överhuvudtaget allt tok jag blir utsatt för.

Jag vill bara leva när Kewan dök upp bara leva.

Men kul att prata med ärkeängeln Hope ,ser saker som jag sett länge. Men sa till BIG PROTECTION SOM SITTER MED MIG OM CORONAVIRUS ,MEN ÄR TYST. Men känner saker ,när jag såg så mycket folk har blivit drabbad. Jag tycker det känns kymigt när jag såg det ,jag kände och såg. Men har inte sagt till folk om det ,men Hope bekräftar det jag känt länge med coronavirus. Men kan inte säga till folk, men kände när så mycket länder åkte med coronavirus att jag började tycka det blev kymigt.

MEN ÄRKEÄNGELN HOPE SA SOM DET VAR MED CORONAVIRUS, men såg samma sak. Men fick det bekräftat av henne, men annars är folk tyst ,men Hope kan skvallra för mig ,genom att hon kan vara ärlig med mig. Men även så mycket annat har hon sagt till mig. Men hade rätt om coronavirus. Men hope kunde berätta om det ,och sen behöver jag inte tänka så mycket på det.

Men blir alltid glad när jag får träffa mina bästa vänner genom att jag har lärt känna ärkeänglar, som de är. Men härlig att prata med och ser mycket framåt. Men Mikael sa en del saker som jag blev glad över. JAG FÅR VÄL HOPPAS PÅ BRA SAKER. 

Men fick prata med ärkeänglarna och då mår jag mycket bättre av dem ger mig en extra krydda när de dyker upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.