CORONAVIRUS

NU LIDER TIDEN MOT STUDENTEN SOM MYCKET UNGDOMAR SER FRAM EMOT NU STUDENTEN.

MEN NU HAR STUDENTEN FÅTT SIG EN SMÄLL NU ,genom att folk måste tänka om, som var den underbara tiden, att springa ut från skolan,och klarat av skolan, men,underbar tid när eleverna har kämpat år efter år. Men klarat av åren ,SOM MYCKET ELEVER SER FRAM EMOT VARJE ÅR.

Men nu måste varje skola tänka om ,genom att Sverige har fått problem med coronavirus ,och vad händer, när elever tar studenten ,då får de enorma problem idag ,att göra som de alltid gjort åka runda tillsammans. ALLA KÄNNER GLÄDJE NÄR DE GÅR UT FRÅN SKOLAN ,OCH SEN ÅKA RUNT MED ALLT DE ÅKER PÅ, DET BLIR ETT EXTRA PLUS ,ATT BARA FÅ GÖRA DEN GREJEN, SOM TILLHÖR STUDENTEN. 

Som ungdomar åker runt, men hela glädjen att få göra det åka runt stan där de bor. Men även samlas tillsammans och festande hela tiden ,men vem bryr sig tänker en del, de har studenten framför sig som varje år kommer den tiden ,när ungdomar har så kul att åka runt och festa, som de gjort långt tillbaka, SOM TILLHÖR DEN TIDEN MED GLÄDJE, att åka runt med lastbil, eller annat de åker på ,men då är det liv i hela Sverige.

MEN BÖRJAR LÅNGT INNAN LETA LASTBIL ELLER DE SKA ÅKA PÅ. Ungdomar kan välja lite olika saker ,som beror vilken skola de kommer från.

MEN BÖRJAR PLANERA SIN STUDENT MED ALLT SOM HÖR TILL. Folk kan välja en lastbil med flak ,och där börjar fantasin ta fart. Men planera hur de ska pynta lastbilen ,men kan ha så mycket olika saker för sig då. Men då börjar de pynta lastbilen ,och har flak eller utan flak, som de kan åka runt och med studentmössan på.

MEN YES DE TOG STUDENTEN ,och lastbilarna kan se ut på olika sätt, men har skrivit så mycket på lastbilen där de kommer ifrån. Men kommer från olika  linjer ,men pyntar hela flaket med olika saker målar och blommor ,men pyntar med allt ,så folk känner knappt igen lastbilen, genom att den pyntas med allt och visar vilken skola de kommer ifrån. Men åker runt med studentmössan och är så lycklig. SOM REGERINGEN HAR FÖRSTÖRT DEN VIKTIGASTE BITEN I SAMHÄLLET. Regeringen tar det med en klackspark, som inte kan förhndra problem med studenen.VI HAR EN REGERING TILL SKÄMT IDAG, DE BARA STÖKAR TILL I SVERIGE IDAG. Men sätt dit folk som kan tänka mycket bättre nu ,genom att landet håller på att gå i backen, genom att vi har ingen smart regering idag ,då har de stoppat på en gång när de såg coronavirus för första gången.

Folk hejar på dem ,men hör över hela stan när de åker olika gator upp och ner. MEN ÄR FEST I STAN ,genom att folk står ute på stan och efter gatorna ,och hejar på ungdomarna som tog studenten. DET ÄR FEST OCH GLÄDJE ÖVER HELA STAN. Folk samlas runt gatorna som alltid har gjort studenten, då är det fest i stan. Ser folk springer, för att fixa det sista tårta och mat beställer extra till studenten. Men skynda sig till fotografen genom att de vill ha foton såklart. MEN STUDENTEN ÄR LIVSVIKTIG FÖR VARJE UNGDOM OCH FÖRÄLDRAR ,SOM SER GLÄDJEN NÄR TAR STUDENTEN. YES DE HAR LYCKAS TA SIG IGENOM ÅREN.

MEN UNGDOMAR HAR KUL.Men det är en lång förberedelser de ska hyra lastbilen ,och sen börjar lastbilen förvandlas till ,som ungdomarna vill ha den. Men flaket är fullt med studenter som tjoar på alla människor ,men hörs över hela stan när de åker sin runda ,då sätter de igång med musiken över hela stan. Men ungdomarna har kul som har tagit studenten vänner som har kul ihop ,när de har klarat av studenten.

Men det är så lång förberedelse med frukost hos folk ,men börjar där. Men sen åker de lastbilen runt när de är klar med frukosten. Men har kul hela tiden ,men allt är så roligt när de går ut. Det kan var lite uppehåll mellan frukost och lastbilen. Men måste även tillbaka till skolan en sväng genom att de delar ut betygen. MEN MYCKET HÄNDER UNDER STUDENTDAGEN. 

