VAD HÄNDE MED ROLAND ANDERS PAPPA

ANDERS PAPPA ROLAND DOG EFTER HAN FICK STROKE

Beautiful Child Angel | Änglar, Teckningar och Feer Men han klarar sig inte ens genom att mycket gick för långt för honom sen han var i Umeå. MEN DET BLEV EN MASSA FEL FÖR HONOM. 

Men även från stroke tog hans liv. 

Men det kan bli så fel när folk vill hjälpa folk,och ingen är pigg på att hjälpa oss som måste ha stor hjälp att behålla min lägenhet. Roland tyckte synd om mig Anders,MEN KUNDE INTE FÖRSTÅ ATT FOLK VAR SÅ DÅLIG ATT RÄDDA MIN LÄGENHET. 

Men jag hamnar i enorma problem när ingen kunde rädda min lägenhet,men trodde han skulle leva mycket längre fast han är 93 år men tji fick jag. Men han ramlade för 2 år sen,och slog sig så illa,men efter det HAR HAN FÅTT PROBLEM, ATT LEVA ETT NORMALT LIV EFTER DÅLIG HJÄLP I UMEÅ, som kunde inte öppna honom igen genom hans ålder ansåg de, att det var farligt att öppna huvudet.

Men sett att Roland försökt lägga händerna på huvudet ,GENOM ATT HAN HAR GÅTT REIKI-HEALING. Men såg det hjälpte en bit, men kom tillbaka igen och blod. Men han fick bortfall av sin resa till Umeå.  Men han fick även healing av Anders ,men ser ändå blodflödet i huvudet. Men jag ser, att han skulle tagit healing flera gånger, det blev bara duttande lite då och då. Men har jobbat länge med healing. Jag fick inte ge så mycket reiki- healing genom att jag har öppnat för mycket och dra in allt. Men kan bara ge till mina barn och barnbarn eller Anders frågar mig inom familjen. Anders frågar pappa sin när han hade så ont i ryggen genom att han visste hur det var med mig.

Roland fick leva i ständig stress och bråk ,och han fick ont i magen och blev orolig. Men försökt att tysta ner här ,men det gick dåligt att tysta ner. MEN ROLAND SKULLE BOTT SJÄLV GENOM HANS ÅLDER LUGN OCH RO ,MEN ÄVEN HJÄRTFEL PÅ ENA HJÄRTKLAFFEN ,som blev galet nu när ingen förbarmar sig över mig och Anders.

JAG KAN INTE HJÄLPA ALLS ,NÄR ANDERS FICK EN TID HOS EN PSYKOLOG HAN VAR OCH PRATADE MED HONOM. Men vi skulle bo på varit håll ,som var det bästa för oss genom att jag drogs ner i bara bråk. Jag skulle behålla min lägenhet ,men Anders söka egen lägenhet, som ingen hjälpte oss att leva normalt. JAG MÅSTE BO ENSAM OCH SJÄLV FÖRSTA TIDEN GENOM ATT JAG VAR TRÖTT OCH MÅSTE VILA. MÅSTE ÄVEN SKRIVA PÅ BLOGGEN, OCH DÅ MÅSTE JAG HA TYST RUNT MIG. 

När jag står i köket och pratar med Anders om hans pappa, DÅ SER JAG EN MASSA LJUS RUNT HANS KROPP. Jag såg ljuset runt hans kropp.

Men tyst hos mig BIG PROTECTION GUD, men jag blev mer och mer brydd runt Roland BARA LJUS. MEN SÅG HANS HAND. 

MEN FATTAR INTE VAD JAG SÅG NÄR HAN LÅG I SÄNGEN bara ljus och vitt ljus runt honom.

MEN TÄNKTE HAN FICK HEALING. Eller folk ska hjälpa honom med healing. När man jobbar från ärkeänglar ,då brukar jag se ljus. Jag hade den tanken att ärkeänglar var där ,och jag skulle sända till Roland. JAG TÄNKER ALLTID PÅ HEALING SÅKLART.

Men var så himla snurrig hela tiden bara ljus runt Roland. MEN DET FÖRSTA JAG TÄNKER PÅ ÄR HEALING SÅKLART, SOM ÄR VAN DEN BITEN, som jag bara tänker på det ,som har jobbat så länge med healing.

Men kunde inte förstå vad jag såg ljus.

MEN SÄTTER MIG OCH GER HEALING TILL ROLAND, men Roland är full med morfin ,genom att han har ont. Men ser snusen åker ut från Roland ,men blev så himla full i skratt när snusen åkte ut, men var en massa gift i snusen. Roland använder bättre snus naturnära ,eller man ska kalla den.Onico nikotinfri ,utan tobak som han måste ha ,men snusen åkte ut på en gång ,men var väl gift i snusen ,som han måste ha varje dag. ANNARS HAR INTE SNUSEN ÅKT UT ,MEN ÄVEN HELA HANS KROPP VAR FULL MED MORFIN. HAN VAR KOLSVART. ALLT GICK SÅ FORT NÄR MAN SER HANS KROPP. 

