ANDEVÄRLDEN SPELAR OSS ETT SPRATT- THE SPIRIT WORLD PLAYS A JOKE

VI MÅSTE BERÄTTA EN  SAK NÄR JAG JAG TRODDE ATT DET VAR FULLT MED SPÖKEN HÄR. 

Men brukar hälsa på folk från andevärlden, men trodde att det var så. Men hör folk som pratar, och ärkeänglar eller guider eller great masters pratar inte ens ,och stör som de gör. MEN HÖR FOLK PRATAR TYST MED VARANDRA.

Men hör hela tiden att någon pratar ,och låter som folk pratar tyst, men brukar inte höra så klart som då ,men börjar bli lite rädd och springer runt,                  genom att jag vet inte om det är riktigt folk, genom att jag hör Anders röst ,men han är inte ens hemma utan sover hos Linn. Men hörde även mitt på dagen Anders röst ,och tror han är hemma men ingen Anders ,men hör han pratar tyst i köket ,men ingen Anders i köket men gick runt hela tiden. JAG BLEV GALEN OCH OROLIG GENOM ATT JAG LITAR INTE PÅ ALLT. JAG VET ATT ANDERS KAN VARA FARLIG ,NÄR HAN ÄR PÅ DE HUMÖRET OCH VILL BLI FRI HUSET PÅ EN GÅNG. Jag skapar inre stress när jag vet hur han är, och hör han hela tiden sitter med folk.Det fanns ingen Anders hemma ens men klart att jag blir rädd och irriterad på allt. Folk kan knacka när de vill prata med mig, men nu pratar folk som gjorde mig ännu mer orolig.

Men går ner på toaletten, men hör folk pratar tyst ,men hörs så väl att folk pratar ,men kutar runt till slut, men hittar ingen person utan hör Anders sitter och pratar med folk. ANDERS VAR INTE ENS HEMMA ,MEN KÄNNER DET BLEV KYMIGT NÄR JAG HITTAR INGEN HÄR, MEN HÖR FOLK PRATAR. Har inte hört så förut ,men nu hör jag så knäppa saker ,så jag blir galen och går runt hela tiden. Men natten känns extra kymigt när jag hör folk pratar men hittar ingen person ens. Anders lever och är inte död ,och jag blev ännu mer galen av det. Jag hör så tydligt Anders sitter och pratar.

MEN HAR ALDRIG GILLAT ATT BO HÄR GENOM ATT HUSET LIGGER FEL FÖR MIG ,och folk kan lätt ta sig in här. Men har inte hänt något här, men känner mig ensam när man bor så nära marken.

Men har bott så förut ,men hade parhus men sov på andra våningen, eller så kommer från husets energi.Det är lätt att kliva in genom fönstret ,som jag trodde den gången att nu fick jag problem med folk ,som skulle in här. JAG HAR ALDRIG GILLAT BO SÅ VILLAOMRÅDE ALLA SER ALLT.

NÄR JAG BODDE I PARHUS ,DÅ VAR BAKSIDAN FRI FRÅN FOLK BARA SKOGEN JAG SÅG. JAG SÅG INTE GRANNARNA PÅ SIDAN. Nu har jag folk runt mig villaområde ,och huset ligger så fel. Vi hade hörntomt bästa platsen. Men vi hade skydd för grannarna ,och då tänkte man inte på det. Jag hade bara baksidan när jag bodde där ,men är känslig för insyn, men vill ha frid när jag bor i hus. Här finns det ingen frid alls, och jag hatar att bo här, som hatar villaområden där alla ser allt.

Jag hade så en gång när jag bodde i radhus ,då hade man grannar från höger och vänster ,som jag känner här. JAG HÖLL PÅ ATT BLI SJUK ATT BO DÄR ,MEN BODDE I 2 ÅR SEN TOG VI OSS VIDARE. Men parhuset, då hade jag bara framsidan fullt med folk och på sidan ,men tänker inte på det. Men kunde gå ut på baksidan ,och kände att ingen satt och kollar på mig ,utan skogen som glodde på mig.

Jag hatar att bo här. Ingen kan sälja hus jag hatar. Och platsen är helt fel för mig. Roland har varit runt att prata med mig och Anders ,men ingen vill ens köpa huset ,genom att huset är så nedgånget och slitet ,och kostar pengar att renovera huset. JAG HATAR VILLAOMRÅDEN OCH LÄGGER INTE PENGAR PÅ HUS JAG HATAR.