8309c8bda124090f12d9268b669781e1MEN ALLA GÅR PÅ STUDENTBAL, som hör till med vacker klänning de väljer till studenten, eller männen kostym som hör till. De hyr ställen för studenten, så de kan äta god mat. Men har så vacker klänning på sig och männen har så fin kostym. Men det är kul att se allt när det drar igång. Men tar tid att fixa allt genom att ska leta fina kläder klänningar till studenten som hör till.

GENOM ATT DE SETT FRAM EMOT STUDENTEN, och sett andra gjort det ,att de samlas tillsammans ,som de gjort år efter år när studentfirande slår igång. Det är glädje och fest när närmar sig den tiden. Men klarat av alla år att en dag stå själv tar studenten ,genom att de såg andra hade kul på studenten ,och då vill de även vara med, och vet också vad det handlar om ,när de tar studenten med glädje, att ta sig igenom alla år fick de kämpa att ta betyg på betyg år efter år ,men så kommer dagen när eleverna nått i mål. DET ÄR EN UNDERBAR TID ,ATT ÄNTLIGEN KOMMER I MÅL ,OCH MED LÅNGA JOBBIGA ÅR ,MEN SEN STÅR DE DÄR ,OCH TAR STUDENTEN. 

Men vad händer nu???

SVERIGE FICK CORONAVIRUS SOM INGEN HADE ÖNSKAT SIG ENS ,när studenten står för dörren, när de ska planera allt kul de ska göra tillsammans. DEN HÄR TIDEN ÄR SPECIELL FÖR BARN OCH FÖRÄLDRAR. De brukar gå på fester och studentbal hör till ,men även samlas där ute ,som även tillhör den den veckan när ungdomarna ska ta studenten. UNGDOMARNA HAR KUL SOM ALLTID SAMLAS TILLSAMMANS. 

Men i år vad blir det av det???

Titta hur ungdomarna får leva idag, ingen ungdom är glad åt problem, SOM SVERIGE FICK MED CORONAVIRUS ,som alla kan se ,hur ska de kunna fira sin student i år ,genom att de får inte samlas som förr i tiden sitta i parken ,som folk gjorde varje år Österängsparken, men förr ,då kunde folk gå ner till Österängsparken och fira med folk. Men folk såg att de firar för fullt ,när de satt ute med studentmössan på alla ungdomar ,det syntes lång väg vitmössan på alla ungdomar,som är helt normalt, att sitta där som de alltid gjort.

DET HÄR ÄR ÖSTERSUND ,MEN VI HAR SÅ MÅNGA STÄDER SOM FÅR PROBLEM IDAG, NÄR DE SKA TA STUDENTEN. EMILIA MITT BARNBARN BOR I GÖTEBORG de är inte glad såklart, när hon har kämpat sig igenom år efter år ,men får coronavirus som ett brev på posten, så hon och hennes mamma är inte glad ens, åt allt tok regeringen stökat till för ungdomarna idag.

Jag är sur på allt ,GENOM ATT EMILIA TAR STUDENTEN ,men fick problem att fira, som förr i världen, som hon ser fram emot. Hon har sett andra firat, och sett glädje och allt som hör till när ungdomarna tar studenten. Emilia har följt med ,när hon var barn och såg andra tog studenten. Yasmine  och Linn Emilias moster hon såg de hade kul när tog studenten, SOM TILLHÖR ALLA BARN IDAG NÄR DE TAR STUDENTEN, då vet även Emilia vad som väntar henne ,när hon ser folk åker runt lastbilar de hyr ,eller annat hon ser ,när folk tar studenten med pompa och ståt ,en tid med fest och allt kul, som tillhör till den dagen ,som Emilia har sett när andra tar studenten.

MEN I ÅR ÄR DET EMILIA. MEN SJÄLVKLART ATT HON MED ANDRA BLIR BESVIKEN PÅ ALLT ,genom att stan lever upp ,när ungdomar tar studenten. Men hör de spelar hög musik, men man får nästan hålla för öronen, när de drar i gång, och kör sin runda med hög musik och festar natten lång. Men i år får de inte göra som de gjort förut, men vem ska de skälla på????

Regeringen som är bedrövlig att se, när de har kunnat stoppa allt i tid ,och ungdomarna får fira som vanligt. JAG ÄR SUR PÅ ALLT ,GENOM ATT JAG VET HUR KUL DE HAR ,OCH NU SKA EMILIA TA STUDENTEN. Jag såg Yasmine åkte på studenten ,men hon hade kul. Men även Linn hade kul när de firar studenten ,men bara får åka runt och ha kul hela natten ,som tillhör firandet. Yasmine tyckte det var så kul så hon åkte på två studentfirande. Men först sin egen ,och sen följde med andra när de tog studenten.