MEN TOG HJÄLP AV ÄRKEÄNGLARNA MEN FÖLJDE DEM. Men såg hela hans kropp hur den såg ut. Vi såg en massa blod i huvudet ,som läkarna hade sett samma sak. Roland hade problem att överleva, men jag ser han lever och står i rummet sjukhuset. Han har vit skjorta de brukar ha. Har knuten bak lätt ,genom att lätt kunna klä på folk. Men ser han står där och går runt ,men tittar ut från fönstret ,men trodde han levde.

Men var säker ,men ändå osäker när jag såg han gick runt där. Jag såg hela Roland gick runt, och tittar ut från fönstret, men trodde han kunde överleva när jag såg det. Men började mer jobba med honom. Men tyst runt mig, men kände han kanske överlevde. JAG SÅG HAN GICK RUNT ,MEN DÅ TRODDE JAG ATT HAN KLARAR SIG, GENOM ATT HAN VAR SÅ VERKLIG OCH TYDLIG NÄR HAN GICK DÄR. Jag såg han som han såg ut idag. Med bara ben och grått hår. Han gick runt med sina smala ben ,och tittar ut från fönstret ,och jag trodde på en gång att han klarar sig.

Men Roland var så himla drogad av morfin som de gav han. Men Roland hamnar i mellanläge när han ligger i sängen. HAN KLIVER UT FRÅN SÄNGEN ,OCH GICK OCH KIKAR RUNT. Men ser han tittar ut genom fönstret. Men sen kröp han tillbaka in i kroppen ,och ville inte vara med längre.

Men vill inte ligga där ens, usch kände han när han var upp och tittar. Han vill hem hela tiden ,och inte vara på sjukhuset ens, utan hem ville han, genom att sjukhus för Roland är ingen höjdare, utan vill slippa den biten ,genom att åldern för honom 93 år, och vill inte hamna på ett hem.

Han drog i Anders jacka ,men kunde inte nå Anders då ,men Anders förstod inget hem för sin pappa då. Han drog några gånger i jackan på Anders ,men han bad hela tiden ta mig härifrån. Roland vill inte vara på ett hem ,det är det värsta som kan hända honom såklart. JAG VET HUR HAN ÄR ,UT OCH GÅ ELLER KÖRA BIL ,ELLER ANNAT UT HELA TIDEN. HAN SKULLE KLÄTTRA PÅ VÄGGARNA. 

Men sätta Roland på ett hem, det kan folk prova, SOM ÄR LIVSNJUTARE OCH MÅSTE UT OCH KOLLA PÅ ALLT åker bil och måste dit och dit. ROLAND KAN SVERIGE HUR DE GÖR. MEN HAR BÖRJAT ÄNDRA OM LITE FÅR VÄLJA SJÄLV. Men bortfall stökar till problem för Roland ,som måste åka ut.

Men hade enorma konflikter när coronavirus dök upp. Jag fick även ringa folk ,som kan förklara för Roland ,att han kan inte åka ut nu. Men på morgonen  kunde han sitta och titta på teven ,men säger är coronavirus borta nu?? Nej ,sa vi, du får gå ut och gå, men prata inte med så mycket folk. ROLAND MÅDDE DÅLIGT ATT SITTA INNE, SÅG PÅ HANS ÖGON HUR HAN MÅR, OCH CORONAVIRUS VAR INTE PERFEKT FÖR HONOM, SOM MÅSTE UT OCH KOLLA PÅ ALLT. 

Jag mår dåligt att se hur han är, och jag skyddar Roland till max ,genom att inte hamna här eller där, genom att jag ser honom som är livsnjutare till max då. MEN FOLK KAN FÅ FÖR SÅ KNÄPPA SAKER,OCH JAG BLIR SÅ SUR NÄR JAG VET HUR HAN ÄR.

Han måste ut och kika själv. Han som måste ut och titta ,eller ta en fisketur ,då blev det problem för honom. Vi hamnar i bråk om allt ,du får inte åka ut nu, genom att vi har coronavirus, och kan även dö genom åldern är inte okej för honom. Men hålla Roland hemma här i huset ,vi hade problem jag och Anders. Jag var så himla stressad ibland ,och ringde Anders har du nyckeln till bilen med dig ,genom att Roland kunde ta bilen ,och vi litar inte på honom. Jag var så less på allt när man ska vakta Roland värre än ett barn att hålla reda på honom. JAG OCH ANDERS VILL HJÄLPA HAN SÅKLART, OCH KAN INTE HANDLA SOM FÖRR UTAN VI MÅSTE HJÄLPA HONOM SÅKLART. 

Han måste ut och kolla i affären även fast vi sa att vi måste hjälpa dig att handla men även måste han med. Men frågar Anders kan jag få följa med till affären? Nej sa Anders det går inte nu du vet coronavirus. Men satt hemma och mår inte bra av det han var van att åka ut och ta bilen men så plötsligt då kan kan han inte åka bil genom att vi har coronavirus. MEN HAN ÄR LIVSNJUTARE, OCH VILL LEVA HELA TIDEN ,UT OCH KOLLA PÅ ALLT. 