Men hör folk knackar på fönstret och då blir jag rädd. Men det var pappa till Jonas ,som skrämde mig den gången. Han lever inte ens utan dog för några år sen. Men har sagt till, att sluta knacka på fönstret bara för han måste nå honom. Men blev rädd den gången såg ingen här eller utanför huset. JAG HATAR NÄR DE KNACKAR PÅ FÖNSTRET GENOM ATT JAG TROR DET VÄRSTA. MEN HAR BLIVIT LITE LUGNARE NU. Eller så lyssnar de på mig

Men GUD kan låta i huset ,så man tror att hela huset håller på att falla isär. Men har lärt mig när han ska nå mig ,eller säga till mig. MEN TOG LÅNG TID INNAN JAG FATTAR DET ,MEN VAR RUNT I HUSET OCH KOLLAR. Ibland har jag varit dålig på att öppna kanalen ,som han har tjatat om flera gånger ,genom att folk vill nå dig, eller så måste jag kolla upp folk ,eller folk måste ha hjälp. Men hörde den gången ,när jag tänkte jag måste skärpa mig, och då öppnade jag upp allt, och på vägen upp när jag öppnar mina chakran ,då hör jag Kewan. Men har glömt bort han nu, men vilken hit för mig. Men måste ringa honom. JAG BLIR INTE ENS GLAD ATT GLÖMMA BORT HONOM ELLER ANDRA JAG MÅSTE NÅ. 

NÄR JAG BOR HÄR OCH BESVIKEN PÅ ALLT OCH BOR FEL FÖR MIG, DÅ ORKAR JAG INTE ENS BRY MIG, utan vill bort från allt när jag hamnar så galet och fel ,när jag inte fick hjälp att rädda min lägenhet, då mår inte jag bra ,genom att jag kan inte hjälpa det ens att ingen såg till det.

Men energin här gör att jag åker ner genom att rensa ,det orkar jag inte som Linn sagt till om, mamma du måste rensa huset. MEN KOMMER INGEN VART ,MEN HÖR FOLK FRÅN ANDRA SIDAN ,MEN DET ÄR FOLK JAG SKA INTE STÄDA BORT. MEN SVART ENERGI MÅSTE JAG TA BORT GAMLA MINNEN FRÅN FÖRR I TIDEN. 

Men nästa dag ,då kan jag inte låta bli att sätta igång och rensa hela huset. Men är trött ,men ber ärkeängeln Lucifer som får ta mörkret, som är i huset. Han brukar vara jättebra att städa åt mig mörka energier. MEN ÄRKEÄNGELN LUCIFER HJÄLPER TILL PÅ EN GÅNG ,NÄR JAG BER OM HJÄLP ATT RENSA ENERGIN ,SOM ÄR BRA PÅ DEN BITEN. Jag har sett så mycket av han nu ,och litar på att han kan mycket när vi kommer till svart energi ,då är han bäst på allt.

Men satte igång min rensning med ÄRKEÄNGELN LUCIFER ,men det var inget spöken UTAN GAMLA ENERGIER FRÅN FÖRR I TIDEN.   Men städar bort här genom att folk har levt här ,och Anders föräldrars hem, och det satt kvar energi från honom ,och folk som har bott här. Det är hemskt att det ska sitta kvar så gammal energi från den tiden. MEN KÄNNER OCH HÖR FOLK SITTER OCH PRATAR ÄR INTE ENS KUL. 

Men städar köket och allt annat. Men bara energier men ändå hör man folk pratar, FAST DET ÄR GAMLA ENERGIER FRÅN DEN TIDEN NÄR ANDERS BODDE HÄR. HAN HAR ALDRIG RENOVERAT HÄR BYTT ELEMENT OCH KORKMATTA DÄR JAG SITTER. Jag vet att huset är det fullt med folk från andevärlden ,och måste störa mig och prata med mig. Men nu var det bara energier men hör Anders sitter och pratar tyst ,det lät som han viskar ,och det retar mig så mycket, och städa bort energin ,men hör han pratar som lever då men vilket skämt för mig.

MEN LUCIFER STÄDAR BARA MÖRK ENERGIN ,MEN HUSET VAR FULL MED BARA MÖRKA ENERGI FRÅN FÖRR I TIDEN. Men Lucifer ljusar upp huset med ljus energi, som han brukar lägga när han rensar, genom att han tar fram sopen ,och sen sopar han med vitt överallt ,men fick bort allt från förr. Jag ser han går runt och sopar överallt med vitt och hela huset blev vitt. Bort med all svart energi ,och bara vitt i skåpen över allt städar han då. Han går in i varje vrå genom att skåpen finns det gammal energi. DET FANNS SÅ MYCKET MÖRK OCH SVART ENERGI HÄR. 