MEN HAR KUNNAT STOPPA DET I TID ,SÅ UNGDOMARNA KAN FIRA STUDENTEN SOM VANLIGT I ÅR.

MEN VI SÅG ATT REGERINGEN TILLÄT FLYGA IN OCH UT FRÅN SVERIGE, NÄR CORONAVIRUS DÖK UPP.DE TOG ALDRIG ANSVAR FÖR CORONAVIRUS Men även början på året höll de på, men även förra året fick Göteborg problem med coronavirus ,som skulle satt stopp på en gång när de upptäckte coronavirus ,men regeringen tar det som en klackspark, som vanligt och skakar bara av er ,men när ska ni ta ansvar nu????

DET HÄR ÄR EN VANLIG SYN NÄR UNGDOMARNA TAR STUDENTEN SITTER I ÖSTERÄNGSPARKEN OCH HAR KUL. 

NU HAR VI CORONAVIRUS,OCH KAN INTE SITTA I PARKEN SOM FÖRUT ,OCH UNGDOMARNA FÖLJER INTE REGLERNA SOM GÄLLER IDAG, UTAN GJORDE SOM FÖRUT. Men kan inte göra det idag, genom att vi fått coronavirus. Men folk blir även sur när de ser ungdomarna firar som vanligt ,och kan inte göra som förr i världen. MEN GÖR DET ÄNDÅ ,GENOM ATT DET ÄR STUDENTEN UNGDOMARNA FIRAR, SOM KAN INTE FIRA STUDENTEN SOM VANLIGT I ÅR.

Men får svårt att göra det ,genom att ingen stoppar spridningen på coronavirus i tid. Men fira vill alla när de tar studenten, men i år fick de problem att fira ,som förr i världen. MEN UNGDOMARNA FIRAR ÄNDÅ ,OCH STRUNTAR I REGLER SOM GÄLLER IDAG, ATT HÅLLA AVSTÅND SOM DE SKITER I DÅ.

Den här gången gick ungdomarna emot ,och satt som de brukar göra, och firar med andra ungdomar NÄR UNGDOMARNA MÅSTE HÅLLA AVSTÅND IDAG ,GENOM ATT VI HAR CORONAVIRUS I ÖSTERSUND ,MEN ÄVEN HELA SVERIGE. Folk blev inte glad genom att få stopp på coronavirus ,som måste börja respektera folk ,då kan de inte sitta som de brukar göra idag, genom att regeringen är duktig att stöka till med alla flyg ut och in med coronavirus, fast de såg länder ,så lät de åka dit.

Men kolla på hur hela Stockholm fick det ,med coronavirus som toppar mest med smittad med coronavirus. Men får åka ändå ,och smittar folk ,men även åker till andra länder ,när de hade fullt med coronavirus ,SOM SKULLE STOPPAT I TID ,NÄR DE UPPTÄCKTE FÖRSTA FALLET CORONAVIRUS. 

Det här hände förra året när killen åker till Iran ,men kommer hem till Sverige och var sjuk ,och sätter sig på spårvagnen, och hur många blev sjuk där. Men även på flyget ,hur många blev sjuk där?? Han klev av på Landvetter och tog spårvagnen och var sjuk. Men ingen stoppar flyget ens ,och nu har Östra och Sahlgrenska fullt upp ,men satt upp extra tält genom att ingen stoppar i tid coronavirus i tid. DET ÄR ETT STORT SKÄMT NÄR DET HANDLAR OM ATT TA HAND OM FOLK.

NU HAR VI PROBLEM GENOM ATT SVERIGE STOPPAR INTE FLYGEN I TID, OCH DÅ HAR VI PROBLEM MED CORONAVIRUS, PLUS STUDENTEN FICK SIG EN SMÄLL I ÅR. Vi har följt landet ,men sett att länder var redan sjuk ,men åker ändå dit och kommer hem, och är sjuk med coronavirus.

Men även stockholmarna har varit sjuk ,och rest till länder ,och kan även de vara boven i dramat ,genom att Stockholm toppar mest coronavirus. Men kolla på hur hela landet fått det ,när ingen smart inom regeringen satte stopp på en gång. Men får problem med studenten ,som även tillhör landet firande när ungdomarna tar studenten. MEN EN BLIND REGERING ,SOM SKULLE STOPPAT ALLA FLYG INNAN HELA LANDET ÄR FULLT MED CORONAVIRUS. Men åker till Österrike ,som var sjuk hade fått coronavirus. Men stockholmarna var där, och blev sjuk ,men Jämtland fick problem genom att folk har blivit smittad i Stockholm med coronavirus. Östersund får problem med coronavirus nu. Men har kunnat stoppat i tid alla flyg ,har kunnat firat studenten som de alltid gör.