Men sjukhem för Roland ,då klättrar han ut genom fönstret ,genom att han klättrar på väggarna. ROLAND VAR LIVSNJUTARE. Men skojar lite grann ,men han vill ut hela tiden ,och när coronavirus dök upp, då fick vi problem måste passa honom, eller kolla upp ,så bilen inte var borta från gården.

Det var så jobbigt, jag tänkte han skulle vara lite glad, att vi hjälper Roland ,men inte för honom var det perfekt. Men Anders kunde ringa Roland ,men han åker på en gång och hjälper till, men nu skulle vi hjälpa honom ,som han avskydde att sitta hemma. Roland kan lätt skjutsa andra, men sig själv då blev det åt andra hållet ,att ta hjälp av Anders att handla mat eller annat han skulle ha. ROLAND VAR JOBBIG NÄR HAN INTE LYSSNAR PÅ OSS ,OCH JAG BLEV STRESSAD HELA TIDEN ,NÄR HAN GJORDE SOM HAN GJORDE. 

MEN ROLAND KLARAR SIG INTE ENS. Men Anders fick prata med honom sen han hade dött, och han kunde prata om saker och ting. Men han måste läka genom att han är sjuk och måste läka. Folk får läka efter de dött ,och en del har värre problem när de är sjuk från jorden.

MEN SER EN HAND SOM VINKAR TILL ANDERS ,OCH SER EN MASSA VITT RUNT HANS HUVUD BOMULL RUNT HANS HUVUD, och ser en massa vitt runt Rolands huvudet. Han var inlindad i vitt mjuk bomull ,men kunde ändå prata med Anders. Men såg han vinkar med sin hand och hade guldringen på fingret ,men kände igen han på en gång. Men hela hans huvud var gråhårig.

Men måste läka ,men han måste även reda upp och prata med oss ,genom att jag blev sur och orolig nu.MEN ROLAND SÄGER, ATT INGENTING SKA HÄNDA NU,men jag blir så himla orolig när ingen skyddar mitt hem.

MEN HÖRT DET FÖRUT, att folk ska försöka prata med den personen ,men vinkar med en hand, att de kan inte prata då ,genom att de ligger och får healing ,och är sjuk ,och måste läka, och nu såg jag samma med Roland. Han måste läka som folk måste göra ,men även gå igenom en massa tråkiga saker som de gjort.

Roland tog upp om saker, han inte kan ändra på alls ,men har sårat mycket folk runt sig. Han sa, han tänker inte på det när man lever. Men han måste börja reda upp saker ,som hänt långt tillbaka då. ROLAND MÅSTE BÖRJA TITTA PÅ SAKER SOM HAR HÄNT HONOM. 

Jag har fått rett upp en massa saker, som är inte så kul, men förstår Roland, att den biten kan vi inte ändra om ens. Men fått gått igenom en massa själv med folk ,som dykt upp från ingenstans de satt i soffan där jag bodde. Men hatar det ,men hörde när man låg i sängen ,så fanns det folk i vardagsrummet. Men fick reda upp sorg ,eller andra knäppa saker. Men hade mycket folk ,som sprang och skulle reda upp med mig. Men Roland får göra samma sak, vi får titta på ett annat sätt då.VI FÅR GÅ IGENOM SÅ MYCKET SAKER NÄR VI HAR LÄMNAT JORDEN. Jag måste göra som andra ,genom att jag ligger mellan två arbeten ,men först måste jag gå igenom en massa innan jag blir klar.

Jag förstår Roland, att det är inte så kul att reda upp allt, men så fungerar det ,vi måste reda upp saker när vi dött. Jag minns när min pappa hade dött ,då dyker han upp där jag bodde innan, jag flyttade vidare. Men han var så himla arg på mig, som var tyst som en mus ,och sa inte ett dyft om pengar jag skulle haft. Jag minns mycket väl ,att jag hör någon prasslar i mitt hem ,men sen dyker pappa upp,men vad arg han var på mig.JAG TYST SOM EN MUR OCH HAN SÅ ARG PÅ MIG.

Men jag har lärt mig klara mig själv, som blev fel när Lisa kom in i pappas liv. Men vi fick aldrig rätt kontakt ens. Men Roland får jobba på det, jag fick det ,men han började lite grann tog upp om gamla tiden, när han var ung ,men han tänker väl inte ,när han var ung vilka fel man gör. HAN HAR SAKER ATT TA ITU MED. 

Men folk får gå igenom allt innan de kan födas till jorden.

Men bättre att leva där än jordens hemska problem. Roland var lite kul när han säger ,MEN NU KAN JAG SE GUD. Han beskriver ,som jag sett svart hår och blå ögon och brun hud som indianer har, men sa så. Han såg varför jag satt ,och skrev hela tiden. Nu kunde han se allt hur det fungerar. Roland sa, har han sett allt med mig ,då har han skyddat allt.

Folk kallar mig för olika saker TVILLINGSJÄL ,TWIN SOUL BIG PROTECTION, PROTECTION, ROLAND KALLAR MIG SKÖLDEN PÅ JORDEN GUDS SKÖLD,SA HAN. Roland såg allt nu, hur allt fungerar.

Nu kunde han se allt när han dog. Men folk ber till energi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.