Men nu känner jag inte av det ,utan fick ta varje rum att städa energier från förr. Men mycket folk har gått igenom huset ,och folk har varit här ,och huset är gammalt ,men hör folk pratar som lever, och är inte hemma ens utan borta hos Linn. MEN FICK KLIA MIG I HUVUDET GENOM ATT DET SATT BARA SVART ENERGI ,UTAN FOLK SOM KUTAR HÄR. MEN KOMMER OCH GÅR OCH VILL PRATA MED OSS. 

MEN MYCKET HEM HAR SAMMA FENOMEN SOM JAG HADE HÄR. Jag var tvärsäker ,att folk levde eller kom från andevärlden ,som man är van vid. Men så hör man Anders sitter och pratar ,och han lever och sover hos Linn.Nu är det lugnt här ,när jag tog och städa bort energin från förr i tiden. Men sett det på andra ställen ,att det är mörk och hemsk energi från förr i tiden. Folk kan ta så fel ,och tror att det är äkta, men så är det bara gamla energier som sitter i väggen, som jag fick se här. Men Anders lever och spridit energi från förr ,men även nu kan sprida energi när vi mår inte bra, eller arg eller annan energi ,som sitter fast,men tror att det är spöken, folk från andevärlden.

Men jag är tvärsäker, att folk känner som jag känner, när de jagar andevärlden och rensar hus, GENOM ATT JAG FICK ETT BEVIS ATT ANDERS LEVER, MEN SATT OCH PRATAR MED FOLK 

MEN FICK BEVIS ATT DET VAR BARA MÖRK ENERGI ,ATT DET FANNS BARA MÖRK ENERGI HÄR. I MYCKET HUS, tror folk att det är folk hela tiden, när det är mörka energier som ligger kvar. Jag kände och hörde ,som folk som viskar ,men ingen där utan Anders var inte hemma ens. Han lever och är livs levande och inte död.

Men var tvungen att ta tag i huset, och Linn min dotter har sagt till mig att rensa huset ,genom att hon vill knappt åka hit ,genom att hon känner allt men mycket på övervåningen ,men hela huset. Men blev fart på mig när jag hör folk sitter och pratar ,och till och med lever ,men då måste jag städa bort energin genom att jag blev rädd när man hör folk sitter och viskar, men fram med städningen av huset. Men tog lång tid. Jag trodde det var äkta, att folk var här ,när man hör de pratar, men ingen där, som tur var. BARA MÖRK ENERGI. 

Men nu var jag tvungen att rensa huset genom att jag hör folk pratar som är inte ens hemma ,men lever. Jag kan tro att folk är död ,men så var det inte utan lever ,MEN LÄMNAR EFTER ENERGIER. Jag hör ingen som pratar nu.

Men sett förut energi i köket ,då var det Roland pappa till Anders vi såg ,men han lever. MEN FICK UPP HANS ENERGI NÄR ANDERS HÖR SAKER I KÖKET ,och där var det mörk energi ,som var hemsk energi ,men folk har gått igenom huset.

Men folk kan ta så fel, ,SOM TROR ATT DET ÄR ANDAR SOM STÖKAR TILL NÄR DET ÄR MÖRK ENERGI I HUSET som finns i huset eller lägenhet ,som jag har städat hos Linn när hon har en massa stök i sin lägenhet, och varit mörka energier jag får städa hos henne.

Ibland kan folk få för sig det värsta av allt ,som hände den gången, men tänkte  hur ska jag städa bort problem ,som har aldrig upplevt det ens. Jag har städat stora platser, men även områden med hus ,eller andra ställen. Jag kan inte räkna upp allt jag gjort. När jag kommer dit ,då fanns det inte en skråma ens på kroppen, fast beskrev så hemska saker ,men tänkte har andevärlden blivit så fruktansvärt och hemsk ,som städat så mycket platser.JAG TYCKTE DET VAR KONSTIGT, SOM HAR INTE UPPLEVT SÅ HEMSKA ANDAR SOM SLÅR FOLK. HAR ALDRIG SETT DET. 

Men aldrig upplevt det ,som trodde det värsta. Fruktansvärt elak ande skulle folk säga, när de städar där. Men höll med om det, men kommer dit det fanns inte en skråma på ansiktets, som påstår blir slagen och det ena än det andra då. Men i lägenheten fanns det minnen från en fruktansvärd tid med misshandel ,och allt som kvinnan fanns kvar energin från. Men både från kvinnan och mannens energi fanns kvar ,som de upplevde den gången. Men för längesen bodde en kvinna och en man som drack mycket ,men han slog henne ,som de fick uppleva hur de levde. Men inte en skråma och syns inte ens. MEN FICK STÄDA BORT EN FRUKTANSVÄRT SVART ENERGI FRÅN DEN TIDEN. VÅGAR INTE VARA HEMMA ENS NÄR DE KÄNNER SOM DE GÖR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.