MEN HUR SER DET UT FÖR UNGDOMARNA IDAG BARA EN MASSA PROBLEM NU, genom att vi närmar oss just nu studentfirande. Och nu lämnar ungdomarna sina år i skolan ,men trött efter lång skolgång. Men i år får  problem att fira som de brukar göra åka lastbil eller annat de åker på. Men även balen som tillhör den tiden. MEN UNGDOMARNA ÄR INTE GLAD NÄR DE FÅR BACKA I ÅR. 

MEN MÅSTE STOPPA I TID ,GENOM ATT CORONAVIRUS ÄR FARLIGT VIRUS, SOM SKA INTE INOM LANDET ENS ,genom att vi har ett helt land, som kan inte ens göra som de vill. Men även arbeten hänger på snöret för folk idag, men även student som de ser fram emot ,den dagen när de lämnar skolan en tid av glädje för varje elev, att de har klarat av skolan år efter år.

Men springer ut från skolan, Yes de har klarat av den långa skolgången, men då är det festande på festande ,men även åka bil lastbil ,som tillhör i alla tider. Men inte i år kan de åka lastbil ,som förr eller samlas i grupper ,som studenten gör i vanliga fall ,alla vet den här tiden ,då är det studenten ,som har sin tid, som var då, MEN NU MÅSTE ÄNDRA OM, OCH KAN INTE UMGÅS SOM FÖRR, NÄR DE TOG STUDENTEN ,GENOM ATT VI HAR CORONAVIRUS NU.

MEN EN DEL STUDENTER KAN FÖRSTÖRA DEN REGELN ,GENOM ATT UNGDOMARNA MÅSTE HÅLLA AVSTÅND FRÅN VARANDRA ,TILLS CORONAVIRUS HAR LAGT SIG. Men ,är svår tid för ungdomen idag, när allt är pannkaka för dem, som är van när de gått år efter år ,tills de tar slutbetyg från gymnasiet ,som alla vet som har haft ungdomar, att glädjens tid åka runt och har kul med klasskompisarna.

Men nu kan de inte göra som förr MÅSTE HÅLLA AVSTÅND, OCH STUDENTEN FÅR EN STOR SMÄLL I ÅR ,men ungdomar kan gå emot regler, och struntar i det ,och folk såg ungdomarna satt i Österängsparken, som kan bli problem ,att hålla regler ,men satt ihop ,OCH EN HÖG UNGDOMAR ,SOM MÅSTE HÅLLA IFRÅN VARANDRA ,GENOM ATT FÅ STOPP SPRIDNINGEN CORONAVIRUS.

Men regering har gjort så ungdomarna kan inte fira som vanligt i år ,men skulle stoppat i tid alla flyg överallt ,NÄR DE SÅG FÖRSTA CORONAVIRUS DÖK UPP I SVERIGE. Men vad händer ,de tillåter flyga utanför Sverige ,men även flyg inom Sverige ,så illa är det idag ,när ingen stoppar i tid.

OCH FÅR STUDENTEN FÖRSTÖRD, SOM BRUKAR FIRA I FLERA DAGAR ,men nu måste hålla avstånd ,som blir galet för dem ,som sett fram emot studenten ,som alla ungdomar ser fram emot. Men nu kan de inte fira som förr ,genom att landet har problem med coronavirus ,och måste hålla avstånd ,genom att även Östersund blev smittad med coronavirus ,som andra ställen.

Men Stockholm har haft enormt mycket coronavirus ,men även Göteborg har mycket, MEN ÄVEN ÖSTERSUND FICK PÅHÄLSNING AV CORONAVIRUS ,genom att ingen verkar förstå att stoppa gränsen i tid. Men kolla på hur landet fått det idag ,genom att ingen inom regeringen var vaken i tid ,och satte stopp för mer coronavirus ,genom att blockera folk att lämna landet in och ut ,och då har vi enorma problem, som ungdomar får lida av studenten, som sett fram emot år efter år ,men i år kan ni inte göra som ni vill, genom att vi har fått påhälsning av coronavirus.

Men är tråkigt att se ,genom att glädjen att lämna skolan efter all slit med att lyckas med sina betyg men i år ,då får de ändra om på många ställen när ungdomar ska fira sin stora dag. SOM HAR BLEV GALET ,NÄR INGEN STOPPAR I TID, ALLA FLYG UT OCH IN TILL SVERIGE